![]() |
Re: GTA san andreas patch
sal...va rog mult imi ziceti si mie cum pot sa.mi schimb harta de la San Andreas ...ce program treb sa iau ... stima
|
salut...am aceeasi problema ca si altii la SA, intru in el dau new/load game si imi da eroarea aia cu don`t send! ma dispera ! am reinstalat jocu de 10 ori !!!! ajutati`ma va rog
deci am pc nou si sa nu mearga SA :|:| si mere TDU? pls help de unde sterg registrii aia si etc..ajutati pls..... heeelp va rooooooog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! scuzati pentru post..dar st disperat:| |
va rog muuuult sa imi ziceti si mie cum sa imi schimb harta la GTA s.a. pls :*
|
Nu poti sa o schimbi. kthxbai
|
Re: GTA MultiPlayer
care mai jucati sa-mp....imi da o eroare cand incerc sa pun patchu ala pt versiunea 2.0 ca sa pot juca sa-mp...un pm ceva cu un id al cuiva care se pricepe? VA ROG !
de fapt..zice ca nu recunoaste versiunea de gta:| :evil: si pana acu juma de an mam tot jucat pana sa scoata ei porcariia aia cu sa-mp 2.2.2 :((( pls help !! |
pai ... atunci pentru ce sunt alea dp net... am downloadata 2 harti, ce pot face cu ele??? va rog mult sa.mi ziceti si mie (asta daca se poate face ceva cu ele) ... ms!
|
cred ca stiu ce ai luat tu.. e vorba de un minimap cu toate detaliile pe el. ar trebui sa fie scris in readme-ul patchului cum trebuie instalat, si ce programe ai nevoie.
n-am folosit pana acum asa ceva, dar cred ca e destul de usor de facut, si daca citesti readme o sa-ti poti rezolva singur problema |
eu cred ca hartile alea care le-ai luat tu, sunt pt samp ...
|
Adinx- nu am cum sa citesc redme-ul ptr ca e scris in germana ji...:D nush !
|
9 Attachment(s)
cateva masinutze schimbate de mn in GTA SA :D plus ca am bagat si doua harti pt drit:D
|
Re: GTA MultiPlayer
Pentru cei care se mai joaca GTA la multiplayer va recomand sa nu o mai faceti pe SA-MP.Sa invechit. Acum a aparut deathmatch pe platforma blue core. Mult mai misto. Download aici : http://mtavc.com/dp.html ;)
|
Re: GTA Bucuresti
parca acum spre finalul tezelor trebuia sa fie terminat...inca asteptam:)
|
GTA Bucuresti
Cititi pe site ca modul se va lansa la inceputul lui inunie.
GTA Bucuresti, coming soon ! http://www.gtabucuresti.mx.kz/ |
am o intrebare...cum fac un filmulet la GTA SA???:cry:
|
banuiesc ca vrei un program care inregistreaza ecranul.. fraps este f bun pentru asta, dar trebuie sa fii pregatit cu mult spatiu pe hard, pentru ca filmul este inregsitrat raw cred..
poti lua varianta demo de aici http://www.fraps.com/setup.exe |
Am o problema cu GTA SA.Cand intru in joc imaginea fuge in sus si in jos si nu vad aproape nimick...........ce pot sa fac?
|
Quote:
|
interesant..sper sa mearga bine :)
|
ii destul de tare...dar de ce ii zice bucuresti? ati schimbat doar skinuri la cladiri, si ati pus masini romanesti, si alte cele...
eu si cu un prieten ne incumetasem acum vreo 2 ani sa facem timisoara...in jumatate de an am facut vreo 2 cartiere, si ne-am lasat pagubasi...asa, texturi, si cateva masini, care se pot pune si singure, de oricine...e doar...ok :( stima oricum, stiu ca ceea ce ati facut a necesitat o groaza de munca... |
reinstalu am incercat dar tot asa merege...................
:cry: |
GTA Bucuresti
Eu nu prea cred, va rog observati diferenta:
"Moduri luate de pe internet" si "Moduri facute de noi" In caz ca nu stiati ne-am apucat si noi de constructia orasului Bucuresti, dar nu o sa il punem in prima versiune, doar nu o sa punem un singur cartier ! |
eu am un mod pt san andreas..in care joc gta 3 liberty`...doar ca joc cu c.j. si etc`
|
mama deci nu mai am rabdare, cand e gata? o sa fie gratis ? cati mb? credeti ca merge si pe un notebook 1.7ghz, 64 placa video ( isi ia din rami ), 512 ddr 2 ? nu`mi vine sa cred ca o sa existe asa ceva:X Macar invat si eu Bucuresti`ul:))
|
vad ca tot nu e gata:|...parca era vorba imediat dupa tezele nationale:)asa mi-ati zis
|
Quote:
|
jocul o sa fie gratis?ce faceti voi o sa fie la fel ca san vice? adik un mod care iti inlocuie cladiri,masini,si alt chesti oriqum voi faceti o treaba interesanta :-P :-P :-P dar cand va fi pus pe site pt downloadat :?:
|
daca te uiti pe forumu lor sau pe site o sa vezi ca scrie ca nu se stie cand o sa il scoata...lucreaza la cartierul drumul taberei si dureaza ;)
|
salut , in joc se va regasi si aglomeratia din bucuresti?
|
Quote:
asta a fost tare:)) nu cred :lol: |
4 Attachment(s)
Noutati:
Mercedes C350 Mitsubishi EVO X |
ce masini inlocuie astea?:|
stie careva toata lista cu masinile care le vezi cel mai des pe strazi prin GTA SA? :-Pca sa caut sa le inlocuiesc :-P |
Ati gasit pe undeva noua skoda fabia, sau sandero, pentru oricare GTA?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau cu softul paci video asha mi se mai intampla cand am luat calculatorul dar dupa o formatare nu am mai avut probleme |
Gata copii, va ajunge portia de offtopic.
Nu mai cersiti jocuri pe forum, mergeti si le cumparati din magazin daca nu aveti de unde sa le luati din alta parte. PS: faza cu punga a fost tare :lol: |
sal...imi puteti spune si mie de unde pot lua parole???pt SA???....plzzz...
|
Quote:
|
Quote:
G-Unleashed - Where winning is just the beginning! :) |
nu ma descurc sa le inlocuiesc....mia dat un baiat un program sa le inlocuiesc numele cu altele dupa care sa umblu in nustiu ce fisiere...mi se pare complicat:|:) ma ajutati si pe mine?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning