Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cine are dacii , trabanturi , si alte chestii din astea sa posteze aici (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/40417-dacii-trabanturi-chestii-astea-posteze.html)

johnson 31-10-07 08:13

Re: Cine are dacii , trabanturi , si alte chestii din astea sa posteze aici

nu stiu de ce, dar spoilere din astea ''agresive'' pe un motor de 54 cp nu reusesc sa-mi dea decat o senzatie de neajutorare si complexare, ceva de genul:ce, eu nu pot? macar asta e la limita, dar nu m-ar mira sa o vad intr-o zi cu o priza uriasa in capota

GTRs 31-10-07 12:06

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1176436)
nu stiu de ce, dar spoilere din astea ''agresive'' pe un motor de 54 cp nu reusesc sa-mi dea decat o senzatie de neajutorare si complexare, ceva de genul:ce, eu nu pot? macar asta e la limita, dar nu m-ar mira sa o vad intr-o zi cu o priza uriasa in capota

se prea poate,dar omul si-a luat spoilerele pentru o calibra,dar nu erau potrivite(asta e masina de servici ca nu sta tocmai in oras si mai are si drumuri care tre sa le faca cu dacia) si neavand ce face cu ele le-a pus pe dacie

johnson 31-10-07 12:39

Si tu ai crezut nu? Kitul asta l-am vazut pe prea multe Dacii ca sa tina vrajeala, noroc ca nu au ajuns pe Calibra. Cred ca nu mai intru pe topicul asta niciodata, risc sa ma enervez inutil, vad ca lupt cu morile de vant de multe ori si mai grav e ca sunt singurul se pare

GTRs 31-10-07 19:05

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1176770)
Si tu ai crezut nu? Kitul asta l-am vazut pe prea multe Dacii ca sa tina vrajeala, noroc ca nu au ajuns pe Calibra. Cred ca nu mai intru pe topicul asta niciodata, risc sa ma enervez inutil, vad ca lupt cu morile de vant de multe ori si mai grav e ca sunt singurul se pare

mai omul care are calibra nu prea le are cu tuningul,cand si-a luat calibra nu si-a luat-o de tunat si-a luat-o sa aiba masina sa-si faca treaba cu ea...

Nartik 01-11-07 15:18

Si daca e asa cu zici tu cum de s-au potrivit perfect la masina?

GTRs 01-11-07 15:58

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1178706)
Si daca e asa cu zici tu cum de s-au potrivit perfect la masina?

pai barele erau de dacie,dar cand le-a luat nu a stiut...

Khristy 02-11-07 06:38

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1178775)
pai barele erau de dacie,dar cand le-a luat nu a stiut...

hai mai ...cum sa iei asa ceva pt calibra ??? :-)))) nici in cel mai frumos vis nu se potrivesc

buddy_lexx 02-11-07 23:58

poate e noul model de dacie... dacia calibra :)))

ByAlin 04-11-07 20:53

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1176770)

stai calm ca ai sa te inbolnavesti daca te stresezi din asemenea motive
iar barele sunt100% de dacia,am avut eu pe dacie acum 4 ani;)

eleeron 07-11-07 11:59

Da asa e spoilarele alea sunt de dacie 100% nu ai cum sa nu le diferentezi pentru ca de astea am vazut si la daciile din craiova.Am si eu o intrebare cum as putea sa realizez o imbinare de culoare??? Sa incep din fata si cum ma duc spre spate sa inchid culoarea treptat.... Cum as putea face asta ?
Ma poate ajuta cineva? Macar niste sfaturi

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning