Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Tuning Days - Foto/Filme/Impresii : (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/37154-tuning-days-foto-filme-impresii.html)

Kane 31-03-07 17:53

Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :

Quote:

Originally Posted by florin83 (Post 826604)
nu se putea ajunge langa el. :(

Mersi! :D Arata interesant de aproape, mai ales ca sunt unice. Pacat ca de la distanta (cand nu se vede logo-ul) par de ft prost gust... gen jante de pus pe Escalade.

sTAILLL 31-03-07 18:27

SoooooopEr tare show-ul no comment
p.s Maroo multumim pt plusul de suspans :D

Magos 31-03-07 18:30

am observat chestia asta... pacat ca nu am ajuns... si ma indoiesc ca mai ajung maine... :( ufff....

florin83 31-03-07 18:44

Quote:

Originally Posted by Kane (Post 826673)
Mersi! :D Arata interesant de aproape, mai ales ca sunt unice. Pacat ca de la distanta (cand nu se vede logo-ul) par de ft prost gust... gen jante de pus pe Escalade.

nici mie nu-mi plac.. pacat de discurile alea mari de porsche.. meritau niste jante cu spite :)

cosmin92 31-03-07 18:47

Baietzii nu le am asa de bine dar aqum vro ora 2 am venit de la 4tuningday si as avea vro 300 de poze sa va postez:D dar nu stiu cum sa le pun...bine ca nu o sa le pun pe toate...cele mai reusite:)...oricum cele mai atragatoare nu erau fetele...erau ursuletzele :X:X

DaViD TL 31-03-07 18:48

cine stie cat costa un tricou cu 4tuning ?!?la event

ZaiR 31-03-07 18:49

mega show..

monk 31-03-07 19:12

13 Attachment(s)
loati...... :lol: is resized la 1280x860

dogy_10 31-03-07 19:18

:(:(:(:(:(:nu mai pot......imi vine sa plang ca nu-s acolo, va rog mai pune-ti poze....si daca se poate cu loganurile prezente acolo va rog......:(:(:(:(

cosmin92 31-03-07 19:18

cum pun si eu pozeleee??

dogy_10 31-03-07 19:28

cu manage attachments

rocovectra 31-03-07 19:31

Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :

20 Attachment(s)
Cateva motive sa va faca sa intelegeti ca exista si in Romania Tuning

RA_2fast4u 31-03-07 19:35

Quote:

Originally Posted by monk (Post 826760)
loati...... :lol: is resized la 1280x860

?!?!?! ce s-a intamplat cu ursuletul acela alb??

dogy_10 31-03-07 19:36

a facut "poc"........pacat de masina

rocovectra 31-03-07 19:37

Re: Real Tuning Day :poze

19 Attachment(s)
Eternele B M W la o "Mica demonstratie"

Gorby 31-03-07 19:38

Tuning days...

Foto: Din pacate...nu am ce sa pun. Toate masinile de acolo meritau o poza, erau superbe.
Filme: Noroc ca am avut camera la mine. Spectacolul a fost frumos. A meritat Skillzule ;)
Impresii: Gagici+Masini+Fum=Show de neuitat ; Drum pe DN1 infernal... bara la bara :lol: Dar a meritat! :D

Si mai doresc sa ii multumesc baiatului cu acel Navara ;) Iti sunt dator cu o bere :)

dogy_10 31-03-07 19:39

mwahahahahahahaha ce tare e cainele ala.........e beton

monk 31-03-07 19:39

1 Attachment(s)
asta e tot ce am cu loganul....

poza aia cu multimea de mai sus e ca sa vedeti ce balamuc era la stand la SR sa se faca poze :lol:

monk 31-03-07 19:41

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 826802)
?!?!?! ce s-a intamplat cu ursuletul acela alb??

a luat foc...
tipu i-a dat burn in a1a pt un minut la forja.... fara sa schimbe a 2a sau a 3a .... deabia au stins baietii focul.

Alex-Rahova 31-03-07 19:43

Quote:

Originally Posted by monk (Post 826813)
a luat foc...
tipu i-a dat burn in a1a pt un minut la forja.... fara sa schimbe a 2a sau a 3a .... deabia au stins baietii focul.

daca nu stiti nu vorbiti ..:rolleyes2

monk 31-03-07 19:45

eu spun ce au zis toti de acolo .... comentariile sunt de prisos ;) cand toata lumea ii zbiera sa o lase moale el a fortat...

tre sa cunosti si limitele masinii ca sa faci asa ceva...

rocovectra 31-03-07 19:46

16 Attachment(s)
Alte poze din hala cu SUPERBITATI

rocovectra 31-03-07 19:54

Mai Am O Gramada De Poze

Andrei_GSP 31-03-07 19:54

ALINA GHEORGHE ATRACŢIA SALONULUI "TUNING DAYS"

ZaiR 31-03-07 19:56

parerea mea poate trebuia sa inceteze..pt un moment,in orice caz respect fata de ceea ce a facut pana in acel moment(a fost singurul care a dat impresia din afara ca nu a schimbat intr-2a..whatever)si are foarte multi sustinatori pt urmatorul show.ce a fost a fost...
ideea este alta ..marea majoritate a tzaranilor prezenti la acest tuning in stg.si dr. mea il aplaudau si faceau misto cu un miros de CACAT ravasit pe toata zona, mai ales viz avi de faptul ca a necesitat folosirea extingtoarelor..e trist sa fi inconjurat de asemenea animale care se bucura de raul altora si nu se bucura de showl facut...

pilula20 31-03-07 20:13

Respect Pt Totzi Baietzi Care Au Dat Burn
Respect Si Bafta Pt Baiatu Cu Ursuletzu Care A Luat Foc....felicitari Tuturor....a Fost Ceva De Neuitat....

B_84_RIP 31-03-07 20:13

Toata treaba cu ursuletul alb a fost o greseala a conducatorului......nu a stiut ca mai trebuie sa miste masina de pe loc si ca NU este indicat sa tii masina in limitare......ne pare rau pt masina si totusi NU a fost un pericol deoarece lui i-a luat foc instalatia electrica si niste ornamente din jurul tobelor DE LA TOBE...masina era in stare tehnoca buna....

dogy_10 31-03-07 20:13

baga baga....sa vedem si noi care suntem mai departe

TzeTze 31-03-07 20:16

Quote:

Originally Posted by B_84_RIP (Post 826859)
Toata treaba cu ursuletul alb a fost o greseala a conducatorului......nu a stiut ca mai trebuie sa miste masina de pe loc si ca NU este indicat sa tii masina in limitare......ne pare rau pt masina si totusi NU a fost un pericol deoarece lui i-a luat foc instalatia electrica si niste ornamente din jurul tobelor DE LA TOBE...masina era in stare tehnoca buna....

BRAVO RIP-ule i-ai scos pe astia din ceata...dupa mintea unora masina chiar a si bubuit, poc, explodat, sarit in sus si alte alea :D

mark_uss 31-03-07 20:18

...a fortzat ursu de l-a facut pateu...oricum .ce e show show sa fie..super putin dau tot din masini la shouri..vezi m3

dogy_10 31-03-07 20:20

Quote:

Originally Posted by TzeTze (Post 826863)
BRAVO RIP-ule i-ai scos pe astia din ceata...dupa mintea unora masina chiar a si bubuit, poc, explodat, sarit in sus si alte alea :D

eu am zis ca a facut poc.....si era o gluma proasta pt ca nu am fost acolo sa vad ce s-a intamplat oricum respect pt proprietar......dar lasati discutile aiurea si bagati poze

TzeTze 31-03-07 20:23

vrem filmeeeeeeeeeeeee... eu inca nu am intrat in posesia cablului de date:(((( mai astept....:P

NSL_KiwY 31-03-07 20:24

f.tare show-ul.... felicitari tuturor participantilor.... in special Hai-ului Frumoasa demostratie ai creat ku florica... bafta...

lowryder 31-03-07 21:04

bmw-urile alea albastre sunt superbe, iar tico cu usi foarfece... nu credeam k o sa existe asa ceva :D arata bestial cu usile si cu interioru zebrat . usile alea LSD sunt deja ca obisnuinta.. toate masinile cu lsd door ar arata super.

hagi_wildkid 31-03-07 21:11

am fost si eu azi cu prietenii mei...si nu stiam unde sa ne uitam...si masinile si fetele erau prea frumoase...asteptam sa vedem daca pun filmele pe site

B_84_RIP 31-03-07 21:15

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 826867)
...a fortzat ursu de l-a facut pateu...oricum .ce e show show sa fie..super putin dau tot din masini la shouri..vezi m3

Daca ai avea un M3 ai stii ce inseamna si nu cred ca ai participa la asa ceva.....asa ca macar intra intr-un magazin si vezi care e diferenta intre o piesa de BMW si o piesa de BMW M3..........

Lucian 31-03-07 21:18

Nu vreti voi sa faceti un topic separat ?

Rebel_Boy 31-03-07 21:21

Quote:

Originally Posted by B_84_RIP (Post 826966)
Daca ai avea un M3 ai stii ce inseamna si nu cred ca ai participa la asa ceva.....asa ca macar intra intr-un magazin si vezi care e diferenta intre o piesa de BMW si o piesa de BMW M3..........

RIP-ule nu cred ca s-a referit la tine ... cred ca se refera la M3 cel nou E46 daca nu ma insel ... in privinta ta nu cred ca ar avea loc vreun comentariu chiar daca ai stat umpik mai "linistit" azi ...toata lumea stie ce faci cu masinutza aia si de ce e in stare ea ..
Oricum a fost frumos ...poate data viitoare o sa ai umpik mai mult chef de nebunii :) ... Bafta !!!

B|shOp-VR6 31-03-07 21:24

RIP-ule nu mai sta pe net.. ca la 10 ne asteapta doi frati... :D

RAZvan15 31-03-07 21:25

in fine ... filme nu posteaza nimeni ? am fost si eu acolo dar afara la burn-out nu am stat decat vreo 10 min ... cand am vazut ce e acolo m'am retras .. nu aveam pe unde sa arunc un ochi ... data viitoare poate am mai mult noroc :) ...

Deci Filme cu burn-out .. plz :)
eventual sa posteze un organizator, k de la ei s'a vazut perfect ...
ms

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning