Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

Hondarul 10-02-05 13:51

Nu omule, nicidecum, dar... Lumea se poate exprima mai finutz, mai cu fler... \"Eu as schimba eleronul, jantele si farurile daca as avea bani...\" sau \"Dupa mine, eleronul acela nu-i vine prea bine, ar trebui schimbat cu unul de Al\" sau \"Stiu eu o firma de tuning daca vrei sa-ti schimbi spoilerele alea ca nu prea se potrivesc cu masina daca vrei...\" si tot asa. Eu zic ca suna altfel decat \"masina aia e kitsch\", \"eleron de cacat\" sau \"masina nasoala, parca ar fi cotetz\" si altele. Vrei sa facem lectii de comunicare decenta ???? Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.

Dar se vede treaba ca degeaba incerc eu sa explic ca nu se prinde lumea.

Bogdan_16v 10-02-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, Shadow, ai dreptate, nu mi-ar conveni, dar mai e o chestie. Eu personal NU mi-as face asa ceva la masina. Decat sa fac ceva ieftin si in graba, mai bine strang mai multi bani si cumpar un pachet intreg pt toata masina, asta insemnand nu doar exterior, ci si jante, suspensii, etc. Ceea ce-l strica pe roman este interesul deosebit pt lucrurile ieftine si care \"merg\". Ei bine, prefer sa investesc serios intr-un lucru care o sa ramana mult timp pe masina decat sa iau ceva ieftin si s-o carpesc gen \"hai ca merge si aia, si ailalta, hai ca le scot eu la liman, le potrivesc si merge\". Uite ca nu \"merge\". Ori fac un lucru ca lumea, ori stau in banca mea.

Aia nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel .. :wink:

Pai nu a obligat nimeni pe nimeni sa faca asta, dar ce te faci cand 80-90% din impatimitii tuning-ului din tarile civilizate asa fac. Si cum noi luam tot ce-i mai prost de la ei si ne pastram mentalitatea, asa e, de ce sa facem ca ei? Facem ca noi, ne consideram experti in ale tuning-ului si ne amagim singuri, cand realitatea e mult mai cruda.
Hondare, fiecare se lauda cu ce are si ce poate, dar putina modestie nu ar strica. Si modestia consta si in a accepta criticile de rigoare. Toata chestia e sa nu o dam in jigniri personale. Intr-adevar, limbajul lasa mult de dorit, si de aceea si apar numeroasele scandaluri. Insa cine nu e in stare sa suporte critica, inseamna ca nu-si vede defectele si limitele.

Quote:

Nu omule, nicidecum, dar... Lumea se poate exprima mai finutz, mai cu fler... \"Eu as schimba eleronul, jantele si farurile daca as avea bani...\" sau \"Dupa mine, eleronul acela nu-i vine prea bine, ar trebui schimbat cu unul de Al\" sau \"Stiu eu o firma de tuning daca vrei sa-ti schimbi spoilerele alea ca nu prea se potrivesc cu masina daca vrei...\" si tot asa. Eu zic ca suna altfel decat \"masina aia e kitsch\", \"eleron de cacat\" sau \"masina nasoala, parca ar fi cotetz\" si altele. Vrei sa facem lectii de comunicare decenta ???? Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.
Iti dau perfecta dreptate, limbajul e infect.

Masinile in discutie, cum am zis, sunt destul de frumusele, pt nivelul de tuning in Romania. Dar, mai mult ca sigur, la un tuning show din Vest ar fi considerate adevarate \"rice\"-uri. Aici e diferenta de nivel. Din punctul meu de vedere, un singur club din Romania aplica termenul de tuning cu cel mai mare succes.
Pimp_lex, astept rezultatele survey-ului. Pune-le aici sau da-mi un pm. Sunt chiar curios. :wink:

gigibecali 10-02-05 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"

omule, asta e nivelul si e trist

pimp_lex 10-02-05 16:23

Re:

[quote=\"Bogdan_16v\"][quote=\"mutzu\"]
Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da,
Pimp_lex, astept rezultatele survey-ului. Pune-le aici sau da-mi un pm. Sunt chiar curios. :wink:

Pai rezultatele le pun si aici, dar detalii pe PM.

Masina in chetiune era Mondeo
si rezultatele sunt cam asa:

Rice - 77.24%
not rice yet,but ugly - 13.82%
OK - 7.32%
work of art - 1.63%

Au fost in total 123 voturi.

lowrider 10-02-05 16:57

rice sa inteleg ca e mai naspa decat ugly? :lol:

tng 10-02-05 17:57

-NUBIRA- arata mai bine in realitate decat in poza, asa ca votul meu se duce la VLD :wink:

Toto - BOD 10-02-05 18:09

Quote:

Care tatae frate ???? Sorcova asta de masina este a vreunui tzaran, ceva...

Quote:

Moama ce cazatura abtibilduita... Cum draqu sa mergi cu asa ceva pe strada mah ??? Intr-adevar, atragi multe priviri, dar gandurile nu vor fi de genul \"Moama ce belea...\" ci mai degraba \"Moama ce trompeta...\"

Hai Hondare ca nici tu nu esti mai breaz! Si tu puteai sa le zici lor, la momentul respectiv, mai finut... dar nu ai facut-o?

Quote:

Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.
Nici tu nu prea intelegi! Asa ca nu le mai tine lectii de viata, ca nu-si au rostul!!

aaa! ca masinile alea se gaseau la sectiunea \"Kitch-tuning\"... si ce daca? si oamenii aia au muncit la masinile lor! Si daca imi amintesc eu bine, acest Mondeo se gaseste acolo!! Si nu cred ca mai are mult pana sa apara si 307le!

:peace: peace!

ps: acele citate sunt luate din topicul \"kitch-tuning\" de la sectiunea \"Masina mea\"! (nu le-am inventat)

shadow 10-02-05 18:16

Re:

Quote:

EXACT!!!!
Bogdan sa stii ca proprietari masinilor respective nu s-au uitat la banii cand le-au facut!!! Pur si simplu le-au facut pe gusturile lor!!!
Pe mine ma deranjat limbajul folosit pana acum nu criticile aduse masinilor (dupa cum vezi nici proprietari nu au comentat), ci m-a deranjat f mult limbajul!!! Asa cum a zis si Hondarul, nu poti sa te exprimi frumos si sa zici ca masina respectiva nu este pe gustul tau, chiar trebuie sa il injuri pe omul resectiv pt ca a bagat nishte bani in masina aia si tie nu iti place???
Oricum, se vede cine este cat de cat civilizat pe acest forum si cine nu!!!
Ma scuzati daca am ofensat pe cineva!!!

Hondarul 10-02-05 18:16

Quote:

ps: acele citate sunt luate din topicul \"kitch-tuning\" de la sectiunea \"Masina mea\"! (nu le-am inventat)
Pai eu zic ca e diferenta intre kitsch tuning si masini si tuning, nu ???

Dar, tu, cum esti baiat destept, confunzi locul in care se pun numai masini de cacao, numai cazaturi, care nu mai sunt masini, cu acest topic se pare... Asta este, ai facut o comparatie numai buna sa te c_ci in ea, ca sa arati cat esti e destept... Dar se pare ca nu ai avut ce arata.

aR99bMw 10-02-05 18:19

atata timp cat in romania deabia gasesti un magazin de tuning....si nici in ala nu prea gasesti nimik...nu o sa poata fi vazute masini ca in jermania etc....

normal ca in tzarile astea....gasesti orice vrei tu numa bani sa ai....la noi nu prea gasesti...

Fitzosul 10-02-05 18:37

Puteti sa va luati de masina mea cum vor muschiuletii vostrii ca oricum e in totala schimbare. Abia astept sa vad ce o sa mai ziceti atunci cand o sa fie gata.

:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:

Toto - BOD 10-02-05 18:38

Re:

Quote:

Quote:

Dar, tu, cum esti baiat destept, confunzi locul in care se pun numai masini de cacao, numai cazaturi, care nu mai sunt masini, cu acest topic se pare... Asta este, ai facut o comparatie numai buna sa te c_ci in ea, ca sa arati cat esti e destept... Dar se pare ca nu ai avut ce arata.

Dupa parerea mea si a 90% dintre cei care au postat! masinile astea (exceptand Nubira) nici nu au ce cauta la sectiunea \"Masini & tuning\" pentru ca nu au nici o treaba cu tuningul! Se incadrau mult mai bine (exceptand Nubira) la Kitch-tuning! si cum am zis... Mondeo kiar este printre \"cazaturile\" si \"masinile de cacao\"... Eu nu incercam sa fac pe desteptul... iti arata doar ca tu incerci... :wink:

alexutzu 10-02-05 18:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Quote:

Dupa parerea mea si a 90% dintre cei care au postat! masinile astea (exceptand Nubira) nici nu au ce cauta la sectiunea \"Masini & tuning\" pentru ca nu au nici o treaba cu tuningul! Se incadrau mult mai bine (exceptand Nubira) la Kitch-tuning! si cum am zis... Mondeo kiar este printre \"cazaturile\" si \"masinile de cacao\"... Eu nu incercam sa fac pe desteptul... iti arata doar ca tu incerci... :wink:

hondaru sau toto , lasati-o fratilor balta , peste tot numai certuri , incercati si voi sa o lasati asa cum a cazut acum, fiecare incercati sa il convingeti pe celalalt ca a gresit, care a gresit a gresit , acum gata lasati-o drq de treaba

PS: scuze de offtopic

Fitzosul 10-02-05 18:45

O sa le dau peste nas la multi. Am inceput deja cu modificarile si nu ma refer la exterior. Abia astept. 8)

aR99bMw 10-02-05 19:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
O sa le dau peste nas la multi. Am inceput deja cu modificarile si nu ma refer la exterior. Abia astept. 8)

io zic sa nu te mai lauzi :)

mutzu 10-02-05 19:26

Haha.. good point Calin :wink:
Oricum sunt sigur ca si Bogdan va scoate o masina stralucita..

lowrider 10-02-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

Bravo! :lol: Pacat de banii pe care i-ai cheltuit cu primul kit..Sa vedem ce iese de data asta :wink:

Hondarul 10-02-05 21:15

Pai hai sa ne zica d-l TODO BOD de ce un Peugeot 307 si un Ford Mondeo ar trebui incardate la kitsch tuning. Cu ce este mai presus Nubira ??? Mie imi plac toate 3. Suntem totusi in Romania si nu cred ca e cazul sa avem pretentii de la Vielside in sus.

Daca d-l BOD zice ca aceste masini sunt kitsch, este clar... Pai sa ne zica ce masina are el si ce tuning are el, care nu este kitsch.

Si inca ceva... Spune si despre ce masina am zis eu ca e cazatura... Mai exact, acea Dacie rosie, celebra, cu bot de BMW, care nici kitsch nu mai este, aia e bataie de joc... Asa ca se vede ca esti doar un alt baietas care se crede cunoscator, comparand o Dacie cu un Peugeot sau Mondeo si punandu-le in aceeasi oala.

zetemte 10-02-05 21:36

Vor fii si masini cu Veilside in Romania in curand ;)

Oricum, parera mea este, ca in acest ann, Romania va face un mare pas in tuning si styling. Ce va iasa ... vom vedea in timp :)

Toto - BOD 10-02-05 21:38

Re:

Quote:

Pai hai sa ne zica d-l TODO BOD de ce un Peugeot 307 si un Ford Mondeo ar trebui incardate la kitsch tuning. Cu ce este mai presus Nubira ??? Mie imi plac toate 3. Suntem totusi in Romania si nu cred ca e cazul sa avem pretentii de la Vielside in sus.

Daca d-l BOD zice ca aceste masini sunt kitsch, este clar... Pai sa ne zica ce masina are el si ce tuning are el, care nu este kitsch.

Si inca ceva... Spune si despre ce masina am zis eu ca e cazatura... Mai exact, acea Dacie rosie, celebra, cu bot de BMW, care nici kitsch nu mai este, aia e bataie de joc... Asa ca se vede ca esti doar un alt baietas care se crede cunoscator, comparand o Dacie cu un Peugeot sau Mondeo si punandu-le in aceeasi oala.

Nu masina este kitch... ci tuningul care este pe ea... Nubira e facuta mai cu gust! d-aia nu se incadreaza la kitch! Pot sa apreciez un tuning si pe un cielo, sau pe un oltcit daca e facut cu gust! Asta nu ai intles la mine... imi cer scuze daca nu m-am exprimat pe intelesul tau!

In ceea ce priveste tuningul pe masina mea... pot sa spun ca n-am... dar nu cred ca vezi vre`o poza cu masina mea, zbatandu-ma in sus si in jos ca am facut tuning!

Si inca ceva... eu nu m-am legat de tine personal... si de nimeni persona... Tu cu tastatura ta ai scris ca trebuie apreciata munca celarlalti... Si tot tu cu vointa ta ai scris ca poti sa-ti spui parerea intr-un mod mai 'cizelat'... (vorba ta: \"nu ca la sat\")... Si nu am incecat decat sa-ti arat ca toate vorbele tale sunt aruncate in vant pentru ca a fost un moment in care nici tu nu ai apreciat munca altora... La asta ma referam Sper ca m-am facut inteles! si sper ca nu mai e nevoie de alt offtopic...

Quote:

O sa le dau peste nas la multi. Am inceput deja cu modificarile si nu ma refer la exterior. Abia astept
Din partea mea! numai succes si multa bafta! Astept pozele cu ea modificata... si iti urez numai laude!

alexutzu 10-02-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Nu masina este kitch... ci tuningul care este pe ea... Nubira e facuta mai cu gust! d-aia nu se incadreaza la kitch! Pot sa apreciez un tuning si pe un cielo, sau pe un oltcit daca e facut cu gust! Asta nu ai intles la mine... imi cer scuze daca nu m-am exprimat pe intelesul tau!

In ceea ce priveste tuningul pe masina mea... pot sa spun ca n-am... dar nu cred ca vezi vre`o poza cu masina mea, zbatandu-ma in sus si in jos ca am facut tuning!

Si inca ceva... eu nu m-am legat de tine personal... si de nimeni persona... Tu cu tastatura ta ai scris ca trebuie apreciata munca celarlalti... Si tot tu cu vointa ta ai scris ca poti sa-ti spui parerea intr-un mod mai 'cizelat'... (vorba ta: \"nu ca la sat\")... Si nu am incecat decat sa-ti arat ca toate vorbele tale sunt aruncate in vant pentru ca a fost un moment in care nici tu nu ai apreciat munca altora... La asta ma referam Sper ca m-am facut inteles! si sper ca nu mai e nevoie de alt offtopic...

Quote:

O sa le dau peste nas la multi. Am inceput deja cu modificarile si nu ma refer la exterior. Abia astept
Din partea mea! numai succes si multa bafta! Astept pozele cu ea modificata... si iti urez numai laude!

fiecare e cu gustul lui, daca omu vrea sa isi puna poster cu VALI VIJELIE pe masina lui ca lui ii place e treaba lui, chiar daca tie sau la altii nu le place!

NU TE POTI KK IN GUSTU` OMULUI

B 68 VLD 10-02-05 21:52

Pt cei care au vreo nelamurire despre masina mea haideti sa va explic:
1) jante nu incap mai mari pt ca-mi lovesc in bratele amortizoarelor;
2) suspensie sport nu am pus pt ca eu am gresit ca mai intai am facut kit-ul exterior si acuma daca-mi pun nu as putea merge cu ea decat pe dn1 :)
3) modificari prea radicale masina nu o sa mai suporte pt ca in cel tarziu in toamna o sa fie vanduta!

Si pt cei care s-au luat de Zeno, tin sa va anunt ca, calitatea, din punctul meu de vedere este foarte buna pt ca, cu prima bara fata am lovit de n ori destul de tare si absolut niciodata nu mi s-a crapat. Singura problema care am avut-o cu kit-ul de la Zeno a fost ca tot lovind bara fata se tot nenorocea sistemul de prindere al barei care este cel original si este foarte prost.

Toto - BOD 11-02-05 13:39

Quote:

fiecare e cu gustul lui, daca omu vrea sa isi puna poster cu VALI VIJELIE pe masina lui ca lui ii place e treaba lui, chiar daca tie sau la altii nu le place!
Ai o foarte mare dreptate aici!! Fiecare cu al sau gust! El sa se simte bine si lui sa-i placa... in fond asta e cel mai imposrtat!
Dar atunci de ce mai sunt pozele astea aici? nu pentru a auzi parerile 'diversilor'? In fine...

aR99bMw 11-02-05 16:23

ba...da eu de ce nu sunt in pollu asta....si eu is din afterdark :)) :D

ZanDer 11-02-05 16:35

pana mea ... certuri neantzekegeri etc ... parca totzi sjtiatzi ca gusturile nu se discuta ... in legatura cu limbaju is total de acord ... parca mi so shi dus chefu sa mai postez masjina mea dupa atatea chestii ...

pimp_lex 11-02-05 16:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
ba...da eu de ce nu sunt in pollu asta....si eu is din afterdark :)) :D

pt ca ai fi castigat :D

Hondare - sa stii ca are dreptate TOTO. Nu conteaza despre ce masina zici, nu conteaza ca ziceai de o dacie si altu despre un Ferrari, nu masinile ca atare sunt evaluate/criticate , ci , asa cum zice topicul, modificarile de factura estetica. Deci asa cum o Dacie poate fi modificate exterior KItch asa poate si orice alta masina, de la 307 la Mondeo la sau io stiu ce altceva (inclusiv Ferrari). Deci daca ai folosit cuvinte urate la alea si la astea predici ca nu e frumos si tre sa fim civilizati, sunt de acord, dar \"practice what you preach\", in orice circumstanta

Fitzosule - e excelent daca maisna e in transformare, nu cred c-o sa dai cuiva peste nas, ci doar eventual o sa arati ca ai tras ceva concluzii din unele critici si acum faci schimbarile, lucru care nu poate dect sa bucure, cel putin pe mine

xxdadixx 11-02-05 22:40

Adevarul e ca omul isi face masina cum vrea el. Il doare in pix ca ala de pe trotuar stie ce masina e sau ca a auzit de Veilside sau de Nea Caisa care lucra-n fibra :D

shadow 11-02-05 22:57

Am mai zis odata, pe mine sincer nu m-a deranjat ca unii oameni au criticat masinile respective, este un lucru normal, niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea, ceea ce ma deranjat FOARTE MULT a fost modul in care au facut-o unii!!!

aR99bMw 11-02-05 23:20

asa e intodeauna...oamenii critica dar urit ,nu e nimic rau sa critici dar sa o critici politicos nu cu injuraturi si altele......oricum toata lumea critica dar putini baga din banii lor in tuning.....
oricum nu vad rostu sa va luati de oricine zice ceva urit de una din masini...fiecare cu parerea lui.....dejaba zice unu ca una din masini e de ***....si el are in curte o dacie din 79 :)) 8)

Toto - BOD 12-02-05 13:28

Quote:

dejaba zice unu ca una din masini e de ***....si el are in curte o dacie din 79
Adica unu cu Dacie din 79 nu poate sa aprecieze un tuning facut cu gust si unu facut aiurea? Nu conteaza ce masina conduci, sau daca ai facut tuning pe respectiva... poti sa-ti dai cu parerea!
Ala cu Dacie poate nu-si permite alta masina dar nu inseamna ca nu are gusturi... Nu stiam ca forumu este rezervat celor cu masini tari... In fine eu ma retrag din dicutia asta. Imi cer scuze pentru deranj!

shadow 12-02-05 13:39

Ceea ce nu intelegi tu, sau nu vrei sa intelegi este faptul ca unii oameni au atacat si masina, nu numai kitul de tuning!!!
Si la faza asta mi se pare normala ca unul cu o Dacie sa nu comenteze despre un Ford Mondeo.
Adica tu ai Dacie dar ii zici lui unul cu o masina care costa de vreo 20 de ori mai mult ca are o masina de ***!!! Scuza-ma, dar tu cum ai reactiona???

Gabi 12-02-05 14:06

2 Attachment(s)
Tre' sa vorbim despre kitul exterior, da?

Eu deja am votat pentru 307cc, dar pentru ca discutia a decurs altfel decat trebuia, vreau sa-mi exprim si eu parerea despre cele 3 masini. Se poate, nu ? :wink:

Nu o sa critic masinile, in sine, pentru ca fiecare-i frumoasa, in felu' ei si mi-ar place oricare dintre cele 3.

307cc - prea marfa! Nu e \"original\"? Fiecare cu parerea lui. Sincer sa fiu, m-am saturat de praguri de genu' celor de BMW (poza1) si spoilere ca in poza2. Pe la Craiova nu am vazut multe masini cu spoileru' fata si pragurile cc-ului. Spoilerul spate mai e pe ici, pe colo, dar restu', nu. Si jantele trebuiesc schimbate.

Mondeo - spoilerele mi se par prea brutale, ca si eleronul. Sunt mari (ca inaltime), cel din fata are acea fanta mare, in mijloc, pe cand cel din spate are doar 2 gauri, pentru evacuari. Din cate-am inteles, eleronul a disparut, sau este pe cale sa dispara, deci are un + de la mine.Jantele sunt OK.

Nubira - VLD, sper sa ne intalnim sa bem o bere in cinstea masinii tale. Dar... nu te bucura, o s-o critic si pe-a ta putin. Eleronul trebuie sa dispara. Din punctul meu de vedere, ar merge mai bine unu' din aluminiu, cu picioruse mici si ar trebui niste stopuri clare. In rest, masina e OK.

Concluzie: toate cele 3 masini sunt deosebite, frumoase pentru unii, urate pentru altii. Originale sau nu, in ele sau bagat bani, timp si munca, asa ca, indiferent de cum ar arata ele, trebuiesc apreciate.

Sa le stapaniti sanatosi!

B 68 VLD 13-02-05 16:20

Gabi, multumim pt urare! Si eu sper sa ne vedem la o bere dar sa vedem unde! :)

tekno 13-02-05 19:21

parerea mea... prost gust.... la toate trei

B 68 VLD 13-02-05 20:07

Quote:

parerea mea... prost gust.... la toate trei
Ok, multumim! :wink:

Gabi 13-02-05 22:01

VLD: variantele sunt putine - Bucuresti, la prima cursa, sau Craiova, la prima cursa. Bineinteles, asta daca nu vrei sa asteptam pana la cursa de la Constanta. Stii ce buna e berea in port, la 12* C? :lol:

SpeedeR 13-02-05 22:04

Gabi de ce miai pus picioarele in poza de mai sus?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi 13-02-05 22:09

N-am gasit alta care sa-mi sustina pornirea impotriva acelui model de praguri :P

PS: hai, ca o dam in OT :)

aleks 16-02-05 13:23

Eu am votat Mondeo, pt ca are cel mai potrivit kit exterior ( pragurile spoilerul fata si spoilerul spate se completeaza reciproc) si pt ca acum nu mai are eleronul-troleu.
Pe locul doi e Nubira ( desi proprietarul ei m-a tot atacat pe forum cam fara rost ;) ) pt ca e placuta ochiului din orice parte ai privi-o, si pt ca modificarile facute arata ca si cele de afara ( in ciuda opiniilor invidiosilor)
Pe locul trei ( a se citi cel mai putin incitant, nu cel mai urat :lol: :lol: ) e 307, pt ca stylingul e ajutat puternic de designul mai avangardist al masinii, nu e impresionant in sine, si pt ca mi se pare ca eleronul o depuncteaza.

cristi_ubs 16-03-05 07:25

am votat nubira pt ca imi place mai mult!ar fi de cfriticat la toate 3 dar daca posesorului ii place ceea ce are nu vad cu ce l-ar deranja.apropos d critici cre ca nubira ar fi betoon daca ar fi mai lasata si eleronul ala skimbat.cam atat.peugeotul imi place da parca prea sunt mari pleoapele iar la mondeo mi se pare cam, mare eleronul! NO OFFENCE!

Iar in legatura cu remarca ta SILVIU cea cu dacia sincer nu sunt de acord,pt ca o masina are valoarea ei pt proprietar si alta pt unu d pe strada!diferenta de pret e normala ! ai dreptate in privinta criticilor fffff rautacioase(da lasa-i,daca nu au si ei sa critice-atat le-a ramas)

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning