![]() |
Re: dacia mea. b.......
3 Attachment(s)
:twisted: scuze am uitat sa pun poze cu boxele.
clarion 16cm. ca parere avetzi? si unde asi putea sa le pun?:evil: |
scuze frate da e mai daramata decat a mea , oricum cred ca o sa fie mai mijto dupa ce o vopsesti si oricum ai un inceput bun ;)
|
Unde mai vrei sa le pui si pe alea???cate iesiri are cd-ul tau de poti sa pui atatea difuzoare?Mai ai unde?
|
donnyro eu ziceam sa le mun in locul la magnaturi si magnat-urile sa le pun in spate la luneta. sau sa pun si magnaturile si clarionurile in spate la luneta si sa mai imi cumpar doua panasonicuri
|
Gata ai pus noile difuzoare?Mai pune si tu poze sa vedem ce i-ai mai facut.
|
o intrebare...jantele sunt dinalea fara gaura pe mijloc?adica dinalea mai umflate?
|
Quote:
donnyro nu am montat noile difuzoare ca nu prea am timp. |
salutare. am avut placa disc si volanta de 180 si mi se dusase ambreaju asa ca sambata am schimbat si eu discul, placa si volanta, si le-am pus de 200.
|
4 Attachment(s)
ce parere aveti despre capace? eu zic sa le fac pe toate asa. poze
|
Marfa capacele.Sunt deosebite.
|
1 Attachment(s)
salutere. ce parere aveti despre noile mele ceasuri de bord?
mi sa cam luat de albastru. |
nici mie nu imi place deloc masca aia de fata si din pacate si eu am la fel tu ce i-ai mai facut zi-mi si mie sau careva spuneti-mi si mie ce as putea sa-i fac ca asa i varza!!!
|
fara suparare da dupa mine zici ca e bucatarie( e doar parerea mea)....stii ...cu neoane albe...macar regleaza-le la o intensitate mai mica....poate ar arata mai bine ;)
|
incerc sa le fac din nou albastre ca nu prea imi place cum se vad pe masina. o sa revin cu poze
|
3 Attachment(s)
am revenit cu noile ceasuri de bord cu lumini albastre. sper sa va placa.
|
3 Attachment(s)
am revenit cu noi modificari.
ce parere avetzi despre noile faruri? poze |
deci...jumatea de cerc ii bagata in far? daca da cum ai desprins sticla de far...mai exact ceramica aia cu ce ai dat-o jos....ca io am reusit de am spart un far
de ce ai facut un cerc si numa jumate....ca nu arata fain |
Quote:
nu am desprins geamul de pe far l-am bagat direct prin nauntru si am dat 2 gauri prin lateral ca sa scot firele de la leduri |
Super tari noile faruri.Ai de gand sa le faci pe toate sau numai pe cele de la interior?
|
donnyro vreau sa le fac pe toate patru momentan decat cele din interior.
la celelalte vreau sa fac un cerc, nu jumate cum am fac la astea. |
2 Attachment(s)
am terminat ferurile astazi am facut si farul celalalet si mie mi se pare ca da chiar frumos.
voi ce parere aveti? pozitia din bara o dau jos si astup gauta |
ma dar cu politia??nu zice nimic daca pui pozitiile in farurile astea, ca vreau si eu sa-mi pun dar mai intai ma duc l aasti asa-i intreb
|
si a iesit bine dar trebui esa-i pui si la celelalte faruri...
|
Da,chiar k a iesit bine.Ce suparata pare din bot acum.Trebuie sa le faci si pe celelalte cat mai repede k sa fie marfa de tot.
|
1 Attachment(s)
mig-ule monentan nu s-a luat politia de mine, dar sper sa nu se ia, dar o sa ma duc sa intreb si eu.
o sa le fac si pe celelalte dar dupa pasti ca nu am timp si trebuie sa schimb un far dein celelalte. |
is urate cu draci jumatatile alea de cerc in faruri.....mai bne te-ai chinui sa faci angel eyes-uri normale daca tot vrei....
|
Quote:
dar dupa pasti o sa incerc sa le fac. eu normal as vrea sa le fac pana-n pasti. o sa revin cu poze dupa ce le fac pe celelalte. |
''bucsa'' de ce sunt urate jumatatzile de pozitzie???ilumineazane si p noi >:P baiatu' a incercat s el cv si eu cred c ia iesit ff bine.............nu va convine fratzilor?? INCHIDETZI OCHII!!!!!!!!!!!!!si schimbatzi forumul...........tzieneo tot asa bosule';)cu pasi maruntzi se ajunge departe
|
Quote:
|
ai mult de munca cu ea ... parerea mea gandeste-te la o vopsea (nu te supara dar pare obosita rau)...
|
Quote:
|
La ce culoare te-ai gandit "barosane"???
|
donnyro momentan nu m-am gandit ce culoare.
|
am si eu o intrebare ca nu prea stiu ce model sa fac masina, voi cum ziceti sa o fac?
1 sa o las cu 4 faruri 2 sa o fac CN 1 sau 3 sa o fac CN 2 |
cat de curand o sa pun poze cu noile mele ceasuri de bord cu lumini din spate. dar mai am ceva de lucru la ele.
|
3 Attachment(s)
mi-am luat si eu 2 jante gotty si le-am pus pe masina dar o sa le dau jos ca imi ating in aripi.
dar trebuie sa mai imi caut inca doua ca sa le pun pe toate 4 |
Arata bestial cu rotile astea.Daca faci rost si de celelalte doua esti tare.
|
boss_barosanu vezi ca ti-am dat un PM
bafta cu proiectu tau :) |
glock punk vezi ca ti-am raspuns la PM. sper sa te descurci . bafta
|
Ce se mai aude cu rotile?Faci rost si de cealalta pereche sau nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning