![]() |
1 Attachment(s)
Inca o poza. Masina are chip tuning, filtru de aer sport, evacuare completa borla + super sistem audio si vine si NOS-ul intr-o saptamana.
|
1 Attachment(s)
O nubira modificata in afara. Pozele care le-am pus eu sunt pt cei care spun ca tuning-ul nu se merita pe masinile Daewoo. Am impresia ca multi vorbesc fara sa fie in cunostinta de cauza. :lol:
|
1 Attachment(s)
Am o poza si cu o Leganza modificata in afara. :lol:
|
3 Attachment(s)
2 cielo de la Craiova ...
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
tzinand cont ca daewoo sunt masini de zi cu zi care poate nu au fost niciodata gandite pt. sportivitate sau tuning sau de multe ori sunt trase din alte masini nu are rost sa amintesc sau cielo sau tico (daihatsu cuore) e destul de greu sa faci un tuning ... dar tzinand cont k prin definitzie tuningul inseamna modificarea tarnsformarea unei masini mai mult sau mai putzin radical ( 2 pleoape 4 jante eu nu le-aj numi tuning) eu zic k pe absolut ori ce masina se poate incerca un tuning.
e de la sine inteles k rezultatele difera in functie de gust, bani, si chair de potentialul masinii. |
3 Attachment(s)
p.s. tipu cu nubira unu e chair dragutz facuta masina mai putzin stopurile ( cel putzin pe mine nu ma incanta dar gusturile nu se discuta)
sia cum nijte poze cu nijte cielouri de la polonezi cred |
2 Attachment(s)
si cautand poze cu tuning pe daewoo am gasit un cielo de raliu pe gheatza or ..... dati-va cu parerea
e de tot rahatu da in fine |
2 Attachment(s)
un cielo care mie imi place foarte mult
|
Cielo ala de raliu pt gheata este oribil. Cred ca este cel mai urat cielo tunat vazut de mine. steph, mersi pt apreciere. Cum am mai zis daca se face cu bun gust tuning-ul eu zic ca arata bine si pe masinile Daewoo. Eu nu sunt fan Daewoo, eu o sa tin nubira cu, care am pus pozele decat un an de zile.
|
1 Attachment(s)
Sunt k-lumea ... toate mashinile da yo zik ca merita sa bagi bani doar in cielo ... ma rog asta imi place mie mai mult shi iese o treaba fff. mishto
|
Shh
Misto poleze
Daewoo chiar mere tunarita... Daca mai aveti poze mai punetzi...ca merita vazute |
depinde daca ai daewoo si nu vrei sa o schimbi poti sa faci un tuning chiar frumos am vazut niste modele chiar reusite
|
oare de ce nu vedem noi tuning pe un tico?am auzit ca arcele de la dacie se intaresc cu arce de tico sau matiz :)))
|
Super-marfa Cielo-ul din poza facut! GolfTuning, al lui e Cielo-ul? Ai idee cat l-a costat pe om? Si ce e facut concret la masina, are ceva schimbat si sub capota? :P Si, on-topic, eu zic ca are rost tuning-ul pe Daewoo, pe Cielo si pe Espero sigur da! Matiz si Tico... mi se pare inutil sa tunezi vreuna dintre ele! Adica, sunt belea de mers cu ele prin oras, consum mic, sprinten, dar atat, nu e cine stie ce masina nici Tico nici Matiz! Iar in afara de Cielo si Espero, probabil ca si Leganza ar merge! Despre Nubira si restu' nu ma bag sa zic nimic pt ca nu cunosc f bine acele masini!
|
DAEWOO MERGE LA TUNARIT:))
de ce nu??? cel mai bine Cielo.. SA NU-MI SPUNA MIE CAREVA DE PE TOPICU ASTA CARE A POSTAT CA NU SE MERITA K ACEL CIELO DE LA BLITZ E NASPA..SI CA EL ARE O MASINA MULT MAI TARE MODIFICATA.. mai ales k este facut si la Blitz...si s-a obtinut un rezultat super cat despre nubira 1 care=am vazut-o aici...GUSTURILE NU SE DISCUTA...dar din partea mea arata k un *****...no ofense...se putea mult mai mult...decat niste jante KM din vitan..si bara fata/spate,eleron spate facuta pe genunchi...mai bine se investea ceva mai mult dar efectul era cel dorit :wink: SI CINE A ZIS K LA MATIZ SAU TICO NU MERGE TUNINGUL ...DECE ???? ba merge f bine..ceea ce faci la alta masina..faci si la astea..si o sa vezi k ai ceva rezultate..binenteles..asta pentru cei care TUNING INSEAMNA MULT MAI MULT DECAT UN CIP 2 PRAGURI SI-UN SPOILER...SI- O TOBA:))si abtibildu de pe capacu de la benzina care ii adauga 20cp :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Si apropo se numeste chiptuning ceea ce inseamna ca se scoate chip-ul original al masinii si pe cel nou se pune soft-ul rescris. Cip nu exista decat in capul tau pt ca poate ai auzit vreo pasarica azi: cip-cirip. :lol: |
mare firma ZENO asta...stiu..e comparabila cu veilside...etc..:)))
si nu comenta aiurea..k daca am scris cip am scris in graba..nu-mi da tu mie lectii despre vb corecta..sau cine stie..poate ai fost un olimpic la oxford:))) si bv tie k te-ai atacat..oricum eu nu doar mi-am expus parerea.. |
Daca 4tuning nu avea si membrii ca tine ar fi fost super! :lol:
Firma ZENO nu este o firma mare dar totusi eu am vazut foarte multe masini modificate de ei si calitatea a fost super. Tu probabil nu ai masina sau oricum nu o ai modificata ca sa poti vorbi. Asa ca nu stiu ce draq te bagi in seama unde nu trebuie. M-am atacat pt ca vorbeste unu' ca tine care nu stie pe ce lume traieste si pt ca te-ai exprimat ca un ***** in privinta masinii. |
mdea....daca toti din clubul tau sunt asa recalcitranti ai grija...poate va suspenda permisu..(Doamne fereste...)
in fine..nu vreau sa ma cert cu tine....si k sa-ti spun sincer am vazut doar 2 modele de la zeno care mi-au placut.. ceea ce m-a facut sa scriu ce-am scris a fost k tu singur ti-ai supraapreciat masinia ca si cum ar fi fost cine stie ce ..in loc sa-i lasi pe altii s-o faca.... bv tie...iti doresc sa ai numai masini cu care m-am plimbat...oricum n-am de ce sa ma atac pe tine :wink: |
si k sa-ti mai zic ceva.....mi s-a parut de *** eleronu si priza de pe capota care nu-si avea rostul...bara fata e tare..iar spatele..e prea comun...
|
B 69 VLD, tu acum ce faci, te iei cu toti in gura pe forum? V-am zis eu nene, aveti mania persecutiei...nu suportati critica...
|
Bodan_16v nu ma cert cu toti. In primul rand m-am certat decat cu amadeus_and din motive logice si cu tine m-am certat aiurea.
Cu LEXUS sunt in contradictie, nu ma cert. Bogdan_16v adica tu vrei sa spui ca pe tine nu te deranjeaza daca cineva spune despre masina ta: Quote:
Numai bine. |
Sa mor yo frate .... de fiecare data cande se deschide un topic tre sa vina unu shi sa inceapa o cearta mai terminati si voi !!!
|
e frumoasa nubira ta + ca suna bine de tot evacuarea, din ce am vazut la spate pare o borla? :roll:
|
E o parere pur subiectiva acum...nu poti atrage laudele tuturor...singura chestie este modalitatea in care a spus-o, si LEXUS te-as ruga frumos sa incerci pe cat posibil sa ai grija cu limbajul...puteai sa fii si tu mai diplomat...ai pus degeaba stelutzele de rigoare, ca se intelege bine ce ai vrut sa zici...
Ca sa fiu strict ontopic, as prefera sa fac dintr-un Cielo un gen de pimp car...si dintr-un Tico o masina de VTM... :lol: Serios... |
B 31 FXN, mersi pentru apreciere! Da, toba finala este borla.
Bogdan_16v, sunt intr-u totul de acord cu tine. Pe mine m-a stresat exact cum ai spus si tu mai sus, modul in care a spus-o. |
4 Attachment(s)
daewoo lanos
|
1 Attachment(s)
si asa sper sa arate si lanosul meu la anul :twisted:
|
1 Attachment(s)
Nubira mea.
|
1 Attachment(s)
Bara fata noua care inca nu este gata + pleoape .
|
Ema, asa o sa fie. :wink:
Exista club Daewoo la noi ?! Cine vrea sa facem ? :ciggy: |
la motor ai ceva facut sau .... ?
|
Chip, filtru conic K&N, evacuare (catalizator inlocuit cu toba de foc borla, intermediara scoasa si pusa teava, toba finala borla). Am vrut sa-i mai fac niste lucruri la motor dar mi s-a spus ca nu merita mai ales ca in vara imi iau alta masina.
|
pt B 68 VLD da exista un club daewoo cu forum.. daca nu sti adresa da-mi un mp si iti zic eu :wink:
|
Re:
Quote:
coo`, pai nu mai baga , ai idee cam cati cp ai acum ? |
Nu am mers la dyno ca sa-ti pot zice exact cati cp am. Chiar habar nu am cati cp am acum. Pe net spuneau la masina mea ca chip-ul imi da 9cp, in rest nu stiu. Motorul este 1.6 dohc 106 cp standard. Daca poate cineva sa-mi zica cati cp am acuma i-as ramane profund indatorat. :lol:
|
MMihai, am gasit, oricum mersi frumos.
|
da 200.000 lei , si afli , 0-100 km/h , cati cp ai etc.
|
Vlad, daca te bagi in clubul Daewoo ce o sa faci cand o sa vinzi masina?
Vezi ca trebuie sa vorbim in legatura cu liniutele de duminica. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning