Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW E36 Meeting 2013 | 9 - 11 august, Brasov, camping Dârste (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/362219-bmw-e36-meeting-2013-9-11-august-brasov-camping-darste.html)

Lulaa 15-06-13 00:05

Re: BMW E36 Meeting 2013 | 16-18 august, Brasov, camping Darste

eu unu sunt prezent 100000%..nu sunt in tara momentan,dar pe 22 iulie sunt acasa...cat despre taxa de 100 ron este o nimica toata cand ne gandim ca dam foarte multi bani pe nimicuri si pasiunea spune totul......asa ca hai sa ne unim sa facem ceva frumos

crazzybmw 15-06-13 00:12

deci daca vi se pare mult spune-ti nu e nici o suparare... poate nu toata lumea are acesti bani de dat... tinand cont ca trebuie si benzina si cazare..si mancare....

Spune-ti ca nu e nici o rusine... ok.... ganditi-va..si macar sa dam pt stikere si diplome....

DA eu din punctule meu de vedere nu vad rostul HOSTESELOR .... DECI NU VREAU HOSTESE....

SPUNE-TI ? DAM DOAR DE FILMARE STIKERE DIPLOME ?!

INCA 1 DATA SPUNE-TI ! CA NU VA DA NIMENI CU NIMIC IN CAP !

elDiabllo 15-06-13 00:19

Quote:

Originally Posted by parpalitos (Post 5501409)
apropo ! la cine trebuie sa trimit banii ???

BANCA TRANSILVANIA
IBAN:RO14BTRLRONCRT0208332901
CAND DEPUNETI BANII SA SPECIFICATI NUMELE SI NUMARUL MASINII.
DOVADA PLATII SE FACE CU POZA LA CHITANTA CARE SE TRIMITE PE ADRESA DE MAIL [email protected].
DATA LIMITA PT DEPUNEREA BANILOR ESTE 1 AUGUST.

dj_eros 15-06-13 06:34

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501420)
deci daca vi se pare mult spune-ti nu e nici o suparare... poate nu toata lumea are acesti bani de dat... tinand cont ca trebuie si benzina si cazare..si mancare....

Spune-ti ca nu e nici o rusine... ok.... ganditi-va..si macar sa dam pt stikere si diplome....

DA eu din punctule meu de vedere nu vad rostul HOSTESELOR .... DECI NU VREAU HOSTESE....

SPUNE-TI ? DAM DOAR DE FILMARE STIKERE DIPLOME ?!

INCA 1 DATA SPUNE-TI ! CA NU VA DA NIMENI CU NIMIC IN CAP !

lasa frate sa fie un eveniment complex fiecare chestie isi are rostul ei , cat despre taxa 100 de ron ?:)) un ras daca fiecare punea cate 20 de lei bine de cand sa anuntat acest event erau banii dar in fine ........

crazzybmw 15-06-13 11:15

Quote:

Originally Posted by dj_eros (Post 5501470)
lasa frate sa fie un eveniment complex fiecare chestie isi are rostul ei , cat despre taxa 100 de ron ?:)) un ras daca fiecare punea cate 20 de lei bine de cand sa anuntat acest event erau banii dar in fine ........

iti spun eu ca la 30 lei de persoana.....la 50 de masini sunt bani..... si app...nu stiu ce spui tu cu evenimentul complex ? esti inca incepator cu pisicile.... asa ca lasa loc pt fiecare sa poate veniii chiar daca are o pisica mai urata mai frumoasa...e la inceput...ca tine... nu va mai umflatii pe forumuri cu masinile... fiecare face ce poate si in functie de buget... daca tu esti bine la bani... ramai cu 100 ron si pt cei care poate nu detin..si au un salariu minim pe economie...sau poate are un copil ce ai cere de mancare zilnic.... ok ? stai potol...si lasa loc pt toti...

DECI ? vreau sa curga cu pareri de la toti pasionatiii de e36 cum doritzi sa facem..... pt ca organizatoriii nu pot pune bani de la ei din buzunare sa ne faca ce vrem noi.... dar macar spune-ti ce vrem.... sa ne poata ajuta...

RAMAN 30 LEI DE MASINA ????

luci4n_vl 15-06-13 13:20

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501638)

STAI DOMOL CU CEI 30 DE RON DE MASINA. NOI VREM SA FACEM CEVA MULT MAI BN CA IN ANII PRECEDENTI! ORICUM AM VB CU MOTZ SI DACA PANA PE 15 IULIE NU SE STRANG BANI MACAR DE 60- DE MASINI NE RETRAGEM SI LASAM PE ALTII CARE VOR SA FACA CEVA LOW BUGET. NU ESTE NICI`O SUPARARE. NOI VREM FILMARI PROFI, POZE PROFI,CONCURSURI CU PREMI (NU SE VA PREMIA DECAT O SINGURA MASINA) BEST CAR OF THE SHOW!!! IN REST NIMIC! ASTA AVIZ CELOR CARE CAUTA PREMI PT MASINI. VOR FI PREMI LA CONCURSURI`LE DISTRACTIVE CARE VOR CREA O AMBIANTA PLACUTA.

DECI DATA MAXIMA PT DEPUNEREA DE BANI IN CONT ESTE 15 IULIE! (EXEPTII FAC CEI PLECATI "AFARA") ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SCUTITI DE ACEASTA PLATA.

O ZI BUNA SA AVE`TI DRAGI PISICARI!

dj_eros 15-06-13 14:25

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501638)
iti spun eu ca la 30 lei de persoana.....la 50 de masini sunt bani..... si app...nu stiu ce spui tu cu evenimentul complex ? esti inca incepator cu pisicile.... asa ca lasa loc pt fiecare sa poate veniii chiar daca are o pisica mai urata mai frumoasa...e la inceput...ca tine... nu va mai umflatii pe forumuri cu masinile... fiecare face ce poate si in functie de buget... daca tu esti bine la bani... ramai cu 100 ron si pt cei care poate nu detin..si au un salariu minim pe economie...sau poate are un copil ce ai cere de mancare zilnic.... ok ? stai potol...si lasa loc pt toti...

DECI ? vreau sa curga cu pareri de la toti pasionatiii de e36 cum doritzi sa facem..... pt ca organizatoriii nu pot pune bani de la ei din buzunare sa ne faca ce vrem noi.... dar macar spune-ti ce vrem.... sa ne poata ajuta...

nu vreau sa ma cert cu nimeni pe bune acum dar vorba unei tipe ''o ardeti gangsta in bmw uri dar aveti genunchiul stang vanat la cat bate in el acul ala de la benzina '':rolleyes2

elDiabllo 15-06-13 15:15

Quote:

Originally Posted by dj_eros (Post 5501762)
nu vreau sa ma cert cu nimeni pe bune acum dar vorba unei tipe ''o ardeti gangsta in bmw uri dar aveti genunchiul stang vanat la cat bate in el acul ala de la benzina '':rolleyes2

Like (y)

crazzybmw 15-06-13 19:06

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5501720)
STAI DOMOL CU CEI 30 DE RON DE MASINA. NOI VREM SA FACEM CEVA MULT MAI BN CA IN ANII PRECEDENTI! ORICUM AM VB CU MOTZ SI DACA PANA PE 15 IULIE NU SE STRANG BANI MACAR DE 60- DE MASINI NE RETRAGEM SI LASAM PE ALTII CARE VOR SA FACA CEVA LOW BUGET. NU ESTE NICI`O SUPARARE. NOI VREM FILMARI PROFI, POZE PROFI,CONCURSURI CU PREMI (NU SE VA PREMIA DECAT O SINGURA MASINA) BEST CAR OF THE SHOW!!! IN REST NIMIC! ASTA AVIZ CELOR CARE CAUTA PREMI PT MASINI. VOR FI PREMI LA CONCURSURI`LE DISTRACTIVE CARE VOR CREA O AMBIANTA PLACUTA.

DECI DATA MAXIMA PT DEPUNEREA DE BANI IN CONT ESTE 15 IULIE! (EXEPTII FAC CEI PLECATI "AFARA") ASTA NU INSEAMNA CA SUNT SCUTITI DE ACEASTA PLATA.

Ai vointa... e bine.... Doamne ajuta sa fie asa.

dj_eros 15-06-13 19:39

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501956)
Ai vointa... e bine.... Doamne ajuta sa fie asa.

anul trecut ai participat la meeting ?

crazzybmw 15-06-13 19:47

Quote:

Originally Posted by dj_eros (Post 5501983)
anul trecut ai participat la meeting ?

Sa inteleg ca ai fost u cu bijuteria ? :))
Eu nu am frate masina de evenimente... sau de forumuri imi cer scuze. a mea e ruginita...

SA STI CEVA : Am vrut sa fac primul meeting acum 6 ani... cand eram 5 insi cu pisici..si cu eleroane LTW in toata tara.... intreabal pe GOGU de la valcea...si va spune el mai multe.... stai in banca ta..si pune masina la punct..nu ma intreba pe mine de astea... ca sunt cam veteran.... LA CAPITOLUL e36.

TE SALUTA TATA ! Sa cresti mare in domeniu. Si bafta cu masina

dj_eros 15-06-13 20:06

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501990)
Eu nu am frate masina de evenimente... sau de forumuri imi cer scuze. a mea e ruginita...

SA STI CEVA : Am vrut sa fac primul meeting acum 6 ani... cand eram 5 insi cu pisici..si cu eleroane LTW in toata tara.... intreabal pe GOGU de la valcea...si va spune el mai multe.... stai in banca ta..si pune masina la punct..nu ma intreba pe mine de astea... ca sunt cam veteran.... LA CAPITOLUL e36.

daca tot esti veteran in domeniu de ce nu te-ai oferit sa organizezi tu ! anul trecut cand a fost totul mocca pe banii lui vlad rko motu si narcis red zone tot nu a fost bine ,ca nu au fost filmari ,ca nu au fost poze ca mai stiu eu ce au comentat unu sau altul acum cand se vrea un eveniment cu tot ce trebuie inclus este prea mare taxa , la Wörtherse taxa este parca 100 de eur si nu mai comenteaza nimeni nimic

crazzybmw 15-06-13 20:37

Quote:

Originally Posted by dj_eros (Post 5502012)
daca tot esti veteran in domeniu de ce nu te-ai oferit sa organizezi tu ! anul trecut cand a fost totul mocca pe banii lui vlad rko motu si narcis red zone tot nu a fost bine ,ca nu au fost filmari ,ca nu au fost poze ca mai stiu eu ce au comentat unu sau altul acum cand se vrea un eveniment cu tot ce trebuie inclus este prea mare taxa , la Wörtherse taxa este parca 100 de eur si nu mai comenteaza nimeni nimic

1 - ESTI IN ROMANIA SALARIUL ESTE DE 7 MILIOANE !
2 - ROMANUL NU VA FI MULTUMIT NICIODATA !

Eu te inteleg esti la inceput stiu treaba...evenimente si kestii... nu mai sunt ca in aniii trecutzii cand erau bani... se simte in toate domeniile... si la bucharest whells daca nu se dadea macar o amarata de cazare nu mergeam niciunul.... pt ca nu se mai merita... masini nu mai sunt ca in altzi ani...cand nu aveam loc sa le urcam in pavilion pana la ultimul etaj.... se simte... in toate domeniile ...asa ca sa nu aberam si sa deviem de la subiect...

Din partea mea totul spre bine.... dar in ritmul asta se duce tot..vom merge fiecare pe cont propriu fara nici un amarat de sticker... sau diploma....ca am aterizat la meeting... Ai vazut cand e gratis ? TOATA LUMEA E GOGA HAI HAI HAI ... SI CAND VINE VB DE BANIII HAIS MILITIA ! AI CAUTZI CU LUNETA PE FORUM ! SUNT TRECUT PRIN PORCARIILE ASTEA .... SA FIM REALISTI ! TRAIM IN ROMANIA !

motzu 15-06-13 21:42

Quote:

EXACT CE SCRIE SHOBY ASA O SA FIE DACA PANA PE 15 IULIE NU SE BAGA CEVA BANI NE RETRAGEM SI LASAM PE ALTII SA FACA CUM VOR....SI O SA FIM SIMPLI PARTICIPANTI
O SEARA BUNA!

DEVIL's Style 16-06-13 00:04

Quote:

Originally Posted by crazzybmw (Post 5501990)

ai gresit topicul prietene... topicul de aberatii e in alta parte... iar faza cand erati voi 5 insi cu pisicute si ltw e fumata de mult. nu te da ceva ce nu esti... ok? te rog sa te rezumi la subiectul topicului... asta daca vrei sa contribui cu ceva .. daca nu... pastreaza tacerea si asculta de altii care sunt mai in masura sa comenteze pe aici intr un mod pertinent.... lucian are dreptate... daca nu se aduna un numar minim de masini... nici nu are rost sa ne batem capul. o sa ne strangem acei cativa eventual care vrem doar sa ne regasim si aia e.

Lulaa 16-06-13 00:29

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5502173)
ai gresit topicul prietene... topicul de aberatii e in alta parte... iar faza cand erati voi 5 insi cu pisicute si ltw e fumata de mult. nu te da ceva ce nu esti... ok? te rog sa te rezumi la subiectul topicului... asta daca vrei sa contribui cu ceva .. daca nu... pastreaza tacerea si asculta de altii care sunt mai in masura sa comenteze pe aici intr un mod pertinent.... lucian are dreptate... daca nu se aduna un numar minim de masini... nici nu are rost sa ne batem capul. o sa ne strangem acei cativa eventual care vrem doar sa ne regasim si aia e.

bine spus....likeeee

DEVIL's Style 16-06-13 01:15

Quote:

Originally Posted by Lulaa (Post 5502179)
bine spus....likeeee

pai m am saturat frate sa tot vad " veterani" de genul care vin si dau "lectii" celor nou veniti si care culmea... sunt ajutati de persoane care au desfacut/modificat/lucrat bmw uri de toate natiile....

el e veteran ( numai el stie cum ) ... noi incercam sa gasim solutii pentru un meeting cat mai frumos si pe el il freaca grija sa ii dea lui eros explicatii si sfaturi intr un mod cat mai arogant.... plm... o avea si el vreun 3.2 turbo si nu stim noi... ma rog... sper sa fie intr un ceas bun.. daca nu.. aia e... pasiunea tot pasiune ramane... indiferent de motorizare sau stare financiara... ala e factorul determinant.

Lulaa 16-06-13 08:11

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5502194)
pai m am saturat frate sa tot vad " veterani" de genul care vin si dau "lectii" celor nou veniti si care culmea... sunt ajutati de persoane care au desfacut/modificat/lucrat bmw uri de toate natiile....

el e veteran ( numai el stie cum ) ... noi incercam sa gasim solutii pentru un meeting cat mai frumos si pe el il freaca grija sa ii dea lui eros explicatii si sfaturi intr un mod cat mai arogant.... plm... o avea si el vreun 3.2 turbo si nu stim noi... ma rog... sper sa fie intr un ceas bun.. daca nu.. aia e... pasiunea tot pasiune ramane... indiferent de motorizare sau stare financiara... ala e factorul determinant.

bine spus...daca nu se vor strange ptr a face un meeting organizat si complex asta este,pasiunea va ramane in sange si poate vom face ceva privat:D

Coupee 16-06-13 09:23

In primul rand se vede ka nu vor sa dea bani sa participe si moca nu mai merge
nu ai cu cine ..totii vor metinguri cum se tin in DE. da ....

dj_eros 16-06-13 15:47

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5502194)

omul este veteran frate respect pt el si pt eleronul ala ltw pe care a scris mare motorsport in lipsa de un motor performant ,in plus in afara de asta vinde capote de alpina cu diuze care dau cu antigel pe parbriz si z4 manarit la km dar asa sunt veteranii ;)

DEVIL's Style 16-06-13 16:12

Quote:

Originally Posted by dj_eros (Post 5502577)
omul este veteran frate respect pt el si pt eleronul ala ltw pe care a scris mare motorsport in lipsa de un motor performant ,in plus in afara de asta vinde capote de alpina cu diuze care dau cu antigel pe parbriz si z4 manarit la km dar asa sunt veteranii ;)

hai sa lasam " veteranul" sa isi caute linistit kit turbo original china pentru is ul lui ...... vorba aia.. acum 6 ani cand erau 5 insi cu pisici pana in 2000 de cmc si ltw ... eu alergam ford mondeo ST 200......

sunt curios cu ce o sa se prezinte el la darste ( asta daca va veni ) de isi permite sa dea lectii altora.... faza ironica e alta.... nu fac arogante de astea oameni care intradevar isi pot permite .. si se trezeste nea caisa .

ps : imi pare rau si imi cer scuze ca nu suport arogantele astea pe burta goala.

motzule ... vorbim la telefon si vedem daca se mai face ceva.... oricum era de asteptat la un rezultat de genul..... majoritatea vor pretentii.... dar fara sa scoata un ban din buzunar.

liviu tex 16-06-13 21:48

asa e! :lol:

ct22cop 17-06-13 03:32

Quote:

Eu ma-ncadrez la categoria "AFARA" dar am sa FUCK tot posibilul sa ajung la meeting, sper ca data sa ramana 16-18 august ca nu-i de joaca cu companiile aeriene :)

Multa bafta la organizare si sa auzim numai de bine, cu respect !!!

RIcKO 17-06-13 21:31

Si eu sunt plecat din tara dar incerc sa ajung .....nu garantez nimic

florineluspr 17-06-13 22:07

Banii intra in cont dupa 15 iulie cred eu.Toti suntem cam delasatori dar cred ca pana pe 1 august cum s-a spus vor fi banii in cont.Eu unul vin oricum si o sa pun si banii, intradevar nu se streseaza nimeni momentan dar mai atunci e alta treaba!

alin-007 18-06-13 00:12

Sunt curios ce se ofera in banii aia :-) Am facut si eu un calcul asa mai de clasa 1 . Daca se strang 300 de masini a cate 100 ron = pensiune de 5 stele :?: Si ce se intampla cu banii care raman din toata treaba asta :rolleyes2 Daca termin masina pana atunci vin cu ea daca nu la ocazie :)) :twisted:

motzu 18-06-13 01:42

Quote:

Originally Posted by alin-007 (Post 5503875)
Sunt curios ce se ofera in banii aia :-) Am facut si eu un calcul asa mai de clasa 1 . Daca se strang 300 de masini a cate 100 ron = pensiune de 5 stele :?: Si ce se intampla cu banii care raman din toata treaba asta :rolleyes2 Daca termin masina pana atunci vin cu ea daca nu la ocazie :)) :twisted:

Tot am zis ca nu raspund....dar vad ca ma faci totusi sa vb.
1.Daca citeai tot topicul de la inceput observai ce se ofera in banii aia.
2.300 de masini de unde?
3.Nush ce calcule ti-ai facut dar o filmare profy e bani nu povesti.
4.Ne-am saturat sa facem intalniri low cost,vrem altceva.
Ca si incheiere iti spun ca postul tau nu are nici o logica,e ca si cum nu ai citit nimic pana acuma si te-ai uitat doar la ultima pagina.
Sper ca ne-am facut intelesi.Taxa nu se schimba pt nimic atata timp cat eu shoby si restul ne ocupam de organizare.

motzu 18-06-13 21:21

UPDATE DE LISTA
1.MELINTE GABY
2.FLORIN FPS
3.ZEKY
4.NOSFER
5.ALEX MTX.
incet incet ne adunam;)

motzu 19-06-13 12:13

Din motive de neintelegere intre conducerea campingului am decis sa schimbam data meetingului in 9-11 august.
in 16 -18 e foarte full campingul.

motzu 19-06-13 17:33

re: BMW E36 Meeting 2013 | 9 - 11 august, Brasov, camping Dârste

1.MELINTE GABY
2.FLORIN FPS
3.ZEKY
4.NOSFER
5.ALEX MTX.
6.LIVIU TEX
7.RADU ORBAN.

GL-77-TRN 19-06-13 21:45

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5505245)
Din motive de neintelegere intre conducerea campingului am decis sa schimbam data meetingului in 9-11 august.
in 16 -18 e foarte full campingul.

pai ce facem noi cei care sunt in afara??????care pe 9 august pleaca in concediu,,,adica spre locurile natale,,,,,ROMANIA,,,,,si vor sa participe la meting?

motzu 19-06-13 21:48

[QUOTE=GL-77-TRN;5505742]pai ce facem noi cei care sunt in afara??????care pe 9 august pleaca in concediu,,,adica spre locurile natale,,,,,ROMANIA,,,,,si vor sa participe la meting?[/QUOTE

nu te supara ai zis ceva pana acuma??????
ai platit ceva taxa sa vad ca vrei meeting?
nu e vina noastra pt situatia creata.
nu imi convine sa ma duc sa imi tin masina langa cabanuta ca e full campingul.
data oficiala e asta 9 -11 AUGUST.

GL-77-TRN 19-06-13 22:00

[QUOTE=motzu;5505750]
Quote:

Originally Posted by GL-77-TRN (Post 5505742)
pai ce facem noi cei care sunt in afara??????care pe 9 august pleaca in concediu,,,adica spre locurile natale,,,,,ROMANIA,,,,,si vor sa participe la meting?[/QUOTE

nu te supara ai zis ceva pana acuma??????
ai platit ceva taxa sa vad ca vrei meeting?
nu e vina noastra pt situatia creata.
nu imi convine sa ma duc sa imi tin masina langa cabanuta ca e full campingul.
data oficiala e asta 9 -11 AUGUST.

bine boss,,,nu vroiam sa ratez o asa ocazie,,,,dar,,,,,facem tot posibilul sa ajungem,,,poate direct in drumul spre casa,,,GALATI,, sa trecem pe la meeting

motzu 19-06-13 22:02

[QUOTE=GL-77-TRN;5505758]
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5505750)

bine boss,,,nu vroiam sa ratez o asa ocazie,,,,dar,,,,,facem tot posibilul sa ajungem,,,poate direct in drumul spre casa,,,GALATI,, sa trecem pe la meeting

va asteptam.

Provenzano 19-06-13 22:08

motzuleee da UPDATE la lista aia frate;)

Z E K Y 19-06-13 22:19

de luni se vor mai face cateva plati din bucuresti si din tara! :D

dupa ce se va clarifica lista cu cei care vor veni sigur...o sa vorbim si de cazare...

motzu 19-06-13 22:29

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5505767)
motzuleee da UPDATE la lista aia frate;)

scuze azi nu am verificat.:oops:
Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 5505781)
de luni se vor mai face cateva plati din bucuresti si din tara! :D

dupa ce se va clarifica lista cu cei care vor veni sigur...o sa vorbim si de cazare...

incet incet ne dam drumul.:D

florineluspr 19-06-13 22:31

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5505787)
scuze azi nu am verificat.:oops:

incet incet ne dam drumul.:D

Frate eu vin....N-am masina dar vin! Sper sa-mi iau cat mai curand!....

motzu 19-06-13 22:37

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5505790)
Frate eu vin....N-am masina dar vin! Sper sa-mi iau cat mai curand!....

iar nu ai masina?!
te astept chiar si fara masina.

motzu 19-06-13 22:44

1.MELINTE GABY
2.FLORIN FPS
3.ZEKY
4.NOSFER
5.ALEX MTX
6.LIVIU TEX
7.RADU ORBAN
8.PROVENZANO
9.SHOBY
10.MOTZU

All times are GMT +2. The time now is 01:44.

- Copyright 2026 4Tuning