Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/3827-opel-tuning-bertone-turbo-extreme.html)

steaua23 12-03-06 13:28

Re: BERTONE TURBO EXTREME

e superba masina ... chiar m-a lasat masca. am vazut-o ieri pe strada si pot sa zic ca intoarce multe priviri :D
ps: e mai frumoasa noua culoare

cosmin-tuning 12-03-06 15:06

4 Attachment(s)
super tare masina.imi plac mult spoilarele cad bine pe acest model sa nu mai spun de culoare.am sa pun cateva poze cu aceasta masina si sper ca proprietarul ei sa nu mai ia la omor :D dar am niste poze in care masina e curata si se vede mai bine

MC Mate 12-03-06 20:05

Trebuie sa existe si o critica.Asa k voi fi eu primul.Sunt 2 lucruri care nu imi plac: unul este locatia si felul in care sunt lipite stikerele iar al doilea este evazarea din spate mult prea mare.

cosmin-tuning 12-03-06 20:47

sunt de acord cu MC MATE in cea ce priveste locul unde sunt lipite stikerele .eu puneam doar pe geam sau nu mai puneam de loc.e singurul lucru care nu-mi place la masina.in rest mi se pare ok

Turbo110 12-03-06 22:46

cu stickere s-au fara masina e tare rau de tot ! ! !

dany_let 13-03-06 09:41

da masina e tare..sper ca de data asta o sa si fuga ...si sa nu mai ai probleme cum ai cam avut in ultimu timp....sincer imi placea mai mult eleronu vechi si mai multe chestii dar gusturile nu se discuta oricum e cel mai tare turbo de la noi...dupa aia vine al meu...(sunt modest) stiu.....:)))

dany_let 13-03-06 10:12

a si ...daca nu te deranjez prea tare....spune-mi si mie ...tu ai scos catalizatorul...daca da...ce ai facut cu sondele...?

bertone turbo 14-03-06 09:04

2 Attachment(s)
Nu cred ca pot impaca pe toata lumea asta a fost viziunea asupra coupe-ului meu.Masina merge super bine sant foarte multumit .Iar stikerele nu am vrut sa le pun unde le are toata lumea.Mai jos va arat volanta si 2 prieteni buni.

bertone turbo 14-03-06 09:13

5 Attachment(s)
A am uitat intercoolerul nu este de subaru ca ar fii scris sti !Nu?
MAI pun niste poze cu motorul.

dany_let 14-03-06 11:43

nu mi-ai raspuns cu catalizatoru....?? oricum te-am bagat pe emss...sper ca imi dai accept poate vb mai multe....

bertone turbo 14-03-06 11:44

am teava din inox de 70mm din turbo pana in spate

dany_let 14-03-06 16:44

daca vrei sa o vezi pe a mea...https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/14011-opel-astra-bertone-turbo.html

Eugen_TL 14-03-06 17:23

masina e superba... n-am cuvinte dar eu unu as fi dat de urgenta jos stikerele alea.... ! dar foarte urat mai ales ca sunt color... daca tot ai fi vrut sa ai asa ceva trebuia sa le pui negre ... in fine ! tie sa-ti placa si sa te bucuri de ea! :)

dany_let 14-03-06 20:21

masina e cea mai tare din romania ...(bertone turbo) anumite chestii nici mie nu imi plac ptr ca nu sunt pe gustul meu...dar masina e grava

Cosmin255 15-03-06 22:29

Masina este superba , sunt un admirator al acestui model de Astra si masina ta chiar m-a lasat tablou . Sa ai grija de ea , e foarte foarte frumoasa

canibalu 18-03-06 14:15

Nu inteleg de ce toti putoii de 17-18 ani fac comentarii legate de amplasarea stikerelor....cred ca stau la rand la permise si nu au alte subiecte de discutii decat lucrurile minore legate de stikere omului...Daca asa i s-a parut lui ca arata mai bine...care e problema...

canibalu 18-03-06 14:17

bretoane,eu zic sa o faci portocalie ma si sa ii pui stikere verzi ca da mai bine,poate asa o sa fie pe gustul unora care posteaza diverse impresii resapate....

lolek 18-03-06 15:02

cati cp are acum???? super masina felicitari sa ai grije de ea bafta

EKO 29-03-06 21:03

400CP are acum

Eugen_TL 29-03-06 21:12

Quote:

Originally Posted by canibalu
Nu inteleg de ce toti putoii de 17-18 ani fac comentarii legate de amplasarea stikerelor....cred ca stau la rand la permise si nu au alte subiecte de discutii decat lucrurile minore legate de stikere omului...Daca asa i s-a parut lui ca arata mai bine...care e problema...

se fac comentarii pt ca e un forum unde orice parere e bine venita...daca omu n-ar fi vrut sa-i fie admirata sau sa afle pareri nu ar fi pus-o pe net! asa ca putzoi esti tu din punct de vedere mintal si vezi ca ai inceput cu stangu!

sorry de off ! ai vreo problema cu mine da-mi un pm sa nu stricam pagina omului!

"bretoane,eu zic sa o faci portocalie ma si sa ii pui stikere verzi ca da mai bine,poate asa o sa fie pe gustul unora care posteaza diverse impresii resapate...." asa cum ai spus chiar tu ca daca omului ii plac stikerele nu e nicio o problema, asa iti spun si eu, daca lui ii place culoarea nu e nici o problema si PEACE! moama ce aere de om "matur" !

canibalu 31-03-06 13:46

Nu pot spune decat ca ai dat niste explicatii de putopalmist de 17 ani....Atat!!! Inca mai stai la rand la permise banuiesc si te-ai gandit sa dai un raspuns...Imi place ca te-ai simtit putoi....Dar hai sa nu stricam pagina omului...

canibalu 31-03-06 13:48

Trebuie sa mai cresti....o sa vezi cand ai o masina si toti cacanarii iti spun fel de fel de cacaturi''pareri personale'',sa vedem cum o sa reactionezi mai creier pane

Eugen_TL 31-03-06 14:00

nu e vorba ca m-am simtit putza dar m-am simtit de 17 ani se vede clar ca am 17 ! pai daca spui ca nu mi-ar conveni sa mi se spuna pareri personale tu dc draq ai mai bagat o parere personala si anume sa o faca portocalie...? de prost ce esti iti spun eu si ai grija cum vb ca nu te-am jignit pana acum ! OMULE NU STII CE E ALA FORUM ! intereseaza-te draq si apoi posteaza: parerile sunt bine venite fie ele bune fie ele naspa ce nu ti-e clar ma? nu ai invatat ca parerile nu se discuta inca? ori esti sarit de pe AXA ori esti sarit tot de pe AXA(una din astea doua e sigura)

luca 31-03-06 14:10

Masina arata mult mai bine in realitate, orice masina care te face sa intorci capul dupa ea din propria masina merita apreciata, mai ales una tunata.
Felicitari ! ! !

canibalu 01-04-06 09:11

''foarte urat mai ales ca sunt color... daca tot ai fi vrut sa ai asa ceva trebuia sa le pui negre''...Cand ai spus porcaria asta cred ca nu te-ai gandit ca dai in masina omului,pt ca tu cu un creier mic de 17 ani consideri ca e normal ce spui...Iti repet,stai la rand la permis si cand vei avea masina ta atunci sa faci ce vrei cu ideile tale...Pana atunci multa bafta!!

Eugen_TL 01-04-06 10:25

1 n-am sa stau la rand la permis si nici nu stau si asta nu te priveste DELOC pe tine
2 daca te uiti mai bine toti isi spun propriile pareri/ de aceea ma baiatule se pun poze: sa fie criticate,admirare... ca oricum posesul masinii va face tot cum vrea el ! eu n-am facut decat sa-mi dau cu parerea ce plm nu-ti convine tie nu stiu ! cum ti-ai dat tu cu parerea la culoarea masinii asa mi-am dat si eu si mai taci in plm ca deja devii de nesuportat...da-mi un pm cu id-ul tau de mess si vb acolo ( eu am incercat sa-ti dau pm dar nu merge) te rog eu mult sa nu mai postam aici aiurea! ULTIMUL MEU POST REFERITOR LA DISCUTIA ASTA!

Cosmin255 01-04-06 11:07

canibalu vezi-ti de treaba nu fi tzaran si nu mai arunca aceste cuvinte urate.Omul si-a spus parerea. Si daca esti atent ai sa vezi ca mai multi au criticat acele stickere . Mie unul nu mi se par urate , dar e problema fiecaruia , vezi-ti tu mai bine de treburile tale.

canibalu 02-04-06 12:00

se pare ca mi-am pus copilasii in cap....SSSS ca va i-au la pla...

Cosmin255 02-04-06 13:05

Esti un fraier obosit , ultimul meu post aici,nu merita sa arunci cu asemenea cuvinte cand omul e prost si nu intelege....canibalu , impuca-te , sau mai bine arunca-te ca e mai ieftin;)

bertone turbo 03-04-06 11:38

1 Attachment(s)
O Poza De La .....................

brbturbo 07-04-06 12:28

LoooL !!! Discutia incepe frumos si se termina cu "Fraier obosit". Si cand te gandesti ca toate astea de la stickerele lui UFO. LoooL specific romanesc, oricum.
Sa traiasca Conu UFO cu masina lui belea, ca si acum stateam cu debitmetrul stricat si ma luam dupa toti nepriceputii cu testerul in mana si schimbam la sonde Lambda de ma plictiseam.
Apropo, vrea cineva o sonda Lambda? LOL

teo_tg-jiu 07-04-06 20:23

ai tata la modificari de iti trebuie asistenta cind pleci la drum !!!!! dar bafta mai departe

bertone turbo 15-04-06 21:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by teo_tg-jiu
ai tata la modificari de iti trebuie asistenta cind pleci la drum !!!!! dar bafta mai departe

asta e asistenta

Turbo110 19-04-06 23:35

Quote:

Originally Posted by brbturbo
LoooL !!! Discutia incepe frumos si se termina cu "Fraier obosit". Si cand te gandesti ca toate astea de la stickerele lui UFO. LoooL specific romanesc, oricum.
Sa traiasca Conu UFO cu masina lui belea, ca si acum stateam cu debitmetrul stricat si ma luam dupa toti nepriceputii cu testerul in mana si schimbam la sonde Lambda de ma plictiseam.
Apropo, vrea cineva o sonda Lambda? LOL

salut am un prieten care are aceasi problema ... intra si tu pe messenger sa vb feghea_turbo...ms mult si scz de offtopic

WSR-BBK 29-04-06 21:47

asa trebuie sa arate o masina.Felicitari!

ebh 09-05-06 22:54

Quote:

Originally Posted by bertone turbo
asta e asistenta

auuuu..... vreau si io asistenta :)

ps: ce discuri mari are lambo asta.... in special pe spate

LE: mi-am amintit ca am si eu o intrebare: cum ai umflat aripile?

bertone turbo 16-06-06 10:33

4 Attachment(s)
Azi Am Demontat Motorul Si L-am Trimis In Germania La Vmax
Sa Il Faca Evo 450
La Montare Am Sa Pun Cutie In 6 Trepte Si Autoblocant Hidraulic Progresiv

Mandella 16-06-06 11:03

felicitari pt ce faci cu masina asta!!!

cosmin_meme 19-06-06 09:55

masina arata bine.am vazut-o si la 4tuning day.bertone_turbo,ai putea realiza un altfel de prinderi pentru spoilerele fata spate.eu am observat ca erau prinse cu niste suruburi in parti.poate ai putea gasi o solutie de prins pe interiorul aripii,pe margine.in rest super OK

newmedia_ltd 19-06-06 17:18

consum ?

desi la nr de caluti pe care ii are nu prea se uita omu la consum totusi am si eu o curiozitate :

Cati litri devoreaza :
condus normal - oras / afara
condus agresiv

inca ceva : viteza maxima ?

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning