![]() |
Re: "Old school is not dead"-Dacia 1300 PH 88 VBA
Quote:
|
a iesit misto masina. mai ales culoarea da bine de tot pe ia, eu in locu tau nu mai puneam lampi de marsarier pe spate tu cred ca le ai pus sa fie cat mai originala si pt itp etc.. oricum per total cu niste jante ca in poze o sa fie tacamu complet. bafta in continuare si spor la bani;)
|
Nu e gazata deloc, e plina de praf. Nu, nu am dat lac. Cand voi termina de montat o voi polisha profesional. Mi-o face vopsitorul:-)
Lampile le-am montat pentru originalitate si pentru ca ma complicam cu sudurile :rolleyes2 |
Felicitari pentru masina.Eu as fi mers mai mult pe clasic,dar si cu dungile de Gordini o sa dea bine.Macar dungile sa le faci cu colant,poate te plictisesti de ele sa nu trebuiasca revopsita masina.
|
Ochiu nu ma inseala. Disting o aripa gaza si una negazata. Tie iti lipseste lacul. Cu polish-ul nu o sa rezolvi mai nimic.
|
Iti garantez ca nu e gazata. E nespalata de cand s-a dat vopseaua, adica de 3 saptamani :rolleyes2
Pentru cei din Bucuresti.. Am nevoie de ajutor. Vreau sa iau niste piese si baiatul nu vrea sau nu are timp sa le trimita. Daca le poate lua cineva si sa le trimita... Dau cateva beri si o tura cu batrana :oops: |
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Nu e un pachet foarte mare. O galerie cu doua carburatoare si filtre de aer :rolleyes2 |
rotile alea sunt doar intoarse, nimic mai mult. Si n-au cum sa-ti atinga pentru ca e prea inalta masina.
|
Mie imi place la nebunie cum a iesit , bafta in continuare si spor la treaba!
|
Quote:
oricum, dublate si 175 sigur iti va atinge pe undeva asta daca o lasi mai jos la cum e acum ii poti pune si de aro 10, linistit spor :!: |
1 Attachment(s)
Cum sa fie intoarse? :shock: Arata ciudat in poze, asta am observat si eu, inalta si jantele par scoase in exterior si subtiri:???:
|
Quote:
|
Baga pozee:twisted:
|
Sa pun jantele si pe fata si ii trag niste poze.
Azi e o zi fericita pentru mine. Tocmai ce am venit de la examenul auto si am fost admis. A meritat asteptarea.. Pe 25 august am dat proba teoretica iar pe 7 octombrie adica astazi, traseul... Cam mari asteptarile astea. Si a fost prima data cand dau :rolleyes2 |
felicitari;)
|
Quote:
Multi Km fara probleme iti urez! |
Felicitari Domnu` :-)!
|
Va multumesc baieti!:-) Azi am dat o tura cu masina lui tata. Imi pare rau ca a mea inca nu-i gata:sad:
Ce ulei imi recomandati? Nu vreau nici ceva foarte scump ca nu stiu cat duce motorul asta :rolleyes2. Ma gandeam la un Elf dar mi-e teama sa nu fie turcesc:???: |
2 Attachment(s)
Poze din compartimentul motor 8)
|
Pune mobil 1 15w40
|
1 Attachment(s)
iti recomand un elv de nova
daca tot ai dat cu oja, da si pe galerii e o vopsea gri/bronz de nu se arde si nu e scumpa imi aduce aminte de asta comp tau motor, asa negru :D bravo :!: |
Merci!:D
Ce fel de vopsea/ bronz? :rolleyes2 Si mai am o intrabare pentru tine: Cu ce presiune mergi in gumele alea pe fata? La mine le-a bagat presiune normala si in noaptea asta s-au lasat fleasca:evil:. Tata zice sa le pun camere(asa am pe spate) dar nu prea-mi surade ideea :???: |
felicitari pentru permis si respect pentru munca depusa.ai reusit sa faci masina ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ieri-seara am terminat de pus pe la motor si i-am dat o cheie dar nu mergea prea bine. S-a lasat seara si am intrat in casa. Azi dimineata am reglat-o si am dat o tura fara evacuare :twisted:. Distractia s-a terminat repede, am bagat-o in curte si am montat toata evacuarea caci trebuie sa merg cu ea la I.T.P., dar nu va scapa prea usor, dupa ce scap de probleme ii anulez intermediara si ii pun o finala din inox 8)
O poza de aseara, cu barele originale pe ea. Nu sunt in cea mai buna stare dar vor veni altele, frantuzesti :rolleyes2 |
ce marfa arata :D
ce ai facut pana la urma cu jantele? si app de jante nu prea cred ca merg la itp :???: |
1 Attachment(s)
Solutie temporara:camere:x
Pana peste o saptamana o sa ma sfatuiesc cu tata cum facem cu jantele:???: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau, nu le am decat pe cele de pe masina :sad:
O poza ratacita, o sa revin cu mai multe dupa ce o spal 8) |
Arata foarte bine daciuta dar dupa parerea mea ar arata si mai bine cu jante clasice de 1300 cu capace cromate.
|
9 Attachment(s)
Multumesc MCA. Mi-au spus mai multi treaba cu jantele dar eu nu renunt la dublate:???:.. Nu caut ca masina sa fie clasica la sange, combin clasicul cu elemente sportive potrivite unei dacii vechi :-)
Astazi a fost o zi mare! Am terminat cam tot de montat (mai am cateva elemente la interior) si i-am tras o spalare 8) |
Baghetele de crom JOS de pe usi si JOS husele daca nu poti face rost de scaune si banchete de piele.
|
Trage-i o spalare/curatire si la interior si dai cu silicon de cauciucuri pe covorase si mocheta ;)
|
10 Attachment(s)
Baghetele de pe usi n-au cum sa dispara. Sunt metalice si prinse in suruburi, foarte bine executate cu lungimi fixe. Mie imi par a fi de fabrica si nu, nu le dau jos, imi plac la nebunie. Se incadreaza perfect in proiect8) Iti imaginezi ca daca erau benzi dinalea nu aveau ce cauta pe masina.
Husele le-am primit cadou si le-am montat pentru ca scaunele mele sunt maro si nu-mi plac. Pana gasesc scaune si banchete din piele asa raman! La interior am curatat inainte de montaj dar in probe nu s-a mai tinut cont care cum ne-am urcat si s-au cam murdarit covorasele si musamaua aia :rolleyes2.. Interiorul e departe de a fi frumos, trebuie refacut toata tapiteria plafonului ca e scorojita, tapitata putin si polita de sub luneta si alte maruntisuri.. Saptamana asta am fost si la ITP, inspectorul s-a ocupat de omologarea culorii, inspectia am facut-o la statia lui. I-a placut masina, chiar l-am atins putin la "coarda sensibila". A marturisit ca si el a avut 1300 tot negru :-) Au iesit gazele si franele destul de bine(asa spunea el) :rolleyes2 Ieri mi-au ajuns si barele frantuzesti de la "BossDeBoss", le-am montat de indata. Mai trebuiau lustruite putin dar ardeam de nerabdare. Arata superb, mai imi trebuie ornamentul de sub portbagaj si masina e completa 8) Cateva poze cu batrana, ce a fost si ce a ajuns. Maine dau o fuga la unchiu', sper sa-l impresionez:-P |
:tenisclap
acu imbalsamare rapida, sa tina :D |
1 Attachment(s)
Sunt pregatit! :D
Si o intrebare: Care aveti cutie in 5? Am o problema cu treapta a doua, nu prea imi intra in mers si cateodata nimeresc ba a patra, ba caraie ca ma duc spre marche-arriere :lol: Ce ma sfatuiti sa fac? O fi din timonerie? Am dinaia de 1300 cu tampon de cauciuc, e nevoie de una fixa? Cutia e de pe un tlx de prin 88 parca :rolleyes2 |
Superba!
Daca mi-as putea permite sa-mi cumpar o a doua masina, romaneasca, asta e singurul model de Dacie ce-mi place de copil. |
2 proiectoare galbene te-ar coafa ;)
|
Cutia de viteze nu are nimica,verifica patina de sub masina,vezi sa nu fie tocita sau sa nu calce bine pe ea si tu cand dai sa bagi a doua iti intra in marche-arriere si asta nu e bine ca polizezi pinioanele alea de la gasesti toti dracii..Pune una noua si ai rezolvat problema.
|
Problema asta am avut-o si eu.este o bucsa de cupru care se tocise si capatase joc.am dus-o la un strungar si mi-a făcut una iar de atunci nu mai am pb si plus ca nu mai caut vitezele in toate directiile haotic
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning