Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Cel mai frumos Oltcit posibil . . . (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/3879-frumos-oltcit-posibil.html)

dj16xxs 23-12-05 16:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Tim\"
Quote:

Originally Posted by \"Lao\"
Quote:

Originally Posted by \"bodyspeed\"
n-ai vazut si continutul adica tu te-ai uitat \"pe coperti\" si ai vazut kitch-uri
nasol

Pot să mă uit numai la cuprins şi să-mi dau cu părerea despre el. E doar părerea mea şi... atāt. Sau nu. :P

stii asta nu e topic numa pt pareri si mai ales a unor \"incultzi\" sry

bravo mah!!! ce frumos vorbesti!

Lao 23-12-05 20:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Tim\"
stii asta nu e topic numa pt pareri si mai ales a unor \"incultzi\" sry

CLAC! Sunt sigur că nu mi s-a părut că asta s-a auzit. Ai clacat! Hahaha!

Cānd eram la vārsta ta şi-mi răspundea unu' aşa mă aprindeam de nu-ţi poţi imagina, aruncam cuvinte grele, dar la \"limita ban-ului\". Acum tot ceea ce-mi vine īn minte cānd văd mesaje \"pline de argumente\" ca al tău este: \"nu-ţi pune mintea cu proştii că o au odihnită!\"

La reventinde-o!

Later edit: fără intenţia de a generaliza, am văzut prea tārziu că eşti moldovean. Īmi cer scuze chiar şi pentru cele scrise mai sus.

Most_Wanted 25-12-05 20:54

abia cum am vazut si io ...............primu olcit e tare...sun mai multe...

Ju!ceD 03-01-06 18:53

HMM

Intradevar am vazut un oltit cu jante de 17'

bodyspeed 03-01-06 20:29

Re: HMM

Quote:

Originally Posted by \"Ju!ceD\"
Intradevar am vazut un oltit cu jante de 17'

si nu n-il arati si noua ca n-am mai vazut

Tim 04-01-06 10:05

super tare :)) bvbodyspeed bravo :))

rada_ady 08-01-06 11:14

doarr4u17 ,vezi cum vorbesti de oltciturile din Craiova .eu iti garantez tie ca peste a ta sunt cel putin 10 oltcituri ,si pana o sa o termini o sa mai apara altele ,ceea ce faci tu la a ta acum in craiova se facea cu mult timp in urma .oricum eu iti urez bafta si spor la munca

DeepWound 08-01-06 19:40

Nou in branşă...

1 Attachment(s)
Yo guys :!: :roll: Stiu si eu...parca mai mult imi place sa ma uit la Oltcitul meu netunizat decat la primul...Parerea mea :!: Acuma, poate se intampla asta pt ca m-am atasat mult de ea...nah! vo arat si voua si daca vreti trageti putin cu ochiul! :D

ionut17 09-01-06 17:41

6 Attachment(s)
sal.uitati niste poze.poate le cunoasteti :shock:

B-14-BYE 09-01-06 20:04

sal

singuru oltcit care imi place !! doar ca nu imi place eleronul. poate daca era fara lumina si avea si urechi era alta treaba !
si nici spoileru spate nu imi place . in rest. parca are alta forma umflat decat stock :wink:

Manson 10-01-06 22:40

sunt mort dupa oltcituri....si sunt unele....doamne ...mori langa ele....gusturile nu se discuta nu? :wink:

DeepWound 15-01-06 22:20

:!: :!: Netza baieti :!: :!: Nu va mai plac oltciturile :?: De ce nu mai ziceti nimik :?:

mertan 15-01-06 23:23

de cand a plecat maiestrul emerit al sportuli, nu mai intra nimeni peaci. so ales praful.

DeepWound 15-01-06 23:33

??

Care maiestru :?:

mertan 16-01-06 07:45

oare care. mai gandestete.

valib 16-01-06 19:01

in principiu...e iarna...lumea acum modifica masinile pentru vara
si cel mai bine e sa taci...si sa faci...

lordulica 17-01-06 00:41

sa ma bag si eu in seama....

3 Attachment(s)
in primul rand salutari, piticule bafta cu \"noul\" xxs sa`l faci sa \"moara\" lumea.
cu putin ajutor de la piticu` pot sa pun si eu o poza aici, un oltcit \"neumflat\" cum spun unii :) dar parerea mea simpatic.

dj16xxs 17-01-06 12:45

he he he ... capota mea....sa stii ca ii sta bine...da mai las-o un pic ca e prea ridicata!

lordulica 17-01-06 14:41

sunt mai multe in plan, de lasat nu am cum sa o mai las pe fata, ca nu`mi mai da voie roata. sa pui si tu poze cu bmw`ul cand incepi sa-l faci ca sunt curios cum arata :)

B-14-BYE 17-01-06 19:55

sal

sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos :lol: si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna. :?

bodyspeed 17-01-06 20:52

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos :lol: si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna. :?

da dar acest oltcit macar e terminat al tau era la stadiu underconstruction si asa a ramas un proiect abandonat sa vedem acea \"semnatura\" a ta daca se va realiza mai ales ca e fullllll tuning :wink:

lordulica 17-01-06 22:33

ma treaba e ca e facut, de mine, comun, necomun cum o fi e al meu si ce e mai important sunt banii mei si zilele mele pierdute asa ca urat, frumos e al meu

P.S. merci pt reply :wink:

dj16xxs 17-01-06 23:16

Quote:

capota aia comuna a lui a fost a mea...acu 2 ani :lol: :lol: ...si asa a luat-o de la mine...asa ca iar vorbesti ca sa te afii in treaba!ti-am spus \"mutu tace si le face\"...nu vrei tu sa asculti!....sau hai sa o pun altfel....cand aveam eu capota aia tu stii ce faceai in tzarana, nu?

mishuleo 20-01-06 13:29

pe forumul oltcit.ro ai sa gasesti inca multe alte masinute tunnate chiar mai bine decat cele prentate

dj16xxs 20-01-06 13:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mishuleo\"
pe forumul oltcit.ro ai sa gasesti inca multe alte masinute tunnate chiar mai bine decat cele prentate

si care ar fi alea? vreau cateva exemple!

lordulica 20-01-06 14:00

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
Quote:

Originally Posted by \"mishuleo\"

si care ar fi alea? vreau cateva exemple!

ce naiba piticule nu sti ca sunt o gramada? uite imi permit sa pun o poza :twisted:

Gabi 20-01-06 14:01

Am auzit că pe acolo ar apărea poze cu Oltcitu' ăla... XXS parcă are număru' :lol:

Lao 20-01-06 17:55

Oltcit-ul ăsta cu faţă de Logan e prea tare! Aproape că-mi vine să-mi iau iar Oltcit să-l fac aşa. :lol:

Tim 20-01-06 18:49

Re:

Quote:

Oltcit-ul ăsta cu faţă de Logan e prea tare! Aproape că-mi vine să-mi iau iar Oltcit să-l fac aşa. :lol:

loool bv :))) :):):) prea tare prea tare:))

lordulica 20-01-06 22:03

Re:

Quote:

eu zic sa incerci sa`i faci si spatele sunt curios cum ar arata :) si ai fi unicat :wink:

Madalin Zolti 22-01-06 15:05

:lol:
xxs da care era treaba cu ea, am auzit ca intra apa prin ea la motor

da oricum, am vzt si poza cand era pe masina ta so arata superb!!!

Quote:

Quote:

capota aia comuna a lui a fost a mea...acu 2 ani :lol: :lol: ...si asa a luat-o de la mine...asa ca iar vorbesti ca sa te afii in treaba!ti-am spus \"mutu tace si le face\"...nu vrei tu sa asculti!....sau hai sa o pun altfel....cand aveam eu capota aia tu stii ce faceai in tzarana, nu?

dj16xxs 22-01-06 15:41

pai normal ca intra daca avea doua gauri cat casa...eu am pus sub sita plexic dar tot degeaba???

p.s. esti cum fan alfa sau ti-ai luat alfa?

Madalin Zolti 22-01-06 16:27

Re:

Am o alfa 33 modificata
Quote:

pai normal ca intra daca avea doua gauri cat casa...eu am pus sub sita plexic dar tot degeaba???

p.s. esti cum fan alfa sau ti-ai luat alfa?

bil1706 22-01-06 18:50

???

lordulicaaaa no offence man ...........dar sa traiasca oltcitul ala .................. E CEA MAI URATA TREABA PE CARE AM VAZUT-O VREODATA hahahahaha
esti tare
zici ca e ala de la guiness book care isi scotea ochii din orbite

lordulica 22-01-06 18:53

bil pai de ce sa ma supar ma? ma bucur ca ti`a placut :) ... probabil omul a muncit ceva la el :lol:

B-69-TAU 23-01-06 19:23

respect, atat am de zis pt xxs! sa iti modifici o masina iti trebuie curaj si ceva nebunie! banii care ii bagi in masina nu ii mai scoti, dar in schimb capeti respect...... bafta in viitor....

rada_ady 27-01-06 00:43

oltcit cu fata de dacie :shock: .omul asta a adus o ofensa oltcitu-lui indiferent daca e fata de logan.tot dacie ramane..mai bine il lasa stock.oricum respect pt om ca a incercat sa faca ceva.pacat ca nu a facut ceva frumos.

rada_ady 31-01-06 16:01

cele mai tari oltcit-uri din craiova sunt 2 :PMD si GCF.daca mai stiti altele mai vrumoase vreau sa vad si eu poze cu ele

valib 31-01-06 20:47

mie imi place si DES-ul si RED-ul(ala albastru) si cel al lui Sasha(oltcit alb)
Nu zic ca sunt cele mai tari...pentru ca gusturile nu se discuta.

https://img355.imageshack.us/img355/1...tdes2pn.th.jpg

https://img366.imageshack.us/img366/5...57882ce.th.jpg

https://img389.imageshack.us/img389/2...red70xo.th.jpg

https://img459.imageshack.us/img459/5...iova1qx.th.jpg

valib 31-01-06 20:48

si sunt multe altele...care sunt speciale in felul lor unic.

All times are GMT +2. The time now is 21:17.

- Copyright 2026 4Tuning