![]() |
Re: Club TICO
quick frate....sa lasam neplacerile la o parte ok ? si sa ne orientam ideiile ktre club si mai ales ktre sigla...sa pot sa fac odata siteul acela si sa cumpar domeniul, sa ne hotaram la numele clubului...VA ROG DIN SUFLET PE TOTI SA FACEM ACEST LUCRU ODATA !!!!
|
vin si eu la voi ? de cateva zile am inceput sa merg q masina lu mama ( tico ) asa ca as vrea sa`mi impartasiti si mie cat mai multe tips & trick about TICO !!
|
fratilor fiti gata , k braconieru pune ceva la cale :) acu la Transilvania tuning....o sa fie prezent, vreau sa stiu cine vine acolo :)
|
Trebuia sa ajunga si masina mea acolo (fara mine) dar acum iese din schema...
|
pacat quick...pacat... e o pierdere pt noi ardelenii :( deja incepe sa mi se contureze ideea ca proiectul tau va avea ca rezultat o comoara a tuningului, probabil dupa parerea mea cel mai TARE tico din tzara... retzine respectele mele :)
|
Multumesc! Suna foarte bine ce zici, dar nu e decat un alt Tico in care s-au investit multi bani si foarte mult timp. Normal ca va fi unic, in sensul ca nu va fi altul la fel, dar...nu va avea lambo doors, si nici 150+ decibeli.
Ce anume pune la cale Braconieru'? Nu tine secret, ca oricum nu vom putea ajunge cu totii la show... |
pai sa zicem un tuning exterior destul de reusit din punctul meu de vedere...o "revolutie" a spoilerului spate si din cate am vazut si ceva modificari la exterior, oricum arata bine zic io :)
|
Cine Vine La Transilvania Tuning Mana Sus :d
|
Eu am loc in club ? :oops: ......... reprezentant din "vestul salbatic" (Timisoara) si am facut conturul tarii :lol: astept o confirmare ceva ....... :shock: o sa incerc un logo zilele astea dak nu deranjeaza sau dak nu s-a stabilit ceva inca ....
ps: TRT - Tico racing team ? :?: just an ideea ..... |
ORICE E BINE VENIT DECI ......PUNE-TE LA TREABA :d:p ASTEPTAM
|
oo....esti bine venit printre noi :) iar dk gasesti o sigla ai o bere de la noi :) nu uita...nu conteaza istetimea, inaltimea, banii...ci TICO :)
|
aseara am avut deosebita placere sa am o intalnire de gradul 3...cu ticozaurul lui braconieru`...arata zsuper, mai ales k si-a pus jenti noi pe el, nu am cuvinte...sper sa vina si o poza soon de la el...respecte fratzica, respecte
|
sa vedem janteleee ;))
|
problema e ca inca nu am poze...... dar o sa pun cat de curand
|
3 Attachment(s)
uite ca am gasit ceva poze
|
frumoase...de-a dreptul exceptionale :)
|
salut .. baieti .. va sustin si eu sa face`m clubul ticomanilor .. . mijto masinuta ai braconierul ..
|
b23szx...cu ce ne-ai putea sustine ar fi o sigla, asta dk ai talent la desen...sunt luni...de knd asteptam asha ceva.....deci, daca ne poti ajuta cu ceva, asta ar fi :) MERSI
|
Quote:
vb cu un prieten.. si sa vedem .. ce spune ,, |
braconieru , imi poti spune te rog ce vopsea ai pe masina ?
ce nuanta de portocaliu e ? e vopsea amestecata sau dedicata? si daca imi poti spune codul culorii ! mersii mult |
e o vopsea normala dar nu stiu codu de culoare din cap, il am pe undeva pe acolo.
de ce ma intrebi? vrei sa iti vopsesti masina? |
da vreau s`o vopsesc...
dak vrei sa`mi zici si mie denumirea vopselei si codul ! multumesc mult. |
Quote:
@Braconieru: Frumoase jantele! prinderea e fix 4x114,3 sau....flanse? Unde le-ai gasit? ca am si eu nevoie de un set, pentru iarna...si astea par cele mai frumoase pe 13"... |
prinderea e fix 4x114,3
|
1) dc nu ii faci capota neagra ?
2) nu e nimeni cu Tico de aici din TM ? :-) |
nu o sa arate mai bine, am modificat o data o poza intr-un program, si am facut capota neagra... dar nu arata asa bine ca acum.
|
UN NOI MEMBRU adica eu: mi se pare super tare ideia asta cu clubul
|
bine ai venit printre noi
|
bz51zid , arata bine ticobelul tau :) imi plac dungile alea 2 negre , park e viper...e super BRAVO
|
asta e o poza mai veche acum pe langa ele am mai pus unele sbtiri late cam de un cm e cu totu altceva
|
@bz51zid : nu te supara, dar stiu in Tm vreo 4 sau 5 tico albe cu dungi la fel .... nu zic ca nu arata bine, dar nu e unicat :-)
ps: la motor ce ai mesterit ? e stock .. ? |
bz 51 zid...stiu masina o arzi pe la izvor am vazut-o d vreo kteva ori si p vremea knd erau barile negre , e destul de dragutza sincer mie nu-mi place spatele si si pragurile,fa-ti thread;) sa o vdm mai bn,
ps: park o vindeai ? o mai dai?,cum i-ai facut bordu? |
tm32cip:atreaba cu dungile mi-a placut mie ,masina o am de cam 3 luni si merg foarte mult cu ea si mi-am pus in gand sa nu umblu prea curand la consum
|
mad mario:asa e am avut-o de vanzare si sincer as da-o desi tin la ea foarte mult ,masina e impecabila dar parca vreau o masina mai sigura
|
id: bz51zid
|
AJUTOR:Vreau sa fac ceasurile din bord albe dar am intampinat o mare problema nu stiu cum se scoate acul de la chilometraj are cineva vreo ideie pt treaba asta
|
din cate stiu eu trebuie doar tras de el si iese afara
|
scoti pinul ce opreste acul de kilometraj si il lasi sa cada ...... unde se upreste, fa o poza (sfatul meu) sa ii tii minte exact pozitia iar acul trebuie tras de el .... daca ai vreo unealta in forma de U sau Y ar fi excelent ..... grija mare sa nu sara arcul(spirala) ca ai pus'o :) Not rocket science. Bafta ;)
|
1 Attachment(s)
:bat: :pistoles: :chainsaw: :2gun: :boxing:
|
frate hai sa n vdm pe 20 la mare cu tico si facem italnirea acolo in parkre:D,parerea mea k dak o frunzarim asa nu o sa n vdm in veci face 2 face
PARERI..........pro si contra si cine poate veni? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning