![]() |
Re: Intalnirea De Weekend !
pe tine te inteleg min`ule stai linishtit...vb de nataraii ashtilalti...:))...adriane...u mai stai drq si langa mine in plm..mie nu`mi e greu sa vin la sala perpedes...u ce`ai ?...mai faci si sport la facultatea aia....
kt despre palton....plm..asta produce neshte roti` ....n`ar fi asta probleme...dar pb lui dc nu vrea sa vina...:D |
am avut si io nejte probleme sapt asta mah Kravene.plm le-am rezolvat,mai sun t si cu Bacu' asta si au incpeut sa ne pistoneze astaia cu atestatu alea alea.....stii cum e ;) incerc si eu sa ajung cum pot ;)
|
prezent in seara asta :D
|
paltoane...sorry ...nu shtiam k esti cu bacu`...
|
Quote:
|
pai daca va duceti si voi la 6-7 ... eu ce sa va fac....
|
e, da......am fost pe la ora 21. ce dreaq sa caut la 7 acolo??......in fine: o sa vin mai des, iar in seara asta sunt prezent!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nimeni pe la sala...mam jucat dea spider man si super man ... si am venit acasa :))
|
In seara asta.....haideti k vremea tine cu noi!!!Cine vine?....Hai Shanztule k te iau de la biserik de acolo!!! :))))))))....Deci cine vine dupa 20.00??
|
hai maine....azi a fost....unii sunt prea obositi...poate maine:)
|
baieti in seara asta nimik??...e weekend...e vineri e frumos....poate ajung si yo...da ink nu am luat permisu....asa ca vin cu unii cu un audi 80 auriu...sa veniti daca puteti cat mai multi sa facem ceva frumos....si era sa uit pe la 20:00
|
cred k o sa fiu si eu prezent k nu am mai venit d vreo 3 sapt,imi cer scuze fata d baieti dar am fost plecat mereu cu sarbatorile astea...deci ne intalnim da???
|
Quote:
dar presimt ca nu prea o sa fii agreat de baieti ;) MIN-ule ne gasim pe la 8:30 - 9:00 ;) |
k shantzu ms mult ;)
|
Quote:
Ne vedem diseara! Bafta! |
Quote:
|
Of course I do, don't be ridiculous! :peace:
|
dak nu ma unshel ai fost si aseara unu nu??...cu un audi 80 auriu cum zici u .....ala de scotea fum k drq:)...no offence
|
Quote:
|
Sal Donu` sal all...Poa`trec si eu diseara...scuze pentru cei ce erau aseara acolo..eu nu va cunosc decat pe cativa..am venit am stat un pic..si am plecat (Vectra cu Nr de Austria) .. Imi cer scuze pt ca nu am fost politicos..Dar nu va cunosc pe toti la fata!Respect la toti!
|
Quote:
|
Nu am gasit ce trebuia....Plec peste 2 Sapt iar :((
|
Quote:
|
tu erai mha cu vectra aia....k de nu m`am uitat la jante....:)...
|
am fost aseara .... si joi...da aseara am ajuns pa jos ...am vb cu HRZ un pic si dupa care exact cand s-a spart gasca a ajuns si robi al meu (adik cel cu audi 80 auriu plin de fum ) asta e....ramane pe altadata...
|
Da..:)) frate sunt jantele de pe PPO :))
|
in seara asta crek ajungem shi noi astia din Malu Rosu,scz dar am fost ocupat in ultima vreme...............:(
|
ajungem la concert k asha am aflat k vine DJ.Project la sala :)
|
ma fac ceva pe el de concert....am auzit k vine si corina.....DA DOAMNE SA BATA VANTU` s`o darame dupa scena...
|
:lol: concertu masiii
trebuie sa ne intalnim in alt loc astazi ca la sala o sa fie plin :) ba festivalul berii cand e ? :rolleyes2 Quote:
|
hai sa ne int in parkre la Kaufland!!!
|
la Palatu` Culturii ce`are mha??
|
unde mah?!?!?!......
|
daca stabiliti ceva in seara asta aveti sa-mi dati si mie un msg ceva..rog mult...cu locatia...pls pls ....0721274357....orcine...ca plec acu afara.....
|
Quote:
|
Quote:
|
da mah hai la Palatul Culturii k nu cred k avem unde in alt loc.....
|
ba ce am inghetat aseara frate...in seara astha iau fesu in cap!!Ma luat raceala pe la Palat! mai bine ne aliniem si stam in masina dupa ora 00 =)) deci pana la urma unde ramane? ceva..cumva...candva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning