![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
pai dc zici boby k nu ar trebui sa intre pers fara permis ??? poate unii fara permis si masini tunate stiu mai multe deact unu cu masina tunata ;)
P.s. : aaronel vb de fel cam mult :oops: :rolleyes2 |
zici ca stii ca ai vazut ... de exemplu bora ca a lui NAKA de ai vazut o tu in sibiu stii de cat timp e masina aia in valcea???
|
bora neagra de SM
|
eu ? pai cine a zis ca am vazut`o in sb sau prin vl :rolleyes2
ce zic eu si ce vb u :rolleyes2 |
era pt Aaronnel^
|
aa...scuze pt confuzie
oricum aaronel are daru de a vb mai mereu :lol: |
lorenzo .. de unde ai vrea sa stiu eu ca bora aia e din Valcea ??? era in trecere si nu stiu toate masinile din Valcea ;)
|
apropo ,mai o are TIR bora...k auzisem ca are passat model nou :rolleyes2
|
Quote:
|
da da frumos Passatu e full options...iar Bora era cea mai misto din Valcea
|
Quote:
Multumesc Domnului @`el ca a intrat in comunitatea noastra.Cum sa va explic? Dansu` este un fel de almanah al masinilor din Valcea.Daca il intrebi unde gasesti o anumita masina cauta pe ,, navigatie'' si iti spune. TOT asa @`ele!!:)) |
Bvooo ... Caddy ... felicitari ...nu mere
|
Adytza hai sa scoatem tzoaclele la soare:D p.s mi`am pus v-brake si schimbatoare cu rapoarte scurte shimano :> 2 pedale cromate de la ru$i si un far cu bec albastru dar nu am dinam:D
|
:lol: hihihi ....:lol: merem ..dar am pana pe spate...tre sa ii fac ITP , si nici rovinieta nu o am platita :lol: :lol:
ma duc maine pe la rar sa vedem ce iese...:lol: |
bafta....vezi sa`i pui cercurile alea normale:))
|
da bah ...k nu mi le omologheaza jantele cu spinere :lol:
|
trafy ... facem o intalnire si a biciclistilor 4Tuning Valcea :)))))
|
oricand:D numai ca n`am cerc pe fatza si nu mi`am montat furca ca am avut`o la modificat...sa`mi faca urechi dalea pt v brake
|
eu am cutia de viteze(deliatorul) peste cap :) de vreun 1 an =)))
|
lol ma @`el...io n`am treaba cu cutia...numai ca nu imi schimba 4x4 ( foile )
|
care veniti sa ma tractati si pe mine :?: :cry: ...m`a lasat iara directia :cry:
gata ...hai sa abordam alt subiect k am ras destul p`asta |
Noroc!
In primul rand felicitari celor care au contribuit la infiintarea comunitatii Rm. Valcea In al-II-lea rand va intreb daca stie cineva daca exista in Valcea un banc de masuratori dyno, daca da unde si cat costa un test. Meerci! |
nu exista dyno in valcea la bucuresti...
|
la 4 tuning days o sa fie dyno....
|
si poti sa`l obtii gratuit .. ca sunt concursuri din ora in ora am inteles ;))
|
da da, la 4tuning day's stiam, se va trage la sorti, din ora in ora, sper sa am si eu norocul ala, ca daca nu sunt nevoit s ma duc undeva tot la bucuresti bineinteles sa o pun pe dyno.
|
ce masina ai nene?
|
un opel corsa c model 2003, oricum merci "lorenzobtb" pt rasp.
|
poti sa pui poze cu ea la Sectiunea ``Maina mea``...nu lua in considerare k nu ai tuning pe ea....sau alte chestii .....Topicu se numeste ``Masina mea `` ...nu ``Masina mea modificata`` ... ;)
|
yeah,right Adytza
|
dap, stiu, am vazut (apropo, nice cars), dar eu nu is in tara acum si din pacate masina nu-i cu mine :(
Cand o sa ajung acasa (pe la sfarsitul lunii) o sa pun Apropo de dyno, din ce am vazut pe net, ar fi cei de la "master tuner" dar nu stiu preturi nimic, poate stiti voi ceva sau daca nu la alta firma.. |
deci .. cum facem cu 4 tuning days ? k nu mai e foarte mult.... pana la urma cine vine cu mashina ?
eu zic sa ne stabilim.. catzi venim cu mashinile.. k sa ne grupam .. iesim mai bine grupatzi cu mashina.. decat cu dacosu` si dup`aia din millitari cu taxiu pana`n otopeni :| .. sa mergem in coloana.. eu unu nu shtiu bucureshtiu :) .. si daca ne strangem mai multzi .. poate vb si cu alte comunitati care vin .. si mergem totzi .. poate ne ashteapta si pe noi un reprezentant sa ne duca pana akolo :) sa vad .. o sa fac rost de sigla 4 tuning * Rm. Valcea* .. mare .. pe o coala A4 .. k sa o punem fiecare masina in parbrize.. :) eu zic k ar fi o chestie mishto :) .. un pik de organizare :) |
eu o sa vin cu masina
|
bun... o sa vina si TigerGTS tot cu mashina.. am vrb ieri cu el .. sa ne strangem 2-3-4 mashini .. vedem noi :)
|
ar fi ok, si drumul pana la aeroport il stiu eu :), dar pana atunci, eu zic k ar trebui sa ne intalnim o data toti in vl sa ne cunoastem mai bine,nu?
|
daca e sa vin sigur vin cu masina:twisted:
|
noi ne-am intalnit odata ;)) :D
Poate ne mai intalnim odata pana in 4TuningDays |
thex... ai mashina k sa o conduci ? nu zicea @`el k pe tine si pe el va aduce taica`so cu mashina ? :lol:
@recBeat... da ar trebui sa ne mai intalnim odata... cu cateva zile inainte .. eu zic intr`un weeekend,,, sa fie totzi disponibili ... cu un weekend inainte de plecare ... pe 24-25 martie atunci.. k imediat weekendu` urmator sunt zilele 4 tuning :) |
v-am zis, eu nu sunt in tara, pe 23 o sa vin (sper) acasa, si poate ne intal at
|
vin cu tati....da nush daca o sa plec odata cu voi...e posibil sa plec de sambata sau vineri si sa dorm acolo....nush...va zik sigur cu o sapt inainte
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning