![]() |
la mine este ca ne cunoastem de mic copi dar nu stiu cum sa zic dar ne intelegem foare bine ne mai certam si noi dar din lucruri mai mici important este sa te intelegi intro relatie aicad poate ca ii arati ca o iubesti prea mult si poate ea profita din chestia asta??nu prea ii bine sa le arati cat de mult ti la ele astai replica mea si functioneaza destul de bine dar este bine sa ai pe cineva langa tine.. asa ca aveti grija ce faceti aicad 2 is multi ...cateodata ajut a doar sa stati de vorba ...sper ca cand o sa vi la nunt ala mine sa vi cu ea :wink: o sa va invit pe toti dar o sa mai dureze ceva ... :lol:
|
Astept cu nerabdare si vorba lu Marty daca nu o sa vin cu ea o sa vin cu alt autobuz ;)
Mersi baieti! Noi sa fim sanatosi! :) PS: marty ai ceva antibiotice? |
Salut.....am si eu un hobby ....nush daca e chiar hobby oricum....imi place la nebunie....Breakdance-u .....ash vrea si eu sa stiu ce parere aveti voi de dansul asta, sunt super curios si as mai vrea sa stiu daca vreunul dintre voi practica \"sportul\" asta...?
|
:lol: :lol: :lol: mie unul imi place mult sportul asta :lol: sti sa dansezi?!?poate imi arati si mie la vara :lol: :lol:
|
LoL cata cu CEA MAI MARE placere serios la vara vorbim am inteles ca esti prieten cu un amic de al meu bmw193cp.....cristi_bmw ..pe yahoo messenger....oricum inca o data mi-ar face placere mai vb ...bye
|
mi-ar place sa stiu sa dansez,am incercat,inca o fac,dar se pare ca eu chiar am doua picioare stangi!bravo tie!
|
Aicad ..nici eu nu stau prost cu dragostea..stai linistit..SUNT CEL MAI FERICIT..indragostit..cum vrei sa-i zici...nu-ti dai seama cat ma bucur ca m-am impacat cu ea..!!! :P
|
stiu sa dansez slow :D atat ... hehehe sau alte chestii daca sunt beat :lol:
|
la bautura stiu si eu sa fac multe!chiar fac frumos!pana adorm!
|
Eu dansez si pe manele dupa o sticla de Garone :lol: :lol: :lol:
|
tnos de cat timp faci break? e unu fac de 2 ani de zile si inca imi place si trag la break in fiecare seara ...ce scheme faci??
|
eu dansez pe ORICE dupa o sticla de garone :D
|
he he ce mica ii lumea :lol: da vb cu cristi de ceva vreme lasa ca o sa vb noi la vara poate ma inveti si pe mine sa dansez :lol:
|
Mama..cate planuri ne-am facut pentru la vara.. :wink:
|
oke cata, cat stai in Romania?:P ca sa stiu cat am sa te invatz:P
|
Da Cataline..cat stai ..poate te invatz sa desenezi (graph) :wink:
|
FiReBuRn: graph ma inveti pe mine, ca de grafitti ( sau graffiti ) naspet m-am saturat.
|
:lol: :lol: o sa stau ceva timp 3 luni :lol: daca o sa invat de la fiecare cate ceva o sa fie bine :lol: :lol: :lol:
|
pe bune?? chiar trei luni?? supperrr avem timp :P cati ani ai?
|
:lol: :lol: :lol: :lol: da o sa stau 3 luni in tara nu stiu cat o sa stau in bucuresti dar o sa stau o vreme :lol: am 21 merg pe 22 in 6 martie :lol: tu?
|
:)) merg pe 16 pe 1 ianuarie:PP stiu sunt mic:)
|
:lol: :lol: :lol: sincer te credeam mai mare putin :lol: dar nu ma deranjeza varst din contra am multi prieteni de varsta ta :wink:
|
evl tu ai 15 ani si o luna???
|
Mie imi place sa dansez house super mult, si multi spun ca dansez bine. mie mi se pare amuzant dansul asta mai ales cand ii vad pe altii, pe mine ma ajuta foarte mult sa ma descarc de nervi :)
Si muzica asta ma carcterizeaza cel mai mut. :D O SIMT! :) cataline cred ca la vara nu prea o sa ai timp de stat: vii aici sa faci cursuri de vara. :D eu sper sa reusim sa ne intalnim si sa ma uit la masina ta :) (vreo doua zile :twisted: , cat ma costa :D ) PS: sper sa ma lase dz1 sa ii ating masina :) PPS: ce idei am si eu la ora asta. cred ca m-am invartit prea mult cu masina. :D |
:lol: :lol: :lol: ce sa te coste stai linistit ne plimbam cu ea si o sa te lase dz1 sai atingi masina o sa te si plimbe o sa vezi tu numai sa treca timpul odat...... :?
|
fuck,this shit is wack, hmm cata imi dai si mie id`ul tau de la messenger sau e ok daca-l inreb pe cristi? peace
|
da mai augustine am 15 ani si o luna :P azi am implinit-o :) de ce intrebi? :wink:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: katalinrs4 :lol:
|
:LOL: lolololololol :D :D :D :o
|
catalin abia astept ;)
|
:lol: :lol: :lol: he he he si eu :wink:
|
mai nou dupa ce mi-am rupt cateva oase :cry: mi-am descoperit un nou hobby ,i-mi place sa ma dau cu placa iar acum vreu sa-mi cumpar una aveti vreounul de vanzare? :D
|
nu nu avem...apucate ma de break e mult mai frumos/spectaculos si nu tre sa dai 5-6 milioane cum dai ptr placa + ca iti faci corp adevarat ...:P aaa si intr-o discoteca dai 5 airtackuri(o schema in breakdance) si pleci cu 5 femei de acolo:))) pe bune:) cati ani ai bogdane?
|
sunt un tip mult prea comod sa ma apuc de astfel de activitati iar de femei nu prea mai am nevoie ca o am pe a mea
|
doar 24
|
Hai facem un trabant snowmobil!!!!
|
nu este bun ca ingheata cartonul si se sparge repede
|
Crezi ca vorbeam serios nu!!!??? LOL
Io unu nu cred ca se sparge dupa ce am vazut pozza aia cu trebantu inghetat |
eu as fi vrut sa-l vad cant se dezgheata ,sa vad daca bagi mina prin plafon
|
Nu cred!!!!