![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
stima, Raul. |
Atunci du-te pe sectiunea de vanzari...
|
Quote:
|
Quote:
|
L-ai incurcat... :lol:
|
2 Attachment(s)
I-mi incerc si aici norocul : este cineva care ma poate ajuta cu una bucata rama geam far dreapta ZKV ?
Am reusit sa il sparg azinoapte pe A2, cred ca in timp ce imprastiau nisip . |
DejaVu... Parca ai mai pus anuntul asta odata dar nu-l mai gasesc... Prevad viitorul ? :lol:
|
Din intamplare are careva un motoras de relanti ? :D Pentru un bmw e36 , 318 i M40 pe curea , este modelul in forma de T . Asta toamna am luat 3 tepe de pe forum cu ele , ori erau blocate , ori pline de noroi etc . Acum se pare ca am meu face figuri iar ....
|
Pai curata-le... Poti sa mai cumperi inca 5 ca toate sunt jegoase ca au si ele o varsta...
Iti cumperi un litru de decarbusol sau decarburol cu 8 lei mai cumeri si o pensula de 3 lei si ti-ai facut treaba... |
Quote:
|
Pt prieteni Petrache Lupu... :lol:
|
Quote:
Quote:
OFF : De Rifle mai sti ceva ? Lipseste culoarea de pe forum ! |
Vine de sarbatori. Pe 22 e aici :D
N-am auzit de Maciuca Costel... Citea viitorul in penis ? :lol::lol::lol: Am dat repede cautare si pe google dupa Maciuca Costel... :lol::lol::lol: Cica e persoana fizica autorizata... :lol::lol::lol: Eu ma refeream la Petrache Lupu sau Petrache de la Maglavit... A fost vestit in vremea lui... |
Quote:
|
Quote:
Cu deosebita consideratie, Raul. |
Nu te duci tu mai bine in treaba ta pe sectiunea de vanzari decat sa intri in pulemici ?
Complimente acasa , sarutari de maini doamnei, Alphonso Balustradă. |
Quote:
|
In primul rand eu nu am jignit pe nimeni, asa ca te rog frumos sa nu faci afirmatii de genul ca nu ti-am facut nimic. Iti spun si tie ce i-am spus si lui: nu e treaba ta ca eu cer bani pe 2 mufe, asa ca nu te baga.
|
Quote:
|
Am si eu nevoie de mufele care intra in proiectoare... Daca incurca pe cineva il scap eu de ele :D
|
are cnv o instalatie completa si trb sa ajung la el zilele astea sa imi iau si eu niste mufe si dak are ti le iau eu si vdm cum fc sa ne intalnim sa ti le dau
|
Quote:
|
inca mai caut sipculitele in care se prind clemele de pe fetele de usi, fete de coupe fata irecuperabile.
0762271337 iulian |
Are cineva un intinzator curea transmisie cu caneluri?Ma intereseaza doar amortizorul ,nu si suportul neaparat.Multumesc.
PS .dau un pachet de tigari la schimb :D |
Quote:
Ok. merci frumos. |
Quote:
|
Ar putea cineva sa ma ajute cu 2 socluri, alea in care intra becul de la pozitie cu tot cu fire si 2 capace de la faza scurta pt faruri bosch pt ca ale mele, cand am montat xenon am facut gaurile mai mari si se aburesc farurile. Multumesc mult.
|
1 Attachment(s)
Are cineva din intamplare un semnal alb NFL (sau chiar FL) de pe aripa dreapta de E36? Sau chestia asta:
|
Quote:
|
Quote:
Si eu caut !!! :D:D:D |
:lol::lol::lol:
|
Quote:
Sper sa nu ma baneze pe mine acum, daca complotez cu inamicul ! :D |
Bine v-am gasit :)
Mi-a expirat suspendul pe care l-am luat din gresala... M-am gandit eu sa postez acelasi anunt pe mai multe sectiuni si mi-am luat mare bann pe o luna... :D Eu am avut intentii bune dar ei m-au considerat "cel mai mare spammer din istoria moderna a 4tuning... " . Asta a fost exprimarea exacta :lol: |
Inseamna ca se lasa cu puscarie...
|
Sall are cine un șurub excentric pentru roata spate dreapta , nu găsesc pe nicaieri....Un pm cine are...Mersiii
|
daca are cineva 2 faruri de e36 cu sticla sparta....as dori lupele daca doreste cineva :) multumesc frumos.
|
Quote:
|
Ba se poate si moca... Eu le-am aruncat de pilda la vremea respectiva... ( adica atunci cand am trosnit masina ) . Nu ma gandeam ca cineva ar putea avea nevoie de asa ceva...
|
dar niste fete "trosnite" :D de usi de coupe nu are nimeni? am nevoie de sipculitele alea de prindere din partea de sus!
|
Am inteles :) Toate sunt obosite... Eu le-am captusit cu tabla lipita in zona aia cu uzura...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning