![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
frumoasa masina poate o faci tip gordini?
|
a fost lovita pe partea dreapta (aripa)? mai continuii dungile pe capota de portbagaj ?
|
eu zic...ori faci dungile mai late...ori le dai jos...jatele fa-le negre cu margini polishate...si neaparat suspensii mai joase
|
Da Viktoor,masina a fost lovita in dr spate prin februarie,un dobi... nu mi-a cedat prioritate si m-a luat cu fulgi cu tot in dr spate din lateral..a fost urata treaba..:sad:
Tomita,in mod sigur va fi Gordini Style..dar mai dureaza putin;) Dungile vor fi date jos,am sa vopsesc si partea fata si voi trasa dungi Gordini..jantele imi plac asa argintii si cu cercurile nichelate vin f bine:-) La suspensii se va lucra in curand! |
tocmai ma gandeam cum poti sa o faci mai frumosa ...si nu imi veneau idei ....bravo. e din ce in ce mai frumosa .....dar nu dadeau mai bine alea originale cu capace nichelate ?
|
Nu-mi plac jantele originale pt ca sunt inguste si interiorizate...eu caut jante si mai exteriorizate,sa o arate lata,pt ca urmaresc proiectul R12 Gordini..
|
9 Attachment(s)
Am gasit si jantele pe care le cautam!!!
Au si caucioace sport 2 buc TOYO si 2 buc SEMPERIT toate de 185/55/R14 Bonus am primit si una de rezerva,dar cu cauciuc de ARO 10 pe ea... Abia astept sa le aranjez si sa le pun pe masina;) Iata poze cu ele in stadiul actual. |
bravo...marfa jantele...cat te-au costat cu tot cu gume?caut si eu de ceva vreme si nu gasesc modelu asta de jante...
|
o sa trebuiasca sa umflii aripile cu astea de aro 10 ....si io am 5 jenti acasa si mie lene sa umflu aripile ....le vand ....:(
|
Quote:
|
Da! abia astept sa o incaltzi cu ele! :D
|
super masina , ongrijita, cred ca o sa dea bine cu jantele astea ... asteptam sa vedem
|
DDP Danny,eu zic ca le-am luat f bine la 320 RON toate 5..baiatu isi dezmembra Sportiva de pe care le-am luat si cred ca d-asta le-a dat asa..daca te uiti prin magazine gasesti simple jenti de Papuc la peste 1 mil/Buc,d-apoi si cu cauciucuri bune pe ele..
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca o sa-mi cer si eu partea daca le vinzi pe topicul meu:D
Vad ca le dai ieftineanu'..sunt fara gume,nu? |
bogdane cand iti pui jantele pe masina??
|
Quote:
|
bogdane asteptam poze cu jantele puse !:D
|
3 Attachment(s)
O sa vina,o sa vina..;) insa deocamdata sunt putin cam busy si am masina blocata in service pt vopsit capota motor,grila aerisire(pe care o schimb cu alta neindoita) si fusta fata..asta pt ca vreau sa scap si de dungiile din fata;)
Ieri seara am reusit totusi sa curat bine una dintre ele si sa-i dau vopsea-vor fi albe:-) Iata si cateva poze din faza de pregatire a pieselor pt vopsit |
salut omule! ceva noutatzi? a iesit din service? :D
|
Quote:
|
spilerul ala shi eleronul ai strik aspectul...... in rest e bine imi place rar vezi o mashina veche (dacia) care sa nu fie condusa de vreun mos sau sa fie coaja rau asta e tare shi imi plac shi dungile alea de pe ea!! noroc shi ai grija de batranica:))
|
6 Attachment(s)
Merci RELLW,insa vezi ca am facut schimbari la masina..nu mai am eleron,nici dungi..cauta pozele din posturile precente si uite unele noi acum;)
Da Viktoor,am scos azi masina si uite si poze cu o parte din evolutia lucrarilor..zic o parte pt ca mai am de reglat capota si montat jentile si pe spate(care deocamdata asteapta sa se usuce lacul pe ele):-) Iata cum vin noile jante pe masina,cel putin pe fata..ce parere aveti? |
Bv frate!... Bv!... Cu dungile de pe pavilion ce faci?... Succes!...
|
Vopsea si peste alea,dar vara viitoare,cand pregatesc o surpriza..;) :-)
|
frate mashina e tare pakat k nu mai are dungile alea parea mai muscle shi poi ai faci 2 dungi albe la asorte cu jantele prea belea :)
|
Da e TARE imi place! ne pregatesti si o surpriza.... :)) sunt nerabdator sa vad ce ii mai faci! daca ii mai faci dungi cred ca ar arata mai bine daca ar fi mai late decat celelate, sa i dea un aer mai agresiv :)) :D imi place bravo!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu intra fara a evaza aripile spate...o sa recurg la treaba asta cand o cobor;)
Iata inca cateva poze azi prin Galati,in cautarea unei bare de torsiune fata de 22mm,pe care am si achizitionat-o..:-) Pozele sunt facute cu tel,deci nu au prea buna calitatea.. |
Nu am inteles prea bine ca sa-mi pun si eu genti de Aro 10, am nevoie de evazari sau merg si asa, si ce dimensiuni au cauciucurile pe ele? Ms anticipat
|
si grila aia din fatza zic eu ca trebuie schimbata! poate faci tu una, ceva unicat :D felicitari! vreau sa o vad dupa ce o mai cobori :D
|
2 Attachment(s)
Eu am cauciucuri de 185/55/R14.
Ca sa pui aceste jante,indiferent de cauciucurile cu care le incalti trebuie sa evazezi aripile spate,dar si pe cele din fata(daca o cobori) Eu acum am masina inalta si pot merge cu jantele fara sa evazez aripile,dar ies cam1,5-2cm inafara.. O sa fac cateva poze sa se vada cum sta treaba..in orice caz,dau super pe masina;) Cu grila fata o sa vad eu cum fac Viktoor,deocamdata vreau sa o montez pe cea originala,care arata f bine,cu tot cu ornamentul sub capota motor.Va fi o combinatie intre imaginea clasica,cu multe elemente originale dar tradata de cateva elemente sportive cum ar fi jantele,suspensia,evazarile aripilor si evacuarea dubla din inox... Iata poze cu masca originala |
Parerea me e sa ii lasi grila pe care o ai acum pe masina montata!...
|
Da frate arata bine rau si masca asta originala !
|
Mai bine arata cu masca originala!Dar scoate prostiile alea de pe ea.Arata bine si jantele.
|
In cel mai scurt timp cu putinta voi monta masca originala si pun imediat poze..cred ca a-ti observat ca am emblema cu vulturas model mare,de pe primele serii de 1300..ce-am mai umblat dupa ea..dar a meritat.:-)
Ce prostii Mikkai? Te referi la dungulitzele nichelate,nu?..ca alte prostii n-am pe ea..insa alea mi se par finutze si o scot putin din comun. Am sa vad daca dau bine cand o montez |
bah omu imi place ca ai mai umblat pe la exterior, mai una alta. foarte frumos. bah sincer in legatura cu gentile...nu pot sa zic ca eu ma omor dupa gentile alea dar nah daca tie iti plac atunci ne plac si noua.
|
3 Attachment(s)
niste genti ca astea si faine pe daciane.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning