Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse legale 402 m Bucuresti - 19 mai 2013 (https://forum.4tuning.ro/709-curse-legale-402-bucuresti-19-2013.html)
-   -   China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/709-curse-legale-402-bucuresti-19-2013/374267-china-town-racing-19-2013-bucuresti.html)

Hooliganu`#1 19-05-13 17:38

Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti

Mda...tocmai am revenit de acolo...frumusel,dar extrem de dezamagitor din urmatoarele puncte de vedere:1- brusc se marise parcarea,in loc de 10 era 15 ron(nu era problema daca ziceau de la inceput ca oricum e o nimica toata,dar a fost tipic romaneste ca doar nu te mai intorceai,nu?);2-"pista" avea aderenta extrem de scazuta,nici 4x4 cu slickuri nu pleca cum trebuie(am stat chiar la start langa masini,deci stiu ce zic);3-grupele nu mi s-a parut ca au fost facute cum trebuie,erau diferente mari intre masini dintr-o grupa;4-extrem de multi soferi au pierdut startul ca se uitau nu stiu unde in loc sa se uite la "semafor"...;5-Premierea a fost cam jalnica ca sa nu zic penibila, desi s-au premiat doar locurile 1...majoriatatea luau diploma si un sticker cu 4tuning si "norocosii"(nu stiu cum s-a decis asta)au luat si 2 litri(parca)de ulei motul(la cati bani s-au facut,eu zic ca meritau sa primeasca macar toti ulei)...nu mai zic ca nu era macar un podium(putea fi facut 1 mic,de forma din lemn macar)si lumea nu-i aplauda pe castigatori, ci doar pe sponsori cand se anuntau in microfon...mi se pare tipic pentru romania, vai de noi ! Eh, poate data viitoare iese mult mai bine ca spectatori si impatimiti sunt extrem de multi...bafta !

floringsm 19-05-13 17:44

Da, aderenta cam proasta.
La fiecare start nsx a stat f bine , insa diferenta de cp puls 2 ratari de viteza a 2 a a schimbat finalul.
Taxa de parcare a fost 15 ron in loc de 10 .
Din cate stiu era anuntata 10 pt autoturisme si 15 pt dubite.
Mergem inainte si vedem pe viitor ce putem schimba.

bitnet 19-05-13 17:47

Quote:

Originally Posted by floringsm (Post 5475224)
Taxa de parcare a fost 15 ron in loc de 10 .
Din cate stiu era anuntata 10 pt autoturisme si 15 pt dubite.

Probabil le era greu sa faca diferenta dintre dubite si autoturisme, asa ca pt a nu iesi dezorganizatorul in pierdere le-a taxat pe toate cu 15 lei.

liviu tex 19-05-13 18:03

una peste alta...toata lumea dezamagita de toate ce s-au intamplat! concluzia e sa nu mai organizati niciodata nimic ca noua nu ne place...noi vrem fitza!

lasati-o'n plm ca v-ati trezit vorbind! de ce n-ai turnat florica tu un strat de bitum,de ce nu le-ai platit intrarea la oameni si sa mai le dai si doi mici premiu de prezenta? asta a fost,cineva s-a straduit,a muncit sa iasa bine si sa aveti voi unde sa cascati ochii...data viitoare daca o sa mai fie o sa va ceara voua sfatu'

DragosT 19-05-13 18:08

Multa reclama falsa.

radubmw 19-05-13 18:13

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5469090)
Da se cronometreaza timpii!

Aparent nu se leaga dar in cazul unor probleme ce includ vina pilotului RCA acopera daunele si la acest tip de eveniment dar important este sa fie ITP valabil. Nu este obligatoriu dar este recomandat. Este posibil pentru cei care nu au ITP si RCA sa se completeze un formular mai complex.

Este explicata mai sus situatia cu ITP, dar nu e obligatoriu.

Cu s-a scris si in postul de mai sus de informare pot participa masini neinamatriculate sau din alte tari ori cu ITP expirat.

Exista o comisie tehnica care analizeaza orice masina doreste in special in ce priveste sistemul de directie, franare si suspensie.

Daca se observa un pericol iminent la unele masini acestea nu vor fi inscrise sau vor fi scoase imediat din competitie.

de tot rahatul!!!!!! 50 ron/rulare (doua pe slick + una pe anvelope de strada), aderenta foarte, foarte proasta, cronometrarea dracu stie pentru ce a fost, k nu s-a tinut cont de ea. Eliminarea facuta piramidal fara sa se anunte. "Bravo" Sebastian!!!!!

ctrnovice 19-05-13 18:16

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5475240)
una peste alta...toata lumea dezamagita de toate ce s-au intamplat! concluzia e sa nu mai organizati niciodata nimic ca noua nu ne place...noi vrem fitza!

lasati-o'n plm ca v-ati trezit vorbind! de ce n-ai turnat florica tu un strat de bitum,de ce nu le-ai platit intrarea la oameni si sa mai le dai si doi mici premiu de prezenta? asta a fost,cineva s-a straduit,a muncit sa iasa bine si sa aveti voi unde sa cascati ochii...data viitoare daca o sa mai fie o sa va ceara voua sfatu'

s-a "muncit" romaneste...sa se faca banu' gros; la cat s-a facut reclama si la ce preturi au fost, trebuia sa fie fita...

Slim29 19-05-13 18:24

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5475240)

Da parca nu stii cum e Romanul doar sa critice , intr-adevar nu au fost cele mai bune conditii , dar din greseli invata omul. Toti vorbesc "fratee da nu se mai fac curse in Bucuresti??? ce se intampla .. etc" si acum cand se fac .. aa varza .. aaa nu stiu ce , aa s-a cerut 15 lei in loc de 10 si asa mai departe.. Toti astia samantari si aplaudaci care criticati si faceti atat haos PE NIMIC . chiar as fi curios ce organizati voi. De ce nu ati iesit sa organizati VOI pana acum?? Nu tin partea nimanui dar poti vedea din ce a fost si partea pozitiva.

StickerBOMB 19-05-13 18:25

Se pare ca paznicul de la poarta a vrut sa faca un ban gramada si ne-a cerut 15 lei, in loc de 10 lei.

Dupa faza asta mi-am dat seama ca o sa fie un eveniment de .....!

VooN 19-05-13 18:26

Cea mai proasta/riscanta suprafata de rulare din istoria curselor de drag. Nu stiu ce a fost in capul organizatorilor cand au ales locatia respectiva...

p1nking 19-05-13 18:27

Deci, oficial era taxa de parcare 10 lei din cate inteleg eu. La intrare a fost cu 5lei mai mult, dar nu e problema de asta fiindca nu am mai tinut cont de cei 5lei asteptandu-ma sa vad ceva frumos (mai ales la cata reclama a fost facuta acestui eveniment). Sa ii manance sanatos nenea de la intrare pe cei 5lei din partea mea.

Are cineva poze/video cu Corvette ala sa vedem si noi ce a patit??? Stie cineva l-au scos de acolo??

Data viitoare ar trebui sa fie mai bine organizat un astfel de eveniment, impatimiti si doritori de aceste evenimente sunt destui. Tot ce conteaza este sa fim si respectati data viitoare si sunt 100% sigur ca o sa revenim cu cea mai mare placere la fiecare eveniment anuntat dupa aceea.

StickerBOMB 19-05-13 18:29

Accident Covette:

https://www.youtube.com/watch?v=YmGHZR0y_p8

rover_cabrio 19-05-13 18:30

Quote:

Originally Posted by StickerBOMB (Post 5475254)
Se pare ca paznicul de la poarta a vrut sa faca un ban gramada si ne-a cerut 15 lei, in loc de 10 lei.

Dupa faza asta mi-am dat seama ca o sa fie un eveniment de .....!

in preaalabil pe site LEGAL RACING , pe 4TUNING , peste tot parcarea a fost anuntata 15 lei ! intre timp se vorbise sa ramana 10 lei dar din pacate s-a ajuns tot la 15 lei !

VAGvr6 19-05-13 18:32

Sincer,nu prea a fost spectacol,singurele masini care m-au impresionat au fost honda civic cea neagra type-r,audi-ul galben si golful 6 r..

iulica097 19-05-13 18:36

Deci a fost super mistooo , tare de tot , ba era o honda civic care iti spargea urechile cu evacuarea ei , oricum respect pt corvette . Loganurile detin primele clase , numai pisicute si ursi am vazut , erau dieseluri de am ramas masca , plecau greu si fumegau pe teava dar rupeau pamantu mai incolo . Skode , golfuri toate diesel si rupeau tot , cielo alb a fost si ala bun si bertone , cel mai tare eveniment , jos palaria .

rover_cabrio 19-05-13 18:44

Quote:

Originally Posted by p1nking (Post 5475259)
Deci, oficial era taxa de parcare 10 lei din cate inteleg eu. La intrare a fost cu 5lei mai mult, dar nu e problema de asta fiindca nu am mai tinut cont de cei 5lei asteptandu-ma sa vad ceva frumos (mai ales la cata reclama a fost facuta acestui eveniment). Sa ii manance sanatos nenea de la intrare pe cei 5lei din partea mea.

Are cineva poze/video cu Corvette ala sa vedem si noi ce a patit??? Stie cineva l-au scos de acolo??

Data viitoare ar trebui sa fie mai bine organizat un astfel de eveniment, impatimiti si doritori de aceste evenimente sunt destui. Tot ce conteaza este sa fim si respectati data viitoare si sunt 100% sigur ca o sa revenim cu cea mai mare placere la fiecare eveniment anuntat dupa aceea.

DACA te uiti pe 4Tuning si pe Legal Racing apare pretul parcarii de 15 lei !!!
intre timp s-a vorbit sa fie 10 lei , dar inca nu stim din ce cauze s-a lasat la 15 lei !

ROMANUL cum este el facem galagie pentru 5 lei cand la un eveniment de drift plateste FIECARE PERSOANA 35 lei intrarea si sta la 20 de metri de pista cu 2 randuri de garduri si unu cu sarma ghimpata !!! a fost 15 lei de MASINA puteai sa ai 10 insi in masina !!!

Respectul ni l-ati aratat deja prin ceea ce stiti sa faceti mai bine , sa stati dupe Gard si sa strigati M... Organizarea nu ca doar asa suntem noi stam dupe gard si injuram !!!
ai idee cata munca s-a depus la organizarea acestui eveniment ?
ai idee ca in 8 ani nimeni nu a mai organizat NIMIC in BUCURESTI ???

byg_mann 19-05-13 18:46

nu stiu unde vezi tu pe 4tuning 15 lei cand acolo scrie 10 lei
Taxa parcare:

10 RON turisme
15 RON dubite
20 RON platforma cu masina

StickerBOMB 19-05-13 18:48

Accident Covette:

https://www.youtube.com/watch?v=OA9g9TS_MjM

radubmw 19-05-13 18:50

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 5475276)
DACA te uiti pe 4Tuning si pe Legal Racing apare pretul parcarii de 15 lei !!!
intre timp s-a vorbit sa fie 10 lei , dar inca nu stim din ce cauze s-a lasat la 15 lei !

ROMANUL cum este el facem galagie pentru 5 lei cand la un eveniment de drift plateste FIECARE PERSOANA 35 lei intrarea si sta la 20 de metri de pista cu 2 randuri de garduri si unu cu sarma ghimpata !!! a fost 15 lei de MASINA puteai sa ai 10 insi in masina !!!

Respectul ni l-ati aratat deja prin ceea ce stiti sa faceti mai bine , sa stati dupe Gard si sa strigati M... Organizarea nu ca doar asa suntem noi stam dupe gard si injuram !!!
ai idee cata munca s-a depus la organizarea acestui eveniment ?
ai idee ca in 8 ani nimeni nu a mai organizat NIMIC in BUCURESTI ???

bun, ai dreptate, nu s-a orgaizat nimic in Bucuresti. Si ce am rezolvat k nu am avut gram de aderenta si am fost la un pas sa ies in decor k si corvette-ul??? La ce se anunta cronometrare cand nu a fost un bon scos si eliminarea s-a facut la japca???

Didone 19-05-13 18:52

Un eveniment așteptat de multi , dorit de multi ,blamat de multi ,organizat de cāțiva pentru foarte multi așa se intampla la noi niciodata nu e bine,ptr organizatori luAti toate criticile ca ceva constructiv va vor ajuta ptr viitoarele,ptr cei ca noi aplaudacii de pe margine luați in calcul ca. Eram pe o proprietate privată,ca exista ambulanta pompieri,ca a rămas multă miZerie,eu fiind printre cei din urma care am plecat,ca am avut unde sa ne plimbam urechile,chiar dacă a fost soare cald,praf Un īnceput ,felicitări sportului cu motor

rover_cabrio 19-05-13 18:54

Quote:

Originally Posted by byg_mann (Post 5475278)
nu stiu unde vezi tu pe 4tuning 15 lei cand acolo scrie 10 lei
Taxa parcare:

10 RON turisme
15 RON dubite
20 RON platforma cu masina

a fost modificat de admin intre timp pentru ca noi vorbisem sa fie 10 lei pt turisme in loc de 15 lei si o sa aflam si vom posta si motivul !
tinem sa precizam ca parcarea este a propietarului China Town care a puso la dispozitia tuturor 5000 de locuri !!! ca sa se inteleaga noi nu suntem PARCAGIII probabil a fost o neintelegere intre organizatori si din acest motiv s-a mers pe 15 lei parcarea dar o sa se afiseze si motivul !

WPP 19-05-13 18:56

Un gunoi de cursa la care ma bucur ca nu am participat nici macar ca spectator...
Imi pare rau de Elspa dar era de asteptat ...

Pentru cei care inca mai sustin ca a fost un eveniment reusit... always use a condom!!!!

kingviper 19-05-13 18:57

Sa mai spun ca un domn de la finis a ratat o cursa si a venit la noi sa intreba cine a castigat dintre un BMW (parca) si Fiat-ul 500? Serios acu, noi daca eram prieteni cu cel care e pierdut si spuneam ca a castigat, se lua dupa noi ? :lol:

Julyan86 19-05-13 18:59

Quote:

Originally Posted by iulica097 (Post 5475271)
Deci a fost super mistooo , tare de tot , ba era o honda civic care iti spargea urechile cu evacuarea ei ... .

A facut ea mult zgomot , dar a facut si treaba :D

rover_cabrio 19-05-13 19:03

Quote:

Originally Posted by Julyan86 (Post 5475298)
A facut ea mult zgomot , dar a facut si treaba :D

cu vectra cand te-ai dat la liber ce ai facut ???

pisiku90s 19-05-13 19:08

Cea mai tare faza a locului a fost urmatoarea Vectra A 2.0 SFI care era in grupa C s-a dat la libere cu honda civic castigator la grupa D si surpriza ...Vectra a batut !! Bravo BEBE bomba masina !!!

bogdas 19-05-13 19:09

Dezorganizare mai mare ca la "ilegale" - unde e clar frumos; am admirat NSX ul in parcare, nu l am prins pe "pista" ... ; cu plata la intrare si au scos parleala ... un 4x4 cu troliu n aveati si voi sa scoateti Corvette ul din apa??! unde au fost masinile din anunt/reclame de 900, 1100 si nu mai stiu cate iepe? Meritati niste amenzi sa va cada plombele pt aceasta organizare ... masina pompieri era de muzeu sau cat. retromobil, salvarea si interventia au aparut pt ca urla lumea - tot spectatorii au ajuns primii la amaratul din masina !
Nu mai cautati scuze , cereti le !

rover_cabrio 19-05-13 19:09

Quote:

Originally Posted by pisiku90s (Post 5475316)
Cea mai tare faza a locului a fost urmatoarea Vectra A 2.0 SFI care era in grupa C s-a dat la libere cu honda civic castigator la grupa D si surpriza ...Vectra a batut !! Bravo BEBE bomba masina !!!

nea BEBE !!! cine nu il cunoaste pe dombul Bebe cu vectra lui se insala ;))) e veteran apare el asa calm linistit .....si scartz !!!

robert_zed2112 19-05-13 19:10

Eu vad partea buna ca dupa anii sa organizat si in buc ceva

floringsm 19-05-13 19:13

Daca se vroia o altfel de organizate sigur sumele de participare si spectatori erau mult mai mari, deci pentru cat s-a platit eu cred ca organizarea a fost cat de cat bunicica cu mici exceptii cum ar fi traseul si gruparea. Oricum s-a municit destul de mult si au fost implicati f multi . Sper sa se mai organizeze si pe viitor si sa invatam toti din greselile de azi .

rover_cabrio 19-05-13 19:13

Quote:

Originally Posted by bogdas (Post 5475317)
Dezorganizare mai mare ca la "ilegale" - unde e clar frumos; am admirat NSX ul in parcare, nu l am prins pe "pista" ... ; cu plata la intrare si au scos parleala ... un 4x4 cu troliu n aveati si voi sa scoateti Corvette ul din apa??! unde au fost masinile din anunt/reclame de 900, 1100 si nu mai stiu cate iepe? Meritati niste amenzi sa va cada plombele pt aceasta organizare ... masina pompieri era de muzeu sau cat. retromobil, salvarea si interventia au aparut pt ca urla lumea - tot spectatorii au ajuns primii la amaratul din masina !
Nu mai cautati scuze , cereti le !

ai dreptate ! esti BOSS sa fii mandru de tine !!! daca erai la ilegale si stateai la 1 metru de masina de fel asa cum stau toti ???? cam in cati dadea ca la POPICE ???
salvarea a durat 30 de secunde sa ajunga la fata locului poti sa te uiti pe filmare
s-au anunatat foarte multi ca de OBICEI si nici jumatate nu cred ca au fost prezenti :)
la urmatoarea organizare te INVITAM sa faci parte din STAFF si sa te duci tu la POMPIERII BUCURESTI sa aduci o AUTOSPECIALA de ultima Generatie !

TwentyOne 19-05-13 19:16

Ce de scuze aveti acum, nu vedeti cati nemultumiti sunt?, sau iar o sa stergeti posturile?
reveniti-va "organizatorilor", suntem in 2013, stafeta e sus de tot,

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/InyfDxizN9M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

lasa-ti scuzele penibile, ca ati tras de garduri si alte cele, cand promiti ceva, faci...daca vrei sa ai cuvant mai departe

Julyan86 19-05-13 19:23

Quote:

Faza tare e ca ne.am dat amical ... Eu stiu ce poate masina , trage mult mai bine decat la tulcea si akum nu o sa caut scuze cum face toata lumea , are 2-1 ... Bravo Bebe , RESPECT , ne vedem la tulcea .

dilimakess 19-05-13 19:26

baieti cand e etapa la tulcea??stie careva?

geti 19-05-13 19:27

"Nu e surd mai mare ca acel ce nu vrea sa auda". Pacat ca a fost nevoie de inca o dovada de acest fel sa intelegem diferenta dintre o cursa organizata la nivelul anului 2013 si o cursa organizata la nivelul anului 1998 iar dupa cum se observa si in izvoarele istoriei curselor de tip sprint paralel, LR nu ar fi tocmai la primul eveniment in cadrul caruia se petrece un astfel de incident. In ciuda faptului ca multi au blamat acest concurs si parea ca nimeni nu va participa...multi "au semnat condica".

IULY-CLA 19-05-13 19:46

La Tulcea ca are pista de DRAG nu pe sosea

marutzu_vti 19-05-13 20:04

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 5475253)
Da parca nu stii cum e Romanul doar sa critice , intr-adevar nu au fost cele mai bune conditii , dar din greseli invata omul. Toti vorbesc "fratee da nu se mai fac curse in Bucuresti??? ce se intampla .. etc" si acum cand se fac .. aa varza .. aaa nu stiu ce , aa s-a cerut 15 lei in loc de 10 si asa mai departe.. Toti astia samantari si aplaudaci care criticati si faceti atat haos PE NIMIC . chiar as fi curios ce organizati voi. De ce nu ati iesit sa organizati VOI pana acum?? Nu tin partea nimanui dar poti vedea din ce a fost si partea pozitiva.

Horeti baaaa ca nu ati facut pentru noi ca voi vati ales cu banii si daca am venit acolo am venit pe bani nu pe nk cum va laudati voi ca vin nu stiu ce masini si nk doar coteturi si iati chemat sa ii omoriti creca nu sa se distreze lumea ,,,, aplaudacilor a fost totul facut prost . si ca sa nu mai vb ca cica nu stia ala de la poarta cit e plata parcarii pai pe ala cine la pus ba acolo eu? sau noi? voi asa ca voi raspundeti nu mai aruncati pe altu sau pe noi da noi am venit am platit asa ca voi ati luat banii si vati facut de ris si asa veti ramine .

Julyan86 19-05-13 20:06

Quote:

Plus ca in momentul cand s-a intamplat in honda erau doua persoane,opelul are vreo 200 de kg in minus...oricum,a meritat omul

rover_cabrio 19-05-13 20:14

Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 5475375)
Horeti baaaa ca nu ati facut pentru noi ca voi vati ales cu banii si daca am venit acolo am venit pe bani nu pe nk cum va laudati voi ca vin nu stiu ce masini si nk doar coteturi si iati chemat sa ii omoriti creca nu sa se distreze lumea ,,,, aplaudacilor a fost totul facut prost . si ca sa nu mai vb ca cica nu stia ala de la poarta cit e plata parcarii pai pe ala cine la pus ba acolo eu? sau noi? voi asa ca voi raspundeti nu mai aruncati pe altu sau pe noi da noi am venit am platit asa ca voi ati luat banii si vati facut de ris si asa veti ramine .

TERMINATORULE unde erai cand s-a dat anunt si s-a cerut spirjinul tuturor ce vor sa participe la organizare ??? AAA nu ai vazut sau mai bine zis unde erati TOTI ?? aaaa AVEAM treaba .....
uite special pentru tine , o sa ii cer lui Seby scan la TOATE FACTURILE pentru organizare si incasarea pe taxa de participare si parcare ( numai ca parcarea EU personal nu stiu unde se duce ) si vom vedea cine s-a imbogatit ...si e POSIBIL sa avem o surpriza MARE de tot
pe langa asta , NOI prostii astia care ne-am luat ... in gura am venit de N ori si cu 1 saptamana inainte la locatie pe banii nostrii si benzina din buzunar mancarea si bautura noastra ....sa facem bine nu ?

bogdan100 19-05-13 20:22

Nu am fost prezent dar permite-mi sa imi las parerea . Prea multa lume se plange, semn ca ceva nu a mers cum trebuie . Nu spune nimeni ca a fost usor pentru organizator sau ca organizatorul nu a facut tot posibilul sa se desfasoare cursa cum trebuie . Insa acei oameni au platit si nu au fost multumiti . Voi ca organizatori trebuie sa tineti cont de parerile lor si sa incercati sa faceti mai bine data urmatoare . Degeaba insultati oamenii pentru ca asa nu rezolvati nimic . Sau inchideti topicul daca nu mai vreti pareri negative.

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning