Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/34968-jante-dacia-alea-alergau-batranii-coasta.html)

radu_nb1 28-05-08 23:25

Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta

2 Attachment(s)
eu le-am ars cu arzatoru cu flacara, le-am frecat cu glaspapir, si le-am vopsit, toate 4 cateva ore, da nu le-am dat lac si s-am cat decolorat putin . nu inteleg ce va ia atatea zile sa lustruti la ele

PH 33 RNR 29-05-08 19:19

pasiune mestere pasiunea!!!

B98YMV 01-06-08 19:45

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1559322)
eu le-am ars cu arzatoru cu flacara, le-am frecat cu glaspapir, si le-am vopsit, toate 4 cateva ore, da nu le-am dat lac si s-am cat decolorat putin . nu inteleg ce va ia atatea zile sa lustruti la ele

Si rezultatul e pe masura , ti-ai batut joc de cauciucuri

radu_nb1 01-06-08 23:44

cum dreak sa imi bat joc de cauciucuri, unde vezi vopseaua am dat cu vaselina inainte sa curat usor . si cu incalzitu doar nu am inrosit janta

B98YMV 02-06-08 00:18

Si ce urlii asa ? Eu ti-am spus doar ce am vazut in poze . In poze se vede ca e vopsea . Acum vaselina nevaselina e problema ta ! Numai bine

radu_nb1 02-06-08 00:26

1 Attachment(s)
am vazut pe o dacie care a fost facuta in uzina, un set de jante de aluminiu pe 3. marca OZ si aveau spite gen cum sunt cele de la raliu la WRC acum, seama putin cu modelu asta, are cineva poze cumva.masina sa fabricat in 85, cu cv5 trepte planetare lungi din fabrica , dak are cineva poze ca eu am avut jantele pe mana, da nu aveam profil pe forum,

TL-55-CDI 12-06-08 06:13

mai fratilor ati mai gasit ceva jante ca sunt inebunit decand caut.pt daciuta mea nu are nimeni jante

TL-55-CDI 12-06-08 06:16

unde mai gasesc si eu jante in trei spite din alea de la dacia dedicatie?
sunt inebunit si nu gasesc

Wlad 12-06-08 13:07

Quote:

Originally Posted by TL-55-CDI (Post 1586094)
unde mai gasesc si eu jante in trei spite din alea de la dacia dedicatie?
sunt inebunit si nu gasesc

pune si tu o poza sa vedem ce jante cauti ..se gasesc jante de vanzare...pe la dezmembrari..poate gasesti ceva aici pe site..la sectiunea "bazar"

[email protected] 13-06-08 21:15

cred ca dalea de dedicatie gasesti in metro si sunt CMS

Wlad 14-06-08 08:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1589718)
cred ca dalea de dedicatie gasesti in metro si sunt CMS

asa arata..daca modelul asta vrei ( sunt de vanzare ) ;)

gyde 14-06-08 15:43

ce bani sunt jantele cu sau fara pneuri intreb din curiozitate oricum e drum lung pana la iasi pt cateva sute de mii in minus care ii scad din cumpararea lor sh

Wlad 16-06-08 22:26

nu stiu ..ca nu eu le vand..am luat poza de pe forum ..de la "bazar":D

Wlad 16-06-08 22:32

erau 300 de euro cu tot cu cauciucuri dar s=au vandut

giubau_v8 16-06-08 22:51

baieti ati cam deviat de la subiect...cu jante dinastea nu alergau batranii pe coasta..si nici cu jante vopsite negru cu buza lovitura de ciocan

de unde facem si noi rost de jante gotti ieftine?:D totusi:D

cannavaro 16-06-08 23:34

De pe ebay.fr. Sau vorbiti cu hotii si vi le fura cu tot cu daciile pe care sunt puse, asta in cazul in care au antifurt :))))))

_DPG_ 21-06-08 21:27

Hai ca vi le aduc eu. Pana in decembrie am planuita o plecare in anglia si revenire in romania, franta e in drum, pot aduce cam 2 seturi, deci 8 bucati...poate daca fortez, ar intra 3 seturi. Pana atunci aveti timp cacalau sa va adunati banii ptr ele. Sa va vad, parca vad ca le aduc si nu le ia nimeni ca va dau cu ele in cap :)

_DPG_ 28-06-08 23:21

Wo hohhhoooooooooo, ce de entuziasmati si doritori, ala eu, ala eu, nu am sa pot duce atatea seturi. Yep, am asteptat macar ceva comentarii, intrebari, dar evident nu va intereseaza. Deci oferta se retrage.

giubau_v8 01-07-08 00:14

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 1618804)
Wo hohhhoooooooooo, ce de entuziasmati si doritori, ala eu, ala eu, nu am sa pot duce atatea seturi. Yep, am asteptat macar ceva comentarii, intrebari, dar evident nu va intereseaza. Deci oferta se retrage.

asa poate oricine sa le comande de pe internet sau sa se duca, de ce nu, pana in franta ca nu-i chiar asa scump si viziteaza si alta tara, sa-si ia..

era vorba daca vinde cineva de prin romania asa ceva...stiu eu..poate a descoperit o comoara pe undeva...de la batrani :D

_DPG_ 01-07-08 09:30

Get real, asa nu gasiti in veci, crede-ma am incercat, uita-te la data cand s-a deschis threadul, de atunci cautam, dar am renuntat dupa vreo 6 luni de cautat. Tot ce am gasit erau ba o bucata, ba doua bucati, pai ce sa fac cu una sau 2 jante? :) Nu zic n-o sa mai apara sporadic cate un set la vanzare, dar cu sanse zero de pret moca si sanse maxima sa fie vandute in al doilea minut de la postarea anuntului.

giubau_v8 02-07-08 07:47

uite..de exemplu in buzau era o dacie cu astfel de jante....am vazut-o acum ceva timp fara ele si in paragina....unde sunt jantele alea? .trebuie sa fie undeva nu?...numai ca nu pot sa dau de proprietar sa il intreb ce a facut cu ele...da poate il gasesc eu

_DPG_ 02-07-08 10:10

Probabil le tine in beci :) Lol, cred ca nu. Mai mult ca sigur ca avea oameni care-l bateau la cap si ii faceau oferte ptr jante, iar cand masina a cazut, a dat jantele instant. Eu in 2006 vroiam sa ofer 20 de milioane pe 4 jante, cauta mai pe la inceput, cred ca am scris si aici cat pot oferi, si cu toate astea, cu toate ca nu cautam chilipiruri asa cum vreti voi, tot nu am gasit. Deci cand spun ca nu poti sa gasesti astfel de jante decat printr-un bulan extraordinar, stiu ce spun.

BH 59 FIF 28-10-08 21:26

Hai sa inviem topicul. Sunt in cautare de 4 jante Gotti, Delta Mics sau Targa, latime 7-9 J, distanta intre prezoane 150 mm, fara cauciucuri. Stiu ca se gasesc greu, deci nu sariti pe mine :). Pur si simplu imi incerc norocul si aici.

cannavaro 30-10-08 19:53

nu tu ai cumparat 4 jante gotti?

BH 59 FIF 30-10-08 20:35

Ba da. Dar mai vreau un set. Mai late. Demontabile. Cine stie, poate am noroc.

Precizare: Chiar daca nu aveti jante complete, cumpar si doar cercurile sau miezurile.

nazca 01-11-08 22:20

jante din astea in spania 400 euro setu pe 13 si pe 14
500 euro pe 15 si pe 16
dar cred ca sunt replica

BH 59 FIF 01-11-08 22:30

Ai un link? Pe 14''? Nu stiam ca exista. Poza de mai sus e de pe GBS alpine. Daca tin bine minte, modelul din prima poza se face doar pe 15'' si pe 16''. Urmatoarele sunt Gotti X13 si Gotti no.7. Oricum, preturile la care le-am gasit sunt mult mai mari decat cel prezentat de tine. Asa ca suna bine :). Nu m-ar deranja foarte mult chiar in masura in care ar fi replici. Daca ai putea sa imi dai mai multe informatii, iti raman recunoscator.

nazca 08-11-08 23:27

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1838682)
Ai un link? Pe 14''? Nu stiam ca exista. Poza de mai sus e de pe GBS alpine. Daca tin bine minte, modelul din prima poza se face doar pe 15'' si pe 16''. Urmatoarele sunt Gotti X13 si Gotti no.7. Oricum, preturile la care le-am gasit sunt mult mai mari decat cel prezentat de tine. Asa ca suna bine :). Nu m-ar deranja foarte mult chiar in masura in care ar fi replici. Daca ai putea sa imi dai mai multe informatii, iti raman recunoscator.

jantele le-am vazut intr-o revista pe care o am in spania
luni ajung acolo
si o sa-ti dau detaliile

lolobrigida 13-11-08 18:50

Vreau si eu un set pe 13...cine le aduce?

nazca 13-11-08 22:51

http://www.radicaltuning.net/index.p...62076992e50aa3
uitati aici un link
sau mai bn www.radicalclassics.com
si aveai dreptate,pe 14 nu sunt

viorel 77 14-11-08 07:43

jante din astea in spania 400 euro setu pe 13 si pe 14
500 euro pe 15 si pe 16
dar cred ca sunt replica

La pretul asta, sigur sunt replica.

BH 59 FIF 14-11-08 08:31

Nu cred ca sunt replici dar pe de alta parte cred ca preturile indicate sunt /bucata si nu /set. Preturile sunt cam aceleasi de pe site-urile Gotti si GBS Alpine. Oricum, multumesc mult nazca.

aysmen 15-11-08 15:35

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1835591)
Ba da. Dar mai vreau un set. Mai late. Demontabile. Cine stie, poate am noroc.

Precizare: Chiar daca nu aveti jante complete, cumpar si doar cercurile sau miezurile.

Cat oferi pe un set de gotti,am un prieten care le-a avut pe dacie ,sunt demontabile cum vrei tu ,are 5 bucati in stare perfecta

BH 59 FIF 15-11-08 15:39

Spune un pret si discutam. Vreau sa stiu ce model sunt, latimea, starea garniturilor de etansare, starea suruburilor (daca au fost sau nu inlocuite), etc. Deci, as avea nevoie de mai multe detalii :)

aysmen 15-11-08 15:41

Acum am vb cu baiatul de care iti ziceam a zis ca vine la mine intr-o ora ,o sa revin cat de curand cu poze si cu detalii.Bafta

aysmen 16-11-08 17:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1865706)
Spune un pret si discutam. Vreau sa stiu ce model sunt, latimea, starea garniturilor de etansare, starea suruburilor (daca au fost sau nu inlocuite), etc. Deci, as avea nevoie de mai multe detalii :)

Garniturile de etansare sunt in perfecta stare,sunt protejate cu mastic de caroserie pentru ca le-a folosit fara camera ,suruburile decat 4 sunt inlocuite.Am si poze facute la calitate mai amre dar nu merge sa le urc pe site probabil pt ca sunt prea mari

BH 59 FIF 16-11-08 17:50

Merci de poze. Spune un pret.

aysmen 16-11-08 17:55

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1865706)

[QUOTE=BH 59 FIF;1867607]Merci de poze. Spune un pret.[/QUOTEE Nu sunt ale mele sa iti zic un pret,el mi-a zis ca nu e interesat sa le vanda ,dar daca i se ofera un pret bun le vinde ,are 5 bucatii .Daca te gandesti la un pret care sa fie bine si pentru el si pentru tine il lasi aici sau pe Pm ,daca chiar esti interesat si i convine pretul si lui si tie o sa iti faca la fiecare janta in parte poze

aysmen 16-11-08 18:03

2 Attachment(s)
Inca 2 poze le am redimensionat

andi_cimpean 18-11-08 14:26

aysmen...si asa orientativ cam ce pret l-ar determina pe amicul tau sa le vanda?

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning