![]() |
Re: BMW E36 Meeting 2013 | 16-18 august, Brasov, camping Darste
eu unu sunt prezent 100000%..nu sunt in tara momentan,dar pe 22 iulie sunt acasa...cat despre taxa de 100 ron este o nimica toata cand ne gandim ca dam foarte multi bani pe nimicuri si pasiunea spune totul......asa ca hai sa ne unim sa facem ceva frumos
|
deci daca vi se pare mult spune-ti nu e nici o suparare... poate nu toata lumea are acesti bani de dat... tinand cont ca trebuie si benzina si cazare..si mancare....
Spune-ti ca nu e nici o rusine... ok.... ganditi-va..si macar sa dam pt stikere si diplome.... DA eu din punctule meu de vedere nu vad rostul HOSTESELOR .... DECI NU VREAU HOSTESE.... SPUNE-TI ? DAM DOAR DE FILMARE STIKERE DIPLOME ?! INCA 1 DATA SPUNE-TI ! CA NU VA DA NIMENI CU NIMIC IN CAP ! |
Quote:
IBAN:RO14BTRLRONCRT0208332901 CAND DEPUNETI BANII SA SPECIFICATI NUMELE SI NUMARUL MASINII. DOVADA PLATII SE FACE CU POZA LA CHITANTA CARE SE TRIMITE PE ADRESA DE MAIL [email protected]. DATA LIMITA PT DEPUNEREA BANILOR ESTE 1 AUGUST. |
Quote:
|
Quote:
iti spun eu ca la 30 lei de persoana.....la 50 de masini sunt bani..... si app...nu stiu ce spui tu cu evenimentul complex ? esti inca incepator cu pisicile.... asa ca lasa loc pt fiecare sa poate veniii chiar daca are o pisica mai urata mai frumoasa...e la inceput...ca tine... nu va mai umflatii pe forumuri cu masinile... fiecare face ce poate si in functie de buget... daca tu esti bine la bani... ramai cu 100 ron si pt cei care poate nu detin..si au un salariu minim pe economie...sau poate are un copil ce ai cere de mancare zilnic.... ok ? stai potol...si lasa loc pt toti... DECI ? vreau sa curga cu pareri de la toti pasionatiii de e36 cum doritzi sa facem..... pt ca organizatoriii nu pot pune bani de la ei din buzunare sa ne faca ce vrem noi.... dar macar spune-ti ce vrem.... sa ne poata ajuta... RAMAN 30 LEI DE MASINA ???? |
Quote:
DECI DATA MAXIMA PT DEPUNEREA DE BANI IN CONT ESTE 15 IULIE! (EXEPTII FAC CEI PLECATI "AFARA") ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SCUTITI DE ACEASTA PLATA. O ZI BUNA SA AVE`TI DRAGI PISICARI! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai vointa... e bine.... Doamne ajuta sa fie asa. |
Quote:
|
Quote:
Eu nu am frate masina de evenimente... sau de forumuri imi cer scuze. a mea e ruginita... SA STI CEVA : Am vrut sa fac primul meeting acum 6 ani... cand eram 5 insi cu pisici..si cu eleroane LTW in toata tara.... intreabal pe GOGU de la valcea...si va spune el mai multe.... stai in banca ta..si pune masina la punct..nu ma intreba pe mine de astea... ca sunt cam veteran.... LA CAPITOLUL e36. TE SALUTA TATA ! Sa cresti mare in domeniu. Si bafta cu masina |
Quote:
daca tot esti veteran in domeniu de ce nu te-ai oferit sa organizezi tu ! anul trecut cand a fost totul mocca pe banii lui vlad rko motu si narcis red zone tot nu a fost bine ,ca nu au fost filmari ,ca nu au fost poze ca mai stiu eu ce au comentat unu sau altul acum cand se vrea un eveniment cu tot ce trebuie inclus este prea mare taxa , la Wörtherse taxa este parca 100 de eur si nu mai comenteaza nimeni nimic |
Quote:
1 - ESTI IN ROMANIA SALARIUL ESTE DE 7 MILIOANE ! 2 - ROMANUL NU VA FI MULTUMIT NICIODATA ! Eu te inteleg esti la inceput stiu treaba...evenimente si kestii... nu mai sunt ca in aniii trecutzii cand erau bani... se simte in toate domeniile... si la bucharest whells daca nu se dadea macar o amarata de cazare nu mergeam niciunul.... pt ca nu se mai merita... masini nu mai sunt ca in altzi ani...cand nu aveam loc sa le urcam in pavilion pana la ultimul etaj.... se simte... in toate domeniile ...asa ca sa nu aberam si sa deviem de la subiect... Din partea mea totul spre bine.... dar in ritmul asta se duce tot..vom merge fiecare pe cont propriu fara nici un amarat de sticker... sau diploma....ca am aterizat la meeting... Ai vazut cand e gratis ? TOATA LUMEA E GOGA HAI HAI HAI ... SI CAND VINE VB DE BANIII HAIS MILITIA ! AI CAUTZI CU LUNETA PE FORUM ! SUNT TRECUT PRIN PORCARIILE ASTEA .... SA FIM REALISTI ! TRAIM IN ROMANIA ! |
Quote:
O SEARA BUNA! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai m am saturat frate sa tot vad " veterani" de genul care vin si dau "lectii" celor nou veniti si care culmea... sunt ajutati de persoane care au desfacut/modificat/lucrat bmw uri de toate natiile.... el e veteran ( numai el stie cum ) ... noi incercam sa gasim solutii pentru un meeting cat mai frumos si pe el il freaca grija sa ii dea lui eros explicatii si sfaturi intr un mod cat mai arogant.... plm... o avea si el vreun 3.2 turbo si nu stim noi... ma rog... sper sa fie intr un ceas bun.. daca nu.. aia e... pasiunea tot pasiune ramane... indiferent de motorizare sau stare financiara... ala e factorul determinant. |
Quote:
|
In primul rand se vede ka nu vor sa dea bani sa participe si moca nu mai merge
nu ai cu cine ..totii vor metinguri cum se tin in DE. da .... |
Quote:
|
Quote:
hai sa lasam " veteranul" sa isi caute linistit kit turbo original china pentru is ul lui ...... vorba aia.. acum 6 ani cand erau 5 insi cu pisici pana in 2000 de cmc si ltw ... eu alergam ford mondeo ST 200...... sunt curios cu ce o sa se prezinte el la darste ( asta daca va veni ) de isi permite sa dea lectii altora.... faza ironica e alta.... nu fac arogante de astea oameni care intradevar isi pot permite .. si se trezeste nea caisa . ps : imi pare rau si imi cer scuze ca nu suport arogantele astea pe burta goala. motzule ... vorbim la telefon si vedem daca se mai face ceva.... oricum era de asteptat la un rezultat de genul..... majoritatea vor pretentii.... dar fara sa scoata un ban din buzunar. |
asa e! :lol:
|
Quote:
Multa bafta la organizare si sa auzim numai de bine, cu respect !!! |
Si eu sunt plecat din tara dar incerc sa ajung .....nu garantez nimic
|
Banii intra in cont dupa 15 iulie cred eu.Toti suntem cam delasatori dar cred ca pana pe 1 august cum s-a spus vor fi banii in cont.Eu unul vin oricum si o sa pun si banii, intradevar nu se streseaza nimeni momentan dar mai atunci e alta treaba!
|
Sunt curios ce se ofera in banii aia :-) Am facut si eu un calcul asa mai de clasa 1 . Daca se strang 300 de masini a cate 100 ron = pensiune de 5 stele :?: Si ce se intampla cu banii care raman din toata treaba asta :rolleyes2 Daca termin masina pana atunci vin cu ea daca nu la ocazie :)) :twisted:
|
Quote:
1.Daca citeai tot topicul de la inceput observai ce se ofera in banii aia. 2.300 de masini de unde? 3.Nush ce calcule ti-ai facut dar o filmare profy e bani nu povesti. 4.Ne-am saturat sa facem intalniri low cost,vrem altceva. Ca si incheiere iti spun ca postul tau nu are nici o logica,e ca si cum nu ai citit nimic pana acuma si te-ai uitat doar la ultima pagina. Sper ca ne-am facut intelesi.Taxa nu se schimba pt nimic atata timp cat eu shoby si restul ne ocupam de organizare. |
UPDATE DE LISTA
1.MELINTE GABY 2.FLORIN FPS 3.ZEKY 4.NOSFER 5.ALEX MTX. incet incet ne adunam;) |
Din motive de neintelegere intre conducerea campingului am decis sa schimbam data meetingului in 9-11 august.
in 16 -18 e foarte full campingul. |
re: BMW E36 Meeting 2013 | 9 - 11 august, Brasov, camping Dârste
1.MELINTE GABY
2.FLORIN FPS 3.ZEKY 4.NOSFER 5.ALEX MTX. 6.LIVIU TEX 7.RADU ORBAN. |
Quote:
|
[QUOTE=GL-77-TRN;5505742]pai ce facem noi cei care sunt in afara??????care pe 9 august pleaca in concediu,,,adica spre locurile natale,,,,,ROMANIA,,,,,si vor sa participe la meting?[/QUOTE
nu te supara ai zis ceva pana acuma?????? ai platit ceva taxa sa vad ca vrei meeting? nu e vina noastra pt situatia creata. nu imi convine sa ma duc sa imi tin masina langa cabanuta ca e full campingul. data oficiala e asta 9 -11 AUGUST. |
[QUOTE=motzu;5505750]
Quote:
|
[QUOTE=GL-77-TRN;5505758]
Quote:
|
motzuleee da UPDATE la lista aia frate;)
|
de luni se vor mai face cateva plati din bucuresti si din tara! :D
dupa ce se va clarifica lista cu cei care vor veni sigur...o sa vorbim si de cazare... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te astept chiar si fara masina. |
1.MELINTE GABY
2.FLORIN FPS 3.ZEKY 4.NOSFER 5.ALEX MTX 6.LIVIU TEX 7.RADU ORBAN 8.PROVENZANO 9.SHOBY 10.MOTZU |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning