![]() |
5 Attachment(s)
Parcu auto Dacia - feleac...
P.S.Spalam masina acolo... :D - Nissan - Dacia Solenza - Renault Megane |
3 Attachment(s)
Reanult Clio
Ati vazut ca unele parti ( nu stiu exact care) sunt dintr-un material plastic? Ce parere aveti? |
da si la megane 2 :lol: o agatat un prieten spoileru intrun fier si cand o dat inapoi sio revenit... ca ii din plastic... :?
|
la clio aripile is... inrest nush...
|
2 Attachment(s)
Efectul unui crash cu un matiz furios
|
bau
1 Attachment(s)
Ghiciti ce a fost.... :(
|
gallardo_20041126_001[1].jpg
|
6 Attachment(s)
scuze de pozele de mai sus ce nu se vad
na... altele cum nu ma lasa sa pun cate vreau eu odata na... |
ai de p[ula mea ca nu mai pot de raaaaaaaaas ~!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
inca un accident grav,cu 2 morti si 11 raniti a avut loc azi dimnieata pe feleacu.O dubita a derapat si a intrat intrun autocar,care sa rasturant. :roll:
|
3 Attachment(s)
si uite si dacia solnita uitati-va cu atentie la poza unde se vede bordul ,acul este blocat la o viteza infernala ,mai cumparati dacia solenta
P.S soferita sa lovit de o Raba de 16 tone ce stationa dejaba pe marginea drumului si este inca in coma de aprox. 3 luni ! |
Na sa ma bata cucu, daca si Loganul e asa de bun, atunci m-am scos.
Oare cum e la 120 km / h ? :shock: |
Re:
Quote:
daca e asa si loganu la 120km/h ....nu mai e.....intelegi ce vreau sa zic.... |
poate unii nu ati observat dar acul este blocat la 59Km/h
ESTE INIMAGINABIL !! si un car cu boi ar fi mai sigur decat jegu asta de dacie ! |
si fratemio o avut accident cu o supernova, s-o dat de 3 ori peste cap da masina era doar un pic indoita (plafonul) si un geam lateral , parbrizul si oglinda rupta asa ca nu tre sa va fie frica de dacii la a mea\\ vitezometrul nu functioneaza de vreo 2 ani :)
|
mah da botista ii lumea pe aici... cum dracu poti sa crezi ca asta so intamplat la 59 km/h, dacie dacie da nu-i de staniol....poate ala avea 59 da trenu' care o trecut peste avea vreo 150 pe putin....
p.s. mai in sus putin ii nova mea care o fost vovita la 80 la ora de un matiz care avea cam 50 si efectele au fost minore! |
1 Attachment(s)
Doamne fereste
|
Si eu is de aceasi parere...sigur a avut peste 150 km / ora
|
8 Attachment(s)
:sadblinky :sadblinky :sadblinky :?
|
7 Attachment(s)
offffff
|
La cum arata audi-u ala din ultima poza....nu cred ca o supravietuit careva,am vazut tot setu de poze...si masina ii impartita in 3 bucati iar intr-o poza apar pe jos 2 cearcafuri albe care acopera ceva.Da hai totusi un accident un pic mai hazliu:
https://i5.photobucket.com/albums/y16...050727_001.jpg Saracu carrera :( https://i5.photobucket.com/albums/y16...ViperWreck.jpg https://i5.photobucket.com/albums/y16...rcedes_SLK.jpg https://i5.photobucket.com/albums/y16.../hummer_H2.jpg |
3 Attachment(s)
1.Un golf5 pe Buna ziua
2.Un tir rasturnat in Orastie |
4 Attachment(s)
SuperNova arsa in Gheorgeni aproape de Iugoslaviei....
Nu stiu din ce cauza, se pare ca focul a venit de la motor... SuperNova e de incredere? P.S.Speram ca are casco |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MASINA TA are inscriptia DACIA? are... 8) :roll: si apropo aia arsa...nu-i dacie..ii tunata (de dumnezo) di in poza 8) |
2 Attachment(s)
Car:
2005 BMW 730i Description: Was traveling at 160 mph when it ran into a truck head-on. 5 people were killed. Location: Bucharest, Romania :?: :?: :?: :!: :!: :!: |
1 Attachment(s)
ieri pe varianta zorilor-manastur
|
1 Attachment(s)
pe obs. :idea:
|
1 Attachment(s)
Cica a derapat...mai mergeti cu taxi Nova daca se poate :lol:
|
Cred ca poza pe care ai pus-o tu e a masinii care a fost accidentata pe varianta Manastur-Zorilor acum mai bine de o luna. Si aia nu a fost din vina soferului de la Nova, care circula regulamentar cu 40 la ora...
|
3 Attachment(s)
Lyly a mea... :?
|
1 Attachment(s)
Car:
1998 VW Golf Description: VW Passat slammed into the rear of this Golf causing it to fold like a pancake. Location: Romania |
in 98 s'o mai facut golf 2 ? :roll:
|
o vrut sa scrie 88 cred ...
g2 parca pana prin 91 s-o facut sau 92 |
2 Attachment(s)
acum 15 min :yikes:
|
Exact in stalpul ala s-a lovit saptamana trecuta 607-le in care era Bogdan(LXL).
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Si... nu-i destul ca-i luminat drumu... trebuie sa fie luminat si soferul.
|
Re:
Quote:
|
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning