![]() |
:lol: :lol: sati multumesc acuma sau cand imi dai cd-urile??!? :lol: :lol:
|
Mey Cataline.. Chiar nu trebuie sa-mi multzumesti sa stii !!! :?
|
am facut rost de jazzmatazz...nu am mai auzit de astia...dar mi se pare bestiali....cand mai multe feluri de hip-hop....chiar mishto
|
xbogdanel..nici eu nu am auzit ..dar cred ca daca canta unda` sunt marpha..daca te intereseaza iti pot da titluri de trupe marpha.. :wink:
|
O melodie \"cute\" mi se pare si \"Schiller (mit Heppner) - I Fell You\"
...e chiar marfa :!: |
lol b99sha eu am ascultat-o vreo zi intreaga,si acum o ascult:) ,e de acolo de la cata din germania:PP
|
nam stiut ca ascultati si muzica nemteasca... :lol:
|
baga....ceva gen saian supa crew,rakim,mr complex...
Quote:
|
Quote:
|
lool , toata romania asculta scooter :) pe bune chiar era odata un tip pe kiseleff , cu un opel corsa , ii zdranganea nr de la mashina ,a stat vreo ora acolo , numai scooter , oricum melodia i feel you e de nota 10!
|
incercati , Timo Maas feat. Kelis - Help me , e super , si Kelis - MIlkShake,Patrice-Sunshine,Gangstarr-Battle , g-unit stunt 101, a si acum nijte melodi de bboy:PP Dj Zeb Roc Ski- Prepare 4 tha` Battle , Dj Def Cut - Brainstorm , Fresh , Point of no return ,|| Timbaland & Magoo - Indian Flute ....etc incercati sa le luatzi , ma xbogdanele unde gasex si eu Arabic Breakbeat-uri?????
|
1 Attachment(s)
...Inca mai imi place...
|
Dmx-A'yo kato ,no sunshine,one more road to cross..suna bine....si altele.... 8)
ps Delerium-Innocente |
Hmm...Daca are cineva Obie Trice - The set up .. e pe albumul Cheers ..plz .. sa o arhiveze si sa o puna aci ! multumesc! :o
|
1 Attachment(s)
..am eu fireburn..uite aici ..:peace:
|
ok mai hip hopperil;or... am o intrebare pt vaoi
atzi vazut charlies angels 1??? e o melodie rap mai spre sfarshit.. cand sa apuca de dansat knox ala sau cum i-l cheama... acolo in far... daca shtie cineva despre ce vorbesc... i-l rog sa imi spuna shi mie cine canta shi ce melodie sau sa imi zica de unde pot sa o aiu... multzam fain! |
Mersi alex_maxx...MERSI MULT !
|
mdeah..
pe mine nu piate ajuta nimeni? |
Cauta cu DC++ coloana sonora de la film si cu asta basta, o iei pe toata si trebuie sa fie acolo... :wink:
|
ok
mersi hondar... |
1 Attachment(s)
hondarule ziceai tu de o melodie duminica (adika ieri )...care se auzea de la unu dim masina...ziceai k iti place ..o am eu o atasez aici :)..dk nu mai tii minte ascult-o si poate iti amintesti :peace:
|
Fireburn unde e undergroundu la tine ? ca vad numai melodii cunoscute pacolo...cred ca nu te exprimi bine cand zici underground...
GSi unde esti...sa le dam cu niste ughh in cap :twisted: |
tekno daca nu ma insel e o melodie cunoscuta de break cunoscuta dar am vazut flmul acum un an sau ceva
... tre sa mai aud odata melodia ai filmul? ia un program de pe net de \"taiat\" filme si da aici particica aia si iti zc eu ce melodie e ..... :P sau poti pur si simplu sa iei coloana sonora a filmului :)) |
ia synkro zi-ne plz cateva melodii de ughh pe la le asculti tu ..! :P sa te vedem....
|
mdeah... cred ca o sa caut coloana sonora... da nu pre am chef sa o soct toata...
|
de ce ma... cat iti ia sa o iei pe toata.... 1 ora jumate.. merita ... :P peace , u look like a mad fuckin` scientist :P ( in da` good way) :P :twisted:
|
mdeeeh... acuma depinde shi de la cine ai net... ca deasta de care am yo... imi ia mai mult de o ora jumat sa sco un soundtrack...
|
pai de la cine ai net mey? eu cu astralul nu ma plang... pe bune
|
mdeah..
shi yo am avut astral shi eram 10 pe abonament.. acuma am it4web shi is singur... merge cu aprox 8kb/s |
Tekno, de cand ai iesit tu de pe abonamentul de la ASTRAL merge mult mai bine netul, ca \"trageai\" de nu iti mai inchepea pe hard :)))))))))) :2gun: :chainsaw:
|
shi aia e drept... da tot deapula mergeam shi cand nu downloadam...
in fine... suntem OFF TOPIC! |
... hip-hap... rap :)) mdeah io`s moarta dupa Parazitii sji B.U.G Mafia da parca in masjina merge mai mult house sau tehno :) ce zicetzi a?
|
musika electronica rullz!!!!!!! :headfones :dance: :peace: :boogy: :dance:
|
neeahh tot hip hopul si rapul rulz in masina... nu zic ca house-ul si all that shit nu merg....
dar.... fiecare cu ce-i place :) |
man... cand conduci... ii dai la greu in pi$#@ cel mai bine e sa ascultzi doar motoru... daca tto vrei ceva musica recomand drum'n'bass are un ritm f rapid :wink: ebentual ceva acid, pt cruisin'... intradevar... Rap & Hip Hop, cand mergi incet ala suna cel mai bine din mashina...
|
imi palce hh de vreo 3 ani.ascult in general parazitii din tara iar din afara tot ce prind in special XZIBIT
|
Parazitzii mafia .. fac legea in romania
x-zibit .. 50 cent rulz ... lil john ... snoooopppp dog rulz .. |
jazzmatazz nu e formatie e un album scos de solistul de la gangstarr adik guru (asa il cheama). sunt 2 volume.. si prezinta o combinatie de hip hop si jazz. Peace :lol:
|
1 Attachment(s)
Cel mai tare hip hop, gangsta rap sau cum vreti voi sa-i ziceti, de pe planeta asta \"canta\" Three 6 Mafia si inca vreo cateva nume din anturajul lor, basul te darama!. Restul sunt pistol cu apa! :headfones
------ Ultima melodie :D videoclipul se gaseste pe yahoo! |
bine dadi :lol: aaaaAAAAAaaaaa.... parca ziceai ceva de un bas? :D ... on topic imi place hip-hop si 7 ore pe zi asta ascult :)) www.hot108.com cel mai tare radio online :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning