Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

Preparatul 04-02-08 18:43

pai la luneta am deja 2.....care imi ocupa tot spatiul...mai ramane loc pt un pachet de servetele.. am sa pun imediat poza

nu mai gasesc pozele...in fine

fratilor cum scap de zgomotul din masina ca nu-l mai suport...si cum o izolez sa nu mai aud zgomotele de afara...nu mai suport zgomotul de la motor....ASTEPT SFATURI

RobertRFG 05-02-08 00:24

Re: Dacia Concept

hai sa iti dau cateva sugestii pe care le-am auzit si eo ce ar fi foarte bune in legatura cu izolatul
1 armaflex-este un material folosit la izolarea termica(cica ra fi bun)
2 folie dinacea care se pune la parchetul laminat(dubla)
3 vata de sticla plus 2 cutii mastic
4 autovapant parca
5 antifon cauciucat(cred ca e cel mai folosit)
bafta si numai bine

cosmin_cosmin_1 05-02-08 00:42

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1309416)
faci cum vrei :)..incearca cu folie..vezi cum se vede...si daca nu iti plac....baga vopsea...ca ies calumea....sau este un spray de negru,rosu,violet,galben..etc..in cora....special ptr stopuri :)

asa ceva mai rar. omul da 150 ron pe stopuri transparente si voi ii dati sfaturi sa dea cu vopsea sau folie sa le innegreasca? pai daca voia sa le aiba negre,nu le facea direct pe cele originale si acum mai avea si 150 in buzunar?

totusi, calitatea montarii si imbinarea cromatica lasa de dorit.

Preparatul 05-02-08 09:35

Robert ms frumos pt sfaturi cred ca cel mai bine e sa combin folia de parchet cu antifon cauciucat ...dau un strat de antifon pe tabla lipesc folia mai dau un strat peste folie si mai pun o folie peste..:D cred ca ar fi o treaba buna :D

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1335859)
asa ceva mai rar. omul da 150 ron pe stopuri transparente si voi ii dati sfaturi sa dea cu vopsea sau folie sa le innegreasca? pai daca voia sa le aiba negre,nu le facea direct pe cele originale si acum mai avea si 150 in buzunar?

totusi, calitatea montarii si imbinarea cromatica lasa de dorit.

legat de stopuri...au dreptate baietii sa le fac negre partea de jos arata mai bine.....cand spuneai calitatea montarii si imbinarea cromatica la ce te refereai? lampile sunt MADE IN CHINA deci nu vin ca cele originale...tre sa ai langa tine si pe tovarashul FLEX sa iasa ceva frumos...oricum eu am s ale dau josh sa le vopsesc si sa le pun drepte

iar la usi..ce ma gandeam sa scap de zgomotul ala de tabla...sa iau zapezica (schartietoare daia) sa o tai in bucati de 20x20 cm si sa le lipesc de fata de usa pe interior la geam...ar fi ceva ca daca le tai 20x20 am cum sa le pun...si cred ca rezultatul ar fi foarte bun chiar excelent..mai dau si peste ele cu antifon cauciucat si am terminat toata treaba :D

Deovex 05-02-08 12:23

O intrebare se aude bone tubu ala de bas k vreau sa-mi iau si eu unu la fel. Si nu stiu cum se aude in berlina.

Preparatul 05-02-08 12:58

se aude demential in berlina..acum depinde si ce statie ai ..si ce mp3 ...eu unu sunt super multumit de el..

RobertRFG 05-02-08 13:59

pe usi ar mai merge si cu vata de sticla si eo cred ca o sa fie si mai bine.desigur si scartaitoare e o idee buna la care chiar nu ma gandisem.

Preparatul 05-02-08 14:07

pai vata de sticla se uda si tine umezeala in usa...ceea ce nu e bine deloc...mai buna e ideea cu scartietoare :D

CristiRS 05-02-08 21:58

antifon pe tabla mai intai apoi folie de parchet antifonata si dupa o bucata subtire de scartaietoare si aia la randul ei antifonata :)

Preparatul 06-02-08 08:13

15 Attachment(s)
dar daca pun 2 randuri de folie de parchet..tot aia e..

POZE CU FARURILEEEEEEEEEE INCA NU LE-AM PUS PE MASINA :d :oops: VINERI LE MONTEZZ ASTEPT PARERI

au iesit super ..zic eu asta datorata lui my_ovy cine are nevoie sa-i dea add pe mess e baiat de super calitate
garantez 1000000%

bolidu' 06-02-08 22:19

au iesit mishto rau de tot.cat te-a dus toata afacerea pana la urma???

Preparatul 06-02-08 22:22

pai inelele cu tot cu transport au costat 120 ron si farurile 100 ron deci 220 ron nu mai adaug siliconul 11 ron :P

RobertRFG 07-02-08 00:21

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1340322)
POZE CU FARURILEEEEEEEEEE INCA NU LE-AM PUS PE MASINA :d :oops: VINERI LE MONTEZZ ASTEPT PARERI

:shock::shock:chiar misto keep up the good work8)

Preparatul 07-02-08 11:45

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1340694)
:shock::shock:chiar misto keep up the good work8)

multumnesc frumos

urmeaza bordul sa-l fac cam ceva in genul asta....:arrow:

cine stie de udne se cumpara pexy glass? ca am nevoie de pexy glass sa fac sa se aprinda asa....

Canim Danut 07-02-08 19:00

salut.ti`am urmarit toate posturile....e chear faina dacia ta....am si eu o intrevare....cum ai reusit sa scoti geamu d la far.k mi`am luat si eu angeluri da nu pot sa du geamu jos :(

bolidu' 07-02-08 19:00

io l-am luat de la un ceas de perete stricat.acu vezi si tu cum te descurci....

Preparatul 07-02-08 20:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 1342202)
salut.ti`am urmarit toate posturile....e chear faina dacia ta....am si eu o intrevare....cum ai reusit sa scoti geamu d la far.k mi`am luat si eu angeluri da nu pot sa du geamu jos :(

pai daca ai farurile noi e mai bine ca ai siliconul ala moale..nu e intarit si se taie repede...deci daca sunt farurile noi indoi buza la fa untr-un "colt" adica doar intr-un loc dai gaura cu un ac ceva cat sa intre un fir de ata tare si cu ata aia tai masticul am sa-ti fac niste poze in paint ca sa vezi cum si in ce fel

uite si poza sper ca intelegi ceva din ea...:D

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1342205)
io l-am luat de la un ceas de perete stricat.acu vezi si tu cum te descurci....

eu n-am nici un ceas cu pexy am doar dalea cu sticla :cry::sad:

poate cine stie cum dau peste un ceas mai vezhi prin vecini:)) le dau o tuica la plic :)))

adi.schumi_tm 14-02-08 17:33

De unde pot cumpara si eu niste ''inele'' ca ale tale pe albastru?

Preparatul 15-02-08 12:27

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1357122)
De unde pot cumpara si eu niste ''inele'' ca ale tale pe albastru?

MY_OVY E ID LU BAIATU CARE LE-A FACUT VORBESTE CU EL SI II ZICI CA AI ID D ELA PREPARATUL ...

SEVY_TJB 15-02-08 14:57

frumoasa,da punei niste jenti

Preparatul 16-02-08 10:51

Quote:

Originally Posted by SEVY_TJB (Post 1359107)
frumoasa,da punei niste jenti

am sa-i pun dar acum ma ocup de antifonat si de alte mici retusuri la interior...jantele v-or venii cu flanse de 4 prezoane sau daca nu v-or fi jante in genul la cele de pe dacia dedicatie...dar sa gasesc ceva bun nu made in turcia

Preparatul 24-02-08 13:56

6 Attachment(s)
In sfarsit pozele cu farurile si cu usile...
farurile au iesit super...zic eu..acum astept parerile voastre
iar la usi....sunt super multumit..mai am podeaua si plafonul...ca portbagajul l-am facut :D

Relu_GTT 24-02-08 15:24

Cat costa de vopsit o dacie ?

CristiRS 24-02-08 15:44

15 - 20 mil + materiale la cuptor dar vopsit calumea

Preparatul 25-02-08 18:14

depinde si de vopseaua pe care o folosesti si ce materiale folosesti...daca folosesti de cea mai buna calitate te duce undeva la 25 de milioane daca folosesti materiale mai putin "performante" cam 15 mil

bolidu' 25-02-08 20:42

ce aveti fratilor cu sumele astea????pe mine m-a dus vreo 6milioane cu tot cu chit+spritzchit+diluant+vopsea si manopera.am dus-o omului gaoace.e meserias omu,a fost vopsitor in uzina.acu bineinteles nu se compara un service din bucuresti cu nea nae care le vopseste la el acasa.

bolidu' 25-02-08 20:47

cum e gaby bass-ul acum dupa ce ai antifonat usile???

Preparatul 25-02-08 22:49

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1382934)
cum e gaby bass-ul acum dupa ce ai antifonat usile???

se simte f mult diferenta dintre tabla goala si antifonata..se aude mai mult in masina si mai putin afara ...nu se mai pierde sunetul...si nu mai baraie tabla pe ea

inainte sa o antifonez trepida tot pe ea..referitor la usi..numar...acum dupa ce am antifonat nu mai trepideaza nimik..se aude altfe..recomand la toti sa-si faca pt ca e o investitie f buna..nu-ti trebui bani multi iar efectul este excelent zic eu..

Preparatul 25-02-08 22:50

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1382918)
ce aveti fratilor cu sumele astea????pe mine m-a dus vreo 6milioane cu tot cu chit+spritzchit+diluant+vopsea si manopera.am dus-o omului gaoace.e meserias omu,a fost vopsitor in uzina.acu bineinteles nu se compara un service din bucuresti cu nea nae care le vopseste la el acasa.

pai cam asa se cere acum cu vopsit la cuptor,manopera,si etc..sunt preturi exagerate dar n-ai ce face ...sti cum e romanu' te arde cum te prinde..

Preparatul 28-02-08 12:28

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1380050)
In sfarsit pozele cu farurile si cu usile...
farurile au iesit super...zic eu..acum astept parerile voastre
iar la usi....sunt super multumit..mai am podeaua si plafonul...ca portbagajul l-am facut :D

ce parere aveti despre faruri?:D:D:D va plac?nu mai zice nimeni nimik?

bolidu' 28-02-08 16:30

sunt belea rau farurile!!!o sa le fac si io pt inceput pe cele de faza lunga.am incercat ceva pe acasa dar nu mi-a iesit asa ca o sa apelez la ovidiu.te-a intrebat politia de sanatate de cand le-ai pus?

Preparatul 28-02-08 17:30

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1389491)
sunt belea rau farurile!!!o sa le fac si io pt inceput pe cele de faza lunga.am incercat ceva pe acasa dar nu mi-a iesit asa ca o sa apelez la ovidiu.te-a intrebat politia de sanatate de cand le-ai pus?

nu are de ce sa ma intrebe,daca ar fi asa pe cei cu bmw-uri nu i-ar intreba?:D daca e sa ma opreasca si sa ma intrebe le arunc pastila ca,ce la bmw-uri scrie in talon de ele undeva,ca nu scrie :P

bolidu' 28-02-08 17:58

daca nimeresti vreun tablagiu care vrea sa te arda iti spun io ca te arde ca este modificare la sistemul de iluminare:)

CristiRS 28-02-08 18:59

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1383353)
se simte f mult diferenta dintre tabla goala si antifonata..se aude mai mult in masina si mai putin afara ...nu se mai pierde sunetul...si nu mai baraie tabla pe ea

inainte sa o antifonez trepida tot pe ea..referitor la usi..numar...acum dupa ce am antifonat nu mai trepideaza nimik..se aude altfe..recomand la toti sa-si faca pt ca e o investitie f buna..nu-ti trebui bani multi iar efectul este excelent zic eu..

daca vrei calumea fa asa:

Antifonat usa interior si exterior, apoi inca un strat subtire de antifon pe fata de usa si aplici o folie de parchet pe care o imbraci in antifon, lasi sa se usuce si gata sa vezi atunci diferenta :) recomand si in interior la fel, dar antifonati bine folia aia de parchet ca sa nu intre apa intre ea si usa

Preparatul 03-03-08 20:59

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1389800)
daca vrei calumea fa asa:

Antifonat usa interior si exterior, apoi inca un strat subtire de antifon pe fata de usa si aplici o folie de parchet pe care o imbraci in antifon, lasi sa se usuce si gata sa vezi atunci diferenta :) recomand si in interior la fel, dar antifonati bine folia aia de parchet ca sa nu intre apa intre ea si usa

am sa incerc sa vad..cam cat e o cutie de antifon si la cati litri e?

Preparatul 05-03-08 14:15

tin s ava anunt ca i-am montat "filtru sport" la daciuta mea..:D se aude super tare..si parca e o mica diferenta..in curand revin si cu poze

Preparatul 09-03-08 15:02

3 Attachment(s)
poze cu filtrul si cu "noul look" i-am montat spoilerul pe fata si i-am pus numarul in partea de stanga jos ..acum sa vedem cat rezista

RobertRFG 09-03-08 15:05

cat ai dat pe filtru daca pot intreba....de ce nu incerci sa il aduci mai aproape de far ca asa e cam aproape de galerie....

Preparatul 09-03-08 15:44

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1411666)
cat ai dat pe filtru daca pot intreba....de ce nu incerci sa il aduci mai aproape de far ca asa e cam aproape de galerie....

sta bine unde sta..o sa-i fac o prelungire sa-l pun undeva unde sa traga aier curat nu de la motor..dar acum e cam frig dimineata..

Preparatul 09-03-08 15:45

3 Attachment(s)
cateva poze mai clare cu masina..arata super zic eu..sunt super multumit de treaba pe care am facut-o :D astept pareri

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning