![]() |
Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale
interior superb, parte frontala frumoasa, lateral bun, spate oribil de tot:|...au dat-o in bara..sin prinvitza motorului de 2.0 diesel 140cp...nuj dc le-a luat atat sa-l scoata ...in grupul VAG exista de ceva timp...si are si cu 10nm mai mult:>
|
interiorul e interesant, partea fatza nu imi place, in schimb profilul masinii e foarte reusit
|
mie imi place
|
OMG:| abia acu vazui pozele:| botu e sinistru, spatele de la normala e groaznic, in schimb la break imi place spatele. e misto realizat. interioru ca interioru, dar sincer pare o masina de-aia pe baterii:|
|
interesant...foarte interesant sa vedem daca preturile vor fii la mari decat precedent`ul
|
Eu am mers cu masina asta cu mult inainte sa fie lansata pe piata...... Si am cateva sute bune de kilometri facuti cu ea..... A fost in probe la Uzinca Colibasi inainte sa o lanseze oficial pe piata. Ce-a mai ieftina Varianta costa 16.000 EURO cu tot, cu taxe...... Interiorul este foarte placut...... Ce nu mi-a placut la aia care a fost la uzina era bordu dintr-un material de ziceai ca e cauziuc... In rest interiorul era belea si aspectul ei exterior mi se pare super calumea
|
cea mai ieftina varianta costa aprox. 18.000 euro cu TVA (17.900 euro) si nicidecum 16.000 euro..
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare superba masina, desii ca aproape detest masinile frantuzesti.
partea proasta la ele este ca au service-ul si piesele scumpe, dar cu motoarele bune, destul de fiabile. asi opta din sec 1 pt laguna 3 in fata unui passat sau jetta, a4! |
Quote:
|
cred ca cea mai buboasa masina de la renault dar tot se fabrica in continuare.poate cea` de a 3`a sa fie cu noroc :)
|
2 Attachment(s)
Mie designul mi se pare destul de asemanator cu cel de la Ford Mondeo cel putin partea spate nu credeti? Si tinand cont ca Mondeo a apartut primul daca eu am dreptate din punctul meu de vedere ar fi un mare minus pentru Renaul.
|
Quote:
asemanarea este infima. |
si mondeo seamana cu 407 :d unde am ajuns?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning