Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Intermediate (https://forum.4tuning.ro/699-intermediate.html)
-   -   PL DESIGN VT (https://forum.4tuning.ro/699-intermediate/371940-pl-design-vt.html)

Reme 23-03-14 11:27

Re: PL DESIGN VT

daca nu ai fi avut prizele alea de aer...care parca nu dau bine si ar fi fost zic eu un pic mai joasa era un clean tuning reusit! imi place ca e finut facuta!

lovenady 23-03-14 14:56

cu prizele alea de aer am incercat eu ceva ,nu miau iesit chiar cm vroiam ,astept urmatoarea masina la saptamanal , dacia sport sa dus ,nu mai lucrez la ea ,numai anunt nimic dinainte pt ca nu stiu cm stau cu timpu :???:

lovenady 12-04-14 10:54

2 Attachment(s)
un nou proiect ,momentan fata ,bara fata este facuta dupa creeatie prorie , laterala cred ca va mai suferi modificari ,nus prea multumit de ea ,
aripile au fost evazate + marite arcele ,sa nu mai dea impresia ca e carucior , urmeaza brushu ,si posibil modificari pe parcurs ,urmeaza acelasi body kit si cu rear view . astept comentarii

lovenady 24-04-14 22:08

2 Attachment(s)
si un interior de golf 4 ,c-am asa mi-ar placea sa arate daca as avea unul , schimbat materialu de la scaune ,si 2 cusaturi la volan , ar mai fii si altele dar nu am gasit poze calumea

cubteen 25-04-14 00:28

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5698150)
si un interior de golf 4 ,c-am asa mi-ar placea sa arate daca as avea unul , schimbat materialu de la scaune ,si 2 cusaturi la volan , ar mai fii si altele dar nu am gasit poze calumea

La interior nu ai greseli, si imi place alegerea, dar eu cred ca un interior maroniu cu crem combinat ar da mai bine! Zic parerea mea.Acum gusturile nu se discuta. Sper sa nu te superi pe mn. :D Multa bafta in continuare ... :D

lovenady 30-04-14 21:49

3 Attachment(s)
continui cu masina de la saptamanal , maine o termin , iar dupa vor mai fii ajustari pe la ea , sper ca au iesit bine reflectiile pe laterala , inca mai e de munca la ea . va veni si o varianta cu stopuri de a1 ,astept pareri in legatura cu acestea :-)

cubteen 01-05-14 11:44

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5700552)
continui cu masina de la saptamanal , maine o termin , iar dupa vor mai fii ajustari pe la ea , sper ca au iesit bine reflectiile pe laterala , inca mai e de munca la ea . va veni si o varianta cu stopuri de a1 ,astept pareri in legatura cu acestea :-)

Hmm arata ok, asi zice la evazarea pe spate sa iesi cu ea mai lat, sa fie masina ok. prima varianta e foarte buna ideea cu stopurile, ofera un contur mai lat masini. Iar la diff majoritatea au olosit aceasi idee cu bara pe spate. Mult succes cu ea in continuare.

dany2good4u 01-05-14 13:16

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5700552)

imi place mai mult prima varianta,doar ca...nu prea mai seama a fiat...nu mai are cam nimic din masina originala pe ea....

lovenady 01-05-14 15:45

2 Attachment(s)
ee ,atunci inseamna ca am scos eu ceva nou pe piata :)))) , cam asta ar masina ,cu 2 variante de jante, nu mam decis care sa ramana ,va veni un update in care se va face rebrush la interior pt ca acm e cam pixelat .

lovenady 02-05-14 22:24

5 Attachment(s)
masina unui prieten ,krypton de pe aici ,ceva mai quicky :))

Reme 11-05-14 08:42

foarte frumos Fiatul Punto. Imi place ideea, imi place realizarea. Legat de Passat parca mergea un pic mai inchisa poza si niste efecte un pic puse pe poza :D

lovenady 11-05-14 18:40

ms ,momentat ma retrag un pic din virtual tuning ca trb sa iau carnetu de sofer si eu nu ? si dupa revin

UndergroundDesigns 11-05-14 21:34

Succes sa te vedem cat mai repede cu plasticu' :lol:

lovenady 11-05-14 21:38

multumesc ,asta imi doresc si eu , sper ca atunci cand voi reveni sa revin cu un chop pe viitoarea masina ,si unul pe fosta ,pt ca trb sa am amintiri si cu actuala

dany2good4u 11-05-14 23:47

succes! dai doar B sau si c / e ?

lovenady 12-05-14 09:31

B doar nu am timp si nici bani sa fac si c

dany2good4u 12-05-14 10:17

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5704706)
B doar nu am timp si nici bani sa fac si c

pacat,e foarte bun sa ai c si e,si nu e greu de luat.succes cu B-ul.

lovenady 24-05-14 23:12

5 Attachment(s)
da ,am zis ca nu mai postez pana nu iau carnetu dar nu m-am putut abtine sa nu fac un vt pe actuala masina , atat cat o sa mai stea in familie ca dupa o sa-mi fie grea despartirea
am venit cu mai multe variante, se vad inca urmele de la smudge ,dar a fost facuta doar ca idee sa vad cm ar da

Reme 29-05-14 18:24

parca as merge cu e ceva mai jos, tu ce zici?

lovenady 29-05-14 19:15

da ,ar merge dar am facuto si eu pt strazile noastre :))

lovenady 06-06-14 00:00

2 Attachment(s)
si sa venim si cu un wip la un concept as zice , adica un facelift pe vechia dacie sport , modificat plafon ,botu va fii modifcat ,la baza ramane aceasi masina sa zicem ,doar o restilizare . Am vzt proiectu prin cele neterminate si am zis ca ar fii pacat sa se puna prafu pe el

Reme 07-06-14 09:17

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5713833)
si sa venim si cu un wip la un concept as zice , adica un facelift pe vechia dacie sport , modificat plafon ,botu va fii modifcat ,la baza ramane aceasi masina sa zicem ,doar o restilizare . Am vzt proiectu prin cele neterminate si am zis ca ar fii pacat sa se puna prafu pe el

continua proiectul, momentan ideile sunt bune, modificarile sunt finute :D

lovenady 07-06-14 09:29

amanam un pic dacia ,se lucreaza la streetka si va fii full brush ,asa ca dacia ia o pauza

lovenady 11-06-14 22:54

2 Attachment(s)
daca scoala de soferi merge cum merge adica fix ca .... macar am reusit sa termin buburuza asta . E cam toony dar vreau sa lucrez si la dacia . :lol:

Reme 13-06-14 09:40

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5715557)
daca scoala de soferi merge cum merge adica fix ca .... macar am reusit sa termin buburuza asta . E cam toony dar vreau sa lucrez si la dacia . :lol:

imi place ideea de parbriz si geamuri taiate ca la concept car, imi plac jantele, imi place culoarea, insa bara fata nu prea imi place! Dar e buna ideea :D

lovenady 27-06-14 21:33

2 Attachment(s)
vw up de la saptamanal ,pareri?

lovenady 28-06-14 16:42

2 Attachment(s)
am reusit sa zicem ca am terminat si e30 asta , mai era de lucrat la el daaa am zis ca merge si asa ,e prima data cand fac brush pe negru ...

Reme 28-06-14 21:49

la bmw, bg este modificat si el sau e lasat normal?

lovenady 28-06-14 22:23

e lasat normal ,asa l-am gasit .

Reme 29-06-14 09:51

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5720921)
e lasat normal ,asa l-am gasit .

cand poti tu, daca te rog frumos mi-l urci si mie pe topicul meu, poate o sa il imprumut si eu la o masina daca este de acord...:)

lovenady 13-07-14 16:08

3 Attachment(s)
si golful de la saptamanl.
2 variante

Reme 14-07-14 21:53

imi palce foarte mult fiindca e clean...

woozie 15-07-14 14:38

Imi pare rau sa o spun, dar este o lucrare foarte slaba. Cand am vazut VW Up la concursul trecut, am crezut ca arata asa din lipsa de timp, dar vad ca asa lucrezi tu.
Masina de fata este foarte plata, lucru care se observa cel mai bine in zona aripii fata (inexistenta as zice eu). Geamurile sunt plate, liniile usilor si imbinarilor nu au reflexii, eleronul este toony...
Uitandu-ma in urma, vad ca toate lucrarile tale au aceeasi "calitate". Nu stiu pe ce criterii se avanseaza la Intermediate, dat in tot threadul nu exista o lucrare demna de Intermediate...

Reme 15-07-14 20:10

Quote:

Originally Posted by woozie (Post 5725832)
Imi pare rau sa o spun, dar este o lucrare foarte slaba. Cand am vazut VW Up la concursul trecut, am crezut ca arata asa din lipsa de timp, dar vad ca asa lucrezi tu.
Masina de fata este foarte plata, lucru care se observa cel mai bine in zona aripii fata (inexistenta as zice eu). Geamurile sunt plate, liniile usilor si imbinarilor nu au reflexii, eleronul este toony...
Uitandu-ma in urma, vad ca toate lucrarile tale au aceeasi "calitate". Nu stiu pe ce criterii se avanseaza la Intermediate, dat in tot threadul nu exista o lucrare demna de Intermediate...

avansarea se face pe criterii de calitate odata si apoi debit de lucrari. Avansarea lui s-a produs cand eu eram un simplu user ca si el...

lovenady 15-07-14 20:58

sincer , mi se rupe de ca tie ti se pare ca e ireala, eu fac masina ca sa imi placa mie , si cand masina a fost facuta eu ma pregateam sa dau sala .

Si da intradevar ,la aripa pe fata miam dat seama deabia dupa ca trb mai deschisa marginea aceea ,care a fost facuta dar este prea inchisa la culoare

woozie 15-07-14 23:19

Eu cand am facut VW Up eram in plina sesiune si pregateam si licenta, dar asta nu m-a impiedicat sa fac o lucrare decenta. Comentariul meu era o reactie la comentariile de apreciere la adresa unor lucrari slabe (pe majoritatea threadurilor, nu neaparat aici), care nu fac altceva decat sa va determine sa va complaceti in mediocritate.
/woozie out

lovenady 02-08-14 13:37

2 Attachment(s)
un mercedes quick , pt un prieten ,si sa imi fac si eu o idee

Reme 03-08-14 21:44

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5730919)
un mercedes quick , pt un prieten ,si sa imi fac si eu o idee

tie iti place? mie nu...man ai avut lucrari si mai bune...sper sa fie doar o scapare minora

lovenady 09-08-14 17:39

a fost ceva facut pe graba ,5 minute . nu a fost nimic serios in lucrarea asta .

Reme 11-08-14 21:12

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5732917)
a fost ceva facut pe graba ,5 minute . nu a fost nimic serios in lucrarea asta .

daca ai in plan sa modifici lucrarea, ma anunti sa o inlocuim aici...

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning