Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing - Petrosani (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/3474-afterdark-racing-petrosani.html)

Robi 04-03-05 09:51

Bun Venit Razvan :D :wave:

Chevron 12-04-05 10:53

buna seara fratilor ... am si yo un \"amarat\" de Tico SX GRUP 95 , da` e mortala masinutza :) ma primiti si pe mine in club ?

B 68 VLD 12-04-05 11:02

Asta cred ca trebuie sa vorbesti cu darkager! Daca vrei poti vb cu el pe messenger! Are ID-ul darkager2004 :wink:

Chevron 12-04-05 11:06

el se ocupa cu \"recrutare\" in petrosani ? mersi mult am sa vorbesc cu el si sper sa ma accepte :)

darkager 12-04-05 11:12

mda... cu o conditie mah, trebuie sa vii shi tu la intalniri shi la curse 8)

Chevron 12-04-05 11:15

man nu pot sa promit nimika ... tuh stii care-i faza ... intra pe Ym sa vb ...

Robi 12-04-05 22:18

Hahahahhaha Me back..... Hahaha Welcome Popika!!!...... deci e super de treaba omu asta...... rupe la Tico`u ala de numa :)))) hihihihihihi bun venit in Club.... si daca Comenteaza DarkAger sami zici mie ..... cai tund eu si ce ia mai ramas din paru` ala :P :P :P :P

Just Kidding!!!

Chevron 12-04-05 23:11

1 Attachment(s)
:D merci mult Roby inseamna mult ptr mine ... numai ca acuma o sa incerc sa gasesc altceva de rupt :P daca am un pic de noroc pun mana pe un Golf 3 sau un Polo ...da` sper sa fie un golf :)

darkager 13-04-05 06:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Robi\"
Hahahahhaha Me back..... Hahaha Welcome Popika!!!...... deci e super de treaba omu asta...... rupe la Tico`u ala de numa :)))) hihihihihihi bun venit in Club.... si daca Comenteaza DarkAger sami zici mie ..... cai tund eu si ce ia mai ramas din paru` ala :P :P :P :P

Just Kidding!!!

ntz ntz :roll: ok mane your in

darkager 13-04-05 06:03

BTW cui ii trebuie tricouri :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6623

Chevron 13-04-05 17:58

darkager nu vreau sa te simti obligat ca m-a \"laudat\" Roby ... vreau ca TU sa vrei asta .... te rog ...stii dc sunt in stare stii ce pot sa fac stii cum sunt :) daca nu ... hai de pasti sa afilii :P si cat e tricou ? :)

Chevron 15-04-05 18:44

Crazy Tuning Show IV

care din petro mergeti la Crazy Tuning Show IV ? dati un buzz pe Ym sau un mesaj ca as vrea si yo sa merg :)

criss 24-05-05 08:50

Helloooooooo,Petrosani pe unde sunteti?????? mai dati si voi cate un semn de viata :wink:

Chevron 25-05-05 12:48

se pare ca au murit :)

eu tot am urmarit forumu` da` nu a mai scris nimeni ... nu mi-a raspuns nimeni nici la ultimu` post :( nush ce se intampla :(

shadow 25-05-05 14:50

Pai tu nu ii cunosti pe baietzi?

Chevron 26-05-05 13:40

cica da

ba ii cunosc da` nu pe toti sau nu mi-am dat seaman dupa nick care sunt ... pe dark si pe roby ii stiu bine da` nu i-am mai vazut pe net de un secol ... prin oras i-am tot vazut ... si am apucat sa vb cu dark cu 3 zile inainte de oradea da` a zis ca nu merge ...daca eram in Tm mergeam ... da` cum am fost acasa nu am avut destui bani sa ajung pana acolo si inapoi ... desi am auzit ca a fost mortal ...

shadow 26-05-05 15:35

Cand ii mai vezi spune-le sa imi dea si mie un semn de viata!!!

luca 29-05-05 00:24

Sorry ca am intarziat, dar bine ai venit in club Chevron

Chevron 30-05-05 17:47

:)

merci mult luca ... si nu ai intarziat :) better late than never nu ? :)

Chevron 27-06-05 20:33

Tm 25-06-2005

Am fost la cursele din Tm si a fost destul de fain ... am fost totsi cam dezamagit de nr. participantilor si mai ales de o faza pe care organizatorii LR au facut-o unuia dintre concurenti ... da` in rest a fost fain ... a facut senzatie tipu cu Dodgeu Ram SVT , monstru de 2 tone cu motor Hemi de 8l V8 550 Cp ... in rest ... un Porche , un BMW M5 , o Toyota Celica care m-a cam dezamagit :( si un Mertzan SLK super fain ...

AR120CP 27-06-05 20:49

Re: Tm 25-06-2005

Quote:

Originally Posted by \"Chevron\"
Am fost la cursele din Tm si a fost destul de fain ... am fost totsi cam dezamagit de nr. participantilor si mai ales de o faza pe care organizatorii LR au facut-o unuia dintre concurenti ... da` in rest a fost fain ... a facut senzatie tipu cu Dodgeu Ram SVT , monstru de 2 tone cu motor Hemi de 8l V8 550 Cp ... in rest ... un Porche , un BMW M5 , o Toyota Celica care m-a cam dezamagit :( si un Mertzan SLK super fain ...

Ceva poze nu ai facut :?: A fost multa lume :?:

Chevron 27-06-05 20:53

Tm 25-06-2005

poze nu am putut sa fac ca mi s-a stricat aparatu` ... si lume a fost cam de 20 ori pe cat participanti ... daca nu mai mult ... a fost Antena 1 acolo si am inteles ca vor pune poze cei de la LR pe site ...

xxdadixx 27-06-05 23:16

Quote:

am fost totsi cam dezamagit de nr. participantilor si mai ales de o faza pe care organizatorii LR au facut-o unuia dintre concurenti ...

Ce faza?

Chevron 28-06-05 15:12

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

am fost totsi cam dezamagit de nr. participantilor si mai ales de o faza pe care organizatorii LR au facut-o unuia dintre concurenti ...

Ce faza?

la grupa C trebuia sa castige un tip cu un BMW 3 pisicutza ca restu` au disparut ... si ca sa nu castige tipu` ala l-au pus sa concureze cu \"campionul\" en-titre un tip cu un Subaru WRX de raliu ... si tu cine zici ca a castigat ? kiar daca ala cu WRXu` i-a dat un mic avantaj ...

darkager 01-07-05 23:20

3 Attachment(s)
scuze pt absenta :oops: de ieri am trecut la 2 roti :D mi-am luat un ducati paso de 900 cmc :roll: ete shi nishte poze

tristan 01-07-05 23:47

Mah e faina.... dar Atentzie mare...nu? :lol: :lol:

CBY 02-07-05 00:33

ai grija ca are 2 roti , sa-l porti sanatos :) si avetzi grija unul de altul :D

Robi 03-07-05 20:10

Pfuaiii..... te omor Dark..... tu erai ala cu motoru beton ce lam vazut...... mrrr....... si eu vreau sa ma dau o tura cu el..... ( in dreapta ) :P ........ Sal chevron.... sincer dont have an idear de cine ejti ..... creca popika .... daca nu .... atunci zimi cine ejti....

A da scuze fratilor pentru Enorma lipsa a mea.... si asha creca nu miati dus lipsa dar noh...... Me back On-Line .

darkager 04-07-05 21:43

ma poti omora numai daca ma prinzi :lol: ... evident ca o sa te dau o tura numai daca iti aduci un carucior de butelii :evil_laug

Robi 06-07-05 20:50

Muhahhahahhahahahahha hai ca ejti tare.....

Fabulous 24-08-06 11:15

Re: AfterDark Racing - Petrosani

Voi aveti pe acolo vreun Corrado portocaliu? Sau baiatul nu e in echipa? Am fost vara trecuta in Petrosani la niste prieteni si am tot vazut unul portocaliu superb. Si am vazut si unde va faceti masinile, la garajele alea imediat peste drum de calea ferata :)
Insa actiune n-am vazut in oraselul acela absolut deloc intr-o luna cat am fost acolo. Oricum misto ca macar voi faceti ceva, bafta.

saby-sebastian 26-11-10 10:41

Re: AfterDark Racing - Petrosani

CEAU BAIETI, stie cineva sa-mi zica, am vazut odat mai demult un bmw e21 rechin unflat la aripi acolo in petrosani verde mai exista masina are cineva poze cu ea. mersi

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning