![]() |
am trecut eu azi pe acolo ... shi chiar am vazit zapada!!! ... sa vedem
oricum :) ... amuzanta discutie. Am avut deosebita placere de a sta de vorba cu organizatorul acestui event, shi chiar el mi-a spus ca la acest show nu este sustinut de nici un club din bucuresti, dar mi-a recunoscut ca el este prieten cu o anumita formatiune de raceri din bucureshti! :) asta pentru cei care sunt suspicioshi de anumite lucruri!!! Ne-a cerut noua INSOMNIA, sa zic asha AJUTORUL pentru show'ul auto (asta cu ceva zile inainte sa inceapa event'ul), dar apoi s-a dovedit ca nu mai are nevoie, ne mai contactându-ma! Imi pare rau ca nu s-a mai tinut ... MAI NIMIC ... shi imi pare rau ca exista fel shi fel de paraziti ... care pun paie pe foc ... doar de amorul artei ... fiecare sa incerce sa ramana cat mai on-topic ... pentru ca altfel de comentarii nu prea sunt de prisos! ... multumesc! Guci Costin, Membru Fondator Insomnia Racing :) (asta pentru domnul Lucian, :D:D:D) |
Si aici incepe vesnica disputa . . . . MR vs NSL LR and . . . deja incepe sa se exagereze . . . . pe bune . . . . tot forumul asta e ca un butoi cu pulbere gata sa explodeze . . . . cui credeti voi ca face bine starea asta conflictuala ???? LA NIMENI intelegeti asta odata ca eu personal m-am saturat pana peste cap de conflictul asta si nici macar nu sunt implicat direct . . . . chiar nu v-ati plictisit ????? Parca ar fii dreaq in joc vreo suta de mii de coco . . . .
|
Deci cum e mai e ceva ca am auzit ca au amenajat pt. shi ?
|
Baieti bucurati-va, a sosit zapada in P-ta Constitutiei.... Asa ca am facut o bataie cu bulgari de zapada in centrul Bucurestiului cu TOD-ul, , AIX-ul vs. BIX, CRY-ul si WST-ul.... Misto ... Dar surpriza..., a venit si ploaia.... Asa ca show-ul Antenei 1 daca vrea sa fie real tot la capitolul auto se va rezuma... Deci am convingerea ca o sa fie ceva, ceva cu zgomt, anvelope incinse si... si... si... \"burnout-uri de ambreiaje\" - :oops: se mai intampla!!!
|
Re:
Quote:
din pacate nu pot sa iti trimit si mirosul .. dar cred ca ti-l amintesti 8) |
Zoli' a fost OK, nu mi-e rusine de ce sa intamplat..., intre noi fie vorba <a fost un burnout reusit> :lol: :lol: :lol:
Abia azi mi-a iesit mirosul de ambreiaj din masina..., cu vreo 6 braduleti :wink: |
incredibil ce aderenta poate sa aiba piatra aia cubica.
ai vazut ca si edi cu siera a avut probleme dar de la tine a iesit fum nu gluma . sper sa nu se fi dus de tot |
Kit-ul ambreiaj l-am pus de curand, asa ca slava domnului e bine..., putin sifonat dar e bine.
:D - A SUPRAVIETIUIT - :D |
Cred k sa cam ales prafu de zapada lor, iar dak au traatat-o cu AMONIAC va fi un mare patinuar :))))).Macar sa puna o instlatie si pe jos pentru drifturi adevarate, iar atunci vom avea ETREM WINTER CAR SPORTS :))))
|
No way man, alataieri cand ploua nu au fost de acord cu drift-urile pe motiv ca e ud pe jos, asa ca nici vorba de drift-uri pe \"zapada cu amoniac sau azot\". Totusi am facut niste drift-uri pe platou in fata PROCURATURII sa ne potolim setea... :twisted:
|
eu m-am decis sa vin cu noua mea firma de infiletat saibe si sa iau \"cireasa de pe tort\" infiletand vreo 40 de saibe...ma jur ca o sa fur absolut toata faima cluburilor.......si o sa vin si cu baietii dupa mine in caz ca vrea cineva sa ma bata.........
jenibil.........suferiti de teoria conspiratiei........absolut jenibil |
L E G A L R A C I N G
Legal Racing nu a participat si nu va participa oficial la acest pseudo-winter eveniment. Desi in organizare auto detin un loc secundar in fapt a fost singura activitate cu adevarat captivanta din Piata Constitutiei. As fi dorit o extindere frumoasa pentru pasionati dar organizatorii sunt destul de reticienti. |
Am si eu o intrebare azi mai se da cineva ? si la ce ora pls raspundeti
|
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
pentru ca ar fi fost bine daca AR FI.... chiar si reticenti... probabil ca tot masinile or sa salveze un pic de imagine, nu pt organizatori, care nu au avut bunul simt sa dea un minim de informatie catre cei ce practic au facut atmosfera pe banii LOR nu ai sponsorilor , si care o sa mai faca pana in ultima zi.... dar si pt antena 1, banuiesc eu, tot intemeiat, ca tot cateva imagini cu masini o sa spele si salveze proasta inspiratie de a lucra cu o firma necunoscuta, lipsita de management.... nu se mai intampla nimic acolo, dupa cum am spus.... cand nu a fost, nu a fost NIMIC ... cand a fost, a fost.... acu nu o sa mai fie nimic pana sambata decat pustiu si tristete, anuntate, culmea cu mult tam tam... deci, nu organizatorii SUNT... ci sunt impreuna tristetea, pustiul, cu orgoliul pe snowboard la vale.... sa fie sanatosi si sa convietuiasca linistiti... noi asteptam cu umilinta momentul in care o sa se coboare sa ne anunte si pe noi, cei atat de neinsemnati macar ca gest formal... o cat de mica informatie... dar nu pot sa coboare, caci nu e zapada, cred..... zic si eu... :lol: |
cum ramane cu benzina si cauciucurile promise , rezervate si oferite de sponsori pentru cei care au facut show???
le folosesc organizatoriii ca sa se deplaseze acu ca s-a blocat snowboardul???? |
hai ca esti carcotas! :wink:
|
nu, sunt suparat...
si pe buna dreptate... unde gresesc??? eu nu mi-as permite asa esecuri manageriale... ei isi permit? iar cand mai dai balbe, macar esti politicos cu presa de profil, nu o tratezi cu dispretz, nu??? asa ca ... nu-i destul daca nu e si fudul... ii durea telefonul sau tastele sa ne dea un minim de informatie? eu am facut ceva pt ei, nu? dupa 2 zile in care era pustiu si au venit cativa, prin articol, am umplut acolo... sunt martore filmele... aaa am trecut pe acolo... mai devreme... :) nu, nu sunt carcotash... :lol: |
:lol:
ce de PM am primit in juma de ora... am innebunit! trebuie sa imi cer scuze, bogdan, ai avut dreptate, sunt carcotas... TOATA LUMEA IMI SPUNE CA SUNT CARCOTAS... AI AVUT DREPTATE CUM AS FI PUTUT SA MA GANDESC? ERA NORMAL SA LE DEA LA OAMENI??? CARCOTASENIE CURATA... Imi cer scuze.... e normal sa le ia ei, sa fie sanatosi.... sa nu se tina de cuvant.. asa imi zice lumea mie pe privat... toate sunt normale... |
gratzian, scriam cu simpatie...
|
da, bogdan, multumesc... inteleg...
si eu, cu regret... lasa, ca uite, se face vara... vedeti afara? asa ca o sa avem ce face... :wink: |
asa ca fapt divers: are vreun sens sa vin in seara asta ? adica vad ceva daca vin ? si maine pe la ce ora e ? (asta daca e ceva)
|
nici sa nu te gandesti, decat daca vrei sa pozezi nocturn casa poporului...
|
si maine se mai intampla ceva ???
|
daaaaa
maine, cu sau fara zapada, cu siguranta o sa ne strangem acolo o multime... ar fi pacat sa nu vina cineva mai ales ca e si vremea asta grava de tot |
si pe la ce ora sa fiu pe acolo ?
|
noi cei de ma Midnight vom veni pe la 1:30
|
deci are rost sa vin maine :lol:
cred ca o sa ma plimb si eu pe acolo 8) |
cine mai vine?
|
deci sa fim tot pe la 1:30? sau la 6:30?
|
L E G A L R A C I N G
Am fost azi si miscarea a fost groaznic de slaba! Din pacate starea vremii nu a fost cea mai potrivita pana acum si nici mediatizarea. |
Re: L E G A L R A C I N G
Azi, sambata 26 febr se intampla ceva in Piata Parlamentului? Am fost ieri si alaltaieri la diverse ore (19-23.30) si nu s-a intamplata nimic. ieri seara nu erau nici macar luminile aprinse. Daca se intampla ceva, la ce ora va fi ?
Multumesc. |
mah este in Piatza Constitutiei si stiu ca organizatorii ziceau ca se incepe la 6:30 in fiekre zi dar de-obicei incepea pe la 7-7:30....dar nu stiu acum sambata cand se vine,ne raspunde cineva?
|
pana la urma imi zice cineva daca vin la 13:30 sau nu ? adica la ce ora incepe ? (asta daca incepe ceva)
ca nu am chef sa vin degeaba sa vad casa poporului |
Nu stiu si eu vreau sa plec dar vad ca nu anunta nimeni ! Eu la 2 o sa plec sa vad ce e pe acolo !
|
PENTRU TOATA LUMEA LA 13.30 SE ADUNA TOT MR IN FATA CASEI POPORULUI .PE LA ORA 16 VA INCEPE CAMPIONATUL DE SNOWBOARDING CARE VA TINE VREO 3-4 ORE.DECI DE LA ORA 13.30 NE VEDEM CU TOTII IN FATA LA CASA POPORULUI
|
adica va tzine de la 1:30 pana la 4?.....sau dupa ce se termina cu snowboarding se incepe?
|
Insomnia nu va veni.
E prea \"confusion\" acest eveniment. Si organizator ... in primul rand a vrut ca sa venim ... dupa a uitat despre noi. |
pffff se spune ca fumul de cauciuc face cat 10 tigari , :roll: :roll: -- azi am fumat vreo 100 de tigari pe putin :P
crazzzzzzzzZzzZZzzzzy stuff , ff frumos ... o sa vedeti pe filmele lui zoliat P.S : Hello 2 ct-87-ady , X-Ray-Eyes :P |
extraordinar show-ul
felicitari lui edy cu sierra V12....care a reusit sa imi sparga timpanele.... :D |
Re:
Quote:
Imi suna cunoscut. Ar fi putut sa fie ceva frumos, nu contest munca soferilor de a arta ce pot insa as fi facut mult mai mult spectacol. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning