![]() |
Re: MarisDesign
:o baga tare ca merita, imi place foarte mult pana acum !
|
ca sa moara fetilii! Frumos abia astept rezultatul final sa il pun wallpaper :D
|
1 Attachment(s)
Baieti, am luat in considerare sfaturile voastre de acum ceva timp si am pus masina pe un fundal. Am lucrat un pic la ea sa se potriveasca, inca nu am pus toate reflexiile fundalului pe ea, dar sunt socat!:lol:
Apropo, stiu ca janta fata e blurata, dar o sa fie lucrata si ea. Iar lucrarea e la rezolutie mai mare decat ce vedeti aici. |
mai ai de umblat la faruri,inca au lumina de exterior pe ele,iar deasupra la farul de ceata nu crd ca trb sa fie reflectia aia tinand cont ca e bg de parcare (interior) intelegi
|
Stiu stiu, mai am multe de facut, la faruri inca nu am umblat.:D
|
4 Attachment(s)
In sfarsit e gata! Urmeaza spatele!:D
|
1 Attachment(s)
ma refeream la un albastru mai calumea pe facebook ,cm e asta de ti lam pus
|
imi curg balele dupa masina asta :D
|
Beton.
Albastra e preferata mea. Nuanta aia ii da un plus de eleganta. Mai trebuiau niste reflexii pe laterala. Dar e un detaliu minor. Pana la urma nu se stie cat de aproape e urmatorul perete :)) Felicitari. |
Multumesc de aprecieri. Astazi ma apuc si de vederea din spate plus fata/spate 2D. E o lucrare la comanda si incerc ca lucrarile mele sa fie din ce in ce mai bune. Omu a vrut doar negru, culorile alea si versiunea cu fundal sunt doar de amorul artei.:lol:
PS: @Reme a ajuns pe desktop cum ziceai?:lol::lol::lol: |
E bomba masina , imi place mult cum iti ies culorile:D
|
Quote:
|
upgrade, congrats!
|
Multumesc Ca$$! Sunt onorat!
@Reme, nu e suparare, e si la mine:D @Cannonball: merci, la asta mie unu nu mi-a placut culoarea asa mult ca am lucrat-o de la inceput ca fiind neagra si nu am avut prea multe optiuni la sfarsit. Cand le fac pe gri neutru, optiunile de culoare sunt nelimitate. |
felicitari pt promovare man!
|
foarte bine man! bravo!
|
1 Attachment(s)
Intrebare! Sunt incepator la background-uri si am facut unul din mai multe imagini, special asa inchis si blury in spate. Este ok? E asa intunecat sa iasa masina in evidenta.:D
|
Quote:
Mai bine nu-l mai intuneca. Lasa-l pur si simplu blurat. Masina v-a iesi in evidenta oricum datorita unghiului asa ca nu e nevoie sa intuneci nimic. In functie de cum faci reflexiile si lumina pe masina, la final poti face o sursa de lumina in partea de sus. Niste raze de soare. |
5 Attachment(s)
Oltcitul pentru Challengeul de 1 Decembrie. Si observ ca am uitat sa pun continuarea la spatele de Subaru.:D
|
Foarte frumos. Outdoor scene. Pana la urma ti-a iesit ce ti-ai propus tu la partea cu background-ul. Reflexia dupa aripa ma gandesc ca n-ar fi trebuit blurata :-) In rest, e perfecta ! Felicitari !
p.s : a iesit bine si subaru ! :D |
frumoase am2 ,subaru lam vzt pe fb ,nu vii si cu un eleron la el cand ai timp? :lol:
|
subaru este superb!
Oltcitul ar merge si un original! Ai facut un bg superb... :D Bravo! |
1 Attachment(s)
Multumesc! Uite originalul, este si la threadul concursului.
|
O sa fac si eu Oltcit-ul daca nu te superi. :D
Ti-au iesit foarte bine masinile numai ca se poate si mai bine. Nu prea ai reflexii. De ce nu tai tu o bucata din asfalt pe care o modifici putin cu warp ca sa urmeze cat de cat lunia caroseriei la oltcit si o pui in partea de jos? V-a arata si mai real pentru ca asfaltul e cel mai aproape de masina. Restul il poti lasa asa si da impresia ca nu mai este nimic in jur pe o distanta mare si nu mai are ce sa se reflecte. Oricum, arata foarte bine. |
Ai dreptate, m-am grabit. Chiar astept si Oltcitul tau:D
|
2 Attachment(s)
Asta seara nu am avut chef de brush. Asa ca am facut ceva rapid, mai mult incercand sa vad daca mai stiu chop clasic. Si cam asta a iesit, Aston Martin la plaja. :lol::lol:
|
Quote:
|
incearca sa ramai la full brush ,nu prea tia iesit calumea ,pare cam ciudata cu negru ala pe ea
|
2 Attachment(s)
"Incearca sa ramai la full brush"....asta e dura:lol::lol::lol:
Ma bucur ca iti place, Reme. Am inceput niste LineArt daca tot sunt liber. A iesit asa ceva... O sa fac mai multe si incerc totodata sa le fructific in viitor. :-) |
2 Attachment(s)
Vad ca LineArt-ul nu prea are succes. Am inceput un tuning/concept bazat pe GT86. Desenul e facut doar din pentool, fara freehand provizoriu. Referinta am folosit-o doar pentru perspectiva. Pareri?:D
PS: urmeaza render, dar nu stiu daca sa fie realist sau genul de "design sketch" |
Quote:
Arata prea SF si parerea mea e ca nu se potriveste absolut deloc. In rest, e superba. Felicitari. |
Merci. O sa fac 2 versiuni probabil.:D
|
daca o mai latesti pe spate o sa dea bine partea aia de la roata
|
1 Attachment(s)
Uite si versiunea cu roata spate. Plus aripi Rocket Bunny pe care le ador:D:D
|
Esti foarte tare omule ! Eu nici in prezent nu reusesc sa-mi dau seama cum stapanesti atat de bine pentool-ul. Inca odata felicitarile mele !
|
Quote:
Perfectiune absoluta! Asculta-ma, trebuie facut un full brush la asta. Si integrata intr-un abckground cu o atmosfera frumoasa. Dar tu facund doar studio poate vei avea nevoie de ajutor pentru asa ceva. Cand esti hotarat sa faci, contacteaza-ma si poate face o colaborare. :D Ca sa iasa ceva beton. :) |
vai de capu meu cum poti sa lucrezi :shock: socant!
|
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor. O sa incerc sa ma depasesc si in render la lucrarea asta, ca merita. O sa dureze ceva dar sper sa iasa frumos. Skelter, intai sa fac eu renderul si sa vad cum pozitionez intr-un bg si daca sunt probleme vorbim:D.
Ps: am schimbat putin designul si la prag/usa:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Sa vedem..... Am lucrat putin la bg si la render. Defapt nu e un render 100% ci e combinatie intre render si c/p de pe un donor pe care l-am atasat aici. Masina este pe faleza unui hotel montan, pentru asta se vede reflexia unei cladiri pe stanga. Trebuie lucrat si bg si oricum mai e muuuult pana la final. Pareri pana acum?:D
|
Quote:
Numai ca background-ul nu e prea spectaculos. Nu prea se potriveste cu masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning