Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Juiced 2: Hot Import Nights (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/37046-juiced-2-hot-import-nights.html)

boy_wonder 21-10-07 20:35

Re: Juiced 2: Hot Import Nights

uitandu-ma pe gamespot.com sa vad cat mai este pana apare Juiced 2 si pt. PC observ ca acesta are o noua data de lansare.. (despre data de lansare din SUA nu se stie nimic)

Juiced 2: Hot Import Nights

Publisher: THQ
Platform: PC
Release Date: Nov 23, 2007
Release Region: Europe
Distribution: Retail

AdiNX 21-10-07 22:17

pai o sa fie ceva de genu.. UE - 23 nov, US - 16 nov.. de obicei e diferenta de o saptamana sau trei zile, asa ca o sa avem jocul inainte sa apara versiunea europeana in magazine
cert e ca avem ceva timp sa incercam NFSPS inainte de a ne apuca de HIN ;)

Trickz 21-10-07 22:26

cel mai mult la hin imi place atmosfera:P la nfs nu cred ca o sa fie asa...si desigur, moartea mea..pink slips:X:X:X am deja 14 masini si sunt class b:P

phenomiq 21-10-07 23:48

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1161030)
am deja 14 masini si sunt class b:P

la ce te referi? unde ai 14 masini? in Juiced (1) ? cat.B si cat.A ? inca nimik?

Trickz 22-10-07 01:28

Quote:

Originally Posted by phenomiq (Post 1161185)
la ce te referi? unde ai 14 masini? in Juiced (1) ? cat.B si cat.A ? inca nimik?

am 14 masini in juiced 2 numai deblocate prin pink slips...daca te uitai mai sus, vedeai ca sunt niste masini puse pe categorii..si am deblocat masini pana la acea categorie(de ex am cumparat un viper gts si am castigat la pink slips un srt10...:D)

phenomiq 22-10-07 17:32

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1161316)
am 14 masini in juiced 2 ...

Noah, felicitari! Eu astept versiunea PC, din pacate mai avem de asteptat pana in noiembrie ...

Eventual ne poti spune cate-ceva despre modul on-line?

SeeYA,

Trickz 22-10-07 19:13

modul online la psp este destul de interesant. nu ca la test drive unlimited (unde ne strangeam tot liceul ca sa ne busim masinile pe plaja:P). ador pink slips pe multiplayer..foarte fain:D daca pierzi, ii dai un ghiont amicului ca sa se buseasca si sa ii iei masina:P....in rest ce sa mai zic de el...chiar plang dupa diferentierile din juiced 1...aici nu conteaza ca ai fwd sau rwd sau awd..toate sunt la fel...a devenit prea arcade jocul:(

phenomiq 22-10-07 20:36

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1162246)
...a devenit prea arcade jocul:(

dahh, ma gandeam ca asa va fi la sfarsit. Oricum ThX pentru "first impression" !
Daca si pe PC va fi la vel multi vom ramane la prima parte a jocului, eu cel putin si acuma ma dau online. Desi nu imi place nici una din seria NFS, dar sunt sperante ca sa nu fie asa arcade ca precedentii sai, mai ales ca actiunea tocmai se va desfasura in timpul zilei si nu noaptea dar oricum ramane de vazut. Putin probabil ca EA games va sparge gheata de arcade tocmai cu ProStreet cand va fi lansat deodata cu Juiced HIN pe platforma PC. ...eeeeiiiiii ...

phenomiq 23-10-07 20:14

A aparut demo (neoficial) si pe platforma PC, eventual daca nu stiati. ;) 1,67 Gb

B3ST 23-10-07 20:38

pai si linku de download nu il primim?

AdiNX 23-10-07 20:40

daca e demo, baga linku, daca e altceva, trimite pm :)

phenomiq 23-10-07 21:01

ba domnilor este link... uit`aci e linku` Aveti acolo un sumar de hardware info ... in paranteza spun curiosilor e cam naspa jocul. Eu ma intorc la prima parte a jocului, asta e arcade total.

nu-i rusine sa mai si multumiti :)

B3ST 23-10-07 21:05

Multumesc :-P

AdiNX 23-10-07 21:07

prea mica viteza... cred ca il iau maine dupa ce vin de la liceu...

Trickz 23-10-07 21:14

Quote:

Originally Posted by phenomiq (Post 1164189)
Eu ma intorc la prima parte a jocului, asta e arcade total.

told you:P oricum, multumim pentru link:D

phenomiq 23-10-07 21:56

3 Attachment(s)
Cu mare placere! Posibil ca pe la 97~99 % sa se opreasca downloadul. In acest caz degeaba incercati un nou download nu veti reusi. Are ceva bug acel link din pacate. Stiu pe multi la care nu a mers downloadul. Urmeaza sa fie si pe FTP si pe torrent curand daca nu va merge.

Postez cateva imagini din demo:

2fast4u_DK 24-10-07 10:34

Moama da ce urat merge imi fragmenteaza prea urat cu grafica mica :( si am procesor d 3000+ 1 giga ram si placa video fx6800gs :| imi mere tdu perfect si asta numi mere bine deloc :(

phenomiq 24-10-07 15:04

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1164979)
Moama da ce urat merge imi fragmenteaza prea urat cu grafica mica ...(

din cate stiu al tau videocard nu suporta SM3.0 (shader), asta e problema si in plus sa fim realisti 1 GRAM e cam putin, 550~650 este ocupat de win XP daca ai Vista nici nu mai spun nimic. Mai tarziu daca am timp va ajut cu setarile. Bye.

ADDOstreet_racer 24-10-07 20:22

Sunt probleme cu demoul .cel putin mie imi da eroare ....

AdiNX 24-10-07 20:23

1 Attachment(s)
ia uite ca nu merge... 2 ore pierdute cu dld.. damn!

Ovidiu23 24-10-07 20:26

Pun pariu ca ai placa video cu pixel shader 2 :shock: ... juiced 2 cere 3 ... de aceea nici nu m-am chinuit sa-l down :rolleyes2

AdiNX 24-10-07 20:29

ah da? la naiba.. trebuia sa caut mai intai... so ATi Radeon 9800 are pixel shader 2.0
cine-i din ct si-mi imprumuta o placa cu ps 3? :lol:

phenomiq 24-10-07 23:48

Dah, am scris ca merge doar cu SM3.0 cu 2.0 nu merge, desi PS2 are 2.0, ciudat. Oricum nu ati pierdut nik. Jocul este ca NFS Carbon este o copie aproape perfecta. Prima impresie? Naspa. A doua? Dupa ce am dat "race" si am ales 350Z e ca si cu trenuletu, in prima curba am dat de parapet, desi in juiced online am rank de 57, ma rog nu vreau sa-mi fac reclama scuze. Deci "race" egal cu zero. Driftul este foarte greu, ca pe gheata, motivul problemei este ca nu poti seta senzitivitatea la control, desi am controlor gamepad si volan analog de noua generatie. Deci driftul solo ar fi OK, nu este pentru incepatori, dar nu e cum ma asteptam. Dupa a saptea incercare am reusit sa fac punctele necesare sa trec. La drift King ... cam sgarie din cauza placii video, desi nu am ceva slab la o placa video de peste 9milioane de lei, ma rog. Meniu, este singurul lucru care-mi place in joc si posibilitatile de tunat si desenat ... cine are rabdare la desenat si-i place ii va placea la nebunie, eu nu am avut rabdare. Daca aveti intrebari puteti sa mi le postati.

Have fun! Bye...

wlady 25-10-07 20:56

Il instalez.... l-am laut de pe .torrent ( romanesc ) ... Bafta la downloadat baieti ! Sper ca a meritat macar putin asteptarea

boy_wonder 25-10-07 21:04

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1167956)
Il instalez.... l-am laut de pe .torrent ( romanesc ) ... Bafta la downloadat baieti ! Sper ca a meritat macar putin asteptarea

baga repede un PM cu numele tracker-ului sau intra pe mess..

wlady 26-10-07 14:10

FZ ... atat zic. despre joc ... ce pot spune ? E aiurea total ! Grafica e retard in curse + ca cere o gramada de resurse pe high imi sacadeaza si se vede aiurea.... Jocul are un control 98% arcade. Dezamagire... Iar iconita aia .. :lol: ... e lipsita de orice imaginatie !

phenomiq 26-10-07 16:01

Dah, multi avem aceasi parere stai linistit. Cei care se jucau NFS Carbon vor trece la J2HIN, cei care jucau Juiced (prima parte a jocului) vor juca NFS PS. Mult probabil va fi mai reusit ca J2HIN si producatorii NFS PS au precognizat ca jocul nu va fi arcade ca precedentii sai, asa ca sperante sunt sa avem si anul asta un joc "street genre" bun, oricum ramane de vazut.

GL91ANB 26-10-07 16:21

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1167956)

te referi la demo?

wlady 27-10-07 09:41

Dap, la demo ...

shaid-kid 27-10-07 11:21

Asta poate sa candideze cu succes la ratarea anului..nu am mai vazut de mult un joc nou..sa ceara atat de multe resurse dar sa nu ofere practic nimik...

boy_wonder 27-10-07 11:22

ce control dezamagitor :shock: asta trecand peste cerintele extrem de mari..

phenomiq 28-10-07 11:23

3 Attachment(s)
350Z, M3, Monaro solo drift . Controlul in sectiunea drift este OK, in race foarte dezamagitor chiar inpracticabil. Cateva drifturi dupa care "delete" ... oricum nu merita mai mult jocul asta.

andy_x3m 14-01-08 18:29

e urat si cere cu nesimtire.
am calc, joc cam orice la max (crisys la mediu:P) dar asta mere sacadat si in 800*600. e posibil sa fie vreo problema cu jocul (nu am testat versiunea originala).
concluzia mea - dezamagitor.

wlady 14-01-08 20:54

andy, se stie deja ca cere mai mult decat Crysis dar se vede mai urat decat underground 1 ! ;). Jocul e mult prea praf ! Cred ca merita inchis topicul ;).

Opportunity 15-01-08 12:59

Daca un joc e praf nu inseamna ca trebuie inchis topicul...

Continuati cu argumente daca ziceti ca e praf.. ia ca o sa il iau si eu sa vad ce e de el!

Trickz 15-01-08 13:04

jocu e mai bun decat pro street dar mai PROST decat juiced 1. pacat de el. handlingul este cel mai nasoliu...faptul ca cere resurse prea multe nu este asa important..daca ar si oferi ceva in schimb:)

roby18 16-01-08 00:20

e perea distrus jocu a fost mai misto juiced 1

wlady 19-01-08 08:22

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1293907)
Daca un joc e praf nu inseamna ca trebuie inchis topicul...

Continuati cu argumente daca ziceti ca e praf.. ia ca o sa il iau si eu sa vad ce e de el!

Vrei argumente ? Uite aici :

- Cerinte mari ( o bag pe asta pe gat orice ar fi )
- Grafica retarda
- Control mai arcade decat e normal
- Nicio evolutie de la Juiced 1 ( s-a degradat mai bine zis :lol: )

Nu am pofta sa-l iau si sa-l bag iarasi sa-ti mai zic si alte defecte ... Am spus ca trebuie inchis doar pentru a-mi face punctul de vedere mai "bine auzit". Stai chill my friend :lol: ...

B3ST 20-01-08 00:14

Mie nu mi se pare distrus jocu. Mi se pare jocu distrus pe comp. L-am bagat si eu pe comp dar e nasol rau de tot. Grafica si handling-unaspa,defapt tot e naspa, cred k nici o tura nu a rezistat, pt k am folosit tastele shift+delete . Se pare k anul acesta neau cam dezamagit jocurile cu c\masini (deocamdata). Oricum eu totusi ma joc juiced 2 dar ma joc pe psp, si dupa parerea mea e mult mai buna grafica pe psp decat pe calculator. Eu ma joc si acum juiced 2 pe psp.

PH86MIN 21-02-08 21:02

E praf jocul.Mie pe un athlon x2 4200+ 2 gb ram placa video gigabyte 8600 gt se misca ingrozitor cu grafica la minim,deci pur si simplu nu e jucabil,mie care imi mergea crysis cu detalii la maxim fara sa sacadeze (pe DX 9) iar porcaria asta imi merge sacadat,si nu sunt singurul,jocul pur si simplu este (foarte) prost optimizat,nu sunt singurul caruia ii merge asa,pur si simplu nu au facut un suport bun pentru procesoarele dual core,pt un joc,care apare la sfarsitul lui 2007 asa ceva e inadmisibil

All times are GMT +2. The time now is 20:20.

- Copyright 2026 4Tuning