![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Quote:
Ti-as raspunde si la celelalte intrebari dar nu imi permit, nu sunt in masura....sa ii lasam pe cei care sunt in masure sa ofere un raspuns... |
Quote:
|
din cate stiu eu nu se discuta despre a interzice prezenta masinilor din primele doua clase ci mai degraba de unirea primelor 3 clase, adica masini cu putere mai mica de 130cp
|
faza e ca la masina mea, in acte scrie ca am 75 cp , dar eu am undeva la 115 :( o sa am probleme?
|
poti sa intri la start daca n-ai pribleme care au potential de a genera accidente (gen frane), asta o hotaraeste "Sef verificare tehnica Badulescu Florian", dar din mod normal si din cate stiu eu n-ai astfel de probleme
diferenta sta in faptul ca vei concura cu masini ale caror motoare au o putere de plecare mai mica de 130 CP (inclusiv 129CP), pana acum ai fi intrat sa concurezi cu masini cu puteri pana la 76CP, o sa fie mai greu daca se renunta intradevar la primele 2 grupe. Mai multe vei afla la fata locului. |
-Nu va banat nimeni degeaba.....pt voi la 17 ani.....sunt multe subiecte interesante aici nu sa vorbiti tote tampeniile si peste tot.
-Nu avem nevoie de sprijin verbal......vrei sa ajuti la ceva...ajuta . -Dorim sa facem o cursa la mare , nu cerem nimc de la nimeni , dar lasati-ne sa ne facem treaba bine sau rau. |
Quote:
SI SA VENTI..CU CATEVA. LOCURI 1 DE ACOLO ;) DANY PMD NU POATE SA FIE PREZENT.... DIN PACATE...:cry: ERA LA GRUPA LUI...FIRST ;) |
sper s fie soare sa fac si eu un show de 20 sec sau poate 60 :)))
|
cursa, dupa cum a anuntat si sebastian, este in acest moment la nivel de demersuri.
Informatie de ultima ora: inca se mai asteapta aprobarile de la politie, informatie de la fata locului (C-ta) |
Quote:
Dream Squad va fi prezent acolo ...presupunand k nu avem surprize cu locatia :D ...si vom da o mana de ajutor daca e nevoie :) bafta |
Quote:
|
Vreau sa stiu si eu ce masini preconizati ca or sa fie la grupa E,pentru ca dupa calculele mele nu prea sunt multe si nu as vrea sa vin si sa ma dau contra timp la grupa respectiva.
Multumesc. |
spatiu este destul si pentru 400 de metri si pentru grupele c e .. etc .. pe 1000 de metri .. si spatiu de franare este sa te opreshti si cu racheta Columbia .. doar sa nu ai frane ;)
|
-Concursul cu siguranta va fi de tip :PIRAMIDAL.
-Masinile vor fi scoase din competitie prin eliminare (perzi---> out , castigi--->mergi mai departe) , deci nu avem timpi !!! |
piramidal inseamna ca vor exista grupe , nu doar libere. e bine.
|
intr-un fel cam aiurea! pt ca participantii dau taxa aia de 50 ron si au ghinionul sa fie scosi din prima cursa si nu cred ca le convine :|
|
-Ai dreptate Dolb dar la curse vi sa castigi......se stie ca in ziua de astazi nu mai vin la curse masini STOK....unele au modificari de ar trebui sa fie cel putin 2 grupe mai sus.....oamenii au bagat bani in ele pt a obtine peformante.....si aici se poate vedea cine a chibzuit cel mai bine banutii !!!!!!
|
Sa-si modifice masina sa fuga mai tare ca sa numai fie scosi din prima cursa... No Offence...
|
Quote:
|
Quote:
|
ai fi preferat sa fie pe timpi si sa te dai o singura data indiferent de rezultat? mie mi se pare ok sisitemul piramidal desi am sansa sa ies din prima, depinde ce adversar am langa mine
|
Quote:
|
din pacate timpul nu permite asa ceva, o parte din colegii din grupa ai sansa sa-i reintalnesti la libere
|
eu intru la 170 cai si am modificari dar sunt sigur ca la multe masini din grupa mea sunt in plus asa ca stau la finish
|
Quote:
p.s. nici io nu st PENTRU debandada de la start dar repet ca atentia trebuie concentrata dupa start ! |
Quote:
referitor la sistemul piramidal ....e de foarte mult timp si nu inteleg daca asa s-a hotarat ...dc st carcoteli ??????? io de ex ...stiind ca nu am ce sa fac cu masina stock ...probabil k nu o sa ma dau !!!!!!!!!! |
uite ca eu vin cu o masina stock! dar cu un sofer tunat ;) eh .. sper sa castig si eu o cursa acolo :lol:
|
Daca stam stramb si judecam drept vom vedea ca practic prin regulamentul LR se incurajaza tuning-ul pe masini fie el chiar radical.
Tocmai din acest motiv grupele sunt in functie de puterea din talon, iar cu modificari mai importanta putandu-se ajusta cu anumiti coeficienti. Si in al doilea rand, toate competitiile de drag care se respecta au la baza un sistem pramidal. |
nu cred k or sa vina totzi pamblicarii sa se dea...parerea mea e k cine vine acolo....shtie ce face....asha k tot mashina ramane cea care decide...
|
pana la urma noi unde ne dam? la cta sau saturn? din partea tuturor celor din mangalia RESPECT
|
pana la urma noi cei din mangalia unde ne dam? la cta sau saturn? RESPECT
|
Quote:
|
beton ,astept sa vad poze si filmele de la locul faptei
|
pai tu nu te prezinti? hai k am tupeu sa ma dau cu Seatu tau :D ( nu de alta dar am mai facut una.. din pacate aia era tdi 120 cp - dar poate nu stia soferu sa ii dea ! )
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc din nou. |
Quote:
|
vin si eu cu cazanu ;)