![]() |
Re: anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)
Quote:
Orice instalatie electrica este proiectata pentru anumiti consumatori,deci atita vreme cit respecti puterea recomandata de producator ,nu se va intimpla nimic instalatiei electrice,decit in cazul in care este distrusa mecanic. Daca montezi halogene de 100W in locul celor de 55W recomandata suprasoliciti intreaga instalatie ceea ce se traduce prin incalzire,de aceea se poate ajunge la incendiu. Cele din '85 au faruri duble.Poate respectivul a montat 4 becuri de 100W. Am vazut cazuri destule de acest gen,iar cei ce nu au refacut instalatia electrica fata pentru noile puteri au avut parte de incendii. Utilizarea luminlor de ceata cind nu este cazul se sactioneaza drastic in destule tari europene.De ce oare? Cit despre picior pe frina,este obligatoriu la stationare de scurta durata,nu neaparat sa te lasi cu toata forta pe pedala,suficient sa sprijini piciorul pe pedala. |
mi se pare o aberatie ceea ce spui tu.. mi se pare un lucru normal sa tii piciorul pe frana.. nu am nimic impotriva celor care o face.. cat stopurile pt ceata.. mi se pare o taranie.. mai ales la rx8 (cica da bine... )
Iar farurile in timpul zilei.. |
Quote:
|
In afara localitatii din cate stiu esti obligat sa le aprinzi . Daca nu acumulezi 2 puncte de fidelitate la Politia Romana :-P . La 15puncte de fidelitate primesti bonus un repaos de `nspe zile de mers cu metroul/tramvaiul/autobuzul.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning