![]() |
Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
Quote:
|
SoooooopEr tare show-ul no comment
p.s Maroo multumim pt plusul de suspans :D |
am observat chestia asta... pacat ca nu am ajuns... si ma indoiesc ca mai ajung maine... :( ufff....
|
Quote:
|
Baietzii nu le am asa de bine dar aqum vro ora 2 am venit de la 4tuningday si as avea vro 300 de poze sa va postez:D dar nu stiu cum sa le pun...bine ca nu o sa le pun pe toate...cele mai reusite:)...oricum cele mai atragatoare nu erau fetele...erau ursuletzele :X:X
|
cine stie cat costa un tricou cu 4tuning ?!?la event
|
mega show..
|
13 Attachment(s)
loati...... :lol: is resized la 1280x860
|
:(:(:(:(:(:nu mai pot......imi vine sa plang ca nu-s acolo, va rog mai pune-ti poze....si daca se poate cu loganurile prezente acolo va rog......:(:(:(:(
|
cum pun si eu pozeleee??
|
cu manage attachments
|
Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
20 Attachment(s)
Cateva motive sa va faca sa intelegeti ca exista si in Romania Tuning
|
Quote:
|
a facut "poc"........pacat de masina
|
Re: Real Tuning Day :poze
19 Attachment(s)
Eternele B M W la o "Mica demonstratie"
|
Tuning days...
Foto: Din pacate...nu am ce sa pun. Toate masinile de acolo meritau o poza, erau superbe. Filme: Noroc ca am avut camera la mine. Spectacolul a fost frumos. A meritat Skillzule ;) Impresii: Gagici+Masini+Fum=Show de neuitat ; Drum pe DN1 infernal... bara la bara :lol: Dar a meritat! :D Si mai doresc sa ii multumesc baiatului cu acel Navara ;) Iti sunt dator cu o bere :) |
mwahahahahahahaha ce tare e cainele ala.........e beton
|
1 Attachment(s)
asta e tot ce am cu loganul....
poza aia cu multimea de mai sus e ca sa vedeti ce balamuc era la stand la SR sa se faca poze :lol: |
Quote:
tipu i-a dat burn in a1a pt un minut la forja.... fara sa schimbe a 2a sau a 3a .... deabia au stins baietii focul. |
Quote:
|
eu spun ce au zis toti de acolo .... comentariile sunt de prisos ;) cand toata lumea ii zbiera sa o lase moale el a fortat...
tre sa cunosti si limitele masinii ca sa faci asa ceva... |
16 Attachment(s)
Alte poze din hala cu SUPERBITATI
|
Mai Am O Gramada De Poze
|
|
parerea mea poate trebuia sa inceteze..pt un moment,in orice caz respect fata de ceea ce a facut pana in acel moment(a fost singurul care a dat impresia din afara ca nu a schimbat intr-2a..whatever)si are foarte multi sustinatori pt urmatorul show.ce a fost a fost...
ideea este alta ..marea majoritate a tzaranilor prezenti la acest tuning in stg.si dr. mea il aplaudau si faceau misto cu un miros de CACAT ravasit pe toata zona, mai ales viz avi de faptul ca a necesitat folosirea extingtoarelor..e trist sa fi inconjurat de asemenea animale care se bucura de raul altora si nu se bucura de showl facut... |
Respect Pt Totzi Baietzi Care Au Dat Burn
Respect Si Bafta Pt Baiatu Cu Ursuletzu Care A Luat Foc....felicitari Tuturor....a Fost Ceva De Neuitat.... |
Toata treaba cu ursuletul alb a fost o greseala a conducatorului......nu a stiut ca mai trebuie sa miste masina de pe loc si ca NU este indicat sa tii masina in limitare......ne pare rau pt masina si totusi NU a fost un pericol deoarece lui i-a luat foc instalatia electrica si niste ornamente din jurul tobelor DE LA TOBE...masina era in stare tehnoca buna....
|
baga baga....sa vedem si noi care suntem mai departe
|
Quote:
|
...a fortzat ursu de l-a facut pateu...oricum .ce e show show sa fie..super putin dau tot din masini la shouri..vezi m3
|
Quote:
|
vrem filmeeeeeeeeeeeee... eu inca nu am intrat in posesia cablului de date:(((( mai astept....:P
|
f.tare show-ul.... felicitari tuturor participantilor.... in special Hai-ului Frumoasa demostratie ai creat ku florica... bafta...
|
bmw-urile alea albastre sunt superbe, iar tico cu usi foarfece... nu credeam k o sa existe asa ceva :D arata bestial cu usile si cu interioru zebrat . usile alea LSD sunt deja ca obisnuinta.. toate masinile cu lsd door ar arata super.
|
am fost si eu azi cu prietenii mei...si nu stiam unde sa ne uitam...si masinile si fetele erau prea frumoase...asteptam sa vedem daca pun filmele pe site
|
Quote:
|
Nu vreti voi sa faceti un topic separat ?
|
Quote:
Oricum a fost frumos ...poate data viitoare o sa ai umpik mai mult chef de nebunii :) ... Bafta !!! |
RIP-ule nu mai sta pe net.. ca la 10 ne asteapta doi frati... :D
|
in fine ... filme nu posteaza nimeni ? am fost si eu acolo dar afara la burn-out nu am stat decat vreo 10 min ... cand am vazut ce e acolo m'am retras .. nu aveam pe unde sa arunc un ochi ... data viitoare poate am mai mult noroc :) ...
Deci Filme cu burn-out .. plz :) eventual sa posteze un organizator, k de la ei s'a vazut perfect ... ms |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning