Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

MoldamiN 11-03-08 21:22

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

nu stiu ce sa zic da uitanduma la tot threndu tiash recomanda sa iti lipesti indigou de imagine sa nu iasa masimile asa de strambe si in niste pozitii ...

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:13

10 Attachment(s)
Yo zic k dak ai vedea desenele in realitate ai vedea k nu sunt strambe orice da sigur nu sunt starmbe ...asta iti garantez .....In alta ordine de iedei .....Salut baieti revin dupa ceva timp ..este foarte greu cu timpu ...stiti si voi cum e.....am mai desenat cate ceva nu cu foarte mari pretentii insa astept pareri ...PS : Scuzati calitatea imaginilor !!!....

OK : Pai ar fi : Audi TT , Un concept personel Bentley in 4 locuri creatie porie inca in lucru , Un ursulet cabrio inca in lucru , Un BMW serie 3 , Un Dodge Chalenger , Un Ferrari 360 Modena FATA si SPATE , Un Ferrari 599 GTB , Un concept FOrd bazat pe noul Mondeo , Cunoscutul concept Holden ...

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:21

10 Attachment(s)
Asa in continuare : Honda Civic , Lamborgini Gallardo ,Mercedes CL , Mercedes CLK modelul vechi facut ptr un tovaras , Mercedes S-class facut ptr un tovras si posibil sa fie realizat in realitate in viitorul apropiat pe un s600 ,fata si spate , Porsche Cayman , Cunoscutul concept Prodrive fata si spate , Un interior de range rover Vogue Supercharged complet cu Suicide doors facut ptr un tovras si acre va fii transpus in realitate curand ...deocamdata masina benficiaza doar de piele Louis Vuiton :))))))

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:24

2 Attachment(s)
Si in sfarsit ;Umconcept SAAB si o Toyota MR2 ......CAM ATAT DEOCAMDATA ASTEPT PARERI .....

ADDOstreet_racer 01-08-08 12:24

3 Attachment(s)
Nimenea nimica ? :))) ....Gata am terminat si ursu ......Ce ziceti ?

Ace Axel 01-08-08 16:38

foarte misto ! bine ai revenit printre vii :D

ADDOstreet_racer 01-08-08 19:06

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1674302)
foarte misto ! bine ai revenit printre vii :D

Da mersi da vad k a aparut multa lume noua pe aici .....de cand nu am mai intrat aici sau schimbat multe ...:))))

ADDOstreet_racer 02-08-08 17:16

7 Attachment(s)
Si am mai gasit cate ceva prin casa lucrai mai vechi ....sunt cam neterminate si asa o sa ramana k nu este timp astept pareri ,,,,, Ar fii asa : Un tuning ptr BMW Z4 , un proiect ptr un prieten de range rover acelasi ptr care am facut si interioru ..... , un tuning ptr renault megane coupe foarte vechi printre primele desene ...., un concept propriu ptr un Rolls Royce Coupe , spatele de la wrx sti wrc cat de cat terminat , un tuning ptr Jetta si un tuning ptr nou iesitul Sciroco .......

ADDOstreet_racer 03-08-08 20:59

2 Attachment(s)
Mam apucat de desenat din plictiseala mia iesit un Cayman :))))...si am ami agsit si un spate de caerra turbo mai vechi un pic ...

Clopotzel 05-08-08 13:07

Hot Hot Hot.... All of them :dribble::shock::shock:

ADDOstreet_racer 05-08-08 16:50

mersi ....

Darius DMS 06-08-08 16:31

ddo...daca ai vrea si ai avea timp..sa imi faci o masina:un ferrari f430 coupe fatza si spate...as ramane dator...vreau sa imi faci ca vad ca ai progresat fff mult...i like

ADDOstreet_racer 06-08-08 18:34

Ok cum am ceva timp liber te ajut,,,,

ADDOstreet_racer 07-08-08 13:54

3 Attachment(s)
Si am mai facut o Mazda 3 ...ptr un tovaras ....stiu k nu este cine stie ce realizare si k are foarte multe greseli deoarece m-am grabit dar crek merita cat de cat sa o pun aici .....nu am putut sa o scanez intreaga deoarece este pe faoie A3 ,,,,

mba 07-08-08 14:01

1 Attachment(s)
adica asa ceva...

ADDOstreet_racer 07-08-08 19:05

1 Attachment(s)
Da :))) Mersi MBA ...Si iata si o lucrare care am avut timp sa o fac asa cum trebuie si zic yo k a iesit bine ..,..este facuta ptr un prieten si masina arat exact identic in realiate ...este un E 280 . Cu pachet Kleeman .....sper sa va placa .....lui ia placut :))))

Darius DMS 07-08-08 19:22

frumoasa lucrarea...chiarpare reala...sper ca ai timp si de masinutza mea Ferrari...spor la lucru in continuare si...bft

mba 07-08-08 23:03

1 Attachment(s)
tot eu :lol:

asta era talentu meu de acum vreo 2 ani si ceva...
da zic ca neam inspirat din aceiasi poza:)) ...era o reclama la cv...:confused: parca.. stiu ca am vazuto intro revista ...si era masina pana in mijlocu revistei ..si nu se vedea spatele masinii...de aia nu e facut la desenu meu

sper ca nu te superi:rolleyes2

ADDOstreet_racer 08-08-08 10:17

La a mea dak te uiti atent cat de cat e realizat si spatele si mi s-a parut mai interesant so realizez din perspectiva asta decat din cea obisnuita si banala ....:))) ...nu ma supar stai linistit ,,,:))))

ADDOstreet_racer 09-08-08 18:15

1 Attachment(s)
Si am mai realizat si unu dintre cele mai frumoase concepte in opinia mea pe care l-am modificat dupa bunul plac ...Fuore Blackjack ....

ronto_design 11-08-08 10:04

frumoase desene frate.....dar totushi mai ai de exersat....oricum keep drawing si sa mai pui desene;)

ADDOstreet_racer 15-08-08 09:55

3 Attachment(s)
New Ford GT fata si spate + interior Cayman

DANger design 15-08-08 15:31

imi plac, insa ar trebui sa avansezi sa le randezi calumea, ford gt-ul ar arata mult mai bine cu o valoratie mai puternica, studiaza reflexiile pe niste masini reale ( modul cum influenteaza mediul inconjurator reflexiile pe o masina, exterioare- aer liber si de studio).

ADDOstreet_racer 15-08-08 18:51

Quote:

Originally Posted by DANger design (Post 1697852)
imi plac, insa ar trebui sa avansezi sa le randezi calumea, ford gt-ul ar arata mult mai bine cu o valoratie mai puternica, studiaza reflexiile pe niste masini reale ( modul cum influenteaza mediul inconjurator reflexiile pe o masina, exterioare- aer liber si de studio).

Eu nu leam facut absolut nimica asa leam desenat nu ma pricep absolut deloc ....si eu caut pe cineva care sami randeze unele lucrari ...la un moment dat se oferise Santos ....da .......

blue macca 15-08-08 20:56

interesante lucrari :D bravo...
insa... te.ai bagat tu pe ici pe colo pe detalii (vezi merc.) insa... nu desenezi destul de corect ce e mai important- perspectiva, elipsele rotilor, proportii ...etc
*e greu sa faci un desen bun, insa si cand inveti... :> ...

ps. ford.ul gt e desenat de tine de la zero? daca da, bravo, imi place partea de perspectiva

iar DANger design are dreptate, indrazneste sa scoti contraste puternice la valoratie :)
nu trece fin de la lumina la intuneric... sunt si unele zone si unele forme ale masinii care te lasa sa scoti contraste care sa dea bine :D ...sa nu mai zic
de reflectii...

oricum bafta in continuare, esti pe drumul cel bun, dar tine.te de treaba

ADDOstreet_racer 15-08-08 21:03

Mersi stiu k mai am de exersat sper sa progresez incet , incet .....si DA ....ABSOLUT TOATE DESENLE MELE SUNT DE LA ZERO ......NU EXISTA NIMIC COPIAT ........altfel nas mai dsesena deloc ...

ADDOstreet_racer 06-09-08 12:16

10 Attachment(s)
Gata am revenit cam asta am facut in ultimu timp ...astept pareri ....sa incepem :Chevy Impalla , Golf 4 , Mazda 2 concept , BMW M3 , Honda S2000 , BMW Z4 , Fiat Grande Punto , Ford Focus , BMW M3 Cabrio si o incercare ptr o Salupa Porsche

ADDOstreet_racer 06-09-08 12:22

4 Attachment(s)
Asa continuare : Renault Megane , Volvo ala nou C30 sau cum se numeste k am uitat , Fiat 500 , Peugeot 207 ..
Vreau sa mentionez k stiu k desenele mai au unele greseli dar leam facut mai mult ptr a exersa , nu ptr perfectiune ...

no limits design 15-09-08 01:38

fiatu` ala e superb....felicitari

MoldamiN 16-09-08 08:09

ado poti sa-mi spui barca vazuta in plan la ce scara ai facuto? daca da poti pune si un omulet in ea ca mi se pare ...

DriftDesign12 18-09-08 03:52

Nice drawings man...Imi place stilu tau si cum ai evoluat...Keep goin':D

ADDOstreet_racer 07-11-08 19:22

6 Attachment(s)
Revin dupa foarte mult timp in care sper k am progresat ...astept sa va dati voi cu parerea ..............: mitsubishi evo x , mini cooper s , aston martin concept , nissan silvia drift fata , nissan silvia burn , nissan skyline spate , nissan skyline fata .........in realitate arat mai bine decat scanate in orice caz ..:))

Evoluzione 07-11-08 20:55

Superbe... chiar imi plac :D Bravo!

ADDOstreet_racer 08-11-08 11:08

1 Attachment(s)
Am inceput un Audi S8 ....

ADDOstreet_racer 09-11-08 11:48

4 Attachment(s)
Am terminat si S8 ..sper sa va placa ...

Evoluzione 09-11-08 12:15

Simpatic! :-P
Acum intaleg! Ca... nici cum nu ghiceam in ce pozitie era prima poza (din postul ulterior :oops:)

ADDOstreet_racer 09-11-08 18:20

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 1852721)
Simpatic! :-P
Acum intaleg! Ca... nici cum nu ghiceam in ce pozitie era prima poza (din postul ulterior :oops:)

:))),,,,Da oricum desenu lam gandit pe parcurs cel faceam ...si yo eram curios ceo sa iasa ...yo zik k iesit ceva dragut ..ma rog ..mersi ....da lumea veche nu prea mai e pe aici .....axel ....restu nu prea mai misca nimic pe situ asta ,,,,,

Ace Axel 10-11-08 20:20

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 1853484)
:))),,,,Da oricum desenu lam gandit pe parcurs cel faceam ...si yo eram curios ceo sa iasa ...yo zik k iesit ceva dragut ..ma rog ..mersi ....da lumea veche nu prea mai e pe aici .....axel ....restu nu prea mai misca nimic pe situ asta ,,,,,

mda ... din nefericire nu mai e ca la inceput si am preferat sa nu ma mai implic. "privesc din umbra" . desenele tale sunt super misto... mai mult spre artistic :D

bafta ;)

ADDOstreet_racer 11-11-08 15:08

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1855837)
mda ... din nefericire nu mai e ca la inceput si am preferat sa nu ma mai implic. "privesc din umbra" . desenele tale sunt super misto... mai mult spre artistic :D

bafta ;)

Mersi axel pacat ....asta e yo sa mai pun aici dsene cand am timp sa mai fac ...

ADDOstreet_racer 12-11-08 13:47

1 Attachment(s)
am mai facut ceva rapid ....sper sa va dati voi seama ce este ........

All times are GMT +2. The time now is 12:24.

- Copyright 2026 4Tuning