![]() |
Re: Passat 1.9 TDI Variant
Quote:
Quote:
un fel de ... magie :rolleyes2 |
am pus poze cu el la pagina 4..
http://194.88.148.41/?mmid=bd75013e1a800aea04 |
Quote:
HXA 1K |
Quote:
|
tare :lol:
|
Quote:
|
inca ceva scuzati de 2x post,ce cabluri s-ar potrivi? 30mm2 ajunge?
|
4awg in sus! Prea gros nu-i buba , prea subtire ii problema.
|
noroc cu pasatul ca a mai prins iar viata forumul .... imi era dor sa citesc cateva contraziceri , argumente pro si contra a unui brand :))))
eu raman la parerea ca DD isi face treaba .... si am si argumente ....DDUBA!!!! dupa un an de competitii , intr-un sistem mare un dif stricat ( si nici ala din motive ale producerii lui) la 161.4 db usile nu au mai rezistat si efectiv s-a pierdut controlul pe difuri .... am avut "noroc" doar de unul .... deci DD este bun daca vreti sa ma contraziceti ..... demonstrati !!!!! |
Quote:
On topic: Nu ma bag, subiect epuziat pe alte threaduri Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca ziceam OZ nu mai existau confuzii (poate)
|
Bigule mi-ai recomandat Holywood HXA 1K, dar din cate vad are 1x600w rms pe 2 ohmi,acest subwoofer pe cat este? 4 sau 2?
|
E cam pe langa intrebarea ta, tu ai acest difuzor si nu stii nici macar ce impedanta are, ii bun asa... Din poza "zgarcita"( https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1355333345 ) postata de tine pare a fi un svc 4ohm, hxa1k zice 400w@4ohm.
|
si cam 400rms scot aceste 2 difuzoare?
|
Nu scot, duc.
Difuzoarele duc mai mult. Nu te uita la ce scrie pe ele... Daca ai 2 difuzoare svc 4ohm, inseamna ca le pui in 2 ohmi si dai cu (teoretic) 600w, ceea ce este ok pt un dayli sa cante. Daca o sa vrei scor, nu-ti fie teama sa dai cu mai mult in ele :-P Edit: ai decat o bucata, acum am diclit. Numai bine, dai cu mai mult intr-unul si ai impedanta mai mare. |
Quote:
|
no bun, ai 2 difuzoare, 2 bobine de 4ohm, legat in paralel ai 2 ohm.
|
bun,deci sa inteleg ca la mine conteaza cat da amplifu la 2 ohmi,nu?:rolleyes2
|
Quote:
|
si tot nu inteleg...treaba cu ohmii,oricum nu intelegeam asta :))
deci daca imi cumpar un amplificator care scoate 1x700w RMS @2 ohmi va fi bine?! Sau 1x700w rms@ 4ohm? |
La amplificatoare, cu cat scazi in ohmi, cu atat creste puterea data de amplificator, dar si consumul de curent creste.
Ca de exemplu, cele monobloc, cum ar fi HXA 1K are 400w rms la 4 ohmi si 600w rms la 2 ohmi. Poti merge linistit cu el ca n-o sa ai probleme fiindca ai un singur canal, nu ai 2 canale sa faci punte intre ele. Dar daca vrei sa ramai cu Blaupunkt-ul ce il ai deja (ceea ce nu recomand), nu poti lega decat un difuzor. Amplificatorul este pe 2 canale. Pe 2 canale este stabil in 4 si 2 ohmi, dar cand faci punte intre canale, o sa ai stabilitate doar in 4 ohmi. Daca il pui in 2 ohmi cand e in punte, o sa se incalzeasca tare si intra in protectie. Recomandarea mea, ia un amplif monobloc, iar Blaupunkt-ul, daca tot il ai, foloseste-l pentru 2 difuzoare din usi. |
Quote:
|
daca as pune un cablu gros la alimentare...mi-ar ajunge? sau ce cabluri mai trebuie groase sa nu am probleme?
|
Quote:
|
Quote:
sau si alea ce intra la subwoofer..etc (nu ma prea pricep,inca..) |
Quote:
|
as avea o intrebare :))
cu acest subwoofer as avea ceva sanse la o competitie? ma refer daca il voi face calumea (amplif pe masura,si cablaje..) ?? :)) |
Normal... Iti trebuie ceva pregatire, dar se poate !
|
De participat, se poate si cu un basspack de 400lei, ideea principala, cea pe care prea putini vor sa o priceapa, este aceea ca trebuie sa participi ca sa ai o sansa sau ca sa tragi niste concluzii! Cu rezultate de "garaj" si afirmatii gen "iti rupe capu ce are x" nu se ajunge nicaieri !
|
1 Attachment(s)
am inteles...sa vedem,mai am multe de facut
pun o poza mai clara putin cu subwoofer-ul:P |
Deci, pana la urma, iti raman ambele difuzoare?
|
1x10 cu 400w cu o incinta buna 142+
Deci cu 2 de 8 intr-o cutie buna si ceva putere poti sa faci spectacol:) |
raman aman2...am mai scris :D
imi trebuie niste banutzi ptr amplif pe masura si cabluri..:-S cutia mi-au zis multi ca e buna...placile din cate am vazut au o grosime de vreo 4-5cm :P |
Cred ca un amp de 1kw e numai bun si pt muzica de zi cu zi, dar si pt un br la competitie...
|
Quote:
|
1kw=1000w
|
Quote:
da..si eu asa m-am gandit sa iau un amplificator de 1.000watt adica 2x1000watt 2 ohmi...si imi ajunge :) |
Quote:
1kw e destul... cel mai bun ar fi un monoblock stabil 1ohm |
Quote:
|
ce buget ai alocat pentru amplificator ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning