Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - CT 69 LOW (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/373357-e36-ct-69-low.html)

sharkylete 02-09-13 04:59

Re: E36 - CT 69 LOW

Da.. Īn loc de Rolex de 50k,ne alegem cu un Polex de 200... Oarecum asemănător...
Mai bine păstrai ce aveai sau pune ce ziceai că mai ai.. Dacă nu sunt tot un fel de Polex și alea... Man...

Alecso 02-09-13 08:15

:lol: e bine maa si asa... pt ca vossen concav pe 18" decat de la 19" nu se fabrica.. aa ca adaptam...

Sparkle_81 02-09-13 08:21

Ce et-uri au astea concave ?
Nu stiu live cum se vede, dar din poze deja este altceva . Felicitari !

Alecso 02-09-13 12:34

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5562365)
Ce et-uri au astea concave ?
Nu stiu live cum se vede, dar din poze deja este altceva . Felicitari !

ET 35 fata si ET 38 spate

Ms frumos!

sharkylete 03-09-13 05:18

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5562362)
:lol: e bine maa si asa... pt ca vossen concav pe 18" decat de la 19" nu se fabrica.. aa ca adaptam...

Lăsați,nu este nevoie.

Alecso 10-09-13 00:20

2 Attachment(s)
si cateva de la Tuning Fest CTA 2013 :)

Alecso 13-09-13 00:00

6 Attachment(s)
:-):-):arrow:

GIULY 13-09-13 14:43

Felicitari pentru curaj.
Oglinzile un vrei sa le schimbi?

Alecso 13-09-13 14:46

Quote:

Originally Posted by GIULY (Post 5570427)
Felicitari pentru curaj.

Ms frumos man... parca da parca nu ... chiar nu stiu ... ramane d vazut :)

sharkylete 13-09-13 17:05

Quote:

Originally Posted by GIULY (Post 5570427)
Felicitari pentru curaj.

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5570429)
Ms frumos man... parca da parca nu ... chiar nu stiu ... ramane d vazut :)

Cred că se referă la faptul că sunt tot un fel de Polex īn loc de Rolex și poate ai de gānd măcar ălea să le pui OEM dacă tot īți plac pentru că sunt mai 'accesibile'...

motzu 15-09-13 13:48

imi place...si imi place tare!
felicitarii pt schimbare.
bafta pe viitor!

Alecso 15-09-13 19:38

Hehe multunesc frumos baieti imi place ca ati sesizat dc am recurs la noul setup am zis poate sparg gheata :))):twisted:

sharkylete 15-09-13 20:14

Ai spart pe naiba... Pānă acum nici măcar nu mi.am spus părerea despre aspectul mașinii,flăcău... Vă plac 'aparențele' mai mult.

Să fi elegeant nu īnseamnă să ieși īn evidență pe moment,īnseamnā să fi ținut minte mult timp!

Capisci?!
(Un sfat de la 'ăla de are pisica aia cu RC'urile ălea verzi',care nu le mai are de mult timp..)

Spor la treabă,flăcău.

Alecso 15-09-13 20:54

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5572062)
Ai spart pe naiba... Pānă acum nici măcar nu mi.am spus părerea despre aspectul mașinii,flăcău... Vă plac 'aparențele' mai mult.

Să fi elegeant nu īnseamnă să ieși īn evidență pe moment,īnseamnā să fi ținut minte mult timp!

Capisci?!
(Un sfat de la 'ăla de are pisica aia cu RC'urile ălea verzi',care nu le mai are de mult timp..)

Spor la treabă,flăcău.

ai perfecta dreptate man ... dar atata timp cat esti om si le zici cu bun simt nu cu nasul pe sus ... toata lumea e multumita si impacata zic ... eu unu nu caut raca si nu mi place sa fiu rautacios ... decat daca sunt provicat si asta mi se intampla f rar... iar la ceea ce ai zis tu mai sus ... nu am cum sa fiu tinut minte de mult timp pt ca masina o am de maxim 6 luni,iar intentia mea nu a fost una sa ma laud in vreun fel ci pur si simplu sa v o prezint ...

spoor si tie!

Alecso 15-09-13 21:20

8 Attachment(s)
si ctv poze dragute de la ce a mai recenta sedinta foto... :twisted::arrow: enjoy!!!!

sharkylete 15-09-13 22:03

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5572091)
ai perfecta dreptate man ... dar atata timp cat esti om si le zici cu bun simt nu cu nasul pe sus ... toata lumea e multumita si impacata zic ... eu unu nu caut raca si nu mi place sa fiu rautacios ... decat daca sunt provicat si asta mi se intampla f rar... iar la ceea ce ai zis tu mai sus ... nu am cum sa fiu tinut minte de mult timp pt ca masina o am de maxim 6 luni,iar intentia mea nu a fost una sa ma laud in vreun fel ci pur si simplu sa v o prezint ...

spoor si tie!

Uatevăr! Nu avem cum să ne īnțelegem pentru că nu īnțeleg ce legaătură au răspunsurile tale cu ce īți spun eu...

Numai bine,mane...

Alecso 15-09-13 23:44

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5572161)
Uatevăr! Nu avem cum să ne īnțelegem pentru că nu īnțeleg ce legaătură au răspunsurile tale cu ce īți spun eu...

Numai bine,mane...

m`am referit strict la atitudinea ta anterioara cu privire la detaliile masinii jante/oglinzi ... descriindule 'polex inloc de rolex' ... ceea ce pt mine unu care nu t cunosc si nu pot spune ca ne tragem de sireturi mi se pare jignitor... asta e tot ce m a deranjat nimic mai mult ... acum daca tu asa iti exprimi parerea despre un lucur care nu ti place este treaba ta doar ca eu nu inghit astfel de limbaj si nu l inteleg ...

acum spre ca m am facut inteles,mai mult d atata nu am ce sa ti detaliez :rolleyes2

sharkylete 16-09-13 01:35

Păi da mă mane.. Asta e chestia.. Eu nu ți-am spus-o să te jignesc,de oglinzi nici nu am pomenit eu, eu am īncercat să subliniez un fapt real īntr-un mod educat să evit să te fac să te simți prost și scuză-mă că-ți spun asta,dar,ești prost!
Gusturile īn primul rānd nu se discută! Puteai să īți faci mașina fucsia cu picături de albastru și să ți-o faci cum vrei tu,aici pe forum,teoretic,se īncearcă expunerea și dezbaterea unor subiecte pe tema 'calității' nu a 'cantității' și asta īncercam să īți spun eu ție și nu numai,da-ți cu fake'urile la gunoi!
Degeaba arată bine īn fața blocului dacă e un gunoi care nu īți dă īncerdere să te pui la drum.

Calitatea rămāne mult timp după ce prețul a fost uitat.(Alberto Gucci) ;) Mane..

Oricum dacă nu ai prins de la īnceput e greu să te urci īn tren din mers.
Ăstea sunt sfaturi deja 'plătite',tu le primești pe gratis și te caci pe ele...

Numai bine! Orice bine crezi tu că e bine. ;)

melinte_gaby 16-09-13 08:45

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5571816)
imi place...si imi place tare!
felicitarii pt schimbare.
bafta pe viitor!

+1,imi place ce ai facut cu ea!:D

Alecso 16-09-13 10:02

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5572366)
+1,imi place ce ai facut cu ea!:D

hai sa traiesti man... apreciez :D

Most_Wanted 16-09-13 10:15

E mai frumoasa pe strada decat in poze masina :)

18BSV 16-09-13 10:18

Da ce bine i`ar veni jantelor o culoare precum alb verde portocaliu.. ceva deschis :D

Alecso 16-09-13 10:40

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5572479)
Da ce bine i`ar veni jantelor o culoare precum alb verde portocaliu.. ceva deschis :D

hehe... or veni man dar trebuie sa pastram linia de doar 2 culori violetu si negru mat... asta e proiectu :D poate pe viitor umblam si acolo ... 8)

DEVIL's Style 16-09-13 15:16

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5561649)
Hehe ... am vrut altcv man ... no more oem... jantele nu sunt replici sun t model concav iar culoarea nu este colant ci vopsea mata ;)

Proiectul este sub deviza "Love It or Hate It" ;)

Masina ta e frumusica .. jantele imi plac... dar esti al doilea pe care il vad ca ii este rusine sa recunoasca ca sunt REPLICI dupa vossen CV-3 cap coada si sunt branduite Bola si Auna [ sau ceva de genul ]... de ce incerci sa sustii cu totul altceva? Nu esti primul si nici ultimul cu asa ceva pe masina ! Recunosc ca cel putin mie imi plac... ramane de vazut cum rezista pe drumurile noastre :)... Am vazut ca undeva ai sustinut ca ti ai cumparat AC schnitzer in setup de "stance" ... de curiozitate nu te au speriat preturile de acolo? In setup "cuminte" preturile plecau de la minim 1400 de euro [ am mail uri de la om ]... cat despre replicile alea vossen .. pentru cei interesati le pot gasi pe ebay anglia cu 500 de euro setul !

Bafta si spor in continuare cu masinuta !

DEVIL's Style 16-09-13 16:52

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5561649)
Hehe ... am vrut altcv man ... no more oem... jantele nu sunt replici sun t model concav iar culoarea nu este colant ci vopsea mata ;) ;)

Aici ai sustinut ca nu sunt replici.. ok nici replici dar nici originale.. ce sunt?

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5562086)
CV Wheels ! Man ...

CV reprezinta modelul jantei si nu firma !

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 5562161)
Sunt concave doar alea pe spate.
Foarte grave daca nu ar fi negre.

Eu cred ca sunt replici dupa Vossen CV-3.

Daca erau vossen originale, trebuia sa ai si capacele la ele, si mai ales valvele trebuiau sa fie pozitionate in spatele jantei, pentru a nu incomoda vizual fata jantei. Nu?!

Sunt replici dupa vossen skillzule !

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5562235)
hehe.. da man la Vossen asa stiu si eu .. dar nu sunt replica sunt un model oarecum asemanator ... in detaliu este diferenta la spite la grosimea lor la concavitate s.a .. oricum in realitate ai avea alta parere iti garantez chiar si cu ele pe negru mat :P.. voi reveni cu poze profi in curand ... stay tuned ;)

Aici sustii din nou ca nu sunt replici ... omule ... seamana cu vossen CV3? sunt replici si punct ! Ca se numesc ele bola sau draci sau laci .. e tot una... janta pleaca din aceeasi fabrica .. brandul e ales de fiecare contractuator !

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5572744)
Aratami unde am zis eu ca jantele sunt originale ? Si ti fac un set cado'. Btw tu c jante ai la masina?

PS: ce am eu p masina se numesc ThreeFace Sky ;) negru matt 18" 8,5j cu 9,5j 800E setu ;) ce eBola zici tu acolo frate nush ce sunt alea ...

PS: in RO exista probleme mai grave decat perechea mea d jante brow ;) la cati caini maidanezi avem in tara nu i pot lasa s se pise pe un set d vossenuri nu?

Ti am dat quote mai sus unde ai evitat din start sa spui firma jantelor , ba ca nu sunt replici , ba ca se numesc CV ba ca nu stiu ce ... si threeface doar a rebranduit janta in sine ... ca sursa e fix aceeasi fabrica ! Doar pentru ca se numeste threeface nu inseamna ca nu e replica !

Si hai sa iti mai zic ceva ... undeva spuneai ca ai pe spate 9.5j si et 38 ... pe cand threeface sky pe 18x9.5j are et de 35 .... ce sa inteleg? ca minti iar?

Nu iti reprosez ce faci cu banii tai ci doar modul in care incerci sa denaturezi adevarul ! Conteaza ce jante am pe masina? Si aici e forum de pasionati auto... nu de caini ! sunt constient ca nu puteai pune vossen uri de 19 .. dar e ciudat cum de spui ca ti ai cumparat de pe felgen garage ... unde preturile sunt exorbitante acolo [ de asta ti am postat print cu preturile la jantele pe 17 , ca sa nu mai zic de 18 inchi ]... atunci te lasa inima sa lasi cainii sa se usureze pe jantele alea?... e total ilogic ce afirmi :).. Ti am zis ... e problema ta ce faci cu banii tai si masina ta .. dar revizuiesteti atitudinea care o ai.. ca nu te am intepat cu nimic... si ca ultim aspect ... ti am zis cat valoreaza jantele in mod normal , nu cat ai dat tu pe ele :).... !

Vezi ca le gasesti pe ejante arad cu 600 de euro setul si transport gratuit in tara !

Si ca sa fiu on topic : am vazut ca ai ganduri de upgrade la IS ul ala .. skillzu avea dreptate [ again ]... e nevoie de investitie serioasa ca sa faci o treaba buna acolo cu turboul ....!

Alecso 16-09-13 17:07

Masina d la anu o s aibe 3.2 EVO btw...

kingkahn 16-09-13 21:47

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5572784)

:peace:

RacerJunior 16-09-13 22:24

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5572784)

Succes cu asta. In felul asta masina ar fi " show & go ".
Un mic sfat: daca consideri acest motor trebuie sa regandesti partea de frane, suspensie, etc. pentru a face fata noii puteri cu brio. Preferabil ar fi chiar sa le faci inainte.
Inca o data mult succes.

Alecso 16-09-13 22:38

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 5573052)
Succes cu asta. In felul asta masina ar fi " show & go ".
Un mic sfat: daca consideri acest motor trebuie sa regandesti partea de frane, suspensie, etc. pentru a face fata noii puteri cu brio. Preferabil ar fi chiar sa le faci inainte.
Inca o data mult succes.

ms frumos de support.. franele sunt de 3.0i e46 schimbate recent ... fac fata cu brio avand un diametru de 325mm pe puntea fata si 320 spate fata de 316mm si nu mai stiu exact spatele,care vin in echiparea standard M3 E36.. iar suspensia va fi schimbata cu siguranta ...

melinte_gaby 17-09-13 09:10

Chiar ma gandeam,oare cand vine Devil pe topic :))))???

MARI_NSL 19-09-13 15:18

1 Attachment(s)
seamana dar nu prea :lol:

bafta cu masina ;)

Alecso 19-09-13 15:21

Hai ms ... dar nu asta era intentia ;)

Alecso 19-09-13 20:10

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5575070)
Cum ai indraznit ma frate sa dai BBS-urile? Alea se dau din tata in fiu, daca le lovesti le duci la topit si faci verighete din ele... NU SE VAND!
N-am mai vazut atata hate-uiala pe nimic. Sharkylete comenteaza de zici ca le-ai pus pe masina lui... zici ca sunt facute din lacrimi de maidanezi si vopsite cu sange de miner de la Rosia Montana, o abominatie atroce.

Parerea mea este ca arata MULT, MULT mai bine ca si model aceste jante.
La material nu ma pronunt pentru ca nu cunosc firma. Au si baietii dreptate, sper sa aiba si ele un TUV sau alt standard sa nu iei o groapa si sa chemi platforma, dar ca model, arata bestial.

Vopseaua mata nu prea ma incanta, prefer o masina care luceste, dar cum iti place tie e mai bine.

Succes!

ms frumos d feedback man... apreciez... m am distrat copios citind :)

sport si tie ;)

nizza.adina 20-09-13 08:44

arata bine!!:D se vede ca nu e obosita,jentile arata beton (o sa tin un mom de reculegere pt bbs uri..........gata),la exterior tine de gustul fiecaruia.Sa o stapanesti sanatos si sa nu ii dai drumu' pe strada ca poate zgarie pe careva:twisted: .

Auras 26 20-09-13 09:04

Superba masina si planurile de viitor suna foarte bine :D

Alecso 20-09-13 09:58

Multumesc frumos de commuri` si support :twisted::2gun:

nizza.adina 20-09-13 10:55

Quote:

Originally Posted by Alecso (Post 5575407)
Multumesc frumos de commuri` si support :twisted::2gun:

;) anyway,de ce nu ai mai vrut BBS urile,daca nu astea, altele..?si in interior ai facut vreo modificare?

Joltanu` 20-09-13 13:14

A iesit bine, e altceva. ACS-urile in ce stare sunt?

D.Allecs 20-09-13 16:56

Ce bine ii shade pe drum, am mers in spatele tau azi de la gara pana la big si putin pe pod, am studiat`o putin, vorba ta, hate it or love it, imi placea mai mult inainte dar e bine si asa.. e altceva! Totusi la partea din fata parca e ceva ce nu se leaga cu restul masinii, probabil e vb doar de gusturi aici, in fine. Astept sa ii aud sunetul ala de 6 in linie :X, succes !!!:rolleyes2

Alecso 20-09-13 20:33

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 5575680)
Ce bine ii shade pe drum, am mers in spatele tau azi de la gara pana la big si putin pe pod, am studiat`o putin, vorba ta, hate it or love it, imi placea mai mult inainte dar e bine si asa.. e altceva! Totusi la partea din fata parca e ceva ce nu se leaga cu restul masinii, probabil e vb doar de gusturi aici, in fine. Astept sa ii aud sunetul ala de 6 in linie :X, succes !!!:rolleyes2

Hehe ms frumos man ... ,dar c zici ca nu se leaga fata ca nu intepeg :p cv la bara fatata sau c anume?

All times are GMT +2. The time now is 14:24.

- Copyright 2026 4Tuning