![]() |
Re: Vreau si eu pareri
omule /// 1 scoti farurile alea mizerabile ... le scoti geamu pui geam normal in interior te duci la dezmembrari cumperi 4 lupe + instalatie Xenon.. .///2 Strungar .. dai flansele jos .. cumperi jante aliaj 4 prezoane si modifici flansele dupa jante .. de preferat de golf 3 ( ca circumferinta prezon) este mult mai practic si gasesti jante oriunde/// 3 ionizare geamuri ///4 fara praguri de la magazinul de peste drum. arata urat si pe deasupra e tziganeala ... de preferat sa le faci manual dupa capu tau si mai discrete sa para imbinate in caroserie///5 dai spoilerele jos si o lasi fara ca o da mult mai bine ...///6 schimbi interioru cum ai vrea tu sa`l faci.. ai destul loc ...///7 dai canapelele spate jos si pui sonorizarea de joase exact unde venea canapeaua verticala spate ...... si mai vezi tu ce`i faci ,,, daca mai am idei te anunt
|
Domnule jmen te rog ca inainte sa scrii niste prostii sa te informezi prin a citi postarile si uitandu-te la pozele atasate . Masina mea are jante in 4 prezoane kit de spoilere- praguri facute la o firma de tuning .:peace:
|
in ce stadiu este acum masina?.....ai vopsit spoilerele si pragurile?....cand scoti masina sa o vedem si noi, daca e gata
|
Eu incerc sa o termin cat de repede pot dar ma tin pe loc banii si timpul.Oricum consider ca intr-o luna va fi gata pentru ca mai am de pus jantele pe spate, de chituit bara spate ,pragurile, oglinzile laterale, umflat evazarile aripilor spate si cred ca mai este ceva dar omit acum.De vopsit deocamdata retusez cu spreiul si mai tarziu cand mai strang malai o vopsesc total.:D
|
Quote:
Ai facut ca la carte?...schimbat fuzete si butuci? sau i-ai bagat flanse? |
Pe fata flanse iar pe spate tamburi de break modificati pe 4 prezoane
|
Cine poate sa-mi spuna cum fac stopurile spate sa vina la nivel cu panoul?
Eventual sa puna si niste poze.:rolleyes2:rolleyes2:lol: |
la asta lucrez eu la break-ul meu acum...am schimbat dispersorul cu o foaie de plexi transparent,am chituit interiorul stopului(pana am iesit cu designul unde voiam),cu o freza mica am dat 6 gauri(3 de design 3 de prindere),la mine suprafata pe care vine farul nu este plana asa k am modelat plexi-ul cu lampa de gaz pana a venit pe curbe,am cumparat becuri cu leduri(lumineaza f bine si foarte misto)..urmeaza vopsitul si finisajul pe caroserie..sa nu uiti sa folosesti primer inainte de a vopsi..
|
nene tino tot asa e belea masina da ai grija la detali ca sa faca toti bani in rest mult respec astept sa vad finalu
|
As avea si eu o nelamurire in legatura cu vopselele; la care dintre vopseaua mata si cea lucioasa se vad mai repede onduleurile de pe tabla??Ma gandeam sa o vopsesc mata ca pe cea luciosa prea se cunosc rau. Se poate face din vopsea lucioasa vopsea mata ca eu am intrebat la un mosulica la piese auto si a zis ca se pune pudra de talc in vopsea ,dar nu prea as crede ingineria asta.:D:D:D
|
incet incet dar sigur iese ceva frumos...bv se vede ca ai depus ceva munca la masina ..bft mai departe
|
Multumesc.Chiar s-a muncit foarte mult si inca se munceste la masina dar sper ca intr-un final sa iasa ceva frumos.
Ce nelamurire am acum este cea cu vopseaua.Nu stiu ce sa aleg vopsea mata sau lucioasa???? Poate va dati o parere.:D |
mie unu imi place lucioasa..dar acum ramane la aprecierea ta..
|
vopseaua mata da destul de bine(este apropiata de culoarea plasticului),cat despre defectele de pregatire a masinii in legatura cu voseaua iti pot spune ca vopseaua mata arata defectele la lumina slaba iar cea luciosa la lumina puternica(la soare)..nu iti recomand sa folosesti combinatii ''batranesti''..
|
mariu vezi k ti-am lasat yo un pm cu id meu
|
Da ANN gata am vazut .:lol::lol::lol:
|
poze neaparat...ce ai mai facut la masina?
|
Vor veni si pozele dar deocamdata sa mai lucrez pe la ea ca in ultima perioada am cam tras chiulul.:D
|
2 Attachment(s)
Poze cu bara fata si pragurile vopsite si cu jantele toate 4 .Am pus poze cu fata ca spatele e in reparatie!!!:D:D:D
|
pai scrie ceva :p...ce inseamna punctele alea de suspensie?
|
Gata am rectificat.:D:D:D
|
imi place:)...fata este foarte agresiva...dar bara spate nu pare sa stea cum trebuie.
|
a iesit bine dar spatele ala arata cam naslol asa inalt , sper sa nu te superi , mi am exprimat doar punctu de vedere
|
Quote:
|
Nu am de ce sa ma supar pentru ca aveti dreptate ,bara arata aiurea acum ca este pusa provizoriu iar in privinta arcurilor ce sa zic ..Le-am schimbat cu unele mai tari si ar mai trebui putin taiate dar daca mai tai din ele o sa sterg asfaltul cu pragurile.Asa ca deocamdata mai le studiez si o sa vad pana la urma ce modalitate gasesc.
|
trebuia sa te gandesti la chestia asta dinainte :( sau ai putea sa inceri si asa o modificare ca si asa partea de jos e neagra si na nu ai avea mare bataie de cap in cea ce priveste vopseaua
|
Ce oglinzi sunt alea? o poza de mai aproape sau modelul macar!mersi anticipat!
|
1 Attachment(s)
Sunt oglinzi din acelea cu doua picioruse pe care le-am mesterit eu putin.Uite o poza cu modelul de oglinda.
|
ce dacie frumoasa :D modificarile dau extrem de bine, nu incerci sa ii pui faruri de urs? am mai vazut asa ceva si arata f bine. spor !
|
i-ai cam inchis gura lui eagleee...care avea de comentat aiurea...fiindk ai cerut niste sfaturi...ma rog....avetzi idee unde pot gasi si eu niste stopuri de dacie sus albe iar jos rosii....p.s super tare dacia...poate ne intalnim cand mai vin pe la tzara ca eu ma duc prin vitanesti...bafta..:D
|
Am cautat faruri de urs dar sunt cam scumpe si nu se merita ,iar farurile pe care le am cele de dacie sunt noi si au angel asa ca raman astea.Triple spate albe nu stiu unde poti gasi dar cred ca tot pe aici pe forum .Mai am putin si termin si partea din spate si dupa aceea voi pune poze.:lol:
|
5 Attachment(s)
Iese super masina!... Sa nu faci greseala sa-ti pui faruri de G4 sau mai stiu eu!... Las-o tot in patru faruri si fa-i rost de niste angel-uri, o sa dea super frumos!...
|
Da o sa ramana tot cu 4 faruri ba chiar cele de dacie ,dar cu angel.:-P
|
2 Attachment(s)
Mai pun si eu niste poze ..
|
bravo tata,pana acum e super..un look agresiv,incearca poate sa pui niste faruri de urs cu lupa si xenon,bafta in continuare la bani ca idei sunt !!
|
Pune poze si cu spatele masinii!... Oricum fata e superba...
|
Voi cred ca sunteti orbi frate.. Ce va place asa mult la masina asta? Asa ca idee, vi se par ok usiile ? Sa nu mai vorbim de spoilere rupte din NFS...
|
marfa masina dar nu lovesti spoilerele alea...
|
Quote:
|
felicitari posesorului! dar sa aiba griji cu unele mici detalii, care fac toata masina calumea! degeaba punem o gramada de smecherii pe masini,daca nu sunt facute,puse cum trebuie! in rest chiar imi place masina! bafta in continuare, iar cine are mbw sa nu se amestece in treburile posesorilor de dacii!!! p.s. cine nu a condus dacie in viata lui,ala nui sofer!!!! iar cine no condus raba,ala nui profesionist!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning