![]() |
Re:
Quote:
|
Pai trebuie sa ti le dea doar le-ai platit si sunt ale tale nu?! :lol: Nu ti-au dat factura la suruburi?! :lol:
|
Re:
Quote:
|
din ce imi castig bani... am o ocupatie atat de \"secreta\" incat nici eu nu stiu cu ce ma ocup exact 8)
|
Re:
Quote:
|
Adica si tu iti pui fundu' la bataie?! :lol:
|
acum ca a venit vara si ciresele s`au comp...m`am gandit sa imi deschid o noua afacere...ferma de viermi :) ...am gasit atat de multi in ciresele din prorpria curte...incat nici nu este nevoie sa bag bani in aceasta afacere... :)
|
vand diplome de bac .... capacitate shi sesiuni cine mai doreste cine mai pofteste daca vine o clasa intreaga fac reducere :D :roll: :roll:
|
eu adun de pe strada cuti de coca cola de aluminu si fac la bani aolo...
mai am vreo 3 papushi gonflabile cu kirie... mai fur vara porumb fac malai mai fur cate un porc ma mai duc sa il vand... ma descurc cat sa nu mor de foame stitzi voi o kiftea acolo in burta...! |
Re:
Quote:
|
Imi pare rau sa vad ca sunt printre singurii care face bani dintr-o activitate legala. Sunt ginecolog :dance:. In sfarsit anii de scoala au inceput sa dea roade. :pelvic_th.
Reducere cu pana la 69% pentru doamnele care vin la control in stare de ebrietate :tetter: |
eu ma rog sa castig la lotto
|
opa, eu lucrez pentru los angeles unified school district( www.lausd.net ) ... guvernul american...
|
Eu fac trafic cu gogonele :ciggy: si in timpul liber f@t buha :roll:
|
am o idee de afacere... cine vrea sa imi fie partener de afaceri ?
cum aici in ghencea s-a format un munte de pamant (fostu capat 41) m-am gandit sa fac o ferma de rame. deci? cine mai vrea sa investeasca P.S. ramale sunt pt export sau le iau eu la pescuit... (sunt pescar inrait) |
iauzi si sa muncim noi si tu sa iei ramele la pescuit...
noi cu ce ne alegem??? apropo eu sunt impingator de tavi la cantina saracilor din ferentari...si cateodata ma m-a ia si pe mine gigi dugheana mai fac un ban in intersectzie la termopane...asa le zice mai nou la parbrize :lol: :lol: :lol: |
momentan colaborez cu MIT la crearea unei baze de date, am inceput sa comercializez piese pt. oltcit, telefoane, si tot ce vine la rand...cu risc minim
:) alocatia pt copii rulzzzz :lol: :lol: :lol: |
io lucrez la nasi-miu la firma
sunt sofer si pe ca masini: peugeot 607(3.0 207 cp) si ford mondeo 1.8 125CP |
Mdeah.... Lucrez colea unde scrie`n semnatura!...Uitatzi`va si voi si va vetzi da seama!In rest?Mai tzin contabilitatea mamei si`o mai ajut pe prietena mea ... la fel,niste chestii contabile!
Smenuri?Fac dvd`uri,cd`uri cu ORICE!!!Sunt super scump! :P |
vand derulatoare de cd`uri dvd`uri si mini cd`uri ...
de asemenea vand lumanari .. de nunta botez si alte nebunii :) |
Apoi nu facem o afacere amandoi?Ce zici :D
|
nush frate .. mie imi place sa lucrez singur .. k shtii care e problema .. nu`lace sa am prieteni care sa ma lucreze pe la spate sau in dos :))
|
Poate pentru unii li s-o parea injositor...
Da' eu lucrez la Mc Donalds Obor ;)... fac mai de toate...: curatenie, bucatarie, servire. ;) |
Re:
Quote:
|
poate unora li se pare injositor sa dea cu mopul si cu maturica in anumite zile...ca nu te pune sa faci asta zilnic :D
|
Re:
Quote:
|
da' sunt al dreacu de scump :D
|
mare norocoasa o sa fie nevasta-ta :lol:
|
eu
eu sun baiatu cu apa lu shumacher .... imi da 10$ pe bula de la apa mineeala :D
|
Topic closed! Nu creati altu', ca pe ala nu-l mai inchid, ci il sterg direct! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning