Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

ALEX_ 06-04-07 21:34

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

misto rauuuuuuuuuuu

protuning 06-04-07 22:06

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 837495)
si cum o sa sedeschida portbagajul......o sa decupati pe linia lui?

nu!! nici vorba ci se va deschide tot cu porbagaj si va avea distanta pe interior sa nu frece.

Mihaitza_tdi 06-04-07 22:21

Super o sa arate! abia astept sa vad cand o sa fie gata!;)

Der Chrys 06-04-07 23:19

Super cu S mare !!! ceva poze cu interioru ?

giubau_v8 06-04-07 23:26

cel mai tare logan...si inca nu e tarminat:D....jante ati ales pt el?

protuning 06-04-07 23:52

Quote:

Originally Posted by Der Chrys (Post 837810)
Super cu S mare !!! ceva poze cu interioru ?

la interior inca nu am facut nimic!dar daca urmaresti topicul vei vedea in curand.scaunele sunt tapitate deja alb cu gri inchis metalizat(in piele)poate vin in curand cu ceva poze

Der Chrys 07-04-07 00:05

Ar trebui facut ceva cu consola centrala , tare aiurea ii . Ceva in genu Mercedes o vad eu cu ditamai cotiera , impreuna , dintr-o bucata . Ce zici ?

protuning 07-04-07 00:30

Quote:

Originally Posted by Der Chrys (Post 837910)
Ar trebui facut ceva cu consola centrala , tare aiurea ii . Ceva in genu Mercedes o vad eu cu ditamai cotiera , impreuna , dintr-o bucata . Ce zici ?

vedem!idea e ca vreau sa schimb tot designul bordului ca arata ca si cum l-ar fi facut un copil de doi ani.pe langa mai tre sa mai si inegrez si un monitor.formele tare as vrea sa curga mai departe pe fetele de usi.dar vom trai si vom vedea!

Der Chrys 07-04-07 00:38

Super ! Ai dreptate , neaparat tre' facut ceva cu intreg bordu ' . D'abia astept poze ! :D

dogy_10 07-04-07 00:42

asta o sa fie cel mai tare logan ever, daca vaiese treaba si cu motoru si interiorul.....puteti merge cu el la saloane internationale ca nu va faceti de rusine.....oricum respect pt baietii care lucreaza la el si pt propritarul care a hotarat sa bage atatia bani in logan....bravo!!!! abia astept sa-l vad finalizat

Der Chrys 09-04-07 11:22

Poate ne mai dai ceva poze ! ! ! :D

protuning 09-04-07 11:27

Quote:

Originally Posted by Der Chrys (Post 842319)
Poate ne mai dai ceva poze ! ! ! :D

nu prea mai am. de unde! ar trebui sa si lucrez ceva pt poze noi:Pdar acuma un relaxx de 4 zile dupa care incepe iar stresul. SARBATIRI FERICITE PT TOATA LUMEA!!!

Der Chrys 09-04-07 11:36

Bine zici . SARBATORI FERICITE ! Si bucura-te de mini pauza !

ct-13-SHP 09-04-07 22:16

Quote:

Originally Posted by Der Chrys (Post 842334)
Bine zici . SARBATORI FERICITE ! Si bucura-te de mini pauza !

fratilor ...nu credeam ca o sa zic vreodata...dar aveti cel mai frumos logan pe care l-am vazut vreodata...bv mah baieti....tineti-o tot asa....felicitari;) ;) ;)

VaLeX 12-04-07 00:20

super fain kitu la logan :)

Ghimpe200 12-04-07 12:40

super loganul,nimic de zis,dar si la 1000 euro ,eu zic k face toti banii,pacat k nu au ajuns si cu ea la tunning days.bravo baietzi!!!

Ovae 12-04-07 13:04

super faina....mai vrem poze...

protuning 13-04-07 01:46

4 Attachment(s)
surprizaaa!!!eleronul si-a cam schimbat infatisarea!!!se apropie de final!!!astept pareri!

Sebastian.C 13-04-07 01:54

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 848981)
surprizaaa!!!eleronul si-a cam schimbat infatisarea!!!se apropie de final!!!astept pareri!

Iese beton Golanu... numa te misti cam greu :lol: . Spor la lucru mai Roby...

dogy_10 13-04-07 12:09

beton! super fain.........abi asteptam sa vedem produsul final....oricum spor la treaba

sorin_sorin95 13-04-07 13:10

Am si eu o intrebare la mine portbagasul nu este asa scufundat in interior este la nivel cu caroseria, la tine de ce este asa ?

protuning 14-04-07 01:28

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 849501)
Am si eu o intrebare la mine portbagasul nu este asa scufundat in interior este la nivel cu caroseria, la tine de ce este asa ?

pt ca daca il voi ridica la nivel va rezulta tocmai o diferenta egala intre aripa si eleron!adica a fost lasat mai jos intentionat pana fac eleronul!!!

Eugen_TL 14-04-07 02:30

meserie...si ti-am mai spus mare pacat ca n-ai oameni sa lucrezi mai mult..oricum e bine ca faci tu..ca oamenii e posibil sa-ti faca buleli dar merge greu asa ..greu dar sigur totusi :)

Ovae 14-04-07 19:55

super tare...daca poti..fa o poza si din lateral..la inaltimea portbagajului si una de jos...mai din spate..sa ne dam seama cum arata noul fund klumea al loganului. beton eleronu.misto ideea..tinetio tot asa

protuning 15-04-07 12:14

2 Attachment(s)
poza cu modelul de eleron inainte de a lua matrita.acuma pot sa spun ca i-mi place!

Ovae 15-04-07 15:49

arata foarte bine.cam la ce pret te-ai gandit pt eleron?

frectzie 15-04-07 20:53

ss tare arata

Tudor Yo 15-04-07 22:21

foarte bine arata :D

alexufo 16-04-07 00:36

spor la treaba in continuare

Der Chrys 17-04-07 21:27

Foarte fain eleronu ! Nota 10 + ! Mai aveti mult ? cand o vedem gata ?;)

protuning 17-04-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 852597)
arata foarte bine.cam la ce pret te-ai gandit pt eleron?

pretul eleronului este de 350 ron iar pretul capacului de luneta 250 ron

dogy_10 17-04-07 23:25

ceva noutati???? abia astept sa fie gata, sper sa o vedem pe copertile revistelor de tuning

protuning 17-04-07 23:36

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 857365)
ceva noutati???? abia astept sa fie gata, sper sa o vedem pe copertile revistelor de tuning

si eu sper credema deja s-a depus un efort foarte mare pt masina asta!fiecare detaliu a fost bine gandit!!
masina tocmai aztazi a plecat la vopsit!dupa vosit revine pt interior!doar ca avem nevoie de timp sa lucram si pe celalalte masini care asteapta!

dogy_10 17-04-07 23:40

oricum bafta si repet vreau sa cumpar o revista 4tuning cu loganu vostru pe coperta......poate citeste cine trebuie;)

dooms 18-04-07 21:37

cam cand crezi k va fi gata...

protuning 19-04-07 01:37

5 Attachment(s)
am adus poze noi cu loganul si cu tapiteria,forma banchetei din spate a fost modificata nu mai arata a bancuta de rezerva!si scaunele din fata sunt incalzite!

yakuza2006 19-04-07 01:53

un sfat daca imi este permis: aveti grija la cum montati pleoapele(cat mai aproape de capota) pt ca altfel va capata un aspect ieftin si e pacat de munca voastra(de altfel excelenta)
poate o idee ar fi sa prelungiti capota doar pe far (fara semnalizator) si asa va capata un aspect(parerea mea) mai agresiv decat cu pleoape (mentionez k am vaz treaba asta si arata mult mai bine decat cu pleoape)
desenul ala de pe capota e facut cu airbrush sau autocolant?
in fine... ce vroiam de fapt sa spun e k spoiler-ul fata cu tot cu grila(dar mai ales curile de aer de jos) arata bestial, k sa nu mai vb de pielea de pe scaune care e la fel de meseriasa
multa bafta in continuare si tineti-o tot asa k faceti treaba f buno

protuning 19-04-07 02:00

Quote:

Originally Posted by yakuza2006 (Post 859567)
un sfat daca imi este permis: aveti grija la cum montati pleoapele(cat mai aproape de capota) pt ca altfel va capata un aspect ieftin si e pacat de munca voastra(de altfel excelenta)
poate o idee ar fi sa prelungiti capota doar pe far (fara semnalizator) si asa va capata un aspect(parerea mea) mai agresiv decat cu pleoape (mentionez k am vaz treaba asta si arata mult mai bine decat cu pleoape)
desenul ala de pe capota e facut cu airbrush sau autocolant?
in fine... ce vroiam de fapt sa spun e k spoiler-ul fata cu tot cu grila(dar mai ales curile de aer de jos) arata bestial, k sa nu mai vb de pielea de pe scaune care e la fel de meseriasa
multa bafta in continuare si tineti-o tot asa k faceti treaba f buno

sincer mi-mi place f mult cum arata cu pleoapele alea!ce vezi tu acolo e distanta de fabrica idntre far si capota unde ar mai incapea 5 seturi de pleoape! ma cam plictiseste ca lumea comenteaza de pleoape ieftine!eu zic ca sunt de calitate!si deloc ieftine!decat fara arata mult mai bine!iar de sudat capota si sa-ti apara rugina peste un an ......mai bine nu!!!!!respect!

yakuza2006 19-04-07 02:08

nu comentam, doar ti-am impartasit o parere k stii cum e omul cat traieste invata
si sa stii k sudura de calitate-->> wig(wolfram inert gas) nu rugineste
si un grund bun polistratificat la adaosul de tabla pe care il sudezi face toti banii parerea mea.. respect!!

dogy_10 19-04-07 13:05

bravo!!!! spor la treaba
super faina masina.....sunteti cei mai tari

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning