![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Mda...tocmai am revenit de acolo...frumusel,dar extrem de dezamagitor din urmatoarele puncte de vedere:1- brusc se marise parcarea,in loc de 10 era 15 ron(nu era problema daca ziceau de la inceput ca oricum e o nimica toata,dar a fost tipic romaneste ca doar nu te mai intorceai,nu?);2-"pista" avea aderenta extrem de scazuta,nici 4x4 cu slickuri nu pleca cum trebuie(am stat chiar la start langa masini,deci stiu ce zic);3-grupele nu mi s-a parut ca au fost facute cum trebuie,erau diferente mari intre masini dintr-o grupa;4-extrem de multi soferi au pierdut startul ca se uitau nu stiu unde in loc sa se uite la "semafor"...;5-Premierea a fost cam jalnica ca sa nu zic penibila, desi s-au premiat doar locurile 1...majoriatatea luau diploma si un sticker cu 4tuning si "norocosii"(nu stiu cum s-a decis asta)au luat si 2 litri(parca)de ulei motul(la cati bani s-au facut,eu zic ca meritau sa primeasca macar toti ulei)...nu mai zic ca nu era macar un podium(putea fi facut 1 mic,de forma din lemn macar)si lumea nu-i aplauda pe castigatori, ci doar pe sponsori cand se anuntau in microfon...mi se pare tipic pentru romania, vai de noi ! Eh, poate data viitoare iese mult mai bine ca spectatori si impatimiti sunt extrem de multi...bafta !
|
Da, aderenta cam proasta.
La fiecare start nsx a stat f bine , insa diferenta de cp puls 2 ratari de viteza a 2 a a schimbat finalul. Taxa de parcare a fost 15 ron in loc de 10 . Din cate stiu era anuntata 10 pt autoturisme si 15 pt dubite. Mergem inainte si vedem pe viitor ce putem schimba. |
Quote:
|
una peste alta...toata lumea dezamagita de toate ce s-au intamplat! concluzia e sa nu mai organizati niciodata nimic ca noua nu ne place...noi vrem fitza!
lasati-o'n plm ca v-ati trezit vorbind! de ce n-ai turnat florica tu un strat de bitum,de ce nu le-ai platit intrarea la oameni si sa mai le dai si doi mici premiu de prezenta? asta a fost,cineva s-a straduit,a muncit sa iasa bine si sa aveti voi unde sa cascati ochii...data viitoare daca o sa mai fie o sa va ceara voua sfatu' |
Multa reclama falsa.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca paznicul de la poarta a vrut sa faca un ban gramada si ne-a cerut 15 lei, in loc de 10 lei.
Dupa faza asta mi-am dat seama ca o sa fie un eveniment de .....! |
Cea mai proasta/riscanta suprafata de rulare din istoria curselor de drag. Nu stiu ce a fost in capul organizatorilor cand au ales locatia respectiva...
|
Deci, oficial era taxa de parcare 10 lei din cate inteleg eu. La intrare a fost cu 5lei mai mult, dar nu e problema de asta fiindca nu am mai tinut cont de cei 5lei asteptandu-ma sa vad ceva frumos (mai ales la cata reclama a fost facuta acestui eveniment). Sa ii manance sanatos nenea de la intrare pe cei 5lei din partea mea.
Are cineva poze/video cu Corvette ala sa vedem si noi ce a patit??? Stie cineva l-au scos de acolo?? Data viitoare ar trebui sa fie mai bine organizat un astfel de eveniment, impatimiti si doritori de aceste evenimente sunt destui. Tot ce conteaza este sa fim si respectati data viitoare si sunt 100% sigur ca o sa revenim cu cea mai mare placere la fiecare eveniment anuntat dupa aceea. |
|
Quote:
|
Sincer,nu prea a fost spectacol,singurele masini care m-au impresionat au fost honda civic cea neagra type-r,audi-ul galben si golful 6 r..
|
Deci a fost super mistooo , tare de tot , ba era o honda civic care iti spargea urechile cu evacuarea ei , oricum respect pt corvette . Loganurile detin primele clase , numai pisicute si ursi am vazut , erau dieseluri de am ramas masca , plecau greu si fumegau pe teava dar rupeau pamantu mai incolo . Skode , golfuri toate diesel si rupeau tot , cielo alb a fost si ala bun si bertone , cel mai tare eveniment , jos palaria .
|
Quote:
intre timp s-a vorbit sa fie 10 lei , dar inca nu stim din ce cauze s-a lasat la 15 lei ! ROMANUL cum este el facem galagie pentru 5 lei cand la un eveniment de drift plateste FIECARE PERSOANA 35 lei intrarea si sta la 20 de metri de pista cu 2 randuri de garduri si unu cu sarma ghimpata !!! a fost 15 lei de MASINA puteai sa ai 10 insi in masina !!! Respectul ni l-ati aratat deja prin ceea ce stiti sa faceti mai bine , sa stati dupe Gard si sa strigati M... Organizarea nu ca doar asa suntem noi stam dupe gard si injuram !!! ai idee cata munca s-a depus la organizarea acestui eveniment ? ai idee ca in 8 ani nimeni nu a mai organizat NIMIC in BUCURESTI ??? |
nu stiu unde vezi tu pe 4tuning 15 lei cand acolo scrie 10 lei
Taxa parcare: 10 RON turisme 15 RON dubite 20 RON platforma cu masina |
|
Quote:
|
Un eveniment așteptat de multi , dorit de multi ,blamat de multi ,organizat de cāțiva pentru foarte multi așa se intampla la noi niciodata nu e bine,ptr organizatori luAti toate criticile ca ceva constructiv va vor ajuta ptr viitoarele,ptr cei ca noi aplaudacii de pe margine luați in calcul ca. Eram pe o proprietate privată,ca exista ambulanta pompieri,ca a rămas multă miZerie,eu fiind printre cei din urma care am plecat,ca am avut unde sa ne plimbam urechile,chiar dacă a fost soare cald,praf Un īnceput ,felicitări sportului cu motor
|
Quote:
tinem sa precizam ca parcarea este a propietarului China Town care a puso la dispozitia tuturor 5000 de locuri !!! ca sa se inteleaga noi nu suntem PARCAGIII probabil a fost o neintelegere intre organizatori si din acest motiv s-a mers pe 15 lei parcarea dar o sa se afiseze si motivul ! |
Un gunoi de cursa la care ma bucur ca nu am participat nici macar ca spectator...
Imi pare rau de Elspa dar era de asteptat ... Pentru cei care inca mai sustin ca a fost un eveniment reusit... always use a condom!!!! |
Sa mai spun ca un domn de la finis a ratat o cursa si a venit la noi sa intreba cine a castigat dintre un BMW (parca) si Fiat-ul 500? Serios acu, noi daca eram prieteni cu cel care e pierdut si spuneam ca a castigat, se lua dupa noi ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai tare faza a locului a fost urmatoarea Vectra A 2.0 SFI care era in grupa C s-a dat la libere cu honda civic castigator la grupa D si surpriza ...Vectra a batut !! Bravo BEBE bomba masina !!!
|
Dezorganizare mai mare ca la "ilegale" - unde e clar frumos; am admirat NSX ul in parcare, nu l am prins pe "pista" ... ; cu plata la intrare si au scos parleala ... un 4x4 cu troliu n aveati si voi sa scoateti Corvette ul din apa??! unde au fost masinile din anunt/reclame de 900, 1100 si nu mai stiu cate iepe? Meritati niste amenzi sa va cada plombele pt aceasta organizare ... masina pompieri era de muzeu sau cat. retromobil, salvarea si interventia au aparut pt ca urla lumea - tot spectatorii au ajuns primii la amaratul din masina !
Nu mai cautati scuze , cereti le ! |
Quote:
|
Eu vad partea buna ca dupa anii sa organizat si in buc ceva
|
Daca se vroia o altfel de organizate sigur sumele de participare si spectatori erau mult mai mari, deci pentru cat s-a platit eu cred ca organizarea a fost cat de cat bunicica cu mici exceptii cum ar fi traseul si gruparea. Oricum s-a municit destul de mult si au fost implicati f multi . Sper sa se mai organizeze si pe viitor si sa invatam toti din greselile de azi .
|
Quote:
salvarea a durat 30 de secunde sa ajunga la fata locului poti sa te uiti pe filmare s-au anunatat foarte multi ca de OBICEI si nici jumatate nu cred ca au fost prezenti :) la urmatoarea organizare te INVITAM sa faci parte din STAFF si sa te duci tu la POMPIERII BUCURESTI sa aduci o AUTOSPECIALA de ultima Generatie ! |
Ce de scuze aveti acum, nu vedeti cati nemultumiti sunt?, sau iar o sa stergeti posturile?
reveniti-va "organizatorilor", suntem in 2013, stafeta e sus de tot, <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/InyfDxizN9M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> lasa-ti scuzele penibile, ca ati tras de garduri si alte cele, cand promiti ceva, faci...daca vrei sa ai cuvant mai departe |
Quote:
|
baieti cand e etapa la tulcea??stie careva?
|
https://www.youtube.com/watch?v=YmGHZR0y_p8
"Nu e surd mai mare ca acel ce nu vrea sa auda". Pacat ca a fost nevoie de inca o dovada de acest fel sa intelegem diferenta dintre o cursa organizata la nivelul anului 2013 si o cursa organizata la nivelul anului 1998 iar dupa cum se observa si in izvoarele istoriei curselor de tip sprint paralel, LR nu ar fi tocmai la primul eveniment in cadrul caruia se petrece un astfel de incident. In ciuda faptului ca multi au blamat acest concurs si parea ca nimeni nu va participa...multi "au semnat condica". |
La Tulcea ca are pista de DRAG nu pe sosea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uite special pentru tine , o sa ii cer lui Seby scan la TOATE FACTURILE pentru organizare si incasarea pe taxa de participare si parcare ( numai ca parcarea EU personal nu stiu unde se duce ) si vom vedea cine s-a imbogatit ...si e POSIBIL sa avem o surpriza MARE de tot pe langa asta , NOI prostii astia care ne-am luat ... in gura am venit de N ori si cu 1 saptamana inainte la locatie pe banii nostrii si benzina din buzunar mancarea si bautura noastra ....sa facem bine nu ? |
Nu am fost prezent dar permite-mi sa imi las parerea . Prea multa lume se plange, semn ca ceva nu a mers cum trebuie . Nu spune nimeni ca a fost usor pentru organizator sau ca organizatorul nu a facut tot posibilul sa se desfasoare cursa cum trebuie . Insa acei oameni au platit si nu au fost multumiti . Voi ca organizatori trebuie sa tineti cont de parerile lor si sa incercati sa faceti mai bine data urmatoare . Degeaba insultati oamenii pentru ca asa nu rezolvati nimic . Sau inchideti topicul daca nu mai vreti pareri negative.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning