![]() |
Re: Cobra2007 - Cars VT
Salut si multumesc pentru aprecieri :)
Am inteles ce-ai spus si am sa iau in considerare. Ai dreptate, intradevar nu arata prea bine. |
Re: Cobra2007 - Cars VT
7 Attachment(s)
Salutari ! M-am gandit sa refac o lucrare mai veche (defapt, una dintre primele mele lucrari). Atasez si pozele vechi (cele cu cobra factory :))). Un BMW E39 M5. Mi-a fost un pic cam greu sa lucrez cu masina avand in vedere ca sunt obsedat de claritate si nu de pixeli urati, dar poza fiind veche.. nu am gasit altceva. Am incercat cat de cat sa maschez pe alocuri cu ceva blur/reduce noise. Sa o luam usor :-) De la inceput am avut in cap ceva simplu, fara prea multa bataie de cap. Am zis ca pe o masina frumoasa ca aceasta, nu merita sa pui prea multe (acum cativa ani eram contra :-)). La prima poza cu fata, am facut brush bara din fata si skirt-ul lateral. Nu stiu cat de extraordinar au iesit, inca lucrez la asta. Acum am observat ca reflexiile nu au iesit ca la a 2-a poza (cu spatele) pentru ca .. pitong :D A 2-a poza cu spatele (care imi place mai mult sincer), i-am schimbat putin atmosfera, stopurile sunt brush (nu in totalitate, doar cele pe frana). Toata partea de jos cu tevile de esapament, le-am facut de la 0.Poate ca duce putin a toony dar cum spuneam, lucrez la asta :???: Cam atat. Astept parerile voastre. Multumesc :-) Ce post luuung, scuze scuze ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning