![]() |
Re: Reme Design Solutions
Bara e decalata mult spre stanga si de ce ai lucrat pe o masina asa LQ nu inteleg.
|
Quote:
|
roata spate are un unghi ciudat , parca spre interior , cred ca si cea de fata trebuia facuta la fel , imi place cum ai potrivit bara de pe skyline la un tico xD
pragul este cam jos fata de bara fata , parca ar fi plug :) dar arata okay , tico nu e o masina asa tunabila :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aston Martin DB9 DTM
|
1 Attachment(s)
Fumos! Imi plac reflexiile de pe geamuri, eu nu prea imi pun lucrarile in bg, ma axez mult pe kit si masina, deci sunt cam noob:D
Ca greseli, pragul ala cam ondulat si bara aia care nu e foarte centrata. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf MKIV W12 Concept
|
1 Attachment(s)
faina de tot lucrarea :>
una din cele mai bune ale tale , bravo ! ti-am cautat nod in papura cu cateva greseli xD sunt in atasament . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi Carisma EVO
|
Quote:
Este o masina de incepator ,in nici-un caz de inter :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi Hellaflush
|
2 Attachment(s)
Mercedes-Benz SL63 AMG Stanceworks
|
Arata bine, nu prea am ce comenta, doar ca am impresia ca ai folosit foarte mult din donor fara sa i faci ceva modificari. E mai mult un c/p parerea mea. + sta cam off in BG :-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW 335d Touring E90 Stanceworks
|
2 Attachment(s)
Volkswagen Lupo Low Familia
|
2 Attachment(s)
Opel Astra Bertone Low Familia
|
2 Attachment(s)
Pontiac Sunfire Stanceworks
|
Asta ti-a iesit chiar tare:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
e bn ca ai facuto cat mai clean , tineo tot asa :lol:
|
deci da... imi place super mult cum ai incadrat'o in bg, chiar imi place
imi place: - bara fata, perfecta pt un vw din generatia lupo'ului asta - eliminarea siglei, ii da un aer mai "angry" nu imi place: - linia aia care se vede pe mijlocul pragului - sub jumatate din roata spate, se vede putin diferit umbra decat sub restul masinii GOOD JOB!!! |
multam fain guys! Imi place mult cum mi-a iesit Lupo :D
|
dragut :> frumos c/p , simplu , fin si mai ales,realizabil ! bravo !
ps. nu are rotile cam mici sau asa se poarta ? |
Quote:
|
se pare ca m-am tampit rau de tot cu Lupo. Am mai facut 2 :lol:
|
2 Attachment(s)
|
ii multumesc cu ocazia asta lui Ca$$ pt punerea in BG si culoare. Senzatioanla culoarea fratica!
|
2 Attachment(s)
Fiat Doblo Low Familia
|
fainut facuta , elegant nu ai pus prea multe pe ea desi nu cred ca in romania cel putin cineva si-ar tuna utilitara asa -ca fapt divers- :)) (avantajul utilitarelor e ca sunt inalte si nu se cocoseaza masina la reutate :> ) vreau sa zic sa o aduca asa jos.
singura problema e backgroundul ...poza originala e facuta posibil out of the Earth xD pe vapor soarele bate din dreapta sus (a imaginii) in timp ce pe masina bate din total unghiul opus xD . smechera poza :) edit : si rotile sunt cam blurry |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Hellaflush
|
I-ar fi trebuit ceva reflexii pt a se integra in noul bg
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
copiezi una bucată din background -mare- şi o aplici ca new layer peste maşină , apeşi concomitent ctr+t , click dreapta -> warp , îi dai o formă să se potrivească pe maşină (nu o laşi plată , de obicei forma trebuie să fie uşor convexă(încerci să copiezi forma caroseriei în spaţiu) , după ce o potriveşti cât de cât , alegi ustensila pentool sau polygonal lasso (depinde de preferinţele tale ) şi începi să decupezi marginile , astfel încât să nu existe vreo bucată din layerul respectiv care să fie în afara părţii pe care doreşti să fie reflexia . După ce finalizezi si acest pas ,iei gumiţa de şters din ustesile , la opacitate foarte mică 10-15% si la flow mic 10-15% , şi ştergi din layerul cu reflexia pe margini , si pe la partile in care bate puternic lumina, ca să integrezi reflexia cât mai real : e lumină ştergi din ea , e obscur sau semiobscur , reflexia va fi mai proeminentă :) . Layerul îl pui la opacitate mică , în conformitate cu luminaţia de fundal sau culoarea caroseriei (!) . De reţinut , pe negru reflexiile vor fi cel mai evidente în timp ce cu cât se apropie mai mult de alb , reflexiile vor fi mai difuze . succes ! dacă întâmpini probleme nu ezita să ceri ajutorul :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning