![]() |
Re: Cel mai tare logan din bacau. Yus design.
de unde ai luat pragurile alea? si la ce bani...trimite PM.. bafta
|
interior kitsch-os iar daca asta ii cea mai tare dacie din bacau inseamna ca bacauanii habar nu au de tuning
|
Quote:
|
arat beton man loganu.sa-l stapanesti sanatos.mie imi plac jantele si eu duc tratative sa le cumpar.nu mai repet alte posturi legat de huse.
|
tre sa fac rost de piele si in maxim o luna am sa-mi fac interiorul de piele atat scaunele cat si plafonul
|
o sa te coste ceva treaba asta
|
Quote:
|
da cam atat...... eu am terminat la interior si a costat la noi 500 euro
fara plafon ca mai trebuie stransi bani pt ceva si apoi tragem in piele pe plafon aporpo ..nu e prea joasa bara spate????? ca e grav cu colturile alea stiu de la mine :)) si eu am agatat bara spate dupa vopsire...normal a urmat inca o vopsire |
si de lognnau ala visiniu lasat pana in p....anzele albe va spun eu ca megre prea bine pt un logan de 1,6 fara 16v
|
aporpo ..nu e prea joasa bara spate????? ca e grav cu colturile alea stiu de la mine :)) si eu am agatat bara spate dupa vopsire...normal a urmat inca o vopsire[/QUOTE]
e mai josa si eu am atins-o de cateva ori dar am schimbat-o pe casco si acum se mai atinge cand am mai multi in masina dar??????????????????? se face iar si tot asa |
Ce vrei, tuningul cere unele sacrificii...
|
aminteles .l amine drumul spre hala e mai rau si acum are grija omu si nu o loveste ca e foerte perfectonist am avut mult de bibilit la ea pna s aiasa perfect :D asa a zis proprietarul cand a luat masina
|
foarte frumos loganul sa-l stapanesti sanatos l-am vazut in IASI prea frumoasa culoarea pe care i-ai traso e foliat sau vopsita ca nu am apucat sa te vad prea bine ca erai in mers pe centru cu muzica la maxim si intorcea toata lumea capul dupa tine. E prea smechera masina nu cum spun altii de pe forum sunt invidiosi bafta in continuare te mai asteptam in IASI trimite un private mesage cu nr tau
|
Quote:
|
frate mie nu imi place loganul de fel dar tre sa recunosc k al tau este facut cu bun gust shi se vede k ai lucrat la ea ceva sa o stapaneshti sanatos
|
cel mai frumos logan albastru marin pe care l-am vazut.S-ar putea sa mai apara unul...Ti-am pus gand rau...E marfa.Revin cu " copia"
|
ms da eu vreau sa schimb kitul vreau ceva unicat ca pe asta e deja prea multe masini
|
eu cred ca puteai sa-i pui niste genti mult mai marfa,in rest sunt de acord cu ce au zis baieti mai sus,eleronu e cam mare si scoatele husele alea pune ceva mai finut,laso cat mai simpla
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning