![]() |
Re: Grand Theft Auto : IV
apesi pe sus sa apara celularul. acolo ai mai multe chesti.. contacte, cheatsuri, smsuri, mul;tiplayer. faci highlight pe ce doresti. ca sa suni x ca sa inchizi o. cand te suna altii, cu x raspunzi cu o inchizi... si cam atat...
|
Quote:
|
O sa apara si pt ps2 ?
|
Dupa 11 ore de joc sunt doar la 22%.. cred ca e foarte lung acest joc. Oricum te prinde daca te apuci de el.. pacat ca nu exceleaza la grafica (720p). Per total.. un joc in care te poti distra la maxim... mai ales in multiplayer :D
|
Quote:
|
pe pc a aparut?
|
trebuie sa apara imediat, la inceputu lui decembrie parca
|
Da.. si eu am impresia ca cei din multiplayer joaca defapt cu mouse prea o dau unii dintre ei bine... In rest.. am reusit sa ma obisnuiesc si pe controller. Vezi ca are o smecherie.. daca apesi mai lung pe R3 o sa iti apropie tinta.
|
gta4 e si un fel de shooter in mare parte....shooterele se joaca ONLY cu mouse...n-ai ce sa cauti cu controller mai ales online :) eu am ps3 dar nici nu m-am obosit sa-mi cumpar acest joc mult asteptat...zilele astea trebuie sa iasa versiunea de pc si prevad ca o sa ma inchid in casa :lol:
|
se mai aude ceva cu gta IV ?pt pc???
|
A IESIIIIIIIIIIT!!!!
|
inca trebuie sa apara crack ca sa mearga..
dar am si eu o ntrebare: la cerinte acolo scrie ca pt a merge jocu` trebuie nvidia 7800 si eu am nvidia 7300..oare imi merge sau il iau degeaba ? ca o diferenta prea mare asa nu cred ca ar fi ... |
am vazut ca exista DVD_1 si DVD_2...trebuiesc amandoua???:shock:
|
Frate.. faceti un topic pe sectiunea pc in care sa poluati cu intrebari de genul "dar cum bag eu 2dvd'uri in daemon tools?? mentionez ca am jocul original" sau "dar nu imi mergeeeeeeee jocul :(( frateeee ce sa fac sa mearga? nu am gasit crack pe disc. mentionez ca am jocul original, na moderatorule da'mi ban acum, ha!" sau alte derivate...
Aici este sectiunea de console si vorbitul despre un joc pe pc este usor off-topic. |
salut
am si eu o intrebare apare gta 4 si de psp? multumesc anticipat |
Nu o sa apara. Nu a aparut nici san andreas daramite gta4. O sa iasa pe nintendo ds gta tokyo wars dar atat pentru console portabile...
|
eu am ajuns la 55%. la inceput nu prea mi`a placut jocul, in prima saptamana dupa ce am cumparat consola si jocul nu stiu daca am jucat 3 ore pe el, dar am inceput sa`i dau de gust si sa ma impac si cu controlleru ala. e superb jocul.
|
doreste cineva jocul asta eu am dar vreau sa dau jocu nu prea imi place....il vand cu 150 ron e nou adica am jucat doar de 2 ori
|
Adica tiai facut contul la social club...ca sa poti juca online...si acum jocul...care poti sa il iei de pe orice torrent tu il vinzi cu 150 ron?...sau vinzi cu acount, cu cedare de parole si alea alea...???
Si jocul lam jucat si il joc si in seara asta...este THE BOMB!!! Are o grafica sa iti pice fata...si totul este la superlativ...am jucat side by side pe un laptop san andreas si pe pc gta IV...si nu imi venea sa cred ce salt au facut cei de la Rockstar games... |
morpheusmaster, suntem pe sectiunea console. Nu ai nevoie sa iti faci cont pentru a juca online cand esti pe console. Omul probabil vinde jocul PENTRU CONSOLE.
|
AAAAAAAAAA...sry...ma bad :)
|
Salutare
Daca tot suntem pe aria de Console Putem posta PSN ID(PLayStation Network ID) pentru a juca GTA IV in multiplayer??? Multumesc Anticipat |
L-am luat si eu de la un prieten pe 4 dvd'uri,mi-am achizitionat placa video, Am instalat jocul l-am jucat, imi place e foarte tare , pacat ca nu pot schimba rezolutia mai mare de 800X600 , in rest se misca foarte bine !!
Ceva parole stie cineva ? sa scap de politie..:lol: |
psn meu prelude200 da deobicei joc joc fifa2009 si cod 5 mai vrea cineva GTA IV pt ps3 ???
|
PSN:Bugaloo96
|
GTA IV PT Play station 2? o aparut , o sa apara?
|
Nu a aparut si nici nu o sa apara :D
|
da cik ajtia de la Rock o zis ca o sa apara da un ps3 de 80 cat ii? ca ala de 120 ii 1300 lei
|
Quote:
Acum este PS3 slim de 250gb. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning