![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Nu stiu al cui era Opel-ul ala portocaliu din Deva da in dimineata asta l-am vazut facut praf intre Pestis si Cristur.Sper ca a supravietuit bietul om dar dupa cum arata masina... :(
|
Pacat era chiar frumos Opel-ul ala :(
|
acuma e de nerecunoscut,doar spatele mai e intreg
|
Quote:
|
Asta chiar e o veste buna,nu as fi crezut la cum arata masina
|
Am trecut si eu pe acolo astazi pe la 07:45. Masina intr-adevar e de ne recunoscut. Am aflat ca accidentul nu s-a soldat cu vinctime si aceasta este un lucru bun.
Din cate am inteles de la cel care a fost in dreapta soferului (si care a scapat si el) masina a avut mare viteza si a derapat ciocnindu-se de un tir. Totul e bine ca au scapat cu viata. |
Poftim ????? A avut cosmin accident ??????
mutzu da-mi detalii te rog .. |
lasa discutiile pe forum....
vorbiti in particular Ma bucur ca au scapat cu viata in rest sunt fiare... |
Quote:
|
destul de naspa accidentul:cry: ....dar e foarte bine ca au scapat cu viatza
|
Bine ca a scapat soferu...masina...isi face alta..
|
1 Attachment(s)
Urat accident,sincer ma mir ca a scapat cu viata,mai toata lumea care se oprise sa vada accidentu nu le dadeau nici o sansa de supravietuire celor din masina.
Totusi soferul in ce stare e? fast_racer_sonik--Adi la cererea unora am hotarat ca e mai bine sa scot pozele de aici...sper sa nu te superi ca ti-am editat.. |
Puteam trai si fara pozele astea aici..
|
Cam asta s-ar fi intamplat:
http://www.hunedoreanul.ro/index.php...id=3&conf_uid= Pacat,da drumu ala noaptea e foarte periculos,nemarcat,nesemnalizat,daca nici nu esti din zona...din cate am inteles eu nu demult 2 masini ar fi intrat in pod pe partea unde se lucra din directia Cristur-Hunedoara(au mers tot inainte)unul din accidente s-a soldat cu moartea soferului. |
Quote:
|
Rog moderatorul sa scoata pozele cu accidentul din motive lesne de inteles.
|
....Bogdane, cred ca baietii au dreptate, scoate pozele de acolo.
Bine ca au scapat cu viata cei din masina, restul nu mai conteaza. |
Marius3k nu cred ca era nevoie sa pui pozele si pe forumul softpedia .. :|
|
Nu inteleg care e problema, dar in fine. O sa vorbesc cu moderatorul sa le stearga.
Oricum, sper ca fiecare dintre noi a invatat cate ceva, caci pe aici (forumul 4tuning in general) am observat ca toti fac un singur lucru: doar o "calca", dar sunt putini cei care stiu sa se si opreasca. Chiar am purtat o discutie cu Ciprian_diamond despre asta si mi-a confirmat si el parerea mea. Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, eu imi spun parerea doar. |
Quote:
|
Quote:
Aici e vorba de cat de repede realizeaza unii ce inseamna sa faci pe pilotul,unii dau cu capu sa se trezeasca,pe altii varsta ii trezeste sau altii se trezesc dupa ce vad ce au patit altii. Imi pare sincer rau ce a patit prietenul vostru si imi pare bine ca a scapat cu viata,cea ce e cel mai important,eu cel putin pe forum am tras semnalul de alarma... |
1 Attachment(s)
Eu zic ca se putea intampla oricui. Sper ca de poza mea nu va luati.
|
asta cu Tiru cand s-a intampat....eu la 12 m-am dus inspre HD si nu era acolo(sau cel putin nu l-am vazut eu)...si la 15 cand m-am intors l-am vazut....deci eu nu mai inteleg ce-i cu drumu asta santuhlam-HD ca zilnic se intampla cate un accident:cry:
|
Asta-i numai inceputul, cand o sa fie gata o sa fie si mai rau. Ca vine Panfilut si se crede un mic Schumi si o calca ca el ii pilot si i-o luat masa strada in arenda.
|
Quote:
|
Quote:
Eu am pus pozele acolo (pe softpedia) pentru ca nu am avut timp sa merg si sa fac eu unele. Pe topicul ala de sute de pagini fiecare pune poze si se discuta despre fiecare accident in parte, fiecare dandu-si parerea despre ce se poate face pentru a evita pe viitor asemenea lucruri, pe care nu le doresc niciunuia dintre noi. |
speram sa se faca bine cat mai repede ca asta e cel mai important. Masinile se schimba...
|
kinda bad e tipu, asa am auzit, dar isi revine, usor usor .. e pe la Cj la spital.
|
Quote:
in ce fel bad ? |
Quote:
|
crezi ca nu stie deja?
toti care suntem amici cu ei stim conditia lui cosmin... dar aci greseste paul..........ai dreptate mutzu |
Quote:
ti se pare ca fac conversatie despre accident !? mie nu numara mai atent posturile in care am intrebat ceva. hai, gata .. subiectul e inchis .. |
Quote:
|
nu cred ca e cazul sa va certati aici...nu are rost sa ne certam asa...ne putem intelege si cu frumosul zic eu...
e pacat sa stricam o prietenie din cate o tampenie de asta ... |
Daca nu ati aflat inca va spun eu acum,am avut accident cu bmw-ul in seara asta la semafoarele de la artima.Mie cam varza masina si mi-au luat astia si permisul pe doua luni.Asta e,sa aveti grija sa nu patiti si voi la fel :(
|
Quote:
|
EU am fost devina,am facut stanga si ala venea din fata,din pacate prea repede.Neacordare de prioritate...
|
u esti ok ?
|
Imi pare sincer rau am vazut si eu cioburi pe acolo in seara asta. Daca tu esti in regula ii foarte bine fiarele se indreapta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning