![]() |
Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta
2 Attachment(s)
eu le-am ars cu arzatoru cu flacara, le-am frecat cu glaspapir, si le-am vopsit, toate 4 cateva ore, da nu le-am dat lac si s-am cat decolorat putin . nu inteleg ce va ia atatea zile sa lustruti la ele
|
pasiune mestere pasiunea!!!
|
Quote:
|
cum dreak sa imi bat joc de cauciucuri, unde vezi vopseaua am dat cu vaselina inainte sa curat usor . si cu incalzitu doar nu am inrosit janta
|
Si ce urlii asa ? Eu ti-am spus doar ce am vazut in poze . In poze se vede ca e vopsea . Acum vaselina nevaselina e problema ta ! Numai bine
|
1 Attachment(s)
am vazut pe o dacie care a fost facuta in uzina, un set de jante de aluminiu pe 3. marca OZ si aveau spite gen cum sunt cele de la raliu la WRC acum, seama putin cu modelu asta, are cineva poze cumva.masina sa fabricat in 85, cu cv5 trepte planetare lungi din fabrica , dak are cineva poze ca eu am avut jantele pe mana, da nu aveam profil pe forum,
|
mai fratilor ati mai gasit ceva jante ca sunt inebunit decand caut.pt daciuta mea nu are nimeni jante
|
unde mai gasesc si eu jante in trei spite din alea de la dacia dedicatie?
sunt inebunit si nu gasesc |
Quote:
|
cred ca dalea de dedicatie gasesti in metro si sunt CMS
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ce bani sunt jantele cu sau fara pneuri intreb din curiozitate oricum e drum lung pana la iasi pt cateva sute de mii in minus care ii scad din cumpararea lor sh
|
nu stiu ..ca nu eu le vand..am luat poza de pe forum ..de la "bazar":D
|
erau 300 de euro cu tot cu cauciucuri dar s=au vandut
|
baieti ati cam deviat de la subiect...cu jante dinastea nu alergau batranii pe coasta..si nici cu jante vopsite negru cu buza lovitura de ciocan
de unde facem si noi rost de jante gotti ieftine?:D totusi:D |
De pe ebay.fr. Sau vorbiti cu hotii si vi le fura cu tot cu daciile pe care sunt puse, asta in cazul in care au antifurt :))))))
|
Hai ca vi le aduc eu. Pana in decembrie am planuita o plecare in anglia si revenire in romania, franta e in drum, pot aduce cam 2 seturi, deci 8 bucati...poate daca fortez, ar intra 3 seturi. Pana atunci aveti timp cacalau sa va adunati banii ptr ele. Sa va vad, parca vad ca le aduc si nu le ia nimeni ca va dau cu ele in cap :)
|
Wo hohhhoooooooooo, ce de entuziasmati si doritori, ala eu, ala eu, nu am sa pot duce atatea seturi. Yep, am asteptat macar ceva comentarii, intrebari, dar evident nu va intereseaza. Deci oferta se retrage.
|
Quote:
asa poate oricine sa le comande de pe internet sau sa se duca, de ce nu, pana in franta ca nu-i chiar asa scump si viziteaza si alta tara, sa-si ia.. era vorba daca vinde cineva de prin romania asa ceva...stiu eu..poate a descoperit o comoara pe undeva...de la batrani :D |
Get real, asa nu gasiti in veci, crede-ma am incercat, uita-te la data cand s-a deschis threadul, de atunci cautam, dar am renuntat dupa vreo 6 luni de cautat. Tot ce am gasit erau ba o bucata, ba doua bucati, pai ce sa fac cu una sau 2 jante? :) Nu zic n-o sa mai apara sporadic cate un set la vanzare, dar cu sanse zero de pret moca si sanse maxima sa fie vandute in al doilea minut de la postarea anuntului.
|
uite..de exemplu in buzau era o dacie cu astfel de jante....am vazut-o acum ceva timp fara ele si in paragina....unde sunt jantele alea? .trebuie sa fie undeva nu?...numai ca nu pot sa dau de proprietar sa il intreb ce a facut cu ele...da poate il gasesc eu
|
Probabil le tine in beci :) Lol, cred ca nu. Mai mult ca sigur ca avea oameni care-l bateau la cap si ii faceau oferte ptr jante, iar cand masina a cazut, a dat jantele instant. Eu in 2006 vroiam sa ofer 20 de milioane pe 4 jante, cauta mai pe la inceput, cred ca am scris si aici cat pot oferi, si cu toate astea, cu toate ca nu cautam chilipiruri asa cum vreti voi, tot nu am gasit. Deci cand spun ca nu poti sa gasesti astfel de jante decat printr-un bulan extraordinar, stiu ce spun.
|
Hai sa inviem topicul. Sunt in cautare de 4 jante Gotti, Delta Mics sau Targa, latime 7-9 J, distanta intre prezoane 150 mm, fara cauciucuri. Stiu ca se gasesc greu, deci nu sariti pe mine :). Pur si simplu imi incerc norocul si aici.
|
nu tu ai cumparat 4 jante gotti?
|
Ba da. Dar mai vreau un set. Mai late. Demontabile. Cine stie, poate am noroc.
Precizare: Chiar daca nu aveti jante complete, cumpar si doar cercurile sau miezurile. |
Quote:
500 euro pe 15 si pe 16 dar cred ca sunt replica |
Ai un link? Pe 14''? Nu stiam ca exista. Poza de mai sus e de pe GBS alpine. Daca tin bine minte, modelul din prima poza se face doar pe 15'' si pe 16''. Urmatoarele sunt Gotti X13 si Gotti no.7. Oricum, preturile la care le-am gasit sunt mult mai mari decat cel prezentat de tine. Asa ca suna bine :). Nu m-ar deranja foarte mult chiar in masura in care ar fi replici. Daca ai putea sa imi dai mai multe informatii, iti raman recunoscator.
|
Quote:
luni ajung acolo si o sa-ti dau detaliile |
Vreau si eu un set pe 13...cine le aduce?
|
http://www.radicaltuning.net/index.p...62076992e50aa3
uitati aici un link sau mai bn www.radicalclassics.com si aveai dreptate,pe 14 nu sunt |
jante din astea in spania 400 euro setu pe 13 si pe 14
500 euro pe 15 si pe 16 dar cred ca sunt replica La pretul asta, sigur sunt replica. |
Nu cred ca sunt replici dar pe de alta parte cred ca preturile indicate sunt /bucata si nu /set. Preturile sunt cam aceleasi de pe site-urile Gotti si GBS Alpine. Oricum, multumesc mult nazca.
|
Quote:
|
Spune un pret si discutam. Vreau sa stiu ce model sunt, latimea, starea garniturilor de etansare, starea suruburilor (daca au fost sau nu inlocuite), etc. Deci, as avea nevoie de mai multe detalii :)
|
Acum am vb cu baiatul de care iti ziceam a zis ca vine la mine intr-o ora ,o sa revin cat de curand cu poze si cu detalii.Bafta
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Merci de poze. Spune un pret.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca 2 poze le am redimensionat
|
aysmen...si asa orientativ cam ce pret l-ar determina pe amicul tau sa le vanda?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning