![]() |
Re: Donatii piese E34 !
Quote:
|
Quote:
te ajut eu cand ajung cu un m20,ti-l faci tu cum vrei,vb |
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva niste acte e34 m50b20 ( nr , serie ) le cumpar . Merci .
|
1 Attachment(s)
caut aceste repere capac si surub carcasa ulei,suport alternator si fulie pompa pt m50,poate se impiedica careva,multumesc anticipat
|
donez o armatura bara spate
|
1 Attachment(s)
poate auziti pe cineva sau aveti voi spre vanzare, ca de donat nu cred ca exista cineva sa doneze, CEASURI /// M5 de e34 !sunt interesat sa achizitionez
0752919083 |
caut urgent tija care vine pe butuc la usa de pe partea dreapta(pasager)cea mica si scurta,preferabil bucuresti,multumesc anticipat
|
Daca e cineva interesat de bari fata-spate sedan,grila fata,ceasuri bord,evantual le schimb cu bari fata-spate de e30
|
Quote:
|
Cumpar tulumba servo frana cea dubla dupa 25.24v cu tot cu pompa de frana.
|
Are cineva far stanga ? si faza lunga si sucrta cu lupa.
|
Cumpar cutie manuala complecta , timonerie , pedalier
0724 469 933 |
sal.. am si eu nevoie de boxa de la radiator dak se impiedica cineva de ea :D pe bani binenteles..pt motor de 2000cmc e34 mersi mult
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intereseaza pe careva set oglinzi exterioare?sunt electrice,heliomate,oglinda dreapta este fisurata dar nu sunt bucati lipsa.mai am si un set semnale fata
Attachment 2978475 |
Salut! Semnalele sunt albe sau portocalii?
|
Portocalii.
|
se impiedica careva de un plafon fara trapa,doar partea de sus,orice culoare fara stalpi
|
salut ,as dori eu oglinzile daca se poate :)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Caut si eu partea incercuita din poza poate are cineva ratacite prin garaj/curte,etc, dar sa fie cu sticle, ca ale mele nu le are
|
Salutare! Are cineva mufa-mama (cea care vine din instalatia masinii) pt butonul de reglat oglinzile? multumesc
|
Cumpar ceasuri bord v8
|
CUMPAR TOBA FINALA ,impecabila, fara pic de rugina pt M50 vanos E34 touring !!! Ofer pret bun !!! 0786102020
|
donez trager fata alb...poze mai tarziu sau maine,bucuresti
|
Quote:
|
donez un buson de la radiator apa,modelul cu vasul incorporat
|
cam in 3 zile dau jos un rezervor de combustibil,il donez ca nu am spatiu sa il tin,tel 0728689531
|
Buna ziua.
Are cineva perdea electrica pentru Bmw E34? Eventual Cumpar ! |
se impiedica careva de un padalier de manuala cu cu cilindru model 1,ptr 12v M20??
|
Am in minte un "proiect" si as avea nevoie de cateva piese defecte, care ar trebui aruncate in mod normal.
-disc/discuri de frana (crapate, tocite, ovalizate) (maxim 2 - nu am ce face cu mai multe) -disc ambreiaj / placa de presiune (de la cele care patinau rau, foarte tocite, crapate) -1,2,X bujii (arse, care nu functioneaza bine) Multumesc. PS:de preferat din Bucuresti ca sa pot veni dupa ele. Repet: doar piese defecte |
caut cam orice fel de piesa ptr un m20,am facut greseala sa las motorul la un "prieten" si am ramas fara,need some help:cry:
|
dau la schimb coaja bord cu izolatia ptr clima/ac pe niste suporti motor m20,bucuresti
|
caut o bara spate de e34. nu ma intereseaza culoarea. partea de jos sa fie buna. imi trebuie pt. o adaptare la e28. dau o saorma cu de toate..
|
care vrea am hayon de touring, stopuri, rezervor,astea le dau moka dar fara batai de cap.... mai vand o bara de spate M cu mici defecte si mai multe piese de berlina adica o berlina aproape intreaga fara fata si interior
|
are cineva un buton de avarii si bratu drept de la stergatoare?
|
daca esti sau treci prin sibiu iti dau eu butonul si maneta de stergatoare moka
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning