![]() |
Re: My Black Beauty...
pacat.. :((:cry:
oricum, bine ca e el sanatos.. ziceai ceva de un cauciuc explodat.. mie mi se par ok cele din spate :???: |
pe spate stanga nu se intelege din poza dar are o fasie taiata de la explozie se vede sigur cum a explodat si la urmele de franare se poate observa pe stanga o usoara ezitare si o linie stearsa de la janta stanga spate
|
1 Attachment(s)
Poza cu cauciucu explodat stanga-spate.
|
Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat la locul accidentului,in special lui razvan si mihai!!! Fratimiu va sta internat pana pe 1 mai pt mai multe investigatii si analize...in rest este ok.Da..in poza aia se vede clar cu a bubuit nenorocitul ala de cauciuc.
|
socante pozele... socanta situatie...
insanatosire grabnica si numai bine! |
alex0406 voi cum ati reusit sa scapati doar cu atat... ca eu cand am vazut masina la dudu am inebunit
|
E bine ca nu au fost probleme grave cu nici unu dintre voi. Asta e tot ce conteaza.
|
Asta e cel mai important ca au scapat cu bine... dar pacat si de masina :((
|
masina nu avea asigurare nu? "preparatu" a iesit din spital? a fost grav ranit?
|
Pacat , mare pacat sa patesti asa ceva din cauza la un cauciuc :(. Nu pot decat sa va urez insanatosire grabnica la amandoi . Va salut ! ! !
|
Nici eu nu-mi dau seama cum am scapat...sincer va spun ca mi-am vazut moartea cu ochii!!!Mai nasol a fost cand s-a oprit masina si nu l-am vazut pe fratimiu inauntru(eu eram cu capul in pedale si cu picioarele pe plafon undeva),am iesit imediat disperat sa-l vad pe Cosmin,iar el la fel venea dupa mine.....eu unul am crezut ca visez...ca nu este real ceea ce vad..masina praf,fratimiu plin de sange,eu la fel...o zi de neuitat as putea spune pt noi.Inca o data le multumesc din suflet celor care ne-au ajutat
|
4 Attachment(s)
:sad: ne-am uitat la masina si am gasit sange pe plafon chiar sus la parbriz...pe acolo cred ca a fost aruncat fratimiu
|
foarte nasol....imi pare foarte rau pentru voi si pentru masina,pt ca stiu ca preparatu chiar tinea mult la ea.insanatosire grabnica,si cred ca cu totii ar trebui sa ne gandim de 3 ori inainte de a pleca la drum,nu de alta dar si eu am facut acest drum cu viteza mare,si nici eu nu am cauciucuri din cele mai bune(sunt imbatranite,crapate,si nu prea mai au profil-sunt dinaintea reconditionarii masinii),si am tras ditai spaima cand am auzit de voi,sa nu mai vb dupa ce am aflat si detalii!
Bafta.Dumnezeu sa ne fereasca de mai rau! |
am trecut si noi pe acolo :| pacat am inteles ca v`a sta cateva zile in spital .. fratele sau am inteles ca e mai bine .... pacat insanatosire grabnica le doresc... !
|
cat mi`a placut mie masinuta asta :( .... mare pacat .... cel mai important e ca ati scapat cu viata ... isi cumpara cosmin alta mai marfa
|
INSANATOSIRE GRABNICA !! important este ca suntetzi voi bine , numai bine !
|
nu masina este prioritatea intr`un accident si in cazul de fata ne bucuram ca ati scapat voi cu viata..fieru` e fier fie`l faci fie`l cumperi!aveti grija de voi si insanatosire grabnica!sanatate..
|
Cosmin .....insanatosire grabnica si mai dute si la biserica boss ....ca ce ai patit acum o fost o plama de la Cel de Sus ....! Numai bine!
|
Bine ca nu ati patit nimik grav ! Viata e mai importanta decat toate !
|
Aveti pe cineva sus care va iubeste !!!Rare sunt cazurile la o asemenea viteza in care lumea scapa.Bafta si insanatosire grabnica
|
imi pare foarte rau ..de ce sa intamplat ...frate nu ai avut parte deloc de aceea masina ......dar lasa ca e fier ......bine ca ati scapat voi bine ....bafta si sa va facetii bine ...cat mai curand ;)
|
insanatosire grabnica :!:
|
Salut,inca Sunt In Spital,sunt Ok,o Sa Raman Cu Cateva Semne,in Rest Ok...va Multumesc Ca A-ti Fost Alaturi De Mine,ii Multumesc Mult Lui Razvan Si Mihai Si Celor Care I-au Ajutat Sa Scoata Masina De Acolo,nu Stiu Exact Cine...imi Pare F Rau De Masina,nu M-am Hotarat Ce Voi Face Cu Ea,imi Pare Rau Ca Totul A Fost De La Un Nenorocit De Cauciuc...va Multumesc Si Ne Auzim In 2 Zile Cand Ma Externez!
|
masina se vinde,pretzul este de 2500e disc,motorul este neatins,transmisie si evacuare,scaune intacte,kit-ul este dar cu mici crapaturi,proiectoarele,fete de usi,bancheta,2 faruri,un stop,volan,serpii,cip-ul(care sare peste 7000ture),radiator,acte cu identificare valabila si itp 2 ani,janta sparta se face cu 100e,plus multe altele,am facut o socoteala si daca o desfac ies multi bani,blocantul 3,64,daca nu o vand complet fac recarosare si gata.scaunele si motorul am deja client la 1000e,motorul este ca nou,in 80km nu a scazut acul la benzina si trage f grav,poate sa confirme DGH si multi altii...astept oferte!
|
Daca o desfaci vreau eu blocantu !
|
Inca mai este intreg kitul de mtech 2 ?
|
intai as vrea sa o dau toata
daca nu reusesc,vb...! |
am si yo o intrebare pt voi 2...mai avetzi curaj sa mergetzi cu masina?...app insanatosire grabnica...si pakt de masina fff frumoasa era...poate facetzi cva cu motorul..
|
cosminele, imi pare sincer rau, stiu cat iti doreai masina asta si acum cand e a ta..nu mai poti sa te bucuri d ea. E bine k ati scapat amandoi cu viatza si fara urmari grave, doamne fereste un scaun cu rotile. Multzumeste-i lui D-zeu k stau lucrurile asa!
bafta si...insanatosire grabnik |
imi poti da pe pm un pret pentru toata masina?
|
o desfac,deci cine este interesat de piese...
|
io scaune si obc ms
|
eu sunt interesat de gamurile electrice complete ( macarale+instalatie+butoane + surubele :) )
|
zi si mie te rog un pret pt motor cu si fara evacuare (cap coada). insanatosire grabnica si aveti grija de voi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cosmine...acum am aflat vestea...am ramas socat cand am vazut pozele , imi pare foarte rau frate...nu imi vine sa cred ce ati patit...Daca te pot ajuta cu ceva te ajut!!
|
ati avut mare noroc!! eu de la o ciocnitura mica la 50 la ora mi-am distrus mana dreapta pe viata, si voi la o viteza de 3 ori mai mare...ati scapat usor, mai ales ca a fost masina veche :( imi pare rau si de masina, oricum bani mai faci, masina iti mai iei, tu sa fii sanantos! ;)
|
Poti sa stii ca din clipa din care a explodat cauciucu ai renascut si tu si fratioru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning