![]() |
Re: GSI in curs de modificare
Motorul vreau sa il schimb cu cel cu doua axe...C20xe de ~150 de cai....sau visul meu....un C20LET de 204 cai. Pt 16v cutia tine.....dar pt let nu tine. Cutia mea e f16.....e putin mai lunga decat f18....dar e ok. Inca lucrez la pozitionarea in faruri pt angel....oricum tot pe geam imi place si mie cum vine dar tre sa le pozitionez simetric....ca daca nu arata naspa. Cat despre masina....nu prea e ok..dupa o luna si aproape o saptamana am ajuns la stadiul asta.....multi bani dati la tinichigiu si tot asa. Ce aveam eu de facut dura maxim o sapt jumate....dar ata ete, sper ca saptamana viitoare sa o vopsesc.
|
2 Attachment(s)
Uite 2 poze cu angel eyes cu led pe acelasi tip de masina,vz daca iti place.
Una pe zi si una noaptea ,scuze de claritate facute cu telefonul. |
forma aia patratoasa...la angel eyesuri...nu prea mai sunt eye... sunt deja patraturi...da urat
|
Quote:
|
nu te apuca sa faci praguri din fibra daca nu le ai pe cele originale, te sfatuiesc sa inecerci la un magazin de piese auto , costa noi in jur de 100 RON bucata pragurile originale, deci cu 200 de RON ai pragurile originale
|
2 Attachment(s)
Pragurile originale le am, mai putin partea din dreapta fata si crede-ma ca am cautat peste tot , la toate magazinele si nu am gasit. Aceeasi situatie cu lampa de ceata dar am inlocuit-o cu una de tico. Pragurile de fibra sunt cat de cat apropiate de cele originale si nu au guri de aerisire sau alte chestii....eu zic ca or sa dea bine plus ca pe aripile spate o sa pun si "aripioarele" de la ornamentele originale.
Masina a fost pusa pe roti dupa ce s-a montat tot ce era de montat pe dedesupt. Eram dator cu poza cu arcurile. |
Spune-mi si mie te rog cat ai dat pe arcuri
|
Frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos !
|
4 Attachment(s)
Mersi Alex...sincer nu stiu ce poze ai vazut tu...dar masina in momentul de fata e departe de a fi frumoasa. Mai dureaza maxim doua saptamani....si atunci poti sa spui ca e frumoasa....cel putin eu asa sper. S-au montat aripile, sigurantele la capota si masina e gata de vopsit. Am Facut incercarea cu o roata sa vedem daca imi atinge in aripa. Oricum combinatia e belea.....TOYO Proxes T1-s cu janta SPEEDLINE.
|
Ce bine vin jantele cu noile gume!... Succes si te asteptam cat mai curand cu ea pe strazi!...
|
Pai a fost azi pe strazi :) asa naked cum e in poze, plus ca ultima toba nu am pus-o....deci ar fi trebuit sa ma auzi :p. Cat despre jante cuvintele sunt de prisos.....realitatea e grava rau. Daca mai fac rost de doua cauciucuri....o sa am set, inca astept comanda din Germania.
|
daca vrei sa te ajut cu pragurile da-mi un pm , mai ales ca zici ca iti lipseste jumatate din prag, la noi in Galati se gasesc noi la un magazin numit zetec! un amic de-al meu si le-a procurat de acolo, iar la ce treaba ai facut pana acum ar fi pacat sa pui fibra si sa nu folosesti repere originale in continuare
te salut si spor la treaba! |
Mersi de ajutor Cipin-Kus dar din pacate cand am desfacut pragurile originale am rupt din cleme pentru ca stiam ca le voi inlocui. Am pierdut orice speranta sa mai gasesc ornamentul ala si de asta am procedat asa....si decat sa le prind in suruburi mai bine ma las pagubas. Oricum am dat un avans pt pragurile din fibra si nu am cum sa dau inapoi. O sa vezi rezultatul final si sper sa iti placa pentru ca sunt praguri simple, fara briz-brizuri. Oricum o sa tai din ornamentele de spate aripioarele alea care vin pe aripa spate in sus ca sa vina bine cu aripioarele de pe usile spate. Inca odata mersi de ajutor.....daca imi spuneai acum o luna sigur il luam....Mersi si bafta
|
2 Attachment(s)
Ieri s-au montat si pragurile si se pare ca de luni incolo va intra la vopsit. Poate multi o sa zica ca sunt naspa pragurile.....dar eu sunt innebunit dupa ele....mai simple de atat nu aveau.
Ps: nici eu nu sunt artist fotograf...si pozele sunt facute cu tel |
Sal!... Am vazut ca te plimbi prin oras cu masina asa neterminata!... Mama ce COX ii dai!... (te-am vazut pe CRAIOVEI)... ;)
|
E mult spus ca ma plimb.....doar umblam dupa praguri ...inca putin si intru in legalitate :p .
Ps: pai ii dau cox ca a stat o luna si ceva pe bara....si apoi se invata lenesa |
Arata bine pragurile.Ma asteptam k fiind din fibra sa nu fie atat de simple si sa aiba o forma mai ciudata.S-au incadrat de minune pe masina.Mai dureaza mult pana e gata?
|
Frumoasa masina, bravo ca te ocupi de ea, incearca sa o tii cat mai simpla, arata foarte bine. App, ai fost cumva in Girona prin iarna, daca da Adi e coleg cu mine aici in TL :D :D :D ! Daca nu inseamna ca bat campii aiurea!!!
|
Quote:
|
Stai linistit ca nu plictisesti pe nimeni (cred:???: ), fata de altii care deschid threat-uri ca-si modifica masina si abia peste luni bune mai posteaza cate ceva... Bravo inca odata, si spor la mesterit !!! ;)
|
Mersi inca o data. Astept cu nerabdare telefonul de la vopsitor....deja nu mai am rabdare....vreau sa fie gata . Poate cand e gata ii fac o vizita lui adi la Tl. Bafta
|
sunt curios zi si mie te rog cat consuma sfi asta in oras ?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
In sfarsit ziua cea mare a sosit....Poze cu "tranzitia" :p
|
Poze o sa mai pun cand va fi gata definitiv...pana atunci.... se lucreaza. Cred ca o sa mai dureze maxim doua saptamani ca sa iasa cum vreau eu. O sa ii fac poze care avantajeaza culoarea ca in soare si la lumina nu imi place cum arata.
|
bravo!o sa iasa misto....deja se vede diferentza mare....bravo ink o data si sa continui sa o termini,sa o faci frumoasa....succes....
|
Din pozele pe care le-ai pus se pare k a meritat asteptarea...Sa vedem produsul finit(finisajul da valoarea);-)
|
Nu zic ca nu a meritata asteptarea.....dar cam mare asteptare...oricum.....se putea putin mai bine......dar in acelasi timp se putea MULT mai rau. Pe aceasta cale vreau sa atentionez asupra unui lucru des intalnit si anume meseriasii de duminica. Nu va mai duceti la ei ca sa economisiti bani.....mai bine dai un ban la un service bun....dar stii pe ce dai banii. Eu din aceasta cauza era sa am masina varza....dar noroc ca am dat peste unde adevarat meserias. De asta spun ca se putea sa fie mult mai rau. Cat despre finisaj.....o sa stau de capu` ei pana iese asa cum vreau eu.....
|
Azi masina a primit un nou sound care imi place la nebunie, se aude mai infundat si nu mai urla sa ma stie toata lumea. Acum se poate auzii si filtru ala "no name" care il am. Pe langa o veste buna.....merge si una proasta. Masina nu va mai avea angel eyes din cauza unei defectiuni tehnice...s-a rupt ceva si nu mai mergea decat un led din cele 4 si nu am mai stat sa imi bat capu` cu ele. Oricum o diferenta se va vedea la faruri. Poze nu mai pun....astept sa fie gata cu totu`.
|
1 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine....asta ca un inceput pentru sfarsit :p
|
Foarte frumos!... Bv!...
|
Frumos ! Clean Style !Asteptam si restul!:D
|
cu sfaturi toata lumea sta bine.banii sunt problema spune cati bani esti dispus sa bagi in motor si iti pot spune ce poti cumpara si cati caluti poti scoste din el
|
1 Attachment(s)
G.star motorul asta poate fi impins destul de sus pastrandu-l aspirat. Stiu si eu ce tre sa ii fac...dar dupa cum bine zici banii sunt problema. Singura modificare care o va avea motorul este axa. Nu are rost sa investesc in motor....mai bine il schimb.
Dupa doua luni de munca, depasirea bugetului, multi nervi, (nu a fost zi in care ma gandeam sa o vand) , dupa multe rani la maini plus taiat putin piciorul cu flexu` :p si multe alte chestii imprevizibile.......masina a iesit din nou pe strazi. O sa dau mai multe detalii cand va fi gata cu totu` si o sa intre intr-o sesiune foto cu aparat digital ca astea cu tel nu se vad bine , pun o poza asa pentru cei care au asteptat sa o vada gata. Masina o sa isi faca aparitia duminica la intalnire. |
Felicitari omu a iesti marfa !;)
|
Ai tot respectul meu pentru munca depusa si pentru felul in care ai reusit sa schimbi aspectul masinii tale.Daca pana acum imi placea,ei bine acum o ador.FELICITARI!!!
|
Mersi donnyro, dupa cum am zis masina in pozele astea nu se vede chiar bine...realitatea e alta. Vino duminica la intalnire si o vezi live....si te dau sa vezi si cum merge.
|
Nu am putut ajunge asta seara pentru k am fost plecat si am ajuns tarziu akasa,dar sper k oferta cu datul o tura cu masina sa ramana valabila pentru o alta ocazie.:-P
|
Bravo man, frumos, f frumos. Imi place f mult cum arata asa rosie cu jantele albe!!!:joy: Cand iti mai revii cu finantele incearca sa investesti intr-o pereche de proiectoare noi, ar arata si mai bine... Mai esti in firma? Daca da vom vedea multe lucruri frumoase pe masina asta...:D
|
Bogyciu un proiector costa 5,3 mil....daca sparg vreunu` cre`ca dau foc la bara decat sa cumpar altu`. Cat despre proiectoare....esti al doilea care imi zice. Proiectoarele nu au nimic, cel de pe dreapta e nou....iar cel de pe stanga e f putin aburit dar s-a rezolvat (am mers cu ele aprinse ceva vreme si a trecut). Poza e de vina.....in realitate se vad bine. Dupa cum am spus revin cu poze k-lumea si ai sa vezi diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning