![]() |
Re: Intalniri...
Quote:
|
El asa mi'a zis :-"
|
to traso mad :)))) ne mai intalnim maine :-/ :-?
|
Poi nu mai e mult, acu e 01:00, in 12 ore ne vedem.
|
Am plecat, ne vedem in poligon la 13.
|
wei nu ma tine bateria de la laptop deloc deloc ... zice ca e 100% si tine 11 minute ... sa il mai aduc ?
|
frumos, frumos:D poze si filmuletze? k au fost multi care au filmat
|
Quote:
|
Aveti PM.................
|
Thanx Shumi. Cezar, pune pozele de acolo si aici dak ai timp.
|
Si daca are timp, oricum nu le pune :) :lol: :lol: :lol:
|
e rau ? :lol:
|
.............
|
se pare ca nu vrea nimeni sa posteze niste poza ... eu acuma lucrez la un filmuletz :) cam duminica sper sa il postez ... ASTEPT POZE si de la zuceava ca au fost care au facut !
|
ce filmulet ? :?:
|
dar filmulete nu sunt ? :shock:
|
vlad, am eu filmuletze dar sunt mari intre 40 si 100 de mega :D oliviu a spus ca o sa faca un colaj de dimensiuni mai mici
|
aaa... pai atunci cand o sa vin acasa o sa le iau pe odc de la tine . dar nu te vad niciodata pe mess :shock:
|
am alt id, iti dau acu pm :D
|
am incercat sa-ti trimit si nu poti primi. e bt03abm
|
ok. gata :D
|
Quote:
|
dar ce se ascundea ?
|
vai di mini si di mini :)))
|
Baietzii din Suceava cand se intalnesc? Ce-ati spune sa le facem si noi o vizita ? ..
|
da...dar ei ne-au mai aratat o masina , noi ce aratam ? :shock:
|
ei nu trebuie sa le aratam ceva.. e chiar buna ideea eu am mai fost la vreo 2 intalniri de`a lor mergem saptamana asta?
|
Soferi de nota 10 :))
|
Mergem, duminica sau cand se intalnesc ?
|
la ce ora se intalnesc ? duminica ?
|
Daca nu ma insel, inainte se intalneau la 17 la benzinaria ODN, la intrare in suceava chiar inainte de pod, pe dreapta
|
aham :D am intales
|
weekendu asta va rog ... :D ca celalt plec din tara :> ... ce bheton ar fi :D simi stii cu cine merg nu ?
|
Nu, cu cine ??? :))))
|
Incercati sa nu mai faceti un messenger sau un mirc din forumul asta. Peste 80% din mesajele voastre sunt "sal" "haha" "ce tare" "ok" "te astept" "nu , cu cine". Probabil de asta nici nu se invarte prea multa lume aici , pentru ca voi nu discutati nimic interesant. Exista topic special cu adresele de Y!m , dati-va toti add si faceti o conferinta acolo daca aveti chef de palavrageala. Eu mai intru sa vad daca apar ceva noutati la sectiunea Botosani si vad numai prostii din astea.
|
sati fie rusine simi...si tie oliver...cum ati reusit sa suparati baietu si sa faceti mess pe 4tunning...voi faceti din astea ca sa cresteti in posturi...tartanilor :P vreti si voi sa fiti deai casei... :)))
|
ar fi fain sa mergem...da espi vb tuh cu astia din suceava si intreabai cand se intalnesc si unde si sa le facem si noi o vizita da fara sa stie... :P ar fi misto
|
le`am lasat mesaj astept raspuns. faza ca la ei nu e intalnire 4 tuning ce crazy drivers deci poate intrazi si voi in cd daca vretzi
|
ar fii mijto ...sa intram si noi in crazy drivers.. :D eu unu as vrea sa intru :)
|
Buzz !!! :suspiciou
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning