Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs Tuning Machete AutoArt! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3960-concurs-tuning-machete-autoart.html)

deyan56 18-03-05 14:44

Felicitari oq!
Sper ca in viitorul apropiat sa se mai tina un concur de genu asta, chiar daca va fi fara premiu, pt ca acum am in lucru un Golf 5 care s-ar putea sa va placa.[/b]

oq 18-03-05 20:52

dap:) ar fi nice sa se mai tzina;)

machete13 18-03-05 22:09

Felicitari castigatorului!

Astept un MI de le el cu datele de contact, nume , adresa nr tel

oq 18-03-05 22:29

machete13 tzi-am trimis un pm cu datele;)

teddy 18-03-05 23:03

wow, a castigat singura masina care mi se parea aiurea

deyan56 19-03-05 15:40

Am o intrebare pt propietarul Peugeot-ului:
In fisa cu modificari scrie ca scaunele podeaua si panourile sunt imrbracate in piele,intrebarea mea este:sunt vopsite in culoarea pieli alcantara sau e vorba de piele naturala?

Toto - BOD 25-03-05 15:32

Felicitari tuturor concurentilor!!! Si multumim AutoArt pentru sponsorizare!!!!!!

Concursuri se vor mai tine, atata timp cat avem poze cu mchete!

machete13 ti-am trimis un pm!

EvLSant0S 01-04-05 02:38

asta a fost tot , da ?

am modificat.. din announcement.. in NORMAL .. sa se duca usor usor la fund topicu ..
sa putem sa continuam cu VT`u
daca am gresit . datzi un pm si modific la loc..
peace

Alin Calu 02-07-05 21:18

salut
felicitari celui care a castigat concursul, chiar daca il felicit cu ceva intarziere :D :D :D

am auzit aici pe cineva vorbind ceva de genu: de ce sa premiati pe cineva care a pus plastilina pe macheta pt a face spoiler-ul...pai, asta inseamna tuning pe machete...sa=i faci tu spoiler-ul, sa faci tu scaunele din interior...si altele...
nu sa faci cum fac altii, cum am mai vazut eu...am vazut si aici pe forum...., cumpara macheta care arata deja ca una pregatita pt wrc, cu spoiler, eleron, scaune sport, si sa o vopsesti,sa ii vopsesti scaunele, interiorul si apoi sa mai aibe si curajul sa spuna ca interiorul e modificat IN FOARTE MARE MASURA, SCAUNELE SUNT MODIFICATE, BLA-BLA-BLA SI CA TOATE SUNT FACUTE DE EL. hai sa fim seriosi, nu asta inseamna tuning pe machete.
atat am avut de spus. daca am deranjat pe cineva,asta e...eu de obicei spun lucrurilor pe nume...
see you

BASU 13-08-05 17:24

1 Attachment(s)
hmm... am si eu o lancia... defapt acum se numeste furia neagra.... am preparat tot la ea... punte spate... roti... eleron... defapt sunt 2 :))... geamuri fumuri... culoare negru mat..... gentzi crom si negru... neon alb dedesubt... si motor de 4,5 volti supraalimentat la 15...:D am muncit o saptamna la ea :)) am facut intrecere cu un BMW 530 mai mare..negru.... furia mea neagra a plecat pe 2 roti :D.... m-a parlit la deget :)))
deocamdata doar poza asta \\/ :( :twisted:

soricelu 16-08-05 19:01

fugiti ma ... nu vedeti ca golful e singuru pe care se vede ca e modificat ? la restu mie mi se pare ca asa le-au cumparat ... dak ar fi fost sa votez .. da nu am apucat .. as fi votat golful !

BMW-M-Power 30-08-05 17:46

si eu ala macar se vede ca e modificat de og si nu de altcineva dar totusi sunt curios: cum le-ati modificat?
ce materiale ati folosit?
am si eu un s2000 de la maisto si un z3 de la burago astea merg modificate?

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning