![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
Quote:
|
Quote:
si cred ca daca ar putea ruver sa se ocupe ar fi bine - pe el il vad ca-si da interesul cel putin ... si putem propune o intalnire maraton spre exemplu - pt cine nu poate vineri sa fie sambata :rolleyes2 (era doar un ex) |
Quote:
|
Quote:
|
nu ar fi bine sa ne intalnim duminica? sambata e burn show-ul...ala se tine afara si nu as vrea sa il pierd ;p
|
Quote:
|
eu zic k sambata e bine ... atunci cred k vin cei mai multi ... trebe doar sa stabilim o ora.... locatia o stim ... langa panoul cu lucrari :))
|
de acord ....tot sambata voi veni si eu...
|
sambata e bine. ora sa fie fixata dupa show-u de burn/cercuri..., ca dimineatza e de acomodare pe acolo :-)
|
Quote:
sambătă e ok, iar ca şi oră eu ziceam imediat după show să ne vedem la stand. |
bun ...si burn-out event-ul cand are loc?
|
incepe la 13 din cate stiu eu burn show-ul
|
du-te si mai importa "import_skilzzz" :evil:
nu uita sa-ti iei si un caiet sa scrii notitele |
Quote:
|
Voi veni cu siguranta
Am niste emotiiiiiiii :) |
Gata am luat biletele, maine la 13 suntem in Buc. :D , din cate am vazut pana acu o sa fie marfa, poate gasesc si standul virtual, sa vad si eu echipa :)
|
eu pana nu se termina show-ul afara nu calc pe acolo :P......
|
Desi nu a fost o intalnire prea mare, din cele 10-15 persoane cu care am facut cunostinta din comunitatea VTuning sunt baieti de treaba, mi-a parut bine sa va cunosc.
Ma gandeam sa enumar astia care ne-am intalnit, dar sunt cam obosit si n-as vrea sa omit pe careva. :-) ps: era buna ideea cu un mic stand, o masutza si 3-4 scaune. au fost persoane care au venit din iasi (de ex sleepy), ct .... au stat in picioare acolo, cu bagaj.. :rolleyes2 intr-o alta ocazie poate ne dedicam mai mult timp ;) Va salut, |
inseamna k a fost misto...imi pare ffff rau k nu am ajuns desi am fost in Buc pana pe la 3 :sad:
la anu sa ne organizam putin (daca stiti bancu :lol: :lol: ) |
c e drept... asta a fost cel mai misto lucru .. .faptul k am reusit sa ii intalnesc p baiieti ... si fata :p ... in rest... destul de nasol ... cea mai buna sansa de a tine o intalnire acceptabila era sa iesim afara... poate mai n adunam si maine... desi cred k vor fi foarte putini ...
stie cineva ... maine la 18 e decernarea premiilor!? avem intrare gratuita?! |
curios...cine ar mai veni maine? facem o lista cu prezenta sa stiu daca mai vin?
|
Am fost si eu pe acolo... mi'a parut foarte bine sa va cunosc pe unii dintre voi... intradevar.. cam putini... ;)
salut... ;) |
eu incerc sa ajung ... dar nu se stie.. ar fi frumos dak ar mai veni lume ...
|
sincer si eu as vrea sa mai vin....se mai anunta cineva? nu vreau sa fiu eu si cu mine pe acolo :)
|
Si mie mi-a facut placere sa va cunosc ;). Poate o sa mai vin si maine.Nush sigur pt k sunt rupt de oboseala
|
Quote:
sa inteleg ca maine intram gratis astia care participa? |
eu am trecut de 10-15 ori pe acolo pe la lucrari si nu am gasit pe nimeni...
|
cand am fost eu vineri, am dat peste un baiat, amabil, care ma intrebat daca am participat:D ma intrebat care e userul meu pe 4tuning dar eu am uitat sa il intreb pe el si sa facem cunostiinta:D eram cam aerian. doresc sa imi cer scuze de la el si sper sa ne vedem maine sa facem cunostiinta cum trebuie;))
|
si eu am trecut azi .... de fapt ieri k e 2 deja .... dar inainte de show-ul de afara dar nu era nimeni .... am vazut eu 2 baieti mai mici care stateau pe acolo si banuiesc k unul dintre ei era import_skillz.... cred dar nu mam bagat in seama .... imi pare rau k nam putut sa raman si dupaia chiar vroiam sa va cunosc :P:P poate data viitoare..:D
|
ne`am intalnit cativa la un moment dat ...si dupa aia ...unii cu altii ..care au mai stat pe la stand ...mi`a parut rau ca n`am stat mai mult pe la stand dar eram rupt in gura de oboseala ..
am ajuns acasa acum ...desi ziceam ca mai stau si duminica .. distractie placuta in continuare ! |
Quote:
|
Te cred ruver.Dar pe mine mai mult traseul ma omorat.Oricum toti va multumim pt ce ati facut in ultimele zile akolo
|
Am ajuns si eu intr-o bucata acasa azi dimineata, am dormit pana acum :D , dar macar nu am venit degeaba, a fost misto adunarea, mi-a parut bine ssa va cunosc pe cei care au fost acolo, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.
|
pey - a fost ceva lume - tot 3D park (topart, ruver si grigo sigur) vt (tng, shantzu, pimp, patriotu' si multi altii) si freehand aproape toti (eu, lks, naitzu, ace_axel, pheerya, si park vreo 2-3 care nu i-am zis)
puteam fi mai multi da' asta e -macar atata a fost, ca a fost bine- SI CE SA ZIC , NE VEDEM LA ANU' |
Quote:
|
MARE pacat ca nu v-am gasit sau nu am avut numarul de tel al cuiva :cry:. As fi fost si eu prezent !
|
Quote:
|
Quote:
+ ca s-au oferit nr de telefon la sectiunea echipa de sprijin :rolleyes2 - da' las' ca doar un an mai avem pana la urmatorul meeting (-nu cred ca o sa vina mai mult de 5 din vt la oradea-) |
ba dar si tu esti penal wlady....
eu de fiecare data cand treceam pe acolo era cineva la panou, mai ales sambata ..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning