Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39698-accidente-rutiere-raza-judetului-iasi.html)

D3m0N 15-02-08 18:25

Re: Accidente rutiere..in IASI

pai masina mea deabia plecase ajunse pe a2a banda... cand a parut din cer loganu ... cand ne`am asigura loganu era palmat de un tir care era pe prima banda si mergea mai incet... si cand am plecat a aparut loganul cu viteza mai mare decat tiru ... pt logan a fost impact total iar pt mine in colt... acu e aiurea pt mine... casco expirase sapt asta trebuia s`o fac~X(X( ... cat despre service...o fac aici la mine la autoCDS ... ca sunt printre cei mai renumiti si experimentati si cateva pile...:-?? ... si masina o sa o fac si am sa o vand ... si sa aduc ceva din afara oricum era in plan sa fie schimbata:| oricum multumesc pt sfaturi:*

ZyZ 15-02-08 19:37

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1358971)
@ Zyz: Cred ca cel mai bine stie D3mon, cu cat mergea masina, nimeni altu, din poze oricine poate interpreta ce vrea.Eu nu stiu unde te uiti pe poze si iti dai seama exact cat avea masina, poate imi aratati si mie.

Gura pacatosului adevar graieste. Plus ca vitezele se insumeaza la impact fontal, pe cand la impact lateral, cum e cazul peugeot-ului, chiar daca avea 50 la ora, loganul il lovea lateral tot cu viteza cu care se deplasa...nimic in plus, nimic in minus. Domnilor ... va rog! Putin respect pentru si intre voi! ---by CRyS`

Sleepy_85 15-02-08 23:38

deci dupa cum ti-am zis nu avea de ce sa se declanseze airbag-ul daca te-a lovit pe colt, si in consecinta nu te-ar fi ajutat deloc daca se declansau,ca soferul a venit cu capu de portiera nu de volan, era mai nansol sa se declanseze ca te costa in plus sa o schimbi, ca airbagul daca e declansat nu se impatureste la loc si se pune capacu, si mai ales daca n-ai casco e cam aiurea, nu iti poti lua nici banii pe masina.In cazul meu doar ce imi facusem casco cu o zi inainte, si patisem ceva asemanator, numai ca masina mea era prea avariata si ma costa in plus cu vreo 10 mil ca sa o mai repar fata de casco,si am decis ca n-are sens sa o repar si am luat banii de casco, si am ramas si cu masina busita pe care am vandut-o ulterior.
Masina poti sa o vinzi si tu direct fara sa o mai repari ca altfel o sa te coste reparatiile destul, si o sa dureze pana o faci.Vad ca asa ea nu e foarte avariata, ai puntea fata avariata, caseta de directie(probabil), faruri, spoiler, aripa ext si inf, capota,radiator, si probabil sunt putin strambate suporturile de motor, dar presupun ca motorul si cutia de viteze sunt ok,de fapt totu de la portiera incolo e ok, daca ai noroc si o vinzi asa o sa te sune cineva in max o luna dak pretu e bun,Nova mea am vandut-o intr-o sapt, cu 35 de mil,asa busita, si cu o tona de rugina pe ea.

Sleepy_85 16-02-08 13:48

Azi dimineata pe la trecerea de pietoni dintre gara si tigarete a avut loc un accident...macabru,e putin spus.Un tir de Moldova a luat inainte o femeie pe trecere si a "intins-o" pe vreo 2-3 metrii.Din cate am inteles un VW a oprit la trecere ca sa treaca femeia si pe banda de la mijloc a trecut tiru care nu a apucat sa reactioneze.
Doamne fereste!

CRyS` 16-02-08 15:50

Mai precis pe Str. Strapungere Silvestru langa Jandarmerie a fost accidentul. Am ajuns la 1 minut dupa ... imaginea accidntului era groaznica ...!

silviu_fxx 17-02-08 17:49

Are careva poze?

CRyS` 17-02-08 17:54

http://www.infundatie.ro/noutati/acc...silvestru.html

Sleepy_85 17-02-08 21:58

Taica-meu doar ce a trecut pe acolo dupa accident si cik a apucat sa vada pe aia si i s-a facut pielea gaina :shock:

D3m0N 19-02-08 17:40

2 Attachment(s)
Fratilor ajutati`ma si pe mine cu un sfat ceva din nou ... nu stiu ce sa fac cu masina.... sa o vand asa, sa o repar si sa o vand chiar nu stiu ... si dak ash` vinde`o acum cam ce pret ash` lua pe ea? avand avariat fata, fata - stanga.. cer din nou pareri ... va multumesc mult... mai pun 2 poze pt orice eventualitate

Attachment 457964Attachment 457972

ZyZ 19-02-08 17:51

La cum arata masina in poze, cred ca cea mai buna varianta ar fi s-o vinzi asa. Poti intreba la dezmembrari cat iti iei pe ea, sau s-o dai la ziar. Daca faci investitii in reparatii s-ar putea sa nu scoti diferenta de bani, si daca mergi pe "nu stiu, nu cunosc" risti sa nu ti-o cumpere nimeni, pentru ca un ochi format isi va da seama oricand ca a fost lovita, chiar daca n-au sarit airbagurile.

Sleepy_85 19-02-08 18:06

Si eu ti-am zis sa o vinzi ca n-are sens sa o repari si apoi sa o vinzi, ca nu iti iei banii inapoi, intr-adevar o dai cu mai putin dar asta e.Oricum asta e solutia cea mai profitabila si mai rapida, decat sa dai bani mai bine iei, eu am facut la fel si ti-am zis am vandut-o in 2 saptamani.Si dupa ce am vandut masina tot ma mai suna lumea timp de vreo luna.
Uite aici un link folositor cu unu care isi vinde un 206 busit tot cam ca al tau,ca sa te orientezi, dar eu zic ca cere prea mult,probabil nu e asa de avariat, tu daca o lasi pe la vreo 2500 sigur o dai repede, acu tu decizi.Bafta
http://www.anunturi-auto.ro/vand/peu...iat/75703.html

bmwh548 03-03-08 17:58

Are cineva detalii despre un posibil accident pe Independentei in seara asta petrecut cam pe la ora 18? Eram in autobuz si am vazut zona foarte aglomerata de politisti. Erau vreo 4-5 Loganuri, o masina de la Smurd si am vazut si un reporter parca. Zona mai precis....trecerea de pietoni din fata de la Flanco (aproximativ fata).

vLLLad 08-03-08 14:56

2 Attachment(s)
Accidentul de vineri...la iesirea din Iasi catre Tg Frumos...2 autocare ciocnite intre ele

bmwh548 20-03-08 19:35

Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi

7 Attachment(s)
Azi dimineata...pe jumatate adormit (era ora 7). Cand l-am vazut mi-a sarit si somn si tot. M-am tot uitat in jur...erau doar cateva bucati din bara lui de protectie. Roata care se vede lipsa nu era nicaieri, fuzeta era rupta...Nu exista urme de cauciucuri nicaieri. Nu exista urme ale unei alte masini (bara de protectie, far etc). Stalpii sunt in buna stare. Lichidul care se vede pe jos cred ca provenea din radiator (nu arata a ulei sau benzina). Ramane un mister:shock:
PS: la fel si motivul pentru care avea toate celelalte cauciucuri desumflate.

Fr3akDJ 20-03-08 19:56

mda cam aiurea tare si chiar curios ce so fi intamplat:(...pakat de masina o stiu de prin trafic am vazut`o de multe ori.

bmwh548 20-03-08 20:06

Culmea ca pe la ora 15 cand am ajuns acasa nu am mai vazut-o. Voiam sa fac niste poze in detaliu la suspensie etc si nu mai era.

Fr3akDJ 20-03-08 21:07

si zici ca erau sparte toate cauciucurile nu? a pai asta chiar nu o mai inteleg decat k io fi facut`o cineva intentzionat altfel nu`mi pot da seama fara frana fara alte urme de accident pacat de ea masina asta este...

D3m0N 20-03-08 21:09

mai stii cat a baut proprietarul sau ce a mai facut ... dar de ce s`a lovit?

Fr3akDJ 20-03-08 21:21

dak nu e el de vina sa ma scuze dak vede ce scriu...da adevaru ca multi sunt inconstientzi pakat k au masini la care nu fac fatza...masinile ii conduc pe ei :-? mai ales BMW care`s masini de turatzie:-??...

D3m0N 20-03-08 21:24

da asa e... dar ca sa fi pierdut contolul sau sa fi avut viteza .. ar fi trebuit sa fie mult mai avariata .. din poze nu prea pare sa se fi lovit de ceva:-?? parerea mea

Fr3akDJ 20-03-08 21:40

asa`i oricum e dubios tare accidentu asta :) poate lo agatat cineva ori o facut buba in alta parte si o adus`o pana acolo da in pozitzia aia?nu prea cred ca o pus`o asa oricum nasol...sa invatam noi din greselile altora sa ne fie noua drumu frumos :D

Sleepy_85 21-03-08 01:05

Naspa faza, io fi aranjat-o cineva, ca totusi arata cam dubios ca sa fie un accident auto, mai ales daca avea si toate cauciucele sparte,si o roata lipsa

bmwh548 21-03-08 12:38

Roata lipsa sa zicem ca a bagat-o proprietarul in portbagaj (nu e prea ieftina o janta totusi). Nu inteleg de ce toate cauciucurile erau desumflate totusi. Urme de franare nu exista (sa zicem ca cealalta masina avea ABS tot ar fi existat niste urme). Pot presupun ca respectivul incerca sa intoarca masina si a fost "surprins" de cineva care mergea linistit in spatele lui. Dar nu exista urme ale unei alte masini. Sa fim seriosi: nimeni nu sta sa dea cu maturica dupa un accident ca sa stearga urmele. Tot ce am vazut pe acolo erau cateva bucati din bara BMW-ului. Nici macar sticla de far spart nu era. Plus ca toti stalpii erau la locul lor.

vladutzz 21-03-08 13:45

dupa cum arata spoilerul din fata, pare ca ar fi pupat un mal de pamant/sant ceva....
la fel de bine e posibil sa se fi rupt ceva in mers, cand era in blana...
si apropo de maturica...daca la 7 l`ai vazut tu, maturatorii ies la 4-5 pe strada...asa ca e f posibil sa fi sters eventualele cioburi&stuff8)

Fr3akDJ 21-03-08 14:54

da si asta ar fi o varianta...oricum o luat`o nasol

CRyS` 21-03-08 15:01

Masina a fost vandalizata....scurt!

GAby645 21-03-08 18:34

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1436968)
Masina a fost vandalizata....scurt!

fortosi mai erau de ia smuls roata cu tot cu jamba, fuzeta, etc ... cred ca au venit cu presa pt pivoti ca sa nu se chinuie mult la depivotat :) !

eu cred ca a facut vro belea ceva si a fugit ca nu prea avea acte in "regula" si scria dosar penal pe el ..

CRyS` 22-03-08 08:00

2 Attachment(s)
Quote:

Crying or Very sad imi pare rau ca inca se merge tare pe copou, in special seara... a mai murit un tanar, passat alb 2003, cu geamuri negre, RTF... condoleante...
am ajuns la 30 de minute dupa accident, care a fost pe la ora 2.00... peisajul nasol de tot... motorul passatului ramasese langa copac, impreuna cu portierele stanga... din cate am inteles de la martorii oculari, baiatul a incercat sa depaseasca, destul de tare, pe linia de tramvai, dinspre faraon spre fundatie... in dreptul cabinei de telefon de la iesirea de jos a parcului, l-au furat sinele si a derapat pana a lovit cu partea stanga fata cam al treilea copac de la straduta sens unic spre stanga... impactul a fost deosebit de puternic, baiatul a murit pe loc sau la putin timp dupa lovitura... ceilalti ocupanti ai masinii, inca 2 tineri, am inteles ca au ajuns la spital cu picioarele zdrobite...
imi pare rau, dar nu am avut puterea de a mai face si poze, cred ca au facut altii, si le vor pune pe aici... Rolling Eyes
am ajuns in carje pana acolo, si imi pare rau ca baiatul nu a avut si el norocul meu, si nu a scapat...
imi pare nespus de rau... cuvintele sunt de prisos...
Quote:

lamuriri suplimentare, pana maine cabd fac articolul complet, si`l postez+poze
Sa incepem cu inceputul:

1.Accidentul a avut loc la 00:53(aproximativ)
2.Passatul avea alte numere, nu RTF (pe aproape)
3.Baiatul a depasit pe linie dubla continua(contrasens),iar la revenirea in banda a acrosat ff usor un peugeot, care i`a schimbat traiectoria, fix in copac.
4.Baiatul a murit la spital, decesul fiindu`i declarat in jurul orei 1:00
5.Masina ramasese LIPITA de copac. portieraa fost taiata de descarcerare.

Viteza aproximata de unii( nu fabulatii ) , cica ar fi fost vorba de vreo 200.(v6 tdi 4 motion )
Nu este patrnu` de la libanez, nici copilu(@qumatru)

Ceilalti 2 ocupani, au scapat relativ usor ( un picior, etc)

Prima poza de la fata locului(am ajuns acolo la 2 min dupa...din motor ieseau inca aburi Rolling Eyes
(daca va uitati atent in poza, din dreapta spate, cobora 1 victima, celelalte 2 fiind inca incarcerate (sofer+pasager stanga spate)
Quote:

se pare ca teribilismul are din nou urmari groaznice,

vladutzzz tin sa te corectez nu ai ajuns la 2 minute dupa accident, stai calm, poate undeva la 15 minute dupa,

eu din cate am inteles in timpul descarcerarii si in timpul incercarii de readucere la viata soferul avea puls dar cica era foarte slab ( ceva cu 37 nu stiu, nu ma pricep )

si cica soferul nu a decedat ci este conectat la aparate in spital.

partea cu depasitul pe linie dubla continua este adevarata cica.
viteza cu aproximatie 100
masina apartinea CFR-ului (R nush ce inseamna Trafic Feroviar cred ), baiatul fiind sofer la CFR.

imaginile sunt groaznice, din acest motiv il numesc cel mai groaznic accident al anului 2008, cel mai groaznic accident pe care l-am vazut in viata mea.
Din cate am mai auzit cica soferul cu foarte putin timp in urma a fost oprit de politie pe nu stiu ce motiv.
A depasit prima data o masina pe partea dreapta, apoi a depasit o alta masina pe partea stanga intrand pe contrasens, si la revenire pe banda trei pe sensul sau de mers (la vale) a facut o piruieta si s-a oprit in copac-stalp. ( a facut un "S" daca ma intelegeti ce vreau sa spun.

Un foarte bun prieten ce urca spre Super Copou a fost la 1 sec de impact frontal in momentul cand a intrat pe contrasens ... a vazut totul si a fost primu care a incercat sa dea primul ajutor. A mai precizat ca mirosea puternic a alcool....

Sincere condoleante daca a murit ... !

Poate e un semnal de alarma pt toti ... sa terminam cu "avioanele" de week - end de pe Copou ... !

Fr3akDJ 22-03-08 09:24

urat tare...si passat din cate vad eu dak o reusit sa`l faca asa de varza atuncea e clar cum mergea...Inconstientzi :-j

D3m0N 22-03-08 12:24

cand s-a intamplat asta?

JUST-DO-IT 22-03-08 22:57

Am auzit de la prieteni de accident,undeva pe la ora 1 cred a fost accidentul.. dupa ce am vazut pozele...am ramas fara cuvinte....stiu ca passaturile sunt in general masini rezistente,ori ca sa aduci o masina la felu in care era in poze .....
Iti trebuie viteza nu gluma....
Dumezeu sa-l ierte pe ce-l care am inteles ca a murit,si muuuuulta sanatate celorlalti....
-Viteza Ucide !Drum bun si fara incidente!

Fr3akDJ 22-03-08 23:29

da problema este alta;) masina e mult mai rezistenta in bot decat in portiere;) si din cate vad o lovito laterat;) dak o facut u S inseamna ca lo izbit de copac sau stalp lateral;)

bmwh548 23-03-08 12:02

Interesant e ca nu e primul Passat care fuge de spate. Iarna asta in intersectia din 2 Baieti am asistat la un dans foarte neplacut al unui Passat 4motion. Venea dinspre noua cladire E-ON si voia sa faca stanga in intersectie (sa mearga in directia Ciurchi). Intersectia era libera, zapada destul de multa pe jos. Pe la jumatatea manevrei a calcat acceleratia (nu cred ca excesiv), manevra obisnuita pentru toti soferii cu tractiuni fata mai ales. Masina a facut un tete-a-qeue aproape complet. Din manevrele "disperate" pe care le facea soferul pentru a o potoli nu cred ca a fost ceva voit. Poate o fi o problema pe care o avea generatia veche, poate o fi o simpla coincidenta.

FaraonuCPN 15-08-08 05:07

3 Attachment(s)
Accident azi 14-08-2008 valea lupului un sofer de 18 ani a izbit 2 oameni "tata si fiu" care incercau sa tranverseze strada...!
P.S Era noaptea nu se vede mai nimic !

D3m0N 15-08-08 14:13

ce idiot... au supravetuit..? si zi-mi unde in valea lupului .. un reper mai exact

FaraonuCPN 15-08-08 18:34

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 1697713)
ce idiot... au supravetuit..? si zi-mi unde in valea lupului .. un reper mai exact

pai exact cum cobori spre metro .. ! mai jos de antibiotice ! :D mai exact nu iti pot spune ca nu sunt din iasi !:D

MadAboutGolf3 18-08-08 04:26

stie cineva ceva de vreun accident pe copou ? sau in alta locatie a iasi`ului in care a fost implicat un Opel Astra , modelu 2000 , scurt 1,7 DTI ? detalii ceva ? pls

MadAboutGolf3 18-08-08 04:27

accident recent , de 2-3-4 zile maxim :-s , opelu alb ....

D3m0N 03-09-08 19:58

azi dim la 10:00 la kaufland in pacurari ... un golf 1 a lovit o femeie pe trecerea de pietoni ... eu eram in trecere... el iesea din kaufland si facea stanga ... s-a asigurat stanga dreapta timp in care a intrat si victima pe trecere si n-a vazut-o, mai multe nu stiu ..cand am trecut era intinsa probabil in stare de inconstienta ... :(:(

tintome 16-11-08 03:27

Accident Dacia Supernova Podul de piatra 16.11.2008

intrat in stalp, s-a rotit in jurul lui si s-a oprit in gardul cfr
incepator, alcoolemie 0.60 ...doze de bere prin masina
soferul nu a suferit rani fatale

http://www.postimage.org/aVWKH3r.jpg
http://www.postimage.org/Pq17knnJ.jpg
http://www.postimage.org/gxvBrN9.jpg
http://www.postimage.org/Pq17kpSS.jpg
http://www.postimage.org/aVWKOxS.jpg
http://www.postimage.org/Pq17kuS9.jpg
http://www.postimage.org/Pq17kxmi.jpg
http://www.postimage.org/aVWKTx9.jpg
http://www.postimage.org/Pq17kzRr.jpg

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning