![]() |
Re: Farashelu' meu!
fa imprumut la banca .. iesi la produs... zbate`te un pic ... se poate rezolva si altfel ;)
|
Cam cat iti ia la 100 km....?
|
11%, 12% cam pe aici..se mai poate strange, da' devine puturoasa.. :-?? wtf? n-am facut-o sa fac taxi cu ea! cu imprumutu' la banca e cam greu, nu lucrez pe nicaieri..deci nu vad cum l-ash putea obtzine! shi mi se rupe inima ca tre` s-o dau.. :|
|
pai incearca si tu sa te angajezi sau vin bani din alta parte si zici ca nare rost sa faci inca un efort
|
chair dk ma angajez, cel mai devreme voi putea sa iau un credit peste 3 luni! ori eu vreau mashina acum! shi nici macar peste 3 luni, nu am garantzia ca o sa-mi accepte creditu'..so..
|
deci..valabil inca! putem sa mai scadem la pretz daca mai dau jos de pe ea:
-jante+volan = 10 mil -muzica (CD+Sub) = 3 mil -scaune = 2 mil shi ar ajunge la 25 de mil.. |
bafta mai departe !!!
etare olcitu :-P |
la orice ora din zi si din noapte daca vrei sa vinzi scaunele .. le cumpar ;) 0721.95.00.88 sau 0765.324.707
|
cu consumul stai cam rau,al meu oricat l-as talpali,nu-mi sare de zece,cu trei litri fac 40km in forja,adica 25 minute,de la zlatna la alba sau invers,tot ce prind in fata iau,chiar daca e o masina tare ma tin dupa ea si atac in puncele slabe unde franeaza si m-am dus.Nu sare de zece consum,poate in cazuri extreme cand depasesc cu a treia la 5-6000 de ture sa sara un pic,bafta la vanzare,superba masina.
|
mai bine o dai intreaga...sa mai circule;) nu sa o ia pe rotile DES-ului
ps: pacat k o dai..:cry: |
imi tre $! ca n-ash da-o. shi am zis ca dk imi iau altceva, nu o dau..da' deh!
|
cred`ca pana la urma tot pe bucatzi o dau..fmm! deci..la jante va bagatzi vreunu'? cu tot cu flasnhe shi cauciucuri pe ele 10 mil! vreun client?
|
nu-i pacat de ea sa o dezmembrezi?Stiu ca nevoia de bani e mare dar nu merita asa ceva,o sa ramai cu piese si fara bani de ajuns.Pacat de masina.Des-ul dupa cate am inteles s-a dus,daca am citit bine,nu-i pacat de oltcit-uri sa ajunga bucati?M-i se rupe inima sa vad asa o masina dezmembrata,eu nu dispun de suma asa mare ca o luam.Bafta la vanzare(intreaga).
|
crezi ca mie imi place?! da'mi tre` banii repede..oricum, nu`s convins s-o dau asha, pe bucatzi..de fapt, nici nu cred ca o dau pe bucatzi..sau? io shtiu? e nasol ca-mi tre banii acu', shi nu prea pot sa ashtept cu ea. in fine, oi vedea io..
|
tre sa platesti vre-o cautiune sau ce e asa imp...e pacat sa o dai pe bucati...mai poti astepta si u un pic...poate faci rost si nu o mai dai delok;) bafta!
|
o parte din ea vreau eu ;)
|
nu cred c-o s-o desfac totushi..au aparut nishte oferte pana la urma, s-o dau cum e..sa vedem cu care ma intzeleg, dk ma intzeleg..
|
bai...o iau eu, in rate.
ca oricum imi esti dator vandut:)) |
bai..nu-mi dau seama care eshti..dator cu ce?
|
e vali B .... trebe sa il stii
|
cine nu`l stie pe Valib :) sa`si dea doua palme
|
am ajuns un fel de guru?:):):)
ai vandut masinutza? |
din pacate nu..nu am reushit sa scot 40 pe ea..doar 35. shi la 35 mai bine o tzin..da' asta e..mai ashtept. nici nu ma mai grabesc acum, ca am reushit sa iau shi GTT. deci mai ashteptam! :D inca valabil!
|
gtt-ul ala alb cu galben din craiova l-ai luat ? spor la vanzare scuze de off
|
nu-i bai..nu ala, unu din tm.. cam cu probleme shi asta da'..merge..se face!
|
pai las cal rezolvi bafta si mai gandestete la vandutul olcitului
|
oooo se poate si fara sa vinzi oltcitul? vad ca tu ai reusit sa iti iei masina mult visata. io inca nu. mai am de munca. bata in continuare. baga si u 2-3 poze cu gtt sa vada si ochii nostri ce ne asteapta dupa colt.....:dribble:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
noua "pisi"!
|
Quote:
ce e aici... e oltcit... sau ... renault... i-ati renul de aici. :-P sa il stapanesti sanatos..:D arunca un ochi la mine la project :-P |
arata bine masina sa ai parte de ea o vei lasa asa?
|
io sper sa nu ramana asha..dar deocamdata sunt lipit cu banii, m-a dus mult mashinutza..off! greu tare cu banii ashtia..
|
super masinutza...sa o stapanesti sanatos...cum merge???cand mai faceti ceva sa ma anuntati si pe mine sa vin sa o vad si eu
|
merge bine, ce sa zic..cel putzin mie..mi se pare super! mai are prob, e normal, e veche..adica pierde ulei pe la un simering, da' nu grav. oricum, cand mai facem vreo intalnire, o sa apar shi eu cu ea! dk ma mai primitzi, evident.. :)
|
Quote:
|
sau il iau pe razvan, cu fordu' ala imens shi le urc pe amandoua in bena! :))
|
Quote:
la modu asta s-a deplasat john.. cu 5 -aru..lui.. pe platforma. tras de oltcitul.celebru cu motor de alfa la 150 trecea... fluierand de masini ..ups tragand dupa el..5-aru. si kulmea pe gaz:lol: :lol: :lol: narod.. el si frates-o ;) |
io sper sa nu fie nevoie de deplasari pe platforma, sa ma deplasez cu el asha, in stilul traditzional..pe patru rotzi! :D
|
aa..uitasem..mashina e inca de vanzare! (oltcitu' adica :D). 3800 ron.
|
frumos renault-ul sa speram ca oltcitul ajunge pe maini bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning