Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Tuning (https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning.html)
-   -   Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune (https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning/40585-ceasuri-plasma-new-design-marci-preturi-bune.html)

remmii80 25-05-07 21:20

Re: Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune

intrebari...la mondeo in general lumina de bord este verde...se pastreaza aceiasi culoare?
...conectarea plasmei la partea electrica necesita modificari in instaatie sau sunt mufe gata gen "plug and go" !!

razvanoltu 26-05-07 15:20

Pentru Mondeo MK1 nu am nimic, sorry.
De principiu nu se umbla la instalatia electrica a masinii decat ca sa se ia semnal de control pt. aprinderea luminilor. Functiile de iluminare bord raman neschimbate pentru leduri indicatoare, ace si ecrane de afisaj(gen BC sau nr KM). Ceasurile de plasma vin peste gradatiile stock si se va vedea doar plasma... ceea ce de fapt reprezinta tot farmecul. Bine-inteles, acele se pot vopsi in culoarea dorita si becurile ce lumineazaa ecranele de km/Bc se pot schimba cu altele in orice alta culoare.

razvanoltu 30-05-07 19:48

PE STOC:

Astra G Diesel - FOND NEGRU, 0-220/240km/h, 6000rpm = 89.0 Euro
http://upload8.postimage.org/588633/2.jpg
http://upload8.postimage.org/588640/1.jpg

Astra G Diesel - fond alb, 0-200/220km/h, 6000rpm = 79.0 EUR
http://upload8.postimage.org/588721/20165_0.jpg

Astra G Benzina/Bertone - fond alb, 0-220/240km/h, 7000rpm = 79.0 EUR
http://upload8.postimage.org/588578/20167_0.jpg
http://upload8.postimage.org/588585/20167_1.jpg

Numai bine,
Razvan
0723.643.113
[email protected]

Andr3i 31-05-07 13:31

Razvan, pt Astra H GTC 1.9CDTi 150CP????? Ai????

DONU' 31-05-07 13:37

Si pentru VW Vento VR6 daca ai, te rog...
Un pretz, si cat ma costa montajul? Cine mi le pune?

shadow 31-05-07 14:23

Pentru Citroen C4 ai ceva disponibil???
In principal m-ar fii interesat nishte ceasuri aditionale.

peugeot206 31-05-07 15:13

pt 206 ai ceva??????

razvanoltu 31-05-07 15:21

2 Attachment(s)
@Andr3i: Pentru H sper sa se fabrice in curand. Pana atunci ramane doar varianta custom... eu pe masina mea o sa fac ceva custom oricum.

@DONU': Pentru Vento VR6 trebuie sa vina un model deosebit (vezi poze) la pret promotional 77Euro. Montajul efectiv se face foarte usor (adica legaturile electrice)... partea cea mai grea este sa dai bordul jos ca sa ai acces la cadrane. Pentru masina ta nu am in acest moment nu pot sa-ti ofer personal montaj, doar o persoana de contact care te va ajuta. Pentru Vento am si inele cromate la 38Euro si masca carbon look la 35Euro. Toate piesele disponibile incepand cu 15iunie.

@shadow: In acest moment nu pot sa aduc nimic pentru masina ta. Se poate face ceva custom, insa ramane sa discutam pe PM mai multe detalii.

P.S. In perioada 3-14iunie o sa fiu plecat din tara.

razvanoltu 31-05-07 15:35

2 Attachment(s)
@peugeot206: 206 benzina (10-210km/h, 7000RPM ) la 73Euro. Disponibilitate in a doua parte a lunii iunie.

DONU' 31-05-07 16:15

Quote:

Originally Posted by razvanoltu (Post 927218)
DONU': Pentru Vento VR6 trebuie sa vina un model deosebit (vezi poze) la pret promotional 77Euro. Montajul efectiv se face foarte usor (adica legaturile electrice)... partea cea mai grea este sa dai bordul jos ca sa ai acces la cadrane. Pentru masina ta nu am in acest moment nu pot sa-ti ofer personal montaj, doar o persoana de contact care te va ajuta. Pentru Vento am si inele cromate la 38Euro si masca carbon look la 35Euro. Toate piesele disponibile incepand cu 15iunie.

Imi poti arata o masca din asta?
Un link sau o poza. Sunt foarte interesat!

Alex_z0ne 31-05-07 19:50

pentru Golf 4 Diesel bord + inele? ce bani?

xGeorge 31-05-07 21:01

pt alfa 145 ai ceva?

B-14-BYE 31-05-07 22:01

pentru Opel Manta ? modelul fara turometru

razvanoltu 01-06-07 10:09

2 Attachment(s)
@DONU': am atasat 2 poze ca sa-ti faci o idee. Oricum le vei putea vedea la fata locului cand le am pe stoc (adica pe 15iunie).

@doarr4u17 si @Po1s0n: Nu am pt masinile voastre plasme bord. Ramane doar varianta custom, unicat, facute de mine pe baza de proiect.

@Alex_z0ne: Am pentru Golf4 diesel nu am plasme. La fel daca esti interesat de ceva personalizat pt masina ta pot sa-ti ofer varianta custom. Inele cromate pt Golf 4 o sa am pe stoc pe 15iunie la 38euro.

Mandella 01-06-07 13:58

il recomand la toata lumea pe Razvan, baiat serios si de incredere, nu am avut nici o problema . Daca ar fi mai multi asa, am putea cumpara fara griji de pe net ;)

Alex_z0ne 02-06-07 01:58

Quote:

Originally Posted by razvanoltu (Post 928653)
@Alex_z0ne: Am pentru Golf4 diesel nu am plasme. La fel daca esti interesat de ceva personalizat pt masina ta pot sa-ti ofer varianta custom. Inele cromate pt Golf 4 o sa am pe stoc pe 15iunie la 38euro.

Si cam cum va arata ai ceva designuri facute? si un pret final cu tot cu inele?

razvanoltu 02-06-07 10:08

Pentru fiecare masina se potriveste alt design, depinde si de cerintele clientului bine-inteles. Pot sa-ti pun la dispozitie cateva design-uri si pe baza lor si a ideilor tale putem sa discutam la concret. Pretul depinde in foarte mare masura de complexitatea designului si a materialelor folosite. De ex poate contati ca vrei ca si masca dintre cadrane sa fie facuta special sau ledurile din bord pt afisaje sau vopseluri speciale... aici ti-am enumerat cateva elemente care pot fi adaugate pe langa proiectul de plasma custom.
Cand ma intorc in tara (o sa fiu plecat intre 3 si 15 iunie) discutam mai multe.
Te rog lasa-mi un PM cu nr tau de telefon si vorbim.

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 02-06-07 10:09

Pentru fiecare masina se potriveste alt design, depinde si de cerintele clientului bine-inteles. Pot sa-ti pun la dispozitie cateva design-uri si pe baza lor si a ideilor tale putem sa discutam la concret. Pretul depinde in foarte mare masura de complexitatea designului si a materialelor folosite. De ex poate contati ca vrei ca si masca dintre cadrane sa fie facuta special sau ledurile din bord pt afisaje sau vopseluri speciale... aici ti-am enumerat cateva elemente care pot fi adaugate pe langa proiectul de plasma custom.
Cand ma intorc in tara (o sa fiu plecat intre 3 si 15 iunie) discutam mai multe.
Te rog lasa-mi un PM cu nr tau de telefon si vorbim.

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 02-06-07 15:26

In perioada 3-15iunie sunt plecat din tara.
Va rog postati aici cererile voastre si voi raspunde punctual fiecareia cand revin.

De asemenea, cand revin voi avea pe stoc plasme pentru Opel, Vw si BMW, inele cromate pentru toate tipurile de AUDI, OPEL, VW, MERCEDES si BMW, masti carbon look (sau customizate cu ce look doriti) pentru OPEL si VW.

Numai bine,
Razvan

geo2002 03-06-07 18:56

Pentru passat 3bg din 2002 diesel ce ai?

Yackone 04-06-07 02:19

pentru peugeot 205...exista ceva varianta...???;) poti sa-mi dai un raspuns pe pm;) ...ms anticipat

B-14-BYE 04-06-07 10:32

si cam cat ma costa... sa faci tu un proiect pt ceasurile mele ? asa in mare?

Golfuletz 19-06-07 09:34

noutati???

razvanoltu 19-06-07 10:17

5 Attachment(s)
Am revenit :)

Pe stoc:
* Cadrane plasma pentru Opel Astra G, Vectra B, Omega B, Golf3 VR6, BMW E46, BMW E36.

* Inele cromate pentru aproximativ toate tipurile de VW (Golf2,3,4,Passat,Vento,etc.), Audi A3,A4,A6, Mercedes (Modele mai vechi de 2002), Opel Astra G.

* Masca carbon look pentru Golf 3, Astra G si custom pentru Calibra,AstraF, VectraA

* Cateva accesorii: fire lighter(pe alb, rosu sau albastru), capacele luminate roti (rosu sau alb), cordon elastic-subtire neon 150mm (pentru iluminare interior)

Se pot face custom, la comanda:
* Cadrane plasma unicat (timp de realizare in aceasta perioada cam 3 saptamani caci s-au strans multe comenzi)
* Masti carbon look (sau orice look se doreste) pentru bord... mai nou pot sa fac si 3D adica in relief!!

P.S. Am lasat mesaj privat...

Numai bine,
Razvan

razvanoltu 19-06-07 10:37

Pentru cei care doresc cadrane plasma custom sau masti custom va rog lasati-mi un mesaj privat in care sa spuneti si numarul de telefon, masina etc... sau puteti sa ma sunati pe mobil 0723.643.113

vdub 19-06-07 11:17

salut,
ce ai pt golf 3 gti ?

thnks
edi

Yackone 19-06-07 12:33

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 932409)
pentru peugeot 205...exista ceva varianta...???;) poti sa-mi dai un raspuns pe pm;) ...ms anticipat

tot nika??;)

razvanoltu 19-06-07 14:05

2 Attachment(s)
@Yackone: Scuze... uitasem sa-ti dau mesaj dimineata... Ai PM!

@rac3mast3r: Pentru golful tau am inele cromate bord la 38Euro, Masca carbon look la 39Euro si modelul de plasma din poza (spune-mi te rog pana unde merg gradatiile de pe bordul tau 0-260km/h si 0-7000rpm?) la 77Euro. Toate pe stoc!!
Plasma + inele = 5% reducere
Plasma + inele + masca = 10% reducere

vdub 19-06-07 17:40

astea-s de vr6.
io cred ca am 240 in bord (nusj sigur)
Masca carbon look - poti pune o poza te rog.

thnks
edi

razvanoltu 21-06-07 11:23

Postez poza la masca carbon look imediat ce iau apartul :D
Numai bine,
Razvan

Golfuletz 21-06-07 11:51

posteaza te rog si ceva poze cu plasme pt golf 2

boris2001 24-06-07 11:04

vreau si eu inele cromate pentru ceasurile din bord pentru ASTRA G!8)

undertacher 25-06-07 22:32

Salut mar interesa ptr golf 2 ceasuri cu plasma sau custom si inelele cromate ai o poza? si un pret?

central 25-06-07 22:52

salut,
pentru octavia 2 ai ceva? ma intereseaza doar ceasurile cu plasma...
ms mult

razvanoltu 26-06-07 10:06

2 Attachment(s)
Salutare.
Scuze pentru intarziere am sa raspund tuturor mesajelor diseara.

Pe scurt.
Pentru Golf 2 exista cadrane plasma fabricate de o firma din Germania insa pe mine nu ma dau pe spate si in nici un caz nu se ridica la calitatea celor de la Innoparts. O sa postez cateva poze + preturi.
Tot pentru Golf 2 am inele cromate chiar pe stoc.
Pentru Golf 3 masca carbon look (in poze de mai jos se poate observa o masca carbon look pt un astra F gsi + inele).
Pentru Astra G am pe stoc cadrane plasma Innoparts, inele cromate, masca alu-look si carbon look, kit led-uri pentru bord (ace + afisaj electronic).
Pentru Octavia 2 o sa raspund pe seara.

Nu uitati ca am posibilitatea sa vopsesc acele cu vopsea speciala ;)

Pentru custom-uri va rog trimiteti un PM sau email/tel.

Numai bine,
Razvan Oltu
0723.643.113

undertacher 26-06-07 14:39

Bine multumesc astept pozzele cu ceasurile alea si poate si o poza si un pret cu inelele de golf 2 mersi

razvanoltu 27-06-07 08:33

7 Attachment(s)
@central: Pt Octavia 2 doar custom daca te intereseaza. Trimite-mi te rog un mail/PM daca esti interesat.

@undertacher: Inele cromate Golf 2 pe stoc 125RON. Cadrane plasma (vezi poza) la 73 Euro (244RON).

@rac3mast3r: Cele de VR6 sunt mai frumoase decat astea normale... am atasat cateva poze 20-240 cu cele normale(73 Euro (244RON)). Inele cromate 125RON (38Euro). Masca carbon look/aluminium-look (daca iei si plasme si inele cromate iti fac reducere la 28Euro)... nu am gasit poza cu masca carbon look , doar aluminium-look. (plasme VR6, inele cromate si masca am pe stoc)

@boris2001: Am inele cromate Astra G pe stoc la 97 RON.

by_alex2003 27-06-07 09:28

pt alfa 145 cat costa ceasurile?

razvanoltu 27-06-07 10:24

2 Attachment(s)
Pt alfa 145 am ceasuri plasma cu gradatii 20-220km/h la vitezometru si 0-8000rpm la turometru la 74 Euro (247RON).
Toate kiturile contin potentiometru si un switch pt a schimba culoarea (albastru/verde in cazul asta, la alte plasme alb/alb-albastrui).

Pentru cei care vor sa schimbe si ledurile de bord pot sa ofer kit complet leduri plug and play.

by_alex2003 27-06-07 10:52

unde te pot gasi?sau un nr de tele,o adresa?

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning