![]() |
Re: mazda r x 7
masinile tale sunt cu adevarat speciale..poti face din ele avioane..sa ma anunti si pe mine daca treci prin slobozia vreodata sa vad si eu una din ele...id meu e tzunami_co89..ms papa
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu ce se lucreaza la rx7.
Din pacate transplantul de RB 25 o sa fie gata numai pe la sfarsitul saptamanii viit. Motorul rotativ e scos din masina, probabil e foarte suparat saracu :):):) There goes the rotary lump :):):):) ..... |
2 Attachment(s)
Rx7 pe masa de operatie :)
|
Quote:
Oricum ma gandeam sa il dau jos si sa pun unul de carbon mai usor... O sa fie o decizie usoara acuma :) .... |
2 Attachment(s)
Mecanici de aici sunt niste macelari..... era sa lesin cand mi-au explicat ce fac cu masina !!!
Dupa cum se vede in poza au taiat din subframe !!! au pus niste distantiere intre sistemul de suspensie-directie (subframe) si sasiu, ca sa inalte un pic sasiul in asa fel incat coloana de directie nu atinge baia de ulei, care de asemenea au taiat-o si au montat-o invers pe blocul motor (plus ceva modificari inauntru ca sa nu raman fara ulei cand sunt sideways ;) ) .... Se vede in poza o bucata de lemn atarnand pe acolo !!!! .... Looks like a big messs :):):) !!!! |
1 Attachment(s)
Some more sideways shit !! ;)
|
Quote:
|
Ce am mai facut latley... for petrolheads only !!! :):):)
|
1 Attachment(s)
Skyline RB25 powered nissan s13, asa stau langa el de parca ar fi al meu..... :):):)
Se vede distanta intre capota si bara..... asta pt ca tocmai lovise peretele din spate in proba de circuit :):):) |
1 Attachment(s)
Ca sa nu zica lumea ca nu sunt fan subaru !!! :)
|
1 Attachment(s)
Tocmai jucam paintball cu baietii si m-am ascuns dupa un GT3.......:)
|
2 Attachment(s)
Nu arata exact ca o cobra reala... dar e la fel de veninoasa!!! si in plus au venit in gasca... :)
Big v 8's inside !!!!!!! |
2 Attachment(s)
Twin turbo Z by APS wooooaaaaauuuu...!!!!! :D
Negru, mic si f rau... full carbon fiber body 30kg !!! + turbo engine !!! (exige power) |
1 Attachment(s)
Paintball again....! numai ca aste doua sunt asa mici, ca nu prea ai unde te ascunde :):)
|
1 Attachment(s)
Ma oprisem sa imi leg siretul.... nush de ce faceau toti poze ca nebunii la masina aia....???? ca e si urata pe deasupra :):):):) :D
gt-RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR V spec !!!!! |
2 Attachment(s)
Un duo pe care oricine l-ar vrea in garaj..... 350z cu supercharger vortech si skyline gt-R v spec...... !!!
Si daca ai garajul mare poate le ei si pe ele ca tot le place masina asa mult ;) le pui sa o spele din cand in cand :)..... |
1 Attachment(s)
SKyline powered s13.......WALL TUNING !!!!!!
Some sideways shit, finished in to the wall .... :) COOL TO WATCH..... not so coll for the poor dude :) |
4 Attachment(s)
ULTIMELE NOUTATI CU PRIVIRE LA TRANSPLANTUL MOTORULUI DE SKYLINE IN MAZDA RX7 FD :)
Nu pot sa cred in ce hal arata masina..!!!! , cel putin motorul e montat si in prezent se lucreaza la instatlatia electrica.... Cum o sa montam si inchidem capota..??? detalii minore, ne ingrijoram despre asta later :):):) |
Ce masini aveti pe acolo! :O Cel mai tare cred ca a fost show-ul , dupa urmele de cauciuc pe asfalt!
|
1 Attachment(s)
Deasupra rezervorului urmeaza a se monta un "surge tank" ca sa nu raman fara benzina din cauza gravitatiei cand sunt sideways, si de asemenea o pompa aditionala de benzina pt a tine sistemul armat all time :)
De asemenea bateria va fi relocata in prbagaj, lets say is a litle lack of space in the engine bay :).......... |
2 Attachment(s)
In zona schimbatorului de viteze trebuie decupati inca vreo 3 cm mai in fata pt a se putea monta noul schimbator pt cutia de skyline....
|
5 Attachment(s)
Do I look worried......????? Me...????? nooooooooo .... Never !!!! :):):)
|
1 Attachment(s)
Incetul cu incetul parca le-au montat la loc baietii ;)
|
Ai fost in Eden,Heaven si Rai :lol:...super tari pozele ;)
|
3 Attachment(s)
Suportii de la motor au fost facuti special pt a suporta abuzurile la care va fi supusa masina in timpul drifturilor, de asemenea la cutia de viteza ....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Aici se vede ansamblul cutia de viteza si cardan, acesta din urma a fost facut special pt ca cel original era mai lung cu vreo 10cm... Inca e nou noutz.... not for long !!!! :) |
4 Attachment(s)
Pt un handling in extrem si mai ales pt drift, front and rear sway bar is a must !!!
Rx7 FD are stock o suspensie laudata de toata lumea, problema e ca masina a fost construita pt "maximum grip" asa ce destul de greu sa faci drifturi cu ea mai ales in forma stock, dar cu ceva ingrediente speciale devine usor de controlat sideways ...;) Cateva poze cu cele montate de mine, Tein bineinteles si pe fata si pe spate. Se pot vedea impreuna cu suspensia tein, inca noi dar destul de murdare ... :):) |
2 Attachment(s)
Iesirile de la intercooler trebuie taiate si modificate de asemea, in pozitia originala intercoolerul statea exact invers cu tevile de iesire in partea de sus..
|
1 Attachment(s)
Baietii lucreaza la noua instalatie elecrica de zor :):) ...
Sincer nu arata prea bine .... nu-i asa ??? :) |
1 Attachment(s)
Si acesta este noul Engine Management care va avea supraveghea motorul de skyline.... Diktator.... nush cat de po****r e pe la noi dar e produs in SA si e folosit de multi participanti profesionali la diferite motorsporturi.... and above all it does the job .. ;) :)
|
1 Attachment(s)
Asi Da Orice Sa Stiu Ce P... Li Se Pare Asa Amunzant La Astia Doi... !!!!!!!!!! :):):):):)
|
Super tare masinuta si priectul.Felicitari
|
Quote:
|
bravo cu transplantul.
as vrea sa spui DE CE ai schimbat motoru original cu rb25??? inca mai consideri masina ta o Mazda? |
Quote:
Am aceasi masina in Romania, rx7 FD, la care tocmai am facut motorul rotativ de la zero, race specs ;) .... Si in plus e un proiect f interesant... si cred ca f rar cam peste tot in lume . :) Cam astea sunt motivele... Pai nush daca mai e mazda nici nu prea conteaza ce e ... conteaza cum merge sideways... :) o sa ii zic mazda gt-t sau skyline7 sau etc .. :) |
Esti Cel Mai 'nebun' Om Pe Care L-am Vazut In Viatza Mea.
Frate Ce Vrei Sa-i Mai Faci La Saraca Mazdutza.... Ar Fi Interesant Sa Faci Aici In Romania O Masina Care Sa-l Bata Pe Impreza Lui Sebastian. Fa O Masina Pt Show Aici In Romania Pt Ca Ducem Lipsa!!! Bafta In Continuare! |
florinele, florinele ..... numai la drift iti sta capul!
bravo nebunule! |
Doamne ajuta sa ajungi undeva sus cu driftu`,ca se poate...de curand am vazut o emisiune cu d1 drift australia...super tare,faceau oamenii un tur unde mergea sideways tot circuitu` cu fumu la maxim :shock:...foarte bine ca te-ai gandit la drift,ai si cu ce ;)
MULT NOROC SI KEEP UP THE GOOD WORK :D |
mijto masina sa o faci tare de tot
offtopic:am mai vazut o mazda rx-7 in bucuresti pe 1 la un service mai demult acum in ultimile 2 luni nu am mai vazuto |
2 Attachment(s)
Rx7-le negru la care am facut transplantul cu motor de skyline rb 25 e gata si a fost testata si vanduta deja :)
Un proiect foarte interesant care a fost un succes. Tipul care a cumparat-o, un pasionat si el bineinteles o sa modifice motorul pt big **********.. :) Inca doua poze de adio ..:) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning